![]() |
#1591 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Nadal 1.
![]() Cytat:
![]() Musiałabym się bardzo wychylić, by dojrzeć górną część sklepu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | ||
Zakorzenienie
|
O 20.00 na Tvn - 2 część
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bo na herbatkę czekam - ma kupić jakąś dobrą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaka herbatka? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście Kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Raczej śmignie tam tylko autem - możesz nie mieć szansy zdążyć go oblukać
![]() Herbata jakaś Earl Grey Piramidki (chyba lipton). U TŻta w domu ktoś kupił i jest ponoć pyszna ![]() ![]() Cytat:
![]() I monia też ![]() Shrek się zaczyna ![]() PS. Niech on już wróci bo z nudów zjadłam ponad pół tabliczki czekolady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje PuchatkuŚ ![]() ![]() ![]() Uciekam już, miłego wieczorku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie z pracy...jeszce tylko 5 godzin...
Sas-nr 3 najfajniejszy ![]() Agniesia-no wlasnie tak myslalam co do tej tajemnicy zawodowej.A Ty jestes psychologiem czy studjujesz? Backie-ja bym wybrala te cieplejsze klimaty-uwielbiam ciepelko ![]() Co do swiat i Sylwestra to nie mam jeszcze planow-my zawsze idziemy na bal sylwestrowy dobroczynny-w tym roku chyba tez-ale to dopiero w polowie stycznia ten bal. Pozdrawiam wszystkie Kozly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuush ![]() ![]() ![]() miło Cię widzieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a horrory uwielbiam a mimo wszystko też oglądam przez palce ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj kupiłam fajną kamizelkę za 15zł i bokserkę za 9 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() No właśnie. Bawcie się dobrze!!! ps.sorki za emotki ![]() ufffffff... to nadrobiłam wreszcie te parę stron! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() To tak melduje się jeszcze z lekkim kacem... totalnie nie wyspana (ok.4 godzin snu), a za niedługo musze zbierać się do pracy ![]() ![]() ![]() Pije poranną herbatkę.
#1600 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry śpiochy
![]() ![]() Sas imprezowiczko ![]() jak było? ![]() i ty dziś do pracy idziesz ![]() Przed chwilą się obudziłam idę z robić śniadanie a potem znikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Rozeznanie
|
Witam z rańca
![]() saslycek jak dla mnie wyglądasz świetnie w każdym zestawie 3 jest the best Cytat:
![]() A co do do tego mojego ostatniego faceta... to skończony dupek Oczarował mnie, wydawał się taki... kochany- ja się w nim nie zakochałam, ale mocno zauroczyłam... I ostatnio przez głupią sytuację się dowiedziałam co on tak naprawdę chciał tym osiągnąć, później sam mi napisał na gg... On po prostu chciał wzbudzić zazdrość u dziewczyny z którą chciał być i zrobił to moim kosztem, gdy tamta laska odezwała się do niego, od razu do niej poleciał zostawiając mnie ![]() Ja nigdy nie będę szczęśliwa Dużo ludzi robi dokładnie to samo, podziwia mnie za ten kierunek, mówią, że na pewno jest ciężko i oni nigdy by się nie zdecydowali, ale najważniejsze to lubić to co się chce robić ![]() To zupełnie tak jak ja mówię osobom co studiują fizykę... dla mnie to byłoby samobójstwo ![]()
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Imprezowiczko? no nie ![]() A gdzie "znikasz" ? ![]() Clo - mogę tak do Ciebie "mówić"? Twoje szczęście zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, są jakies czynniki zewnetrzne które na to wpływają... ale głównie chodzi o wnętrze ![]() Moje TO pojechało dziś na jakiś urlop czy coś :| dziewczyny wspomóżcie ! nie dam sobie rady ;(
![]() |
#1603 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że tutaj często się zdrabnia ![]() Jak to się mówi... mam złamane serce, ale wciąż je mam
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cloveer zapomniałam się z Tobą przywitać
![]() witaj spowrotem choć my chyba się nie znamy ![]() ale Twój nick kojarzę ![]() Clev ja wiem że teraz nienawidzisz wszystkich facetów, związków itp. Ale z czasem poznasz kogoś zasłuhującego na Ciebie ![]() Grunt to się nie załamywać ..nie ty jedna zostałaś oszukana, porzucona przez faceta ![]() Cytat:
![]() najpierw na zakupy a potem jade do mamy pomóc jej w imprezie urodzinowej ( dziś wyprawia dla znajomych, jutro dla rodziny) a wieczorem może gdzieś mąż mnie porwie ![]() no właśnie Cloveer jak wolisz" clo, clov, clev ??? a może masz propozycję na skrót? ![]() Sas specjalnie dla Ciebie wykopałam z łożka moje TO ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmm na złamane serce polecam czekolade ![]() ![]() ![]() Oczywiście żarciki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A Yovi już po n-k buszuje hihihi :P widziałam ją!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale pieszczotliwie ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj zerwałam się wcześniej bo chciałam zdążyć umyć głowę, gdyż na 9:00 miałam maszerować do swojej szkoły- podst i gimn gdyż dzisiaj jest jubileusz ![]() Ale koleżanka mi napisała, że cała "imprezka" zaczyna się o 12:00 - zmienili godzinę
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Leniuch ze mnie, zadzwoniłam do szefa i nie idę do pracy na jakieś 60%... wszystko zalezy czy znajdzie zastępstwo... ale ja się nie czuje dziś na prace..
![]()
#1608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I napewno znajdziesz swoje szczęście ![]() Wiadomo,że czas leczy rany, kiedyś będziesz poprostu "bogatsza" o takie doświadczenie. Niestety złe rzeczy, rozczarowanie też trzeba w życiu przeżywać i ja akurat coś o tym wiem ![]() Cytat:
![]() Ja się melduję i uciekam na zakupy z TŻ ![]() jutro ma urodziny i muszę mu zrobić tort i takie tam ![]() ALe pięknie dzisiaj świeci słońce ![]() ![]() ![]() Miłeeeeeeeeeeeeeeego dnia ![]() ![]() ps.backie dzisiaj wreszcie postaram sie Ci napisać smsa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1610 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() TŻ już pojechał na uczelnię, więc czeka mnie samotny dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam, ale chyba się zagapiłam i nie wiem co kupiłaś TŻtowi ![]() ![]() Niby gdzie to słonko co ![]() ![]() backie, jak tam głowa ![]() Gotowa na spotkanie z Jedynką lub Dwójką ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie siedzę z maską na włosach. Wcześniej byłam na spacerze z Buffy, a Tż zrobił pyszne śniadanko ![]() ![]()
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Wszyscy jadą na zakupy a ja siedzę sama w domu
![]() Też bym chciała na zakupy ![]() Niech mnie ktoś weźmie ze sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Wtajemniczenie
|
witam was
![]() Puchatkowo ja też siedze w domu i jakoś mi sie nawet na zakupy nie chce ![]() ![]() Ostatnio doszłam do wniosku że za duzo siedze przed Tv i netem i to mi chyba wysysa energie ![]() Dziś moja koleżanka z podstawówki ma wesele ( to przyszła bratowa mojej bratowej więc jestem w temacie ![]() witaj Cloveer, chyba nie miałam jeszcze okazji sie przywitac ![]() Agniesiu poprzytulaj sie ale uważaj żeby nie przywyknąc ![]() Madziaczku wszystkiego naj dla TŻ udanego świętowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Konto usunięte
|
Dzień Dobry Koźlątka.
![]() ![]() Na początek: ![]() ![]() ![]() Uśmiechy. ![]() Clov, nawet nie próbuj nas przekonać, bo i tak w to nie uwierzymy. Czas Cię skutecznie przekona, że będzie inaczej. O ile mu na to pozwolisz. ![]() Dobrze, że te "starsze" do nas powracają. ![]() ![]() Własnoręcznie robiony tort? To ja zdjęcia nie odpuszczę. ![]() Najlepiej, żeby był w nim kawał tortu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boli nadal. ![]() Wrzucam na wsteczny. ![]() ![]() Zwłaszcza, że wczoraj odezwał się dawno zapomniany osobnik. ![]() Bardzo go lubię, może dla odmiany z nim spotkanie? ![]() Cytat:
Czy ja mam znowu wypatrywać kogoś pod Bertim? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mojego TŻ też nie ma dzisiaj ..do 15 będzie w pracy a jak wróci to mnie już nie będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no dobra kupiłam sobie szalik ![]() ![]() upiłam im piasek do kąpieli...wieczorem bedą się tarzać ![]() Cytat:
![]() Wpadłam zobaczyć co u was i zmykam ![]() edit: z racji wysłania postu w tym samym czasie witam się i z Backie ![]() gdzie ty się podziewałaś rano?? chyba nie spałaś tak długo? ![]() widzę milczącą Archi ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
cześć i czołem! Dziś was nie budziłam bo wstałam o 6:05 więc po co wyrywać z łóżeczek biedne kozice
![]() Jam już po wykładach, dziś wcześnie skończyłam. Tyle roboty w domu, muszę jakoś uratować płaszcz kupiony w lumpeksie, na Wszystkich Świętych by sie przydał ![]() ![]() Miłego dniaaaaaaaaaa! |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | ||||
Zakorzenienie
|
Smsa z tortem to i ja poproszę
![]() A może jakieś choróbsko Cię bierze ![]() ![]() Cytat:
Zezwalam ![]() ![]() No niestety weekend zjazdowy. Jutro czeka mnie to samo ![]() ![]() ![]() No ładnie, Kozice lepiej pamiętają o tym co mam robić niż ja sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I tak się pewnie będzie wykręcać, że nigdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdzie się podziewa Aga ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Ja sie melduje zabiegana strasznie
![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Konto usunięte
|
kode, jakkolwiek dziwnie to zabrzmi
![]() ![]() Potem się ![]() Pyszne! ![]() Mamy piękną kolorową jesień - każdy liść inny. ![]() W lasach grzybiarze. ![]() A na poboczach... "pracujące" panie. ![]() Nie każdemu się muszą podobać. ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś ratowałam ukochany czarny, który wypłowiał. ![]() Udało się, ale nosiłam go potem jeszcze tylko jeden sezon. ![]() Czuję się tak jakoś... dziwnie. ![]() ![]() ![]() Padłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
AGA :)
|
Jestem !
![]() ![]() Witaj kochane !! ![]() hej Cloo ![]() ![]() ![]() puchatko jak miło że o mnie pamiętasz ![]() ![]() ![]() Wczoraj tak zniknęłam, bo tż po mnie przyjechał i pojechaliśmy na zakupy ![]() Potem poszliśmy na pizze (ja przez niego się chyba utuczę, bo ciągle coś we mnie wpycha :P ) no i wieczorem do cinema city na Eagle Eye, fajny ![]() Powiesiłam sobie dzisiaj zasłonki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.