|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
*a teraz mam totalne zaćmienie serca... tylko przy Tobie... ![]() *What am I gonna say.. when you make me feel this way... coż mam powieidzieć, kiedy sprawiasz, że czuję się w ten sposób ![]() *To o Tobie jesień mi szeptałaa <3 zakochana ![]() *widze Ciebie w głowie.. noszę Ciebie w sobie... ![]() *i wreszciee wiosna zapukała do życia drzwi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Raczkowanie
|
dziewczynki kochane mam ogromną prośbe.Pomóżcie bo nie moge nic zanleźć w necie. Potrzbuje jakiś fajnych gratulacji z okazji obrony i zostania inżynierem przez mojego kolege.wiem,że to strona z opisami,ale wy jesteście takie Twórcze wymyślcie jakieś fajne gratulacje
![]() A i jeszcze proszę o opisy,bo dziś wieczorem idziemy to oblewać ![]()
#4173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
'mam już swoją osobistą gwiazdę szczęścia.. więc czego chcieć więcej?' 'miłości co w sens życie ubiera i szczęścia.. ale to już przecież mam.' 'ciepły uśmiech. nadzwyczajne szczęście. morze miłości. to najpiękniejszy prezent.' 'wszystko co najlepsze.. co kryje się w maleńkim słowie - szczęście.' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'o taka mała wycieczka do nieba. taka jednodniowa. spontaniczna.' 'Uśmiecham się do słońca i obłoków na niebie..' 'Waniliowe niebo, gdzie trawa ma słodki smak...' 'Błękitem malowane w chmurki schowane - błękitne marzenia..' 'Z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm..' 'Błękitny nieba dach, na wyspie jak marzenia.' 'z nieba błękitu napij się szczerze. wlej słońca radość. weź życie do ręki.’ 'Jeśli patrzy się w górę, niebo się przybliża.' 'obsypię od nowa nieboskłon gwiazdami. co dzień będę budzić słoneczną nadzieję.' 'patrzę na niebo wysoko. wysyłam swoje marzenia ku białym puchowym obłokom.' 'pod gwiazdą szczęścia.' 'dobre gwiazdy zapakuję do słoika . pokażę ci jak cudownie można znikać.!' ![]() Cytat:
'Bo czasem kłamstwo może wyrządzić wielką krzywdę.!' 'Skłamałaś.. Smutna. Zawiedziona.!' 'Prawda choć gorzka jest od słodkich kłamstw droższa jest.!' 'Prosto w oczy słodkie słowa w plecy metalowe pręty.!' 'W przyjaźni nie ma miejsca na kłamstwo. A ty co.. jak to jest?!' 'kłamstwo- tnie do krwi. kłamać- potrafisz nawet TY.!' 'dałaś mi butelkę fałszywego szczęścia. Ty.. najbliższa mi.!' 'Jedno kłamstwo psuje tysiąc prawd.' 'kłamstw na drodze życia napotykam wiele. zawiedli mnie wszyscy nawet przyjaciele.!' 'oszukałaś mnie -smutno mi na duszy..' 'obłuda serca przeszywa. skłamałaś. oszukałaś.!' 'Taka sama.. kłamstwa kolorami.. obraz zakłamany..' ![]() Cytat:
'schowałam do kieszeni myśli w których ‘mówię’ jak bardzo mnie czarujesz.' 'a może.. nauczmy się żyć obok siebie..' 'Otworzyć serca drzwi.. ugościć kogoś w nim..' 'i chciałabym żebyś był.. otaczał mnie jak magiczny pył..' 'I pełne tak już moje myśli ciebie są..' ![]() Cytat:
'słowa namiętnie czerwone mocą miłości.! kocham nad życie.' 'I kiedy na mnie patrzysz.. I gdy przy mnie jesteś.. Kocham cię zawsze i za wszystko.!' 'nierozłączni nocą i dniem pokrewne dusze pełne wzruszeń..’ ’..dla miłości tej zapłacą każdą cenę bo nie potrafią bez siebie żyć.!’ 'bo granice mojego świata wyznaczają twoje ramiona.' 'schwytałaś po swojemu serca bicie. jesteś jasnym słońcem całym życiem.' ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() ![]() ![]() 1. Ma może któraś z was przetłumaczony refren z piosenki 'Save me' Morandi ? Byłabym wdzięczna ![]() 2. Chciałabym opisy o tym, że nie umiem o nim zapomnieć chociaż próbuję ![]() AnusiaPn AnnWroc Styrana societygirl17 TiScatteroUnaFoto Nastychick Marcelinkaaa xxxJuanaxxx 3martyna3 snowball przerysowana agattee kamisha kee eccentriic WhenYouComeBackToMe i reszta ![]() Baaardzo proooszę ![]() ______________________ Gdy nic już nie cieszy.. żyj kolorowymi wspomnieniami ... Miało być kolorowo, ale ktoś połamał kredki... Żyję tylko dla tych przypadkowych spojrzeń... Czy wyjdę kiedyś z tego tunelu, w którym dążę wytrwale do celu ?
#4176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Życie to choroba przenoszona drogą płciową. W `68 życie było łatwiejsze i piękniejsze. Wyrafinowana sztuka - rozkochać. I świat wokół mnie po swojemu maluję.
