|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
witam
![]() azzis sliczne te winietki.mozesz mi napisac jakie maja dokąłdne wymiary?? mój TZ juz wrócił z pracy, dzis sliczna pogoda, wiec moze na jakis spacerek pójdziemy Moja mama dzis była w kosciele sparwdzic czy jestesmy dobrze w kalendarzu na slub zapisani i tak na 17 jak chcielismy Ksiądz powiedział, ze tylko 3 miesiące przed musimy przyjsc razem osobiscie jakies dokumenty poskładac
|
|
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
Ślub 19 września 2009 - może ktoś jeszcze ma tą samą datę??
Witam kochane wizażanki
![]() Mam ustaloną datę slubowania na 19 wrzesnia 2009 I teraz związane z tą datą pytania - przez to że bedzie to pora jesienna ,pogoda może być różna - od złotej-jesiennej po szaro- buro-zimno jesienną ;/ Jeżeli któras z Was też w tym dniu bedzie przyzekała moze mi podpowie jak będzie ubrana- jakies bolerko, futerko, rajstopy w zandrzu Czy liczycie na ładną pogodę?? pozdrowiena |
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Co sadzicie o tych zaproszeniach?
http://www.allegro.pl/item459914998_...tis_od_ss.html |
|
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
![]() a ja dzisiaj wybieram się na 17 na ślub kuzyna, pochwalę się Wam pazurkami, które właśnie wymęczyłam
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub 19 września 2009 - może ktoś jeszcze ma tą samą datę??
Pewnie i tak zaraz wątek zostanie przeniesiony do wątku zbiorczego PM 2009, bo od jakiegoś czasu nie tworzy się odrębnych wątków dla miesięcy/dni
Tak czy inaczej, ja ślubowałam 20 września, no i tak liczyłam na piękną pogodę i się przeliczyłam. Było zimno, wiało i lało. Dobrze, że moja ciocia o mnie pomyślała i parę dni wcześniej kupiła mi futerko, bo samo bolerko to by było mało (no chyba że ktoś się zaopatrzy w bolerko podbite polarem). W kościele jednak nie wystąpiłam w futerku- tak mnie emocje rozgrzały, że chłód poczułam w ostatnich minutach mszy. Za to na życzenia przed kościołem było jak znalazł, inaczej bym zamarzła! Za to 2 tygodnie później, teraz na początku października, zrobiła się tak piękna pogoda, że futerko byłoby zbędne. Niestety, pogody nie przewidzisz i dobrze mieć zawsze w zapasie coś cieplejszego, nawet, jeśli miałoby się tego nie wykorzystać
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Edytuje
![]() Bo wyslalo mi dwa razy to samo. Jak ja bym chciala, zeby to bylo juz, a to jeszcze 10 miesiecy, ech... Podobają mi się jeszcze te http://www.allegro.pl/item464605666_...tis_od_ss.html Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-10-25 o 14:25 |
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny...
Strasznie boli mnie głowa zaraz mi pęknie! Miała mieć dziś zajęcia do 16 ale mój urok osobisty spowodowała, że nie musiałam siedzieć do końca bo już na dziennych miałam te tematy ...Nie idę dziś nigdzie , chociaż mieliśmy iść ze znajomymi posiedzieć na jakimś drinku... ale niestety TŻ musiał iść do pracy na drugą zmianę a jutro ma na rano... więc niestety nici wypadu. Chociaż tyle, że jutro ma na pierwszą zmianę i będziemy mogli być na katechezie o 19 w Kościele ... Idę do łóżeczka położyć się troszkę bo mi mózg eksploduje! |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub 19 września 2009 - może ktoś jeszcze ma tą samą datę??
