|
|
#331 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
). Zazdroszczę i gratuluje Ja wpadłam na chwilę, standardowo idę się uczyć .
|
|
|
|
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(jako porządna Mamusia muszę się w końcu troszczyć o swoje dzieci i ich stan psychiczny , bo o fizyczny już dbam od dawna... )I wszystko stało się jasne ![]() Cytat:
Serek będę jeszcze miała jutro
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, Dziewczyny
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam pogratulować
No więc gratuluje Oli, gratuluje Kasi |
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho
![]() bry ja właśnie wstałam [musiałam odespać bo poprzedniej nocy spałam całe 2 godziny - ciocia chrapie jak stary bosman a liczenie baranów daje zbyt duże pole do popisu dla wyobraźni]
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
eh, nie dosc, ze chora jeszcze bardziej to na dodatek zaczela mi sie choroba miesieczna kurcze blade, zwariuje, miala byc dzis posiadowka a ja nie wiem czy bede w stanie z domu wyjsc [nie wspominajac o tym, ze najadlam sie czosnku dla zdrowia i zione niczym smok!] ale za to nalozylam waxa blondaskowego tuningowanego miodkiem i cytrynka, zamierzam z tym pol dnia chodzic a zaraz wstawiam ziolka na plukanke![]() milego dnia!
|
|
|
#337 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sklepach są już takie zatyczki do uszu -stopery, powinny dać rade nawet takim odgłosom ![]() Cytat:
Szugar - te białe mi się nie podobają. Wyglądają jak nacięcia od żyletki Za to też podoba mi się miejsce na karku przy włosach (tył szyi)Byłam dziś oglądać używane autka... i chyba się zdecyduje na jakieś ![]() Wczorajsza impreza w akademikach to było ZUO. Z jednej strony świetnie się bawiłam, z drugiej... strasznie się cieszę ,że nie muszę tam mieszkać. Pobojowisko, jeden wielki chaos, ludzie hmm... sekszący się byle gdzie i byle z kim, a na koniec - wielka dziura w ścianie ![]() Dziewczyny taki dziwne pytanie... czy szampony typu Hipp, Nivea Baby mogą wysuszać włosy? Bo ja mam wrażenie, że moje troszkę wysuszyły i że potrzeba im... sylikonów Stosuję na zmianę Kallosa Latte i Wax, ale włosy są gdzieniegdzie suche i nie chcą się układać... Zużyłam chyba 3 takie szampony pod rząd i zastanawiam się czy nie zrobić od nich chwilowej przerwy i zaopatrzeć się np. w Loreala Vitamino Colour.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#338 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Iza - zdrówka, nie daj się chorobie, ani przypadkowej, ani 'cyklicznej'
Emilko - wydaje mi się, że te dziecięce też mogą wysuszać, ich formuła oparta jest na łagodnych detergentach, ale oprócz nich praktycznie nic nie ma, dodatków odżywczych i nawilżających zazwyczaj jest bardzo malutko. Mój TŻ też ma 'fioła' na punkcie samochodów, teraz już mniej, ale kiedyś ... aż mnie tym zaraził ![]() Wreszcie sobota, można było pokimać troszkę dłużej, więc pewnie dlatego też cisza na wątku... Ja wstałam około tej samej godziny co Jolie, ale oczywiście musiałam zaliczyć jeszcze małe 'byczonko' Większa część sprzątania już za mną można odpoczywać...Ale dziś jest wyjątkowo pozytywny dzień Zgadnijcie komu zablokowali konto na All Zdolności detektywnistyczne czasem się przydają...
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam zacierać za sobą ślady, bo może kiedyś Ci podpadnę i zaczniesz mnie szukać po Internecie ...
|
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
wow, Asiu...
a zdradzisz wiecej sczegolow? ![]() Emilko, a myslalas o szamponie miodowym body shopu? jest ladny skladowo, i wg mnie wraz z odzywka robi cuda z mojego sianka
|
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On do farbowanych jest ?Cytat:
, ale jakoś nie mogę ![]() Wszystkie chorujące dziewczyny pozdrawiam głośnym "smark"
|
||
|
|
|
|
#342 | ||
|
|
Cytat:
Bez obaw, wiesz... ja jestem taka miła, spokojna dziewczyna ![]() No, chyba, że masz zamiar popełnić jakiś plagiacik Postaram się skrobnąć parę słów na PW, tylko może wieczorem lub jutro, bo teraz nie dam rady ![]() Cytat:
Z wyjaśnieniami będzie jak wyżej, podpowiedz mi jeszcze, na jakim etapie wtajemniczenia jesteś, jeśli chodzi o tą historię... Nie wiem, czy 'podejrzałaś' we wcześniejszych wątkach, jak wyglądają te sprawy i od czego się zaczęło...
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do aut to wcześniej podobały mi się typowo sportowe, o opływowym, agresywnym kształcie. Teraz moim wymarzonym autkiem jest suw, taka pół terenówa, świetnie się czuję siedząc w aucie 'wyżej'. Poza tym takie sampochodziki są dużo bezpieczniejsze. Może za kilkanaście lat... ![]() Cytat:
Wygląda bardzo kusząco, ale jest za drogi... Moze za jakiś czas, jak będę lepiej stała z finansami.. ![]() Cytat:
Ja myłam tym Vitamino Color tylko kilka razy, pierwszy raz u fryzjerki. Bardzo ładnie nabłyszczał włosy, wygładzał ich strukturę. I pięknie pachnie! On jest do farbowanych i z tego co wiem są chyba dwie wersje - do cienkich i grubych włosów.Ale po Twojej rekomendacji zaczynam rozważać Mypę ![]() Pozdrawiam głośnym KICH i chrypka (brzmię jak satra szafa )!Asie - co akcje szpiegowskie! Kliknęłam właśnie bardzo okazyjnie nową czarną bardotkę Lupo z sylikonowymi paskami wewnątrz
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałaś PW ? A ja po przeczytaniu KWC rozważam ten Vitamino właśnie, bo jest dokładnie do takich włosów jak moje, czyli do cienkich i farbowanych. Mypę absolutnie polecam - skład ma świetny, dobrze oczyszcza, aloes i mleczka roślinne wygładzają i nawilżają, panthenol odżywia ... Cytat:
Historia jest o tyle fascynująca, jako że lasce się nie znudziło przez tyle czasu ![]() Gratuluję zakupów, ja właśnie pożegnałam się z zakupami na VS, z powodu kursu dolca
|
||
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
witam! Ale tu dziś pusto
widzę że coraz wiecej chorych - zyczę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia! ja byłam dzis w pracy - 10,5 godz (nadgodziny do odbioru ) jestem zmeczona ale czuje sie dobrze. tylko jeszcze nosem pociagam co jakis czas bo mi jeszcze z zatok wszystko schodzi ale stwierdziłam ze na kontrole w pojiedziałek do lekarza juz nie ide tylko normalnie do pracy. Do laryngologa tylko pójde w środe z przeswietleniem - całe szczescie wynika z niego ze z zatokami wszystko ok miałam dzis straszną noc - spałam tylko 2 godz bo nie mogłam zasnąć! nigdy nie miałam problemow z bezsennoscią, nie wiem co mi sie stało... zasnęłam po 4 a musiałam wstać o 6.10... dzięki hektolitrom kawy przetrwałam ten dzień... ale az boje sie tej nocy... takie przewracanie sie z boku na bok jest okropne!miłego wieczorku wszystkim |
|
|
|
|
#347 |
|
Wtajemniczenie
|
sugar, VS?
czyzby victoria's secret?eh, wlasnie dzwonil do mnie przyciel, powiedzial, ze gadal z moim bylym. podobno tak jak tydzien temu byl dobrze nastawiony tak teraz jest wsciekly i strasznie wrogi, opowiada jak to baluje, budzi sie niewiadomo gdzie z jakimis stringami w kieszeni, i w ogole nic o mnie nie mysli podobno ma do mnie zadzwonic niedlugo i chce przyjechac przywiezc moje rzeczy. nie rozumiem tego wszystkiego i jest mi mega przykro... a niestety nie mam zadnej zapasowej butelki wina
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#349 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A nie pomogłoby Ci czytanie książki??Cytat:
![]() Dał dowód tego, że nie jest Ciebie wart...
|
|
|
#350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szlifowalam zabki na jakies posezonowe wyprzedaze kostiumow, ale widze, ze sie spoznilam![]() takie, ze zerwalismy ze soba przez moje niezdecydowanie co do zamieszkania razem, a teraz on probuje mnie jakos zranic, na wszystkie sposoby jak widze kurcze, juz nie wiem co mam myslec i co robic.[kumpel mowi, ze on to pewnie wszystko zmysla zebym tylko gorzej sie poczula, ale ja mam wrazenie, ze jakies ziarnko prawdy w tym jest...] edit: Marzenko, przeczytalam milaczka super, usmialam sie jak nic [a zuza, nie wiem czemu, z rezolutnoscia kojarzy mi sie z twoja Julcia![]()
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(przynajmniej miałaś małą poprawę humoru po przejściach z Tż...) A Zuza i Julcia....hmmmmm, powiem Ci tak, ja jak to czytałam to myślałam sobie, że moja Julcia za dwa lata, będzie miała tyle co Zuza..
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze by i pomogło ale mnie z domu eksmitują jesli bedę czytać ksiażki do 4 nad ranem (rachunki za prąd... )
|
|
|
|
|
|
#353 | ||||||
|
|
I jak? Już wiesz co i jak?
![]() Cytat:
Teraz ogniskuję się już bardziej na samochodach bezpiecznych i oszczędnych, chociaż oczko ucieka, kiedy widze jakąś "wypasioną brykę" I mój ideał - Toyota Celica [wersja obecna] bo do ferrari to nie mam co wzdychać Taaaaakie tam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A już tyle fajnych rzeczy 'wyhaczyłam' na ebayu... I lipa ![]() Cytat:
Cytat:
Kolejny 'Pan' który chyba nie do końca dojrzał... Ja myślę, że te jego przechwałki to tak naprawdę pic na wodę, ot, żeby zaszpanować przed kolegami i ukryć swoje prawdziwe uczucia. Faceci lubią sobie pofantazjować w takich sytuacjach, poodgrywać twardzieli. Może też obliczył sobie, że te informacje do Ciebie dotrą i tym samym chciał się na Tobie odegrać. Nie daj się zwieść pozorom, jakie on próbuje stworzyć. Stringi w kieszeni to bujda. Nie wydaje Ci się, że zbyt podkreśla to, co się w tej chwili podobno u niego dzieje? A tworzenie takich historii tylko potwierdza, że chłopak ewidentnie sobie z rozstaniem nie radzi Zamiast się dołować lepiej pomyśleć może o tym apetycznym koledze z uczelni ??? ![]() Dunia55, nie podglądaj Canile Ty też
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-10-25 o 22:06 |
||||||
|
|
|
|
#354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#355 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
). W głębi duszy na pewno mu żal, bo byliście ze sobą trochę i na coś czuje, już nie mówiąc, jak jego męska duma została urażona. Pozostawiłabym to bez komentarza raczej, Ty wykaż się klasą chociaż Oglądam mam talent i ta Paulina Lenda co tak pięknie śpiewa to wyglądała dzisiaj okropnie :/. Co oni jej z włosami zrobili . Straszna stylizacja, koleżanka do mnie hasło "To jest facet?"A ta młoda, co się tak wygina jest niesamowita, moja faworytka. Niesamowicie fascynuje mnie giętkość jej ciała
|
||
|
|
|
|
#356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??? ![]() Cytat:
Ta "bez kręgosłupa" jest nie zwykła Pomimo tego, że patrzę na Jej występ, to nie mogę uwierzyć, że to co ona robi z własnym ciałem, jest możliwe...Edit: Widzę, że Madzia przeszła Szkoda, że czocher nie przeszedł...
|
|
|
#357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No, młodziutka przeszła Czocher fajny, taki ciepły człowiek, no ale trudno i tak koniec końców zostanie tylko 1 zwycięzca . Ja już się nie mogę Bladego Krisa doczekać za tydzień
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
hi hi
nie no, nie będę Cię tak przeciążać wypróbuję dziś ten sposób. najwyzej jak mnie jednak eksmitują to wprowadzę się do Ciebie!
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
domyslam sie, ze albo to wszystko jest wyssane z palca, albo w 100% prawda i robi to zeby zagluszyc cierpienie. tylko przykro mi, ze robi to w taki sposob, mowi to mojemu przyjacielowi, bo wie, ze on lojalnie nie bedzie mogl utrzymac tego w tajemnicy. zreszta moj dawid dlugo nie chcial tego powiedziec, niepotrzebnie to wyciagalam. on i tak jest w kiepskiej sytuacji bo filip byl jego kumplem, a teraz sam mowi, ze najchetniej by mu przywalil. tylko czemu ja jednak za nim tesknie ![]() eh, chyba musze sie naprawde skupic na 'klin klinem'
|
|
|
|
#360 | |
|
|
Zgadzam się w 100% z Oleczką
Sama zobaczysz, że wszystko wróci do normy ![]() Cytat:
![]() Ale wiem, że mazir1mazur też nie przejdzie ![]() mskladaczek Ciebie też widzę , Ty to podglądasz nas regularnie Ata-detektyw w akcji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

). Zazdroszczę i gratuluje 

(jako porządna Mamusia muszę się w końcu troszczyć o swoje dzieci i ich stan psychiczny 
- ciocia chrapie jak stary bosman a liczenie baranów daje zbyt duże pole do popisu dla wyobraźni]
kurcze blade, zwariuje, miala byc dzis posiadowka a ja nie wiem czy bede w stanie z domu wyjsc
Za to też podoba mi się miejsce na karku przy włosach (tył szyi)

, ale jakoś nie mogę 
)
A nie pomogłoby Ci czytanie książki??