|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
ja dzisiaj robie porzadki w domu. pucowanie okien, podlog, lazienki, kuchni. a w sypialni to porzadki generalne bo nam sie troche zabalaganila
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Emus
Karolinko Karolinko bidulko mam nadzieje ze szybko ci sie poprawi zdrowko Trzymam kciuki zebys mogla dzisiaj jechac na zlot bo wiem jakie to fajne![]() No! odwolali zajecia bo sa rektorskie wiec umylam wlosy(mam na glowie moj ukochany kolor i od razu lepiej sie czuje ) ,nalozylam zel z kwasem h.na buzie ,na to troszke nawilzacza potem filtr,odrobinka podkladu i skrobiaplus mineraly na twarz a pod oczy korektor Moge jechac po moje perfumki i blyszczyki
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide do sephory, wykorzystac znizke. a lolita poczeka do jutra, bo dzis mi do SP zupelnie nie po drodze, a nie chce tracic godziny czy tam dwoch tylko po to, by chwycic lolite [i pewnie cos jeszcze
a jutro pojde z TZem, to bede rozsadna ]
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć takie zwariowane sny
Zwykle mi się śnią jakieś smutne rzeczy jak wlaśnie te powodzie, katastrofy samolotów itp. o czym ostatnio pisałam. To chyba przeziębienie zwykłe ![]() Zimno mi strasznie, wzięłam Gripex i wpadłam tu na chwilę, bo za parę minut pewnie mnie rozłoży tak, że ręką ani nogą nie kiwnę. Na dodatek czuję zbliżający się okres, brzuch mnie boli Cytat:
Mi się chyba dopiero 2 raz śniło coś wizażowego, ale fajne takie sny
|
|
#4446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz Dziewczyno zdrowie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie dziś nie wolno Ale ważniejsze,że odwyk jeszcze trwa i zostanie na pewno przedłużony,bo nic praktycznie nie zużyłam przez ten czas jeśli chodzi o zakazane kosmetyki.Tylko Ziaję Blubel bym chciała Gdzie ja Ci znajdę imbir na tej mojej wsi Dziewczyno?Zapytam Mamę może ma ![]() Cytat:
|
|
#4447 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja tez lubię Hypnose, wiosną szczególnie mi się świetnie nosiło, bo teraz to już od dawna go nie używałam. Ale tu ostatnio dziewczyny stwierdziły, że śmierdzi. ![]() U mnie nie ma specjalnie co oglądać, raptem 10 flaszeczek. ![]() Cytat:
Nawet czytanie materiałów na seminarium mi nie pomogło. ![]() Cytat:
Nasilił mi się kaszel, doszedł katar. A wczoraj już się cieszyłam, że jestem prawie zdrowa.A jutro miałam w planach pierwszy fitness (idę dziś przełożyć) i imprezę (na to może jakoś się postaram wydobrzeć ). Jeszcze ta wstrętna pogoda, ja nie mam butów na takie warunki pogodowe...Isa, Karolinka zdrówka życzę. ![]() Jedyne co mnie pociesza to to, że idę dziś po L.
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam sobie na KWC 2 podkłady Clinique: Stay True i Superfit
![]() Znacie?? ![]() Przejdę sie w sobotę (albo jutro) do Marionaud obczaić kolory, ale znając zycie nie będzie odpowiedniego dla mnie koloru Przypomniałam sobie: we wtorek jechałam na fitness autobusem, jechała tez młoda parka - gimnazjum/liceum, siedzieli przede mną. W pewneym momencie laska strzeliła focha ... I wiecei co? Obiecałam sobie że nigdy już nie strzele focha w miejscu publicznym, bo tak z boku wyglada to ... bardzo żałosnie i smiesznie zarazem
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie znajdziesz to kupimy dziś w centrum, ja już wypiłam dziś 3 herbatki z imbirem i czuję się o wiele lepiej (lżej mi się oddycha, wszystko się "odetkało")
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Jak mi źle dzisiaj, wstrętna pogoda a ja siedzę w biurze do 18.00 ! Chyba uświerknę tutaj Postanowiłam że powykańczam wszystkie kosmetyki i zaopatrzę się na BU i w ziaję PRO ![]() Skusiłyście mnie skutecznie ![]() Myślę że za miesiąc złożę zamówienie, mam 4 tygodnie na zużycie wszystkiego
|
#4451 |
|
po prostu Em :)
|
Vibeska, gdzie kupujesz Ziaję?
