|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Anisia ja z tz tez walcze, a teraz to juz w ogole bo wielce chory jedynie przed tv moze lezec, i ssakow nawet nie moze dogladac, przez to wczorajsze szczepienie mam na nast tydzien, i tak teraz mam trojke na glowie i te najstarsze to najgorsze
![]() ![]() ![]() Judi to ja proponuje Tymusiowi miejsce w zerowce zarezerwowac jak on zaraz bedzie biegał i mowił ![]() ![]() Kasiulka to te jedynki to tansze u mnie ale i tak juz dwojki poszly czasem tez trojki ida w ruch. A ja z racji ze brak mi jeszce dwoch rak ta pokapaniu wrzuciłam młode do łozek bo trzeba bylo po kapieli sprzet pochowac, nawet smokow nie dalam bo mialam zaraz po nie wrocic i je pomeczyc a one jak zaklete na bacznosc lezały iprzez bite 3 h patrzyly to na sufit to na wzorki naochraniaczac od czasu do czasu ziewajac, wiec je zostawilam co bede im przeszkadzac w koncentracji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
No tak weekend wszystkie wywiało, nadszedł i mamuśki sie bawia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Wtajemniczenie
|
kurde pogubie sie co mam napisac...
Marticia mleka nie probowalam bo zapach mnie normalnie odrzucal na kilometr..co z puszki pachnie slodko wiec pewnie dlatego maly wcina bez oporow zadnych...... a co do pieluszek to u nas sa jeszcze inne... po pierwsze to samych pampersow jest chyba 2-3 rodzaje a do tego dochodza rozmiary, zaczynaja sie chyba od newborn, potem 1, potem 2, potem 2-3 (teraz tego uzywamy), potem 3 itd.... a potem chyba sie przechodzi na inny rodzaj dla dzieci ktore wiecej brykaja... poza tym niektore z tych pampersow maja z przodu taka zolta linie ktora sie robi duzo bardziej wyrazna jak jest mokra..... (ale ja uzywalam ich tylko w szpitalu i w sumie juz wiecej ich nigdzie nie widzialam mimo ze kupuje niby ten sam rodzaj.... Judi tobie polozna mowila ze sztuczne mleko jest niby slodsze...tz probowal obydwoch i stwierdzil ze mleko z piersi jest tak slodkie ze jemu chce sie wymiotowac... a sztuczne podobno prawie bez smaku.... Anisia ja dzis bede ogladac powtorke chyba 5 lub szostego odcinka bo przegapilam jak lecial... w kazdym razie odcinek o pogrzebie ojca housa... w tym tygodniu lecial odcinek gdy 13 okazala sie byc lesbijka.... ![]() ![]() no i poza tym to ja dzis zaszalalam 2 razy...najpierw z tztem w h&m..nabylam zakiet, spodnice, koszulki, szal i koszule.... tz zaplacil a ja sie potem wkurzylam bo w zarze nie bylo plaszcza ktory sobie upatrzylam...ale sobie to odbilam idac do victorias secret... kupilam sobie koszulki, halki i gorsety... ![]() ![]() ![]()
#1624 |
Zakorzenienie
|
się wczoraj pożaliłam i co...ta noc przespana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1625 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spisałyście się dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1626 |
Wtajemniczenie
|
Bry Kobietki
![]() My standardowo wstałysmy po 7.Teraz mała zapadła w swoja pierwsza 40 bądź 50 min. drzemke.to ja mam czas na kawe i sniadanko. Nic mnie tak nie urzeka jak te usmiechy którymi Nastka strzela na lewo i prawo po przebudzeniu.Coś pięknego. Taka Sobie House leci tez codziennie na AXN. Zawsze oglądam z Nastką ![]() Marticia super wyglądasz,a Mario coraz przystojniejszy ![]() ![]() Judi gratuluje przespanej nocy ![]() Widze że tu temat krzesełek na tapecie a ja jeszcze o tym nawet nie myślałam ![]() Zainteresuje sie sprawa jak mała bedzie mieć 5 miechow na karku ![]()
#1627 |
Wtajemniczenie
|
Dorbar Ala jest sliczna
![]() MaladT Wiktoria ma świetną czuprynke ![]() ![]() Kasiu Twój avatar mnie powalił.Oleńka wyglada tam jak taka porcelanowa laleczka ![]() ![]() Zaglądałam Nastce do buzi i jak na moje oko to narazie nie widać żeby cos jej sie tam legło,ale może ona już cos czuje?strasznie sie slini i poza tym dosłownie wszystko co jej wpadnie w łapki zaraz laduje w buzi i tak specyficznie pociera sobie tym o dziąsełka jakgdyby ja swędziały... A tu pare zdjęć ![]()
#1628 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Wstaliśmy o 9.. wczoraj mlody z ledwoscia zasnal po 24.00... wiec sie nie dziwie ze mlody tyle spal.. ![]() dzisiaj tez deko marudny z rana, bo nadal jest spiacy wiec zaraz go uspie i mam nadzieje ze uda mi sie doprowadzic do stanu uzytecznosci publicznej, bo sama siedze wprawdzie juz ubrana ale ze spiochami w oczach ![]() Foteczki dzieciaczkow cud miod orzeszki ![]() ![]()
#1629 |
Zakorzenienie
|
Aniu widzę, że miałyśmy podobne wieczory, moja emocjonalna szantażystka usnęła dopiero o 23.
w ogóle słuchajcie płacz jej od 2 dni na nowy ton wszedł, mówię o tej ostatniej najbardziej wrzaskliwej fazie - nie mogę go znieść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1631 | ||
Rozeznanie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;9457496]
Widzę ze rozważacie zakup krzesełeczka. Jak ktoś nie chce szalec to polecam krzesełko z IKei. Nie jest to designerski odlot ![]() Bardzo mnie ucieszylo to co napisałaś, bo ja juz wcześniej myslałam o tym krzesełku, tylko koleżanka zaczęła mi je odradzać, więc zwątpiłam, ale wydaje mi sie ono bardzo praktyczne, więc chyba się na nie skusimy. A teraz do wyboru jest jeszcze niebieski i czerwone ![]() Cytat:
![]() A tak przy okazji to na wszystkich świętych będe jechać do grudziądza nową autostradą, wiec bedę wyglądać za twoim domostwem ![]() Cytat:
![]() A wiecie, że mi się raz trafia paczka 3 z rozciągliwymi boczkami? Trzeba dobrze patrzec na opakowaniu, bo nie każda paczka jest taka. Przeżyłam wczorajsza rozłakę z synkiem, teściowa w roli opiekunki spisała się na medal, synek był grzeczniutki, więc mogę sobie śmiało wyjeżdzać na cały dzień ![]() Dziewczyny czy któraś wie jak można zarazić się boreliozą ???? Czy tylko od kleszcza, czy od drugiego człowieka np. przez krew, slinę itp? Szukałam w necie, ale nie moge znaleść jednoznacznych odpowiedzi. ![]() ![]() Miłej soboty ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Heloł
Uśpiłam gadzinę, jak wstanie to pojadę ją na chwilę wymrozić na spacerku ![]() MaładT Wiktoria jest cudna ![]() ![]() Kurzosławko Nastusia również przesliczna ![]() ![]() Judi moja Ola wcina 120 ml - czasem nie wypije tyle, ale przeważnie co 3 godziny jak w zegarku ![]() ![]()
#1633 |
Zakorzenienie
|
u mnie już po drzemce przedpołudniowej, jak zwykle 30 min. było. mąż dziś ma wykłady i będzie dopiero o 18. robię sobie szpinak do makaronu na obiad. myślę o której wziąć ją na spacer, czy na drzemkę za godzinę czy dopiero ok. 15stej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
piotrus rocker man oł jeeeee
![]() ![]()
#1635 |
Zakorzenienie
|
Anisiu jak on się zmienił ja Cię kręce w obie ręce!!!!!!! Szok, jaki Piterek już dorosły
![]()
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1637 |
kobieta za ladą
|
cześć dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie kiedyś próbowałam sie wbić do was ale mi nie wyszło hihi może teraz mi sie uda????;>moja Julcia jest z 12 lipca tego roku i jak NA RAZIE JEST ZŁOTYM dzieciątkiem śpi od 19-20 do 7 rano i jada słoiczki bo jak Was czytałaM TO MI WYSZŁO ZE JEST NAJMNIEJSZA !!!!!!!!!waży 5300 i ma 64 cm no i nie cierpi leżeć na brzuszku... no i co z nami będzie przyjmiecie nas co????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
witaj dudi
![]() ![]() wygrałam aukcję, jupi jej ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=462579908 uparłam się kiedyś czytać Idze o tych smokach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1640 |
kobieta za ladą
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
kobieta za ladą
|
nie wiem jak wy ale ja mam 1600 fot na telefonie Julcii......tfuu tz na moim telefonIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
no witam Julcię, a o której się malutka urodziła bo moja też jest z 12 lipca tylko z 6 rano
#1643 |
Zakorzenienie
|
Asiula, co do boreliozy to nie słyszałam, żeby przenosiła się w inny sposób niż przez kleszcze. Nie mam pewności, ale nie sądzę, żeby tak było.
