Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-24, 21:46   #331
oleczka87
Rozeznanie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
ha- wieść obwieszczona- ja tylko potwierdzam- zostałam przyjęta do pracy- na początku okres próbny 3 miesiące i potem siup na stałe [jak się im spodobam rzecz jasna]. Szczegóły: będę pracować w laboratorium mikrobiologicznym w naszej rodzimej firmie produkującej głównie kolorówkę z przemyśla czyli w inglocie. Co więcej? Na ten moment nic bo to wszystko dopiero przede mną.
Będę musiała się tu przenieść i jak na ten moment ciężko mi cokolwiek mówić o spotkaniach krakowskich- przypuszczam jednak, ze w najbliższym czasie jedyną opcją będzie dla mnie weekend
Jeeej, moje marzenie, laboratorium MIKROBIOLOGICZNE (jestem totalnie w mikrobiologii zakochana ). Zazdroszczę i gratuluje

Ja wpadłam na chwilę, standardowo idę się uczyć .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 21:50   #332
virka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jeszcze nic konkretnie-czekam na powrót mamy z wawy i będziemy myśleć- na początku może chwilę u cioci pomieszkam a później się zobaczy [przemyśl albo okolice- spora część mojej rodziny tu mieszka- tu=przemyśl i okolice]
A to dobrze masz tam z dużą rodziną, jak jedna Ciocia będzie Cię miała dość, to pójdziesz do drugiej itd...

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Dziękuję za radę Marzenko bedę o tym pamiętać na przyszłosć bo wiem, ze takie powtarzanie zaśmieca forum i w dodatku robi sie ono nieczytelne.
Nmzc Mnie to szczerze mówiąc nie przeszkadza, ale sama będziesz miała bardziej wygodniej w pisaniu i mniej nerwów (jako porządna Mamusia muszę się w końcu troszczyć o swoje dzieci i ich stan psychiczny , bo o fizyczny już dbam od dawna...)

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale natworzyłam
Chodziło o założenie profilu na MySpace [MS]
I wszystko stało się jasne

Cytat:
O rany, uwielbiam taki serek. Dzisiaj właśnie go jadłam w postaci przekąski, takie małe kawałeczki opiekane, pod nazwą "Czeszki lubią grzeszki" [w czeskiej knajpie]
Ale nazwa
Serek będę jeszcze miała jutro

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 22:06   #333
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
kongratulejszyn!!
Cytat:
Super, gratulacje
Dzięki, Dziewczyny

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 00:18   #334
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Wpadłam pogratulować No więc gratuluje Oli, gratuluje Kasi
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 10:23   #335
Jolie2601
Zakorzenienie

co tu tak cicho
bry i miłego dnia
ja właśnie wstałam [musiałam odespać bo poprzedniej nocy spałam całe 2 godziny- ciocia chrapie jak stary bosman a liczenie baranów daje zbyt duże pole do popisu dla wyobraźni]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 10:41   #336
blonndee
Wtajemniczenie

dzien dobry
eh, nie dosc, ze chora jeszcze bardziej to na dodatek zaczela mi sie choroba miesieczna kurcze blade, zwariuje, miala byc dzis posiadowka a ja nie wiem czy bede w stanie z domu wyjsc[nie wspominajac o tym, ze najadlam sie czosnku dla zdrowia i zione niczym smok!] ale za to nalozylam waxa blondaskowego tuningowanego miodkiem i cytrynka, zamierzam z tym pol dnia chodzic a zaraz wstawiam ziolka na plukanke

milego dnia!
Stary 2008-10-25, 11:50   #337
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
co tu tak cicho
bry i miłego dnia
ja właśnie wstałam [musiałam odespać bo poprzedniej nocy spałam całe 2 godziny- ciocia chrapie jak stary bosman a liczenie baranów daje zbyt duże pole do popisu dla wyobraźni]

W sklepach są już takie zatyczki do uszu -stopery, powinny dać rade nawet takim odgłosom

Cytat:
dzien dobry
eh, nie dosc, ze chora jeszcze bardziej to na dodatek zaczela mi sie choroba miesieczna kurcze blade, zwariuje, miala byc dzis posiadowka a ja nie wiem czy bede w stanie z domu wyjsc[nie wspominajac o tym, ze najadlam sie czosnku dla zdrowia i zione niczym smok!] ale za to nalozylam waxa blondaskowego tuningowanego miodkiem i cytrynka, zamierzam z tym pol dnia chodzic a zaraz wstawiam ziolka na plukanke

milego dnia!
Zdrowiej! Z choroby miesięcznej też

Szugar
- te białe mi się nie podobają. Wyglądają jak nacięcia od żyletki Za to też podoba mi się miejsce na karku przy włosach (tył szyi)

