![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
![]()
Papryczkaa - teraz widać lepiej, ładna ta kiecka, dodtkami i kolorami można wiele zdziałać. Wizażanki mnie tego nauczyły
![]() Bulba - Jak dla mnie zestawik spoko na obronę. Powodzenia !!!!!!!!!!! Jusi - Fajny zestawik - taki optymistyczny ![]() ![]() Zuza - całkiem, całkiem się prezentowałaś ![]() ![]() ![]() Jednak się dziś wkleję ![]() ![]() ![]() Dopiero na zdjęciu widzę, że takie ażurowe rajstopy nie są dla mnie ![]() ![]()
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2008-10-24 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki, powodzenia! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do studiów to miałam tak jak ty, najpierw poszłam na prawo na UG a po roku stwierdziłam że to jednak nie dla mnie, nie żeby były za trudne bo z tym nie miałam problemu ale źle się czułam w tym wyścigu szczurów i przeważyły też inne okoliczności, poszłam na prawo za namową narzeczonego który skończył na UT i mówił że jest fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Troche tak za czarno. Rajstopy fajne, mnie sie wydaje, ze to buty pogrubiaja nogi (cos o tym wiem).
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorry za OT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() POWODZENIA! Trzymamy kciuki ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Serdeczne dzieki Dziewczeta !!
![]() Emmos - a ja powiem - z H&M pani profesor, a ona : dziekuje piatka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuje Ci Kochana ![]() Cytat:
![]() Heh, widac ze masz lepszy humor. Zestaw jest calkiem calkiem. Fajne buty. I lubie takie sweterki w romby, mimo ze zadnego nie mam. Cytat:
![]() A co do zestawu, to mi sie podoba i nie chce slyszec ze pogrubia Ci nogi. Wiadomo, takie rajstopy zawsze tak robia, do tego dlugosc butow... a Ty i tak wygladasz zgrabnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bluzeczka..... zgadnij ![]() ![]() ![]() ![]() Czyzbys tam teraz studiowala ? ![]()
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zestaw fajny, na luzie, ale na początku myslalam, ze jestes mlodsza (pewnie przez ta chuste:P ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |||||
Rozeznanie
|
fajne kolorki, baaardzo mi się podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Lily Dzieki. Opowiem Ci o studiach po tym moim sądnym poniedzialku, napisze PW. Ogolnie jest/bylo fajnie, ale wiadomo jak sie swoich spraw nie dopilnuje to koniec, balagan na maksa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Dziewczyny widzę, że się znacie więc pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ladnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a to moj, sportowy z zabawy na placu zabaw ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bardzo mi milo. dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Twoj zestaw jak zwykle ciekawy i Ty taka radosna. Fajowskie masz butki ![]()
![]() |
#109 | ||
Rozeznanie
|
TeaHouseMoon
Może nie tyle lubię pokazywać nogi, co lubię chodzić w spódnicach/sukienkach, bo mam ogromny problem ze znalezieniem na siebie spodni. No i spódnica kosztuje zazwyczaj trochę mniej od portków ![]() Co do tego pierwszego zestawu, to mam na niego wiele pomysłów, może faktycznie te koraliki to zbyt wiele. Następnym razem spróbuję bez nich ![]() Co do drugiego: mhm, masz rację, szalik jest dość duży, ale uznałam, że szalik jest właśnie w pewnym sensie uniwersalny, bo i ciepło da, i ozdobę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, z szalikiem rozumiem że chodziło o komfort...ale nie mówię o apaszce tylko o chuście...takiej dużej, jedwabnej czy bawełnianej (sama mam 2 ![]() ![]() czekam na zestaw z koszulą ![]() Bulba1 ________________ W poniedzialek mam obrone ( w sumie powinnam napisac - nareszcie bo myslalam ze do niej wcale nie dojdzie, UŁ to jeden wielki bałagan, ale udalo sie jakos doprowadzic sprawe prawie do finalu ) i wyczerpalam juz chyba limit czytania poraz -enty swojej pracy i limit zastanawiania sie o co mnie zapytaja... wiec postanowilam pomyslic co zaloze - zwlaszcza, ze bede miala chwile na przebranie bo bede leciec na uczelnie w zasadzie prosto z pracy. To tytulem wstepu ![]() No i stwierdzilam, ze w szafie nie mam nic w sumie, az tak "odswietnego" bo nie mam gdzie w takich strojach chodzic, wiec nie kupuje, bo wiekszosc czasu przelezalyby w szafie bezuzyteczne. Zmiksowalam cos takiego, komisje mam dosc konserwatywna, ale sama nie wiem, czy ten zestaw jest hmmm powazny ? Elegantszy ? Jak sadzicie ? Na oddzielnym zdjeciu pokazuje buty ktore planuje zalozyc. Moja matula ostatnio poczynila takie porzadki w szafie z butami, ze nie moge za nic ich odnalezc, a jej nie ma w domu ![]() Dobra koniec gadania. Wklejam zdjecia. ![]() powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() To ciekawe czy u mnie tez tak jest? Cytat:
Oleczko, wydaje mi sie ze mam podobny szal. ![]()
[vichy]192266[/vichy] być aktywną ![]() ![]() Edytowane przez tylko na chwile Czas edycji: 2008-10-24 o 21:33 Powód: poprawa tekstu |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
ooo juz 6. część
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak w ogóle to powodzenia ![]() Cytat:
![]() Fajnie, fajnie. Taki zwyklaczek, ale coś w sobie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i dla mnie też ciut zbyt czarno. Może jakaś torba kolorowa, żeby trochę rozweselić całość? Bardzo w Twoim stylu- czyli wesoło, optymistycznie, niebanalnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Nawet się nie zorientowałam, kiedy w poprzednim wątku mignęło 5000 postów
![]()
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() heh, no oczywiscie ![]() _________________________ _________________________ _____ Dziewczynki, a teraz big prosbe. Dostalam w prezencie plaszcz. Mimo ze to nie do konca moja bajka, to fakt ze jest bardzo porzadny i welniany... no gruby bardzo mnie zadowla. Ogolnie kolor do mojej bladej twarzy pasuje. Jest jedno ale. Wydaje mi sie ze jest troche przeladowany tymi guzikami czy kieszeniami. Dlatego staralam sie przedstawic na 3 zdjeciach rozne warianty. Wypowiedzcie sie, co zrobic by bylo jak najlepiej. Nie chce go oddawac, bo bardzo mi sie przyda do pracy. Ale wypowiedzcie sie tez, czy w miare dobrze lezy,czy mnie jakos nie pogrubia, itd. A co do koloru, to na zywo jest intensywniejszy, taki ladny nieoklepany zielony ;p Czekam na Wasze komentarze ![]()
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa no i tym z kieszeni guziolkom mówimy baj baj ![]() A co to za marka, tak z ciekawości ? Edit: zibacz moją przeróbkę (ost. foto ;p) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale tak ogolnie, to moze byc? Dobrze lezy? Prosze Was o szczerosc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dużo tylko tych guzików(dla mnie), więc najbardziej odpowiada mi wersja nr 3
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.