Swoją drogą miałam boreliozę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Asiula co do boleriozy kiedys sie naczytalam bo pies mi tony znosil do domu, to bolerioze tylko kleszce moga przeniesc, a kleszcz kleszczowi nierowny bo tylko te gorsze odmiany moga przeniesc, a czlowiekowi ciezko sie zarazic, tak mi tez weterynarz mowił Leleth to prawda te pampki z zoltym paskiem sa dostepne tylko w szpitalach, ze jak sa juz pełne to wychodzi zolty pasek znaczy zmiana pampka nanowy ![]() Anisia Piterek to jak miniatura mezczyzny dosłownie!A ten usmiech szok! a tez sie smieje w glos?Bo moje sie szeroko usmiechaja ale jeszcze bez szczegolnych dzwiekow ![]() Kurzosławo ale Nastka to princesa-)A Wikusia lubi sie fotografowac widze, miodzio!Kurcze fajnie macie z dziewuchami ze tak je slicznie przebierac w kiecki mozecie, ja to walcze w sklepach w poszukiwaniu czegos innego jak niebieski kolor bo mi nie lezy ten niebieski, Dudi Julcia nie jest najmniejsza tutaj,uwiez mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
kobieta za ladą
|
Julka jest z 10.45 miała sie urodzić dzień wcześniej bo ja miałam cesarkę planowaną ale jak już leżałam pod cewnikiem przyszedł ordynator i powiedział sorry nie dziś nawet nie pytaj co sie wtedy działo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
kobieta za ladą
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Wtajemniczenie
|
Dudi poki co to ja bym chciala by bylo jak najdłuzej jak jest teraz, zwykle prace domowe pochłaniaja wiecej energii jak tych moich dwoch chlopkow, ale jeszcze chwila i sie pewnie zacznie ganianie po domu a jak juz o zabkowaniu pomysle to dostaje gesiej skorki, przy dwojce to jest tak ze sie wypracowywuje inne techniki"mniej konwencjonalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
witaj dudipopka Julcia superowa popieram zdanie wszystkich że wszystkie dzieciaczki są słodziutkie i przepiękne Dudi mój waży dopiero 4870 i chyba on jest najmniejszy co prawda jest trochę młodszy bo z 11 08 czyżby nikt się tu nie znał na wynikach z moczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||||
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny
![]() Anisia twój Piterek to upodobnia sie do twojego TZta tyle ze po buzi szczuplejszy ![]()
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
czyżby nikt się tu nie znał na wynikach z moczu
![]() Kristi tylko sie nie smiej ja nie przegapilam twojego pytania, mialam poszukac w swoich wynikach jakie sa normy bo tam zawsze podawali no i zapomnialam, ale dzis mi sie w nocy snilo ze jak bylam w kinie to wyswietlali na ekranie normy jakie powinny byc dla krwi i moczu ..no i jak sie w patrzylam w ekran to przy Twoim wyniku stał znak zapytania ![]() Zaraz jak odnajde moje wyniki to zerkne jak to tam wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.