Cytat:
Wybierz suknię, dodatki i zerknij tu, mowa jest co prawda o październiku, ale może znajdziesz coś dla siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276646 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=50297 |
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała wyglądasz ładnie...wiem jak ciężko było kupienie dla Ciebie sukni.. cieszę się, że kupiłaś taką jaką chciałaś... po dopasowaniu będziesz wyglądać ślicznie. ps. pokazałam cię w sukni mojemu tż-towi powiedział, że wyglądasz ładnie i podoba mu się Twoja suknia. oczywiście nic nie powie Tomkowi
|
|
|
#1061 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokłóciłam się z TŻ, a dzisiaj wieczorem mieliśmy razem wyjść:/ Znając mnie, to już nie4 odzyskam dzisiaj dobrego humoru
Wkurzył mnie strasznie:/
|
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() jakis feralne dni ostatnio ja sie wczoraj poklocilam z tzem i teraz zaczynam miec watpliwosci czy my napewno powinnismy byc razem nigdy wczesniej tak nie mialam...nie mam na nic isly, ochoty, targaja mna przedziwne uczucia i mysli
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ![]() Cytat:
szerokość 8cm Dzisiaj byłam już tak ostatecznie mierzyć suknie. Byłam w 2 salonach. Niestety nie pozwoliła mi babka zrobić zdjęcia w jednym salonie, więc nie mam fotki mojego pierwszego wypatrzonego modelu LIPORIO I teraz niestety nie mam porównania jak w niej wyglądam.Kolega mówi, że w niej mi było najładniej (ale to może przez to, że tam mierzyłam na podeście, a w drugim salonie bez niego...) Wklejam fotki tego co mierzyłam + katalogowe (ta ostatnia śerdnio mi się podoba). Już mam mętlik w głowie którą suknię wybrać, i w jakim kolorze biel czy ecru? Doradźcie plissssss
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
azzis mnie się podobasz w tej drugiej.A jaka jest rożnica w przymiarce z podestem???
Czy ja dobrze widzę że za Tobą stoi inna panna młoda???
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-10-25 o 17:28 Powód: dopisek |
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Jak Ty ślicznie wyglądasz! Jak dla mnie najlepiej Ci w demetr2. i koniecznie ecru!
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się zastanawiam nad tą 1
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też najbardziej podoba się pierwsza
Wyspałam się i mnie już główka nie boli ... Mam nadzieje , że jak po nowym roku ja będę na przymiarkach to tez mi doradzicie
|
|
|
|
#1068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kubanski klub wow/.... ale ci zazdroszcze.... edit - doczytalam..mam nadzieje ze jednak pojdziecie.. Cytat:
Cytat:
) wiec jesli o nas chodzi to 2 albo3 z wiekszym wahaniem na 2
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja waham się pomiędzy 1 a 2. Tylko nie wiem czy to przez kolor? Najpierw chciałam ecru, a teraz jakoś ta biała mi się spodobała ...
|
|
#1070 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki za podpowiedz- napewno zajrzę do pażdziernikowych panien młodych ![]() Cytat:
A moim skromnym zdaniem 1 jest najbardziej wytrworna i elegancka Co do 2 i 3 prze to że mają drapowania na biuście nie odcięte jak w pierwszej wstążką , biust wydaje się większy-przez to może ocena męska taka pozytwywna A co do koloru ja jestem za bielą bo ecru wydaje mi się poprostu taki niedoprany ![]() Ale to Ty musisz zdecydować ![]() witaj strippi Edytowane przez dominda Czas edycji: 2008-10-25 o 19:32 |
|||
|
|
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie trójka, zawsze taki dekolt u mnie wygrywa
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
To może 2 w 1?
Dodałam do 2 sukni tą wstążkę z 1 sukni i obcięłam pliskę
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
No nie jest źle ale tą kokardkę dodałaś chyba trochę za wysoko i przez to biust jest mniejszy I tylko małe pytanie - czy ta suknia 2 jest biała?? Bo po wklejeniu wstążki, wstążka jest dużo bielsza jak suknia i sie troche gryzie. Może to przez to ze to dwa różne zdjęcia
I jak dla mnie o wiele lepiej bez pliski i jak najbardziej trafiony pomysł z przeniesieniem wstązki do modelu 2 Dobry pomysł
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tylko zobaczyc jak to będzie wyglądało. wycięłam z pierwszej sukni kokardkę i nie udało mi się jej idealnie dopasować bo inaczej stałam na tamtym zdjęciu i automatycznie kokardka jest inaczej obrócona.Druga suknia jest ecri a kokardka biała. Cytat:
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi własnie TZ powiedział cos po czym mi sie bardzo smutno zrobiło lezelismy sobie i tak było miło a tu nagle czar prysł. teraz poszedł do kolegów i pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy ze mi smutno![]() ech... własnie wszedł i zapytał czy chce jakąs herbatke to mi zrobi kurcze czasami jak mysle o pewnej rzeczy to ja nie wiem czy my sie w przyszlosci dogadamy i to jest mój wielki problem![]() azzis jak dla mnie numer 2
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wiem ze to moja winai ze przesadzam momentami i ze ranie go tym wczotaj wlasnie mielism taka sytuacje tylko ze wczoraj on troche przegial bo wyszedl z domu i nie chcial wrocic oczywisic e poszedl do puabu na piwo potem rozmawialismy w samochodzie ehhh ja naprawde wiem ze omentami przesadzam ale on wczoraj wogole przegial z tym ze mi mowil ze nie wroci na noc do domu itp. kurcze my juz jestesmy malzenstwem i tak sie noe robi nawet jak sa sprzeczki czy klotnie nie mam ochoty sie bac ze jakiedolowkie znowu sie bardzo poklocimy czy go zranie-chociaz nie chce tego to on po prostu trzasnie drzwiami i gdzies sobie pojdzie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. dziewczyny ile tak mniej wiecej wynosi koszt smaodzielnie zrobionych winietek?? |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i obieclaimsy sobie zejuz nie bedziemy doprowadzac do takich sytuacji...wlasnie wrocilsimy z kosciolka ale i tak jakos mi smutno![]() co do winetek to sama jestem ciekawa
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Sas to dobrze, że pogadaliscie. strzelanie fochów nic by tu nie dało. sciskam goraco i mam nadzieje, ze TZ teraz znajdzie sposób aby poprawic ci humorek
![]() tak sie zastanawiam czy lepiej samemu robic czy kupic juz gotowe te winietki. hm... ![]() a mi jest smutno, bo czasami mam wrazenie, ze TZ mysli tylko o sobie i swoich potrzebach. a to jak jestesmy w sklepie to ja skacze obok niego (on jest od prawie tygodnia na tej diecie SB) i sie pytam czy moze nie chce tego czy tego a on sie mnie nigdy nie zapytał czy moze czegos nie potrzebuje. wiem, ze to błahostka ale jednak. codziennie gotuje obiadki. staje na rzęsach aby wymyslac zawsze cos innego, wyszukanego i wiecie on ani razu nie powiedział ze "o jakie smaczne " czy cos w tym stylu. dopiero jak sie zapytam to mówi, ze mu smakuje. nie patrzy, ze ja czasami siedze 2 godziny w kuchni. ze w kałdam w to tyle serca.i czasami chciałabym usłyszec ze cos jest smaczne. i wiecie za to czesto cos mu nie pasuje. a to ze mogłam cos cieniej pokroic a to cos innego. nie mówi tak czesto, ale patrzac ze nie mówi tez nic miłego to widac róznice. chcialam kupic sobie jakies wino, ale nie znam sie na nich (on tez nie, ale pomyslalam ze razem latwiej) poprosiłam go o pomoc a on, "nie znam sie, wybierz sobie sama"... nie kupiłam ![]() nie pamietam kiedy usłyszalam od niego jakis komplement, a czasami az mi jakies głupie rzeczy przychodza na mysl przez to ![]() dzis mu o tym wszytskim powiedziałam i przyznał mi racje. nie wiem co bedzie dalej.. zobaczymy. to nie zmienia faktu ze mi smutno i wiecie... on co chwila cos chce: a to buty sobie upatrzył (ok. ) a to spodnie, a to słuchawki do mp3, a to teraz mp3 bo mówi, ze tam mu mało bateria trzyma, teraz konsole nowa (1500zł + gry wiec wole nie myslec - jedna gra 60 euro), teraz jakąs kurtke (choc ma zimową) za prawie 1tys zł. dziewczyny ok. ale jak patrze ile on rzeczy chce miec to az mnie sciska na sercu i ja przez to nawet nie mam ochoty nic wydawac. powiem wam, ze od poczatku jak tu jestem kupiłam sobie swetrek, 2 bluzeczki i pizamke co w sumie mnie wyniosło 30 euro. ale nie o kase tu chodzi (choc jak patrze ze ja nie pracuje, to nie ukrywam ze wolalabym oszczedzac). uzbieralismy an samochód. moze w tym roku go kupimy wiec nie bedzie wcale kasy, to co uzbieramy wydamy na jego zachcianki wiec znowu bedzie na zero... boje sie ze tak bedzie juz zawsze... przeciez on nawet nie mysli o naszej przyszłosc... a gdzie my niby po slubie bedziemy życ?? jest mi baaardzo smutno czy tak ma byc zawsze, ze zieramy na jego zachcianke ciach i konto puste i zbieramy znowu?? dlaczego zawsze on mysli tylko o sobie![]() gratuluje jak ktos doczytal, przepraszam za zanudzanie ale musialam sie wygadac (o tej ostatniej sprawie nawet mu nie wspomniałam)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

Wkurzył mnie strasznie:/