![]() I gdzie można kupic ten imbir? ![]() W zeszłym roku rozchorowałam się na targi, w tym roku nie mogę.
|
|
#4452 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Imbir kupisz w supermarketach i dużych sklepach spożywczych, no i pewnie na wszelkich Kleparzach i innych też.
|
|
#4453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oo taak,taki publiczny foch jest żałosny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo chyba nigdy nie widziałam Twoich zbiorów pielęgnacyjnych?Ooo moja ulubiona Paris H. jest w TV
|
|
#4454 |
|
po prostu Em :)
|
ice, myślisz, że w Carrefourze w GK będzie? I gdzie dokładnie, na jakim dziale?
![]() Zapomniałam wam napisac.. Wczoraj, na tym wykładzie z prawa na który nie poszłam.. facet puścił listę. Ja to mam szczęście, pierwsze zajęcia, które opuściłam.. ![]() Ale i tak na niej jestem, kocham ludzi z mojego rocznika.
|
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylabym bardzo wdzieczna za sklad![]() odnosnie Stay True to mialam i bardzo chwalilam sobie ten podklad Cytat:
![]() Vit.C to prawdziwe dobrodziejstwo dla skory i dla mnie to rewelacyjny kosmetyk,choc przez dlugi czas nie moglam po nia siegac (nie wiem czemu ale mialam dosc ostre podraznienia i bylam bardzo niepocieszona) Pod filtry kazde silikonowe podloze bedzie idealne bo swietnie "zagruntuje"skore pod filtr,sprawi ze lepiej sie wchlonie i ten fluid garniera jest naprawde dobry-jednak dla suchych cer bedzie zbyt slaby na okres jesienno-zimowy.Sama siegam po niego w okresie wiosenno-letnim. Dla mnie Idealist to bardzo drogi pielegnacyjny gadzet i lepiej postawic na konkretne preparaty z kwasami niz zabawe z czyms takim,choc z drugiej strony jezeli ktos chce jedynie dodatku pielegnacyjnego i ma nadmiar gotowki to czemu nie ![]() Od dluzszego czasu uzywam Hydracidu Alfa na noc SVR i dla mnie jest on bajeczny;zaluje ze jako naczynkowiec nie moge sobie za bardzo na niego pozwolic bo czyni cuda szczegolnie kiedy rano buzia jest wypoczeta,odpiowiednio nawilzona i wygladzona. Mozesz zaczac od Effaclaru K choc nie jest to moj faworyt bo mnie dodatkowo wysuszal ale delikatne stezenie kwasow pozwala na wprowadzenie do kuracji kwasowych jezeli chcesz sie na takowe zdecydowac Mialam tez preparat z Nu Skin z kwasami PHA-naprawde swietny ale nie mam teraz dostepu do konsultantki u ktorej kupowalam,choc mozna chyba go kupic tez przez net.Przynajmniej swojego czasu tak bylo._________________________ _________________________ ________________ Ostatnio tak sie zachlysnelam nowosciami z BU,ze zrobilam duze zamowienie i.....praktycznie wszystko chyba pojdzie w swiat albo znajdzie inne zastosowanie bo olejek Tamanu w zaden sposob sie nie sprawdzil a wiele sobie po nim obiecywalam;serum z granatu zapycha mnie i nawet jak daje mala dawke to niestety ![]() Maslo mango takie sobie,srednio oceniam na 2,5/5 Najbardziej zadowolona jestem z oleju kokosowego i Monoi-swietnie nadaja sie na rewelacyjne maseczki do wlosow i super dzialaja,tylko troche zabawy jest z tym. Oprocz tego obowiazkowe miejsce na polce ma zel hialuronowy-jemu jestem wierna od samego poczatku
|
|
#4456 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zbiory nie są bardzo duże ale nigdy nie mam czasu ich obfocić, za dużo z tym zabawy, poza tym mam same resztki, wszędzie troszkę i jestem nieststematyczna, rak krem taki raz owaki, raz ten żel, raz inny.
A chce mieć stałą pielęgnację, jakiś program którego będę się trzymać ![]() Spróbuję tych wynalazków z BU. Em Ziaję Pro będę z netu zamawiać najpewniej
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny imbir znajdziecie na działąch warzywnych i w warzywniakach
Mówię Wam, super jest
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ck one w limitowanej buteleczce i tyle tylko dzis kupilam, jakos nic wiecej mnie nie kusilo. dostalam amse probek perfum, troche mi sie neistety dubluje, ale co tam mam feminite du bois, w koncu poznam ten niemal kultowy zapach
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
ice Tobie też zdrówka
Ja zaczynam tracić głos ![]() Hexiu ja też polubiłam żel hialuronowy i na ten olej kokosowy się skuszę wkrótce na pewno Hosenko coś jest w tym, że jak się widzi taką sfochowaną parkę to człowiek się łapie za głowę. Ja wiele razy strzelałam tak focha i potem mi było głupio
|
#4461 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Nie widzieliśmy się cztery tygodnie, no ale dziś przyjeżdża Najbardziej niestety od dolnej Cytat:
Karolinko możemy się umówić tak, że się kiedyś spotkamy gdzieś na chwilę i Ci podrzucę? Bo chyba obie bywamy często na Dworcu Śródmieście ![]() ![]() A o CK One strasznie marzę.. to nowe opakowanie jest faktycznie bajeranckie, świetne jest to przezroczyste szkło ![]() Musiałam zrobić czystki i kilka flakonów poleciało Głównie te najmniej używane, nie chce trzymać wszystkiego na siłę.. Chcę mieć tylko to co kocham, a L'Instanta tylko lubię ![]() ja? ale ja od ponad miesiąca nic nie kupiłam Poza tym na pewno mam mniej flakonów od Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą 10 sztuk to już nie tak mało
|
|
|
#4462 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mnie jedyne co wkurza w oleju kokosowym z BU to to, że szybko się kończy.
Nakładam go ostatnio na noc i efekty są super. Następnym razem wezmę jednak monoi (albo jeden i drugi... ).
|
|
#4463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aga, zastanów się jeszcze, żeby nikt Ci jej nie sprzątnął sprzed nosa... Podoba mi się ta kolekcja, ładne sukienki mają ![]() Ech! ![]() Cytat:
![]() Kiedyś miałam zwyczaj jadania bułek/chleba z Almette tub Tartarem z pieprzem, ale teraz szybciej wychodzi zalanie płatków, a starczają na jakieś 3h bez głodu ![]() Cytat:
testowałam jagodowy błyszczyk, który na ustach zrobił się rozbielony
|
||||
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda,ze nie ma wiekszych pojemnosci choc z drugiej strony nowe opakowania sa poreczne i wygodne,polecam monoi choc oczekiwalam,ze zapach bedzie bardziej intensywny
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Większe pojemności kokosa są na www.ecospa.pl
jest też ten bardziej wartościowy, ze świeżego miąższu, a z kopry wychodzi taniej (w ecospa niecałe 8zł/100g, w BU 50g 4,50zł)
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calkiem zapomnialam o Ecospa ![]() Dziekuje Agnieszko
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Nosek będzie chciał nam szybko ze spotkania uciec do TŻ![]() Taa?Się przyjrzę,bo nie zauważyłam Cytat:
![]() Spokojnie na następne spotkanie się upomnę ![]() A Ty nic nie chcesz?
|
|
#4468 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Idę po Lolę, już nie mogę dłużej czekać.
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zobaczyłam że mam 6 balsamów, masło i olejek do ciała
![]() pokornie przyznaję że to przesada, nie kupuję żadnego przez rok
|
#4470 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
No ale będę musiała jeszcze szybko ogarnąć mieszkanie i siebie ![]() Cytat:
bo nie wiem czy zamawiać swoją z Eskulapa.sleepy sześć to nie tak dużo ja do niedawna miałam 5 i w 1,5 miesiąca zredukowałam do 2
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Karolinko

przed 3?Toż to jeszcze noc jest

biedactwo. Ja też się czuję gorzej dziś
I to w jakim miłym towarzystwie
Zrobiłam kilka zaległych rzeczy, właśnie się rolniczę
). Jeszcze ta wstrętna pogoda, ja nie mam butów na takie warunki pogodowe...

(tzn o ile dobrze pamietam że to Hypnose
Zauważyłam że życie stawia nam kłody.. jesteśmy młodym Małżeństwem a nagle go przenieśli i musi pracować w mieście oddalonym od domu o 90 km.