Byłam dziś oglądać używane autka... i chyba się zdecyduje na jakieś Mieszkam z rodzicami w cudnej okolicy, ale raczej daleko od centrum. No i tata jest zakochany w swoim aucie co najmniej tak jakby to był jakiś Maybach lub Lexus, więc lepiej nie wychodzić z propozycją wypożyczenia wózka nawet na krótko

Wczorajsza impreza w akademikach to było ZUO. Z jednej strony świetnie się bawiłam, z drugiej... strasznie się cieszę ,że nie muszę tam mieszkać. Pobojowisko, jeden wielki chaos, ludzie hmm... sekszący się byle gdzie i byle z kim, a na koniec - wielka dziura w ścianie

Dziewczyny taki dziwne pytanie... czy szampony typu Hipp, Nivea Baby mogą wysuszać włosy? Bo ja mam wrażenie, że moje troszkę wysuszyły i że potrzeba im... sylikonów Stosuję na zmianę Kallosa Latte i Wax, ale włosy są gdzieniegdzie suche i nie chcą się układać... Zużyłam chyba 3 takie szampony pod rząd i zastanawiam się czy nie zrobić od nich chwilowej przerwy i zaopatrzeć się np. w Loreala Vitamino Colour.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 13:22   #338
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Iza - zdrówka, nie daj się chorobie, ani przypadkowej, ani 'cyklicznej'

Emilko - wydaje mi się, że te dziecięce też mogą wysuszać, ich formuła oparta jest na łagodnych detergentach, ale oprócz nich praktycznie nic nie ma, dodatków odżywczych i nawilżających zazwyczaj jest bardzo malutko.

Mój TŻ też ma 'fioła' na punkcie samochodów, teraz już mniej, ale kiedyś ... aż mnie tym zaraził

Wreszcie sobota, można było pokimać troszkę dłużej, więc pewnie dlatego też cisza na wątku... Ja wstałam około tej samej godziny co Jolie, ale oczywiście musiałam zaliczyć jeszcze małe 'byczonko'
Większa część sprzątania już za mną można odpoczywać...

Ale dziś jest wyjątkowo pozytywny dzień
Zgadnijcie komu zablokowali konto na All
Zdolności detektywnistyczne czasem się przydają...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 13:24   #339
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

Zaczynam zacierać za sobą ślady, bo może kiedyś Ci podpadnę i zaczniesz mnie szukać po Internecie ...

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 13:53   #340
blonndee
Wtajemniczenie

wow, Asiu...
a zdradzisz wiecej sczegolow?

Emilko, a myslalas o szamponie miodowym body shopu? jest ladny skladowo, i wg mnie wraz z odzywka robi cuda z mojego sianka
Stary 2008-10-25, 14:48   #341
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Dziewczyny taki dziwne pytanie... czy szampony typu Hipp, Nivea Baby mogą wysuszać włosy? Bo ja mam wrażenie, że moje troszkę wysuszyły i że potrzeba im... sylikonów Stosuję na zmianę Kallosa Latte i Wax, ale włosy są gdzieniegdzie suche i nie chcą się układać... Zużyłam chyba 3 takie szampony pod rząd i zastanawiam się czy nie zrobić od nich chwilowej przerwy i zaopatrzeć się np. w Loreala Vitamino Colour.
Mogą Mnie wysuszają i dziecięce i ziołowo - korzeniowe (np. brzozowy i czarna rzepa) i też robię przerwę. A ten Vitamino Color fajny ? Bo ja teraz nawilżam alosowym MYPA, jest cudowny, ale przecież ustawa zabrania mieć tylko jeden szampon On do farbowanych jest ?

Cytat:
Ale dziś jest wyjątkowo pozytywny dzień
A za co zablokowali, powiedzcie ? Miałam się nieinteresować , ale jakoś nie mogę

Wszystkie chorujące dziewczyny pozdrawiam głośnym "smark"

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 15:32   #342
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość

Zaczynam zacierać za sobą ślady, bo może kiedyś Ci podpadnę i zaczniesz mnie szukać po Internecie ...