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Ocal mnie" Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja / 2x Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja ![]() *nie mogę zapamiętać o tym że muszę o tobie zapomieć.. *I tried. I n e f f e c t i v e l y.. Próbowałam. B e z e f e k t y w n i e.. *I can't get over you, 'cause everything I see is you... Nie moge się od ciebie uwolnić, bo wszystko co widze to ty.. *Do you realize? I can't sleep without you, think without you.. Rozumiesz? Nie mogę spać bez ciebie, myśleć bez ciebie.. *"I want to run away but I can't take it, I don't understand".. Chcę uciec daleko ale nie mogę.. nie rozumiem.. *tak wiem można zmusić się do snu.. *To przykre,gdy bezmyślnie zamurowano Ci serce. *Zamknęła swoje serce i udaje, że nieczuje . *Cuz' I know I won't forget you .. Bo ja wiem, że ciebie nie zapomne.. * I try to sleep, I can't forget you .. proboje spać, nie moge cie zapomniec.. * I told myself I won't miss you but I remember What it feels like beside you .. Powiedziałam sobie, że nie będę za Tobą tęsknić Ale pamiętałam co czuje będąc przy Tobie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
abym mogła w tobie kochać rzeczy których nie ma
bezbrzesz nudy i ciebie, blada miłośnico O, móc cię kochać, chociaż podłością twa miłość! Jeżeli w noc bezksiężycową Wymordujesz sto grodów, poznasz snów opiłość, Ujrzysz to czego nie ma... Raz!... nigdy na nowo. marna chwila z mych pocałunków szata twej nagości kości rzucone przekraczam siebie
![]() |
#4180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powiedzmy że kryję się pod słowem 'reszta' ![]() 1. to jest cala ta piosenka w pl.; Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja / 2x Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną... 2. nie potrafię o Tobie zapomnieć. gejsza bez kimona - ja bez Ciebie. co do drugiego to po prostu nie mam weny ![]() pozdrawiam;*
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Wiesz, mam dość obłudy, której sens ciężko ogarnąć.' 'Tyle słów. Tyle spojrzeń. Tyle uśmiechu. I wszystko fałszywe.!' '.. i wszystkich takich jak ty pie**ę dwulicowi ludzie kur** ilu was jeszcze?' '..taki PRZYJACIEL to złudne bóstwo, to wielkie oszustwo ' 'taki przyjaciel to złudne bóstwo, to wielkie oszustwo a takich ludzi jest mnóstwo..' '..gdy w ch** tnie osoba z którą byłeś blisko upada naprawdę nisko..' 'prosto w oczy słodkie słowa, w plecy metalowe pręty..' 'prawda choć gorzka jest od słodkich kłamstw droższa jest..' 'bo to loża szyderców..' 'nieszczere twarze fałszywych ludzi ukrytych pod kamuflażem..' 'Dwulicowi ludzie. za plecami rozgadani. przyjaciele fałszywi.!' ![]() jestem jestem kochanie moje ![]() ![]() Cytat:
'wszystko ma swój początek i koniec..' 'nic nie trwa wiecznie.. wszystko się kiedyś skończy.. żeby mogło zacząć się coś.' ![]() Cytat:
'panu (imię) gratulujemy obrony i tytułu inżyniera.' 'witamy w gronie szanownych inżynierów.' ![]() Cytat:
Morandi - Save me When I’m with You Everything seems better Now I know I see it all today We were meant to be together I’m in pain when you’re away Come on and save me I’m loosing my touch Day after day Cause I miss you so much Come on and save me I’m loosing my mind Waiting and waiting For you to be mine Come and save me From me…me Come and save me From me… me When I’m with you Everything seems better Now I know I see it all today We were meant to be together I’m in pain when you’re away Come on and save me I’m loosing my touch Day after day Cause I miss you so much Come on and save me I’m loosing my mind Waiting and waiting For you to be mine Come on and save me I’m loosing my touch Day after day Cause I miss you so much Come on and save me I’m loosing my mind Waiting and waiting For you to be mine Come and save me From me… me Come and save me From me… me Come and save me From me… me Come and save me From me… me "Ocal mnie" Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Chodź i ocal mnie Przede mną...mną Kiedy jestem z Tobą Wszystko wydaje się lepsze Teraz wiem, widzę to wszytko dziś Byliśmy przeznaczeni sobie Cierpię kiedy jesteś daleko Chodź i ocal mnie Tracę mój dotyk Dzień za dniem Bo tęsknię za Tobą tak bardzo Chodź i ocal mnie Tracę swój rozum Czekam i czekam Dla Ciebie byś była moja / 2x Chodź i ocal mnie.. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postaram się ![]() większość z wizażu. naćpana nadzieją.. 'Na ostatnim szczeblu nadziei' złudzeniem jest być obok Ciebie. Chciałabym zapomnieć ale moje serce nadal przy nim... Chce zapomnieć ze istniałeś! to jest ta miłośc co leczy od tandety jak z mdłości awiomarin chroni przed nadmiarem spalin jak fale tsunami rozniesie w pył . Jak mam żyć, skoro siedzisz w środku mojej głowy? Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do 2 prośby.. 'Zabrałeś mapę marzeń mych ze sobą. gubię się. zapomnieć nie mogę.' 'na dnie został twój ślad. i moja łza. bo świat się pomylił.!' 'może kiedyś uda się uwolnić dusze mą z uścisku Twoich rąk.' 'zapachem zostałeś w mych dłoniach.. a w sercu raną piekącą.' 'zamknęłam serce. zamknęłam oczy.. tak trudno zapomnieć.' 'promyki wspomnień.. jak zapomnieć.' ![]() I TAKICH KILKA ODE MNIE: '..a kiedy pada deszcz, naucz się przechodzić między kroplami..' 'szczęście jest jak świeca.. dmuchasz, chuchasz - gaