|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczkaa - teraz widać lepiej, ładna ta kiecka, dodtkami i kolorami można wiele zdziałać. Wizażanki mnie tego nauczyły
![]() Bulba - Jak dla mnie zestawik spoko na obronę. Powodzenia !!!!!!!!!!! Jusi - Fajny zestawik - taki optymistyczny Ładnie![]() Zuza - całkiem, całkiem się prezentowałaś Na tej swojej obronie Kiedy to było? Jednak się dziś wkleję To co mam pod spodem wkleję w poniedziałek jak dorwę kabelek Dopiero na zdjęciu widzę, że takie ażurowe rajstopy nie są dla mnie Pogrubiają mi nogi
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2008-10-24 o 19:43 |
|
|
|
#93 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(tylko ja też jednak zrezygnowałabym z paska trzymam kciuki, powodzenia! ![]() Cytat:
uwielbiam spódnice a powiedz mi Zuza, skąd masz tą bluzeczkę w biało-czarne paski??? może chcesz się jej pozbyć? ![]()
|
||
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do studiów to miałam tak jak ty, najpierw poszłam na prawo na UG a po roku stwierdziłam że to jednak nie dla mnie, nie żeby były za trudne bo z tym nie miałam problemu ale źle się czułam w tym wyścigu szczurów i przeważyły też inne okoliczności, poszłam na prawo za namową narzeczonego który skończył na UT i mówił że jest fajnie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Troche tak za czarno. Rajstopy fajne, mnie sie wydaje, ze to buty pogrubiaja nogi (cos o tym wiem).
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorry za OT |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie zestaw BOMBA ![]() POWODZENIA! Trzymamy kciuki
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne dzieki Dziewczeta !!
![]() Emmos - a ja powiem - z H&M pani profesor, a ona : dziekuje piatka Oj chcialabym miec takie pytania |
|
|
|
#99 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to juz Ci pisalam o "prawdziwych" kwiatach I obrona nie est taka straszna,najwazniejsze jest to, ze juz sie napisalo prace. A to wiadomo, wielki wysilek ![]() Dziekuje Ci Kochana ![]() Cytat:
Heh, widac ze masz lepszy humor. Zestaw jest calkiem calkiem. Fajne buty. I lubie takie sweterki w romby, mimo ze zadnego nie mam. Cytat:
A i dziekuje za mile slowo.A co do zestawu, to mi sie podoba i nie chce slyszec ze pogrubia Ci nogi. Wiadomo, takie rajstopy zawsze tak robia, do tego dlugosc butow... a Ty i tak wygladasz zgrabnie Bo ja... koszmar i serio Ci mowie. Szkoda, ze widac tylko tyl zestawu, ale ja jestem na tak Bardzo fajna spodnica Cytat:
![]() Bluzeczka..... zgadnij ![]() Czyzbys tam teraz studiowala ?
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zestaw fajny, na luzie, ale na początku myslalam, ze jestes mlodsza (pewnie przez ta chuste:P ) |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#104 | |||||
|
Rozeznanie
|
fajne kolorki, baaardzo mi się podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę powodzenia! Ja w tym roku zdaję mature i wlasnie "wybieram" się na turystyke i rekreacje na UŁ ale co z tego będzie, to nie wiem...Gdybyś miała chwilkę czasu, obojętnie kiedy, to prosze napisz mi, jak tam jest ;-) interesuje mnie wszystko ) z góry dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Lily Dzieki. Opowiem Ci o studiach po tym moim sądnym poniedzialku, napisze PW. Ogolnie jest/bylo fajnie, ale wiadomo jak sie swoich spraw nie dopilnuje to koniec, balagan na maksa
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny widzę, że się znacie więc pytam
rajstopki w jakich kolorach będą pasowały do tych kozaków i czarnych bermudów?
|
|
|
|
#107 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa za zalozenie czerwonych rajstop bo jak ja u mnie zalozylam to miny ludzi byly po prostu bezcenne.Cytat:
![]() ladnie ![]() Cytat:
masz przepiekna figure Zazdroszcze Ci jej.Cytat:
![]() Cytat:
ale zrezygnowalam z paska bo jakos mi sie z nia gryzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a to moj, sportowy z zabawy na placu zabaw
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|||||||||
|
|
|
#108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi milo. dziekuje ![]() Cytat:
Wiesz... czasem to mi sie zdaje ze wlasnie przybralam Ale w sumie nie przejmuje sie.Twoj zestaw jak zwykle ciekawy i Ty taka radosna. Fajowskie masz butki
|
|
#109 | ||
|
Rozeznanie
|
TeaHouseMoon
Może nie tyle lubię pokazywać nogi, co lubię chodzić w spódnicach/sukienkach, bo mam ogromny problem ze znalezieniem na siebie spodni. No i spódnica kosztuje zazwyczaj trochę mniej od portków więc kolejny plus. Co do tego pierwszego zestawu, to mam na niego wiele pomysłów, może faktycznie te koraliki to zbyt wiele. Następnym razem spróbuję bez nich Co do drugiego: mhm, masz rację, szalik jest dość duży, ale uznałam, że szalik jest właśnie w pewnym sensie uniwersalny, bo i ciepło da, i ozdobę A apaszka w chłodny dzień to już gorzej, a zakładać na nią szalik byłoby bezsensem (a ja zmarzlak jestem ) Dziękuję Ci za komentarz! I świetny pomysł z tą koszulą, na pewno o tym pomyślę o Ty Ty...wiec to z oszczęnośći ale i tak wspaniale-inspirująco-kobieco![]() Ok, z szalikiem rozumiem że chodziło o komfort...ale nie mówię o apaszce tylko o chuście...takiej dużej, jedwabnej czy bawełnianej (sama mam 2 ![]() czekam na zestaw z koszulą ![]() Bulba1 ________________ W poniedzialek mam obrone ( w sumie powinnam napisac - nareszcie bo myslalam ze do niej wcale nie dojdzie, UŁ to jeden wielki bałagan, ale udalo sie jakos doprowadzic sprawe prawie do finalu ) i wyczerpalam juz chyba limit czytania poraz -enty swojej pracy i limit zastanawiania sie o co mnie zapytaja... wiec postanowilam pomyslic co zaloze - zwlaszcza, ze bede miala chwile na przebranie bo bede leciec na uczelnie w zasadzie prosto z pracy. To tytulem wstepu ...No i stwierdzilam, ze w szafie nie mam nic w sumie, az tak "odswietnego" bo nie mam gdzie w takich strojach chodzic, wiec nie kupuje, bo wiekszosc czasu przelezalyby w szafie bezuzyteczne. Zmiksowalam cos takiego, komisje mam dosc konserwatywna, ale sama nie wiem, czy ten zestaw jest hmmm powazny ? Elegantszy ? Jak sadzicie ? Na oddzielnym zdjeciu pokazuje buty ktore planuje zalozyc. Moja matula ostatnio poczynila takie porzadki w szafie z butami, ze nie moge za nic ich odnalezc, a jej nie ma w domu Dobra koniec gadania. Wklejam zdjecia. [/quote]powodzenia nie myśl o wyglądzie bo bedziesz wyglądać B.dobrze ![]() Cytat:
To ciekawe czy u mnie tez tak jest? Cytat:
Oleczko, wydaje mi sie ze mam podobny szal.
[vichy]192266[/vichy] być aktywną ![]() Edytowane przez tylko na chwile Czas edycji: 2008-10-24 o 22:33 Powód: poprawa tekstu |
||
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
ooo juz 6. część
Widze że dziewczyny zaczęłyście ładnie oby tak dalej
|
|
|
|
#111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Optymistycznie zakładając, że będę ![]() I tak w ogóle to powodzenia Cytat:
![]() Fajnie, fajnie. Taki zwyklaczek, ale coś w sobie ma Cytat:
![]() Cytat:
Załóż do tago stroju jakieś choćby niewielkie obcasy i całość od razu nabierze lekkości No i dla mnie też ciut zbyt czarno. Może jakaś torba kolorowa, żeby trochę rozweselić całość? Bardzo w Twoim stylu- czyli wesoło, optymistycznie, niebanalnie Podoba mi się
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet się nie zorientowałam, kiedy w poprzednim wątku mignęło 5000 postów
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() heh, no oczywiscie Tez tam studiujesz ?_________________________ _________________________ _____ Dziewczynki, a teraz big prosbe. Dostalam w prezencie plaszcz. Mimo ze to nie do konca moja bajka, to fakt ze jest bardzo porzadny i welniany... no gruby bardzo mnie zadowla. Ogolnie kolor do mojej bladej twarzy pasuje. Jest jedno ale. Wydaje mi sie ze jest troche przeladowany tymi guzikami czy kieszeniami. Dlatego staralam sie przedstawic na 3 zdjeciach rozne warianty. Wypowiedzcie sie, co zrobic by bylo jak najlepiej. Nie chce go oddawac, bo bardzo mi sie przyda do pracy. Ale wypowiedzcie sie tez, czy w miare dobrze lezy,czy mnie jakos nie pogrubia, itd. A co do koloru, to na zywo jest intensywniejszy, taki ladny nieoklepany zielony ;p Czekam na Wasze komentarze
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli najbardziej okrojony z dodatków.
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa no i tym z kieszeni guziolkom mówimy baj baj ![]() A co to za marka, tak z ciekawości ? Edit: zibacz moją przeróbkę (ost. foto ;p) |
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez najbardziej wole prosta wersje. Ale co do zatrzaskow, to nie wiem czy da sie cos z tym zrobic, musze popytac krawcowej.Ale tak ogolnie, to moze byc? Dobrze lezy? Prosze Was o szczerosc
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie kupiony?
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dużo tylko tych guzików(dla mnie), więc najbardziej odpowiada mi wersja nr 3
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogólnie fajnie leży i dobrze w nim wyglądasz trochę przesadzili z tą ilością guzików
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Ładnie
Na tej swojej obronie
Pogrubiają mi nogi
(tylko ja też jednak zrezygnowałabym z paska 

? ja to mam mały biust więc pewnie idealna byłaby 
o Ty Ty...wiec to z oszczęnośći