Bez obaw, wiesz... ja jestem taka miła, spokojna dziewczyna
No, chyba, że masz zamiar popełnić jakiś plagiacik

Cytat:
wow, Asiu...
a zdradzisz wiecej sczegolow?
Postaram się skrobnąć parę słów na PW, tylko może wieczorem lub jutro, bo teraz nie dam rady

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
A za co zablokowali, powiedzcie ? Miałam się nieinteresować , ale jakoś nie mogę
A czemu miałabyś?
Z wyjaśnieniami będzie jak wyżej, podpowiedz mi jeszcze, na jakim etapie wtajemniczenia jesteś, jeśli chodzi o tą historię...
Nie wiem, czy 'podejrzałaś' we wcześniejszych wątkach, jak wyglądają te sprawy i od czego się zaczęło...

Stary 2008-10-25, 15:41   #343
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu miałabyś?
Z wyjaśnieniami będzie jak wyżej, podpowiedz mi jeszcze, na jakim etapie wtajemniczenia jesteś, jeśli chodzi o tą historię...
Nie wiem, czy 'podejrzałaś' we wcześniejszych wątkach, jak wyglądają te sprawy i od czego się zaczęło...
Ok, to popodglądam i jak się nie połapię to dam znać

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2008-10-25, 16:28   #344
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Emilko - wydaje mi się, że te dziecięce też mogą wysuszać, ich formuła oparta jest na łagodnych detergentach, ale oprócz nich praktycznie nic nie ma, dodatków odżywczych i nawilżających zazwyczaj jest bardzo malutko.

Mój TŻ też ma 'fioła' na punkcie samochodów, teraz już mniej, ale kiedyś ... aż mnie tym zaraził
Dziękuję za odpowiedź
Co do aut to wcześniej podobały mi się typowo sportowe, o opływowym, agresywnym kształcie. Teraz moim wymarzonym autkiem jest suw, taka pół terenówa, świetnie się czuję siedząc w aucie 'wyżej'. Poza tym takie sampochodziki są dużo bezpieczniejsze.

Może za kilkanaście lat...

Cytat:
w

Emilko, a myslalas o szamponie miodowym body shopu? jest ladny skladowo, i wg mnie wraz z odzywka robi cuda z mojego sianka

Wygląda bardzo kusząco, ale jest za drogi... Moze za jakiś czas, jak będę lepiej stała z finansami..

Cytat:
Mogą Mnie wysuszają i dziecięce i ziołowo - korzeniowe (np. brzozowy i czarna rzepa) i też robię przerwę. A ten Vitamino Color fajny ? Bo ja teraz nawilżam alosowym MYPA, jest cudowny, ale przecież ustawa zabrania mieć tylko jeden szampon On do farbowanych jest ?

Wszystkie chorujące dziewczyny pozdrawiam głośnym "smark"

Ja myłam tym Vitamino Color tylko kilka razy, pierwszy raz u fryzjerki. Bardzo ładnie nabłyszczał włosy, wygładzał ich strukturę. I pięknie pachnie! On jest do farbowanych i z tego co wiem są chyba dwie wersje - do cienkich i grubych włosów.

Ale po Twojej rekomendacji zaczynam rozważać Mypę

Pozdrawiam głośnym KICH i chrypka (brzmię jak satra szafa )!

Cytat:

Asie - co akcje szpiegowskie!

Kliknęłam właśnie bardzo okazyjnie nową czarną bardotkę Lupo z sylikonowymi paskami wewnątrz Za1/3 sklepowej ceny

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 19:50   #345
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myłam tym Vitamino Color tylko kilka razy, pierwszy raz u fryzjerki. Bardzo ładnie nabłyszczał włosy, wygładzał ich strukturę. I pięknie pachnie! On jest do farbowanych i z tego co wiem są chyba dwie wersje - do cienkich i grubych włosów.

Ale po Twojej rekomendacji zaczynam rozważać Mypę

Dostałaś PW
?

A ja po przeczytaniu KWC rozważam ten Vitamino właśnie, bo jest dokładnie do takich włosów jak moje, czyli do cienkich i farbowanych. Mypę absolutnie polecam - skład ma świetny, dobrze oczyszcza, aloes i mleczka roślinne wygładzają i nawilżają, panthenol odżywia ... Nie przetłuszcza, nie podrażnia ... Jestem bardzo na tak dla tego szamponu. W ogóle mam już 3 kosmetyki tej firmy i każdemu mogłabym napisać pean pochwalny.
Cytat:
Pozdrawiam głośnym KICH i chrypka (brzmię jak satra szafa )!

Kliknęłam właśnie bardzo okazyjnie nową czarną bardotkę Lupo z sylikonowymi paskami wewnątrz Za1/3 sklepowej ceny
Smarku smark Historia jest o tyle fascynująca, jako że lasce się nie znudziło przez tyle czasu

Gratuluję zakupów, ja właśnie pożegnałam się z zakupami na VS, z powodu kursu dolca

Cytat:
(...)
Stary 2008-10-25, 20:17   #346
tigresska
Zakorzenienie

witam! Ale tu dziś pusto

widzę że coraz wiecej chorych - zyczę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia!

ja byłam dzis w pracy - 10,5 godz (nadgodziny do odbioru ) jestem zmeczona ale czuje sie dobrze. tylko jeszcze nosem pociagam co jakis czas bo mi jeszcze z zatok wszystko schodzi ale stwierdziłam ze na kontrole w pojiedziałek do lekarza juz nie ide tylko normalnie do pracy. Do laryngologa tylko pójde w środe z przeswietleniem - całe szczescie wynika z niego ze z zatokami wszystko ok

miałam dzis straszną noc - spałam tylko 2 godz bo nie mogłam zasnąć! nigdy nie miałam problemow z bezsennoscią, nie wiem co mi sie stało... zasnęłam po 4 a musiałam wstać o 6.10... dzięki hektolitrom kawy przetrwałam ten dzień... ale az boje sie tej nocy... takie przewracanie sie z boku na bok jest okropne!

miłego wieczorku wszystkim
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-25, 20:39   #347
blonndee
Wtajemniczenie

sugar, VS? czyzby victoria's secret?

eh, wlasnie dzwonil do mnie przyciel, powiedzial, ze gadal z moim bylym. podobno tak jak tydzien temu byl dobrze nastawiony tak teraz jest wsciekly i strasznie wrogi, opowiada jak to baluje, budzi sie niewiadomo gdzie z jakimis stringami w kieszeni, i w ogole nic o mnie nie mysli podobno ma do mnie zadzwonic niedlugo i chce przyjechac przywiezc moje rzeczy. nie rozumiem tego wszystkiego i jest mi mega przykro... a niestety nie mam zadnej zapasowej butelki wina
Stary 2008-10-25, 20:52   #348
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
miałam dzis straszną noc - spałam tylko 2 godz bo nie mogłam zasnąć! nigdy nie miałam problemow z bezsennoscią, nie wiem co mi sie stało... zasnęłam po 4 a musiałam wstać o 6.10... dzięki hektolitrom kawy przetrwałam ten dzień... ale az boje sie tej nocy... takie przewracanie sie z boku na bok jest okropne!

miłego wieczorku wszystkim
Ja w takie czary mary nie wierzę, ale Moja Mama ma teorie dotyczące faz księżyca - bo tak jak i Ty, obie dziś nie spałyśmy prawie wcale (tzn. ja z powodu zapchanego nosa i kaszlu, ale Mama uparcie twierdzi, ze to księżyc )

Cytat:
sugar, VS? czyzby victoria's secret?
No i właśnie dlatego jestem zła, no kto to widział 3,2 za dolara, jak jeszcze niedawno był po 2,2 ?? Nie opłaca mi się nic zamówić

Cytat:
eh, wlasnie dzwonil do mnie przyciel, powiedzial, ze gadal z moim bylym. podobno tak jak tydzien temu byl dobrze nastawiony tak teraz jest wsciekly i strasznie wrogi, opowiada jak to baluje, budzi sie niewiadomo gdzie z jakimis stringami w kieszeni, i w ogole nic o mnie nie mysli podobno ma do mnie zadzwonic niedlugo i chce przyjechac przywiezc moje rzeczy. nie rozumiem tego wszystkiego i jest mi mega przykro... a niestety nie mam zadnej zapasowej butelki wina
O matko, a co to za straszne historie ? Nie wiem o co chodzi, ale z tego co widzę, to raczej lepiej dla Ciebie, że to Twój ex

