|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
hehehe nooo ja chcialam bardzo fioletowa, ale niestety nie bylo zadnej ktora by mi sie spodobala i kupilismy czarna Ale mam niedosyt Moze na Mikusia dostane jeszcze jedna fioletowa hehe
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Samba
Mnie się chciało przeczytać i zrobiła to dokładnie ![]() Dziś byliśmy z Tż na mieście i wstąpiliśmy do jubilera zobaczyć obrączki. Ja chcę mieć klasyczne zaokrąglone, złote ja noszę 17 TŻ 19 cena w domu towarowym w Kielcach niecałe 600 zł z grawerem. U jubilera 800 a w Aparcie 1200!!! Spoko fajna marża no nie??? |
|
|
|
#1023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie nie ma lepszego wina, a to jest typowo wytrawne. ![]() co do szampana to bedziemy kupowac 1 butelne na 10 osob. DLaczego? Bo to do wzniesienia toastu, a wiec by praktycznie usta zamoczyc, a duzo osob i tak nie wypije do konca, by pozniej trunkow nie mieszac. Gosciom kupimy te najtansze a sobie, starszym i rodzicom cos porzadniejszego ![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego kupilismy taka wodke, jaka nam smakowala. Ja pilam de luxe nie raz, do tego brana z hipermarketu i nigdy sie nie przytrulam. TZ pil ja wiecej razy i tez mowil, ze super sie ja pije. Natomiast jego kuzyn powiedzial, ze to dno i wodorosty. No coz... Albo nie bedzie pil, albo bedzie pil z niesmakiem, bo wlasnie te wodeczke serwujemy Stoi juz od miesiaca w drugim pokoju. Bralismy 0,8 na pare. Kupowalismy w hipermarkecie, w ktorym zawsze ja kupowalismy ![]() mala, mnie tez suknia nie przypadka do gustu i tez mysle, ze za ta cene to moglabys miec cos fajniejszego. Z drugiej zas strony. To twoj dzien i to Ty masz sie czuc wyjatkowo. Jesli tak sie czujesz w tej sukni to ok. Ja np. na pewno nie wezme sukni z oddzielnym gorsetem, bo dla mnie ma byc to suknia a nie, jak ja to mowie, spodnica z bluzka A jak tam u hematologa? Bylas, czy masz wizytew listopadzie? Bo juz nie pamietam...
|
|
#1024 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w banku załatwiać kredyt studencki. O Jeeezu, byłam tam juz trrzeci raz za każdym razem każą mi jeszcze donieść coś... Każdy z tych pracowników mówi cos innego... Mam nadzieję, że już w przyszłym tygodniu uda mi się tą sprawę dopiąć na ostatni guzik...
![]() Swoją droga, jak słyszę, że musze mieć od 15-letniej siostry zaświadczenie z Urzędu Skarbowego o jej dochodach za poprzedni rok, to mnie szlak trafia... Taaaa, uczy się w gimnazjum, a wieczorami pracuje... No i kupiłam sobie butki na zimę Po urodzinach kupię sobie jeszcze jedne- takie bardziej sportowe Cytat:
![]() Cytat:
Hmmm... Nie, nie podoba mi się ta suknia... Ale z tego, co zdązyłam się zorientowac, Tobie sie takie podobają, więc jeśli tak jest, to bierz i bądź szczęśliwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Stiwerdzam, ze moglabym zamieszkac w Anglii Nikt sie tu niczy nie przejmuje, wszedzie tylko slychac 'thank you', a matki niemowlakom nie ubieraja czapeczek!!Ale koniecznie musialabym miec polskie kanaly, bo ocipiec mozna od tego angielskiego. Najbardziej mi sie domy podobaja ech najgorszy bedzie powrot do rzeczywistoci! zwlaszcza do pracy, az mnie trzesie :/zrobilismy juz jakies tysiac fotek ihihihih ![]() a dzis bylismy w takim miejscu na playgroup - gdzie matki i opiekunki przychodza ze swoimi pociechami, ktore sie bawia tam ze soba i spiewaja piosenki - kosztuje to 50pensow - i 2-3 godzinki maja spokoju i moga plotkowac ![]() Buziaczki |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem w trakcie robienia winietek
![]() Są skromne i takie proste ...
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my z TZ mamy chyba dzień focha, co chwile sie na siebie obrazamy
|
||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko tak jak piszesz przeważnie jest to biżuteria zakładana do ślubu
my byliśmy trzeci dzień na sali na obiedzie gdyż moja ciocia czyli mama Pana Młodego była na sali sprzątali po weselu ( bo to było w OSP) a my mieliśmy jechać ją odwiedzić w domu i przed powrotem do domu naszego sie pożegnać ale ona na sale jechała i dlatego zaprosiła nas na obiad na sale
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilkę powiedzieć Wam dobranoc bo jutro idę na 9 do szkoły i mam do 16 a potem wybieramy się z TŻ tak jak pisałam gdzieś ze znajomymi powiedzieć
![]() On jest teraz na męskiej posiadówie z 0,7 Gorzkiej z miętą... niech mu będzie już się z nim i dawno nie widział... azzis winietki bardzo fajne skromne i eleganckie. Drukujesz je u siebie w domu ? Wycinasz je odmierzasz? czy masz gotowe takie mniejsze karteczki? |
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Sambuss.... staskilam sie juz a toba
tak nas rzado odwiedzasz... musisz stanowczo sie poprawic ja tez uwielbiam torebki..i kupiuje ostatnio takie duzeeeee workowate mrr... a masz juz jakas inna prace na oku czy narazie tylko slesz cv?dziekuje w imieniu iwki i olka fotki maja faktycznie piekne jestem bardzo szczesliwa z tego powodu bo to tez nasz fotograf![]() Cytat:
aaa wiez co bedzie najsmieszniejsze ze kolo grudnia bedzie telefon czy dostalas ten kredyt... i bedziecie musieli wszyscy w 1 dniu sie stawic w banku i go podpisac... myslalam ze dostane na glowe.. ja jechalam o innej godzinie mama tez i siostra iwogole balagan coniemiara... ale niedalo sie nas dograc o jednej godzinie![]() Ja tez chce sobie kupic butki na zime i jakis plaszczyk.. i tz tez butki i plaszczyk bo niestety mamy juz mocno zdezelowane... beda wielkie zakupy a co do torebek to widze ze mamy tak samo ![]() sliczne.. bardzo skormne ale eleganckie ![]() a ja bylam dzis na kursie tanca.. i nauczylam sie juz calej czaczy ![]() ![]()
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
martucha no gratuluje tej cha-chy
![]() Ja uwielbiam tańczyć a szczególnie klimaty latynoskie ... nie no idę już bo rano nie wstanę ! |
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
azzis, fajne i takie proste te winietki, super.
Ja wlasnie robie zawieszki na butelki. No i chyba zrobilam w nich blad, bo jest rysunek, z lewej chlop, z prawej baba no i tak zapisalam na tej zawieszcze nasze imiona, czyli najlpier imie TZ a pozniej, za nim moje. Wiem, ze sie tak nie powinno robic, ale juz tak zrobione i odwrotu nie ma. Moglabym zmienic, ale mi sie nie chce ![]() martucha, azdroszcze kursu... ![]() Scio, taka prawda, nikomu sie nie dogodzi. Chocbys stawala na uszach to zawsze co bedzie komus nie pasowac, chociazby to, ze krzywo winietki ustawione :P Wec po co sie wysilac? Poza tym to moe wesele i bedzie na nim to co mi sie podoba Jak komus sie nie podoba to bedzie mogl sie pochwalic na swoim weselu
|
#1033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mierzylam jednoczesciowa bo bardzo mi sie podobaja ale wygladalam jak patykwrecz okropnie dlatego zdecydowalam sie na podwojna jak ja dopasuje w lutym w miare to wam porobie zdjecia i sobie zobaczycie a suknie byla na mnie za duza i za dluga dlatego moze tak wygladalam. A do hematologa we wtorek dopiero i wyniki tego szpiku bede miec![]() sliczne
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie szablon w Wordzie z gotową odmierzoną ramką. Teraz wycinam (ale idzie szybko ).Zaproszenia też będą w podobnej kolorystyce (również proste i skromne). Jak już będzie jakieś gotowe to pokażę. Cytat:
Będą bardziej zajęci zawartością butelki niż tym co na zawnątrz Skoro masz taki rysunek, że jest najpierw chłop a potem baba, to dobrze napisałaś ze najpierw imię TŻ'ta. Jakby tych rysunków nie było, to może by ktoś się zorientował. Dziękuję
|
|
#1035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecej nieporuszyla tematu..ale wiem ze bedzie komentowac.. bo kiedys wam mowilam ze wlasnie dzieczyna od brata tz robila wszystko zeb slub przed nami bo niby razem sa dluzej.. no ale jej na szczescie niwyszl bo ona sie tak zapedzila ze nawet chciala 2 ygodnie roznicy zrobic... tragednia... Cytat:
![]() Cytat:
ale skoro ju zostalo to niebede sie powtarzac....a i my z iwonka na jej slub tez w wordzie robilysmy wzor a potem w pracy (mamy gilotyne do ciecia) wycinalysmy szlo nam to szybko
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
może też zrobię zawieszki na butelki sama
wychodzą taniej niż kupić bo nie orientuje się ja dziś na studia jadę więc będę dopiero jutro albo w pon
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
po tygodniowej przerwie wracam do was.. zabanowali mnie ![]() przez usuniecie jakiegos watka ajjj, sledzilam wasze wpisy ale nie moglam nic napisac, jaki to bol
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Ja znow w pracy ![]() Jestem tak chora, ze masakra, a tu niestety na zwolnienie sie nie pojdzie bo pracuje na zlecenie Wiem, ze wszystkim sie nie podpasuje, ale same wiecie, człowiek chciałby jak najlepiej ![]() Tak wiec kupujemy ta czysta de luxe, a jak komus nie bedzie smakowac, to niech nie pije, o! |
|
|
|
#1039 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis idę na weselicho mojej koleżanki z pracy.Wychodzi drugi raz za mąż za tego samego faceta
po 3 latach zdecydowali sie na slub koscielny i to akurat tu w Irlandii...niestety pogoda jest fatalna ,sztorm na oceanie Lece bo musze sie szykowac.Rossete i Agus macie juz sukienki? |
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
acha
to już mało czasu Ci zostało.Za dwa tygodnie idę na miejscowe targi ślubne i mają być jakies promocje na sukienki...zobaczymy...:r olleyes:moze uda sie cos trafic
|
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Scio;9456188]Wlasnie obdzwonilam chyba z 10 hurtowni ta czysta de luxe jest od 15.38 do 16.60 zl za sztukę
. A w ogole przestaje byc pewna czy to aby dobry wybór, bo slyszalam opinie ze jest okropna, natomiast inni chwala, na ich stronie znalazlam nawet jakas ankiete którą przeprowadzili niby anonimowo. Sama nie wiem![]() My właśnie taką wódkę kupiliśmy,i wszyscy swierdzili,że to dobry wybór.Wypilismy jedną butelkę i nie mieliśmy zastrzeżeń.Moze to Ci pomoże trochę przy podjęciu decyzji
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
my bedziemy miec wyborowa..
kosztuje ok 18,19 zl za 05 butelke kurcze mialam kupic w paździenriku zaproszenia, a tu lista nie skonczona na glanc, musze tzta przycisnac |
|
|
|
#1047 | |||
|
Zakorzenienie
|
I zapomniałaś dodać, że bardzo ładne
![]() Cytat:
Uuu My z TŻem jesteśmy na etapie tańczenia 1 na 1, albo 1 na 2 ![]() Z tym kredytetem to rzeczywiście niezłe jajolce...Myślałam, że mnie wczoraj cos weżmie ja jeszcze planuję kupic jedne mutki na zimę, ale juz wiem jakie, także nie będzie długiego biegania po sklepach. Czekam tylko na urodzinki A u mnie z torbami jest tak, że te poprzednie jakos sie kurczą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Scio, duzo zdrowia życzę |
|||
|
|
|
#1048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do kredytu to dasz rade.. jak ja dalam to i ty dasz... postaraj sie nakrecic tz kurs tanca to swietna rzecz.. my chodzimy w 3 pary ja z tz iwka z olkiem i moja siostra uczay nas moja kumpela ze studiow... prowadzi swojaa skzole tanca ale za daleko mielismy na ogolne kursy to jzdzimy blizej na indywidualne ![]() i jest super.. w sekunde wylapuje nasze bledy odrazu nas poprawia a my jesczez duzooo sie przy tym bawimy
|
|
|
#1049 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Martucha, zazdroszczę cha-chy!! Uwielbiam ten taniec, dzisiaj może ją zatańczymy po długiej przerwie, TŻ zaprasza mnie na tzn randkę Idziemy do kubańskiego klubuA dzisiaj zamówiłam już tort ślubny. Pewna pani robi przepyszne torty z żywymi kwiatami no i oczywiście trzeba do niej szybciej się już zapisywać
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide ogladac zaproszenia na All
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

oj za mną też chodzi nowa torebka, musze kupić jakąś dużą, bo się nie mieszczę w tą co teraz nosze

Ale mam niedosyt 

jak dla mnie nie ma lepszego wina, a to jest typowo wytrawne.
a sobie, starszym i rodzicom cos porzadniejszego
. A w ogole przestaje byc pewna czy to aby dobry wybór, bo slyszalam opinie ze jest okropna, natomiast inni chwala, na ich stronie znalazlam nawet jakas ankiete którą przeprowadzili niby anonimowo. Sama nie wiem

Nikt sie tu niczy nie przejmuje, wszedzie tylko slychac 'thank you', a matki niemowlakom nie ubieraja czapeczek!!

po tygodniowej przerwie wracam do was.. zabanowali mnie 
Lece bo musze sie szykowac.
My z TŻem jesteśmy na etapie tańczenia 1 na 1, albo 1 na 2