Cytat:
(...)
Stary 2008-10-25, 21:20   #349
virka
Zakorzenienie

Dobry wieczór wszystkim

Cytat:
ciocia chrapie jak stary bosman a liczenie baranów daje zbyt duże pole do popisu dla wyobraźni]
Przyzwyczaj się, bo przyjdzie Ci z Ciocią dłużej nocować

Cytat:
Wreszcie sobota, można było pokimać troszkę dłużej, więc pewnie dlatego też cisza na wątku... Ja wstałam około tej samej godziny co Jolie, ale oczywiście musiałam zaliczyć jeszcze małe 'byczonko'
Przeczytałam....bzyczonko...

Cytat:
Teraz moim wymarzonym autkiem jest suw, taka pół terenówa, świetnie się czuję siedząc w aucie 'wyżej'. Poza tym takie sampochodziki są dużo bezpieczniejsze.
Fajne są No i to bezpieczeństwo...

Cytat:
Pochwal się

Cytat:
A nie pomogłoby Ci czytanie książki??

Cytat:

Dał dowód tego, że nie jest Ciebie wart...

Stary 2008-10-25, 21:21   #350
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
No i właśnie dlatego jestem zła, no kto to widział 3,2 za dolara, jak jeszcze niedawno był po 2,2 ?? Nie opłaca mi się nic zamówić

O matko, a co to za straszne historie ? Nie wiem o co chodzi, ale z tego co widzę, to raczej lepiej dla Ciebie, że to Twój ex
ja uwielbiam zamawiac u nich sexi pidzamki szlifowalam zabki na jakies posezonowe wyprzedaze kostiumow, ale widze, ze sie spoznilam

takie, ze zerwalismy ze soba przez moje niezdecydowanie co do zamieszkania razem, a teraz on probuje mnie jakos zranic, na wszystkie sposoby jak widze kurcze, juz nie wiem co mam myslec i co robic.
[kumpel mowi, ze on to pewnie wszystko zmysla zebym tylko gorzej sie poczula, ale ja mam wrazenie, ze jakies ziarnko prawdy w tym jest...]

edit:
Marzenko, przeczytalam milaczka super, usmialam sie jak nic [a zuza, nie wiem czemu, z rezolutnoscia kojarzy mi sie z twoja Julcia]
Stary 2008-10-25, 21:35   #351
virka
Zakorzenienie

Cytat:
edit:
Marzenko, przeczytalam milaczka super, usmialam sie jak nic [a zuza, nie wiem czemu, z rezolutnoscia kojarzy mi sie z twoja Julcia]
Bardzo się cieszę, że Ci się Milaczek podobał (przynajmniej miałaś małą poprawę humoru po przejściach z Tż...) A Zuza i Julcia....hmmmmm, powiem Ci tak, ja jak to czytałam to myślałam sobie, że moja Julcia za dwa lata, będzie miała tyle co Zuza..

Stary 2008-10-25, 21:38   #352
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, ze ex nie jest wart wypicia przez niego butelki wina - szkoda wina przy takim jego zachowaniu. wiem ze łatwiej powiedzieć niż zrobić ale nie przejmuj się nim, zapomnij, zajmij sie swoim zyciem. to jest moim zdaniem najlepsze wyjscie - sprawdzone - sama to przerabiałam.

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
A nie pomogłoby Ci czytanie książki??
moze by i pomogło ale mnie z domu eksmitują jesli bedę czytać ksiażki do 4 nad ranem (rachunki za prąd... )
Stary 2008-10-25, 21:40   #353
'Estelle'

Cytat:
I jak? Już wiesz co i jak?

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
Co do aut to wcześniej podobały mi się typowo sportowe, o opływowym, agresywnym kształcie. Teraz moim wymarzonym autkiem jest suw, taka pół terenówa, świetnie się czuję siedząc w aucie 'wyżej'. Poza tym takie sampochodziki są dużo bezpieczniejsze.

Też kiedyś miałam słabość do sportowych, nie mówiąc już o epizodach z wyścigami ulicznymi i tłuczeniem się po nocach...
Teraz ogniskuję się już bardziej na samochodach bezpiecznych i oszczędnych, chociaż oczko ucieka, kiedy widze jakąś "wypasioną brykę"
I mój ideał - Toyota Celica [wersja obecna] bo do ferrari to nie mam co wzdychać

Cytat:
Taaaaakie tam
Cytat:

[/I]
Gratulacje

Cytat:
Smarku smark Historia jest o tyle fascynująca, jako że lasce się nie znudziło przez tyle czasu
Kasa... kasa... i pewnie złośliwa satysfakcja z kopiowania cudzych projektów

Cytat:
Gratuluję zakupów, ja właśnie pożegnałam się z zakupami na VS, z powodu kursu dolca
Mnie też dobija kurs dolara
A już tyle fajnych rzeczy 'wyhaczyłam' na ebayu...
I lipa

Cytat:
Wiem cos o tym, czasem i mi trafiają się takie bezsenne noce, nieraz kilka pod rząd nawet, ale potem wszystko wraca do normy. Zazwyczaj to jakiś utajony stres/nieuświadomione napięcie, a czasem po prostu psikus organizmu...

Cytat:
Nie przejmuj się, widzę powtórka z zerwania Oli trochę...
Kolejny 'Pan' który chyba nie do końca dojrzał...
Ja myślę, że te jego przechwałki to tak naprawdę pic na wodę, ot, żeby zaszpanować przed kolegami i ukryć swoje prawdziwe uczucia. Faceci lubią sobie pofantazjować w takich sytuacjach, poodgrywać twardzieli.
Może też obliczył sobie, że te informacje do Ciebie dotrą i tym samym chciał się na Tobie odegrać. Nie daj się zwieść pozorom, jakie on próbuje stworzyć. Stringi w kieszeni to bujda. Nie wydaje Ci się, że zbyt podkreśla to, co się w tej chwili podobno u niego dzieje? A tworzenie takich historii tylko potwierdza, że chłopak ewidentnie sobie z rozstaniem nie radzi a bynajmniej nie jak dorosły, emocjonalnie zrównoważony mężczyzna.

Zamiast się dołować lepiej pomyśleć może o tym apetycznym koledze z uczelni ???

Dunia55, nie podglądaj
Canile Ty też

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2008-10-25 o 22:06
Stary 2008-10-25, 22:09   #354
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w takie czary mary nie wierzę, ale Moja Mama ma teorie dotyczące faz księżyca - bo tak jak i Ty, obie dziś nie spałyśmy prawie wcale (tzn. ja z powodu zapchanego nosa i kaszlu, ale Mama uparcie twierdzi, ze to księżyc )
no ja też w takie rzeczy nie wierzę. Jesli jednak ma racje to mam nadzieję, ze dzis fazy będa sprzyjać...

Cytat:
Wiem cos o tym, czasem i mi trafiają się takie bezsenne noce, nieraz kilka pod rząd nawet, ale potem wszystko wraca do normy. Zazwyczaj to jakiś utajony stres/nieuświadomione napięcie, a czasem po prostu psikus organizmu...
oby to był tylko taki psikus....
Stary 2008-10-25, 22:10   #355
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
takie, ze zerwalismy ze soba przez moje niezdecydowanie co do zamieszkania razem, a teraz on probuje mnie jakos zranic, na wszystkie sposoby jak widze kurcze, juz nie wiem co mam myslec i co robic.
[kumpel mowi, ze on to pewnie wszystko zmysla zebym tylko gorzej sie poczula, ale ja mam wrazenie, ze jakies ziarnko prawdy w tym jest...
Wiesz co, ja mam wrażenie, że Twój EX to specjalnie mówił, bo dobrze wiedział, że Twój przyjaciel Ci wszystko powie. Chce się odegrać, żebyś poczuła się źle, żebyś wiedziała co straciłaś (tylko w tym przypadku chyba nie zdaje sobie sprawę, że wychodzi na żałosnego typa, który chce na siłę pokazać, jaki to on nie jest za***isty i jak się teraz nie bawi i nie korzysta z życia i jakich dup mieć nie może ). W głębi duszy na pewno mu żal, bo byliście ze sobą trochę i na coś czuje, już nie mówiąc, jak jego męska duma została urażona.
Pozostawiłabym to bez komentarza raczej, Ty wykaż się klasą chociaż

Oglądam mam talent i ta Paulina Lenda co tak pięknie śpiewa to wyglądała dzisiaj okropnie :/. Co oni jej z włosami zrobili . Straszna stylizacja, koleżanka do mnie hasło "To jest facet?"
A ta młoda, co się tak wygina jest niesamowita, moja faworytka. Niesamowicie fascynuje mnie giętkość jej ciała
Stary 2008-10-25, 22:13   #356
virka
Zakorzenienie

Cytat:
moze by i pomogło ale mnie z domu eksmitują jesli bedę czytać ksiażki do 4 nad ranem (rachunki za prąd... )
Czyżbym znowu miała się poświęcić ???

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Oglądam mam talent i ta Paulina Lenda co tak pięknie śpiewa to wyglądała dzisiaj okropnie :/. Co oni jej z włosami zrobili . Straszna stylizacja, koleżanka do mnie hasło "To jest facet?"
A ta młoda, co się tak wygina jest niesamowita, moja faworytka. Niesamowicie fascynuje mnie giętkość jej ciała
Paulina wyglądała masakrycznie...
Ta "bez kręgosłupa" jest nie zwykła Pomimo tego, że patrzę na Jej występ, to nie mogę uwierzyć, że to co ona robi z własnym ciałem, jest możliwe...
Edit: Widzę, że Madzia przeszła
Szkoda, że czocher nie przeszedł...

Stary 2008-10-25, 22:20   #357
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Ta "bez kręgosłupa" jest nie zwykła Pomimo tego, że patrzę na Jej występ, to nie mogę uwierzyć, że to co ona robi z własnym ciałem, jest możliwe...
masakrycznie źle, znaczy
No, młodziutka przeszła
Czocher fajny, taki ciepły człowiek, no ale trudno i tak koniec końców zostanie tylko 1 zwycięzca .
Ja już się nie mogę Bladego Krisa doczekać za tydzień
Stary 2008-10-25, 22:20   #358
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
hi hi nie no, nie będę Cię tak przeciążać wypróbuję dziś ten sposób. najwyzej jak mnie jednak eksmitują to wprowadzę się do Ciebie!
Stary 2008-10-25, 22:24   #359
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie przejmuj się, widzę powtórka z zerwania Oli trochę...
Kolejny 'Pan' który chyba nie do końca dojrzał...
Ja myślę, że te jego przechwałki to tak naprawdę pic na wodę, ot, żeby zaszpanować przed kolegami i ukryć swoje prawdziwe uczucia. Faceci lubią sobie pofantazjować w takich sytuacjach, poodgrywać twardzieli.
Może też obliczył sobie, że te informacje do Ciebie dotrą i tym samym chciał się na Tobie odegrać. Nie daj się zwieść pozorom, jakie on próbuje stworzyć. Stringi w kieszeni to bujda. Nie wydaje Ci się, że zbyt podkreśla to, co się w tej chwili podobno u niego dzieje? A tworzenie takich historii tylko potwierdza, że chłopak ewidentnie sobie z rozstaniem nie radzi a bynajmniej nie jak dorosły, emocjonalnie zrównoważony mężczyzna.

Zamiast się dołować lepiej pomyśleć może o tym apetycznym koledze z uczelni ???
oj tak... ciekawa jestem czy jutro zadzwoni. boje sie tego, ze sie rozkleje, ze mnie czyms dzgnie a ja jestem teraz bardzo emocjonalna, placze jak widze glupia reklame czy cos...
domyslam sie, ze albo to wszystko jest wyssane z palca, albo w 100% prawda i robi to zeby zagluszyc cierpienie. tylko przykro mi, ze robi to w taki sposob, mowi to mojemu przyjacielowi, bo wie, ze on lojalnie nie bedzie mogl utrzymac tego w tajemnicy. zreszta moj dawid dlugo nie chcial tego powiedziec, niepotrzebnie to wyciagalam. on i tak jest w kiepskiej sytuacji bo filip byl jego kumplem, a teraz sam mowi, ze najchetniej by mu przywalil.
tylko czemu ja jednak za nim tesknie

eh, chyba musze sie naprawde skupic na 'klin klinem'
Stary 2008-10-25, 22:24   #360
'Estelle'

Zgadzam się w 100% z Oleczką

Cytat:
oby to był tylko taki psikus....
Sama zobaczysz, że wszystko wróci do normy

Cytat:
Nie oglądałam
Ale wiem, że mazir1mazur też nie przejdzie [wiecie o czym mówię]
mskladaczek Ciebie też widzę , Ty to podglądasz nas regularnie
Ata-detektyw w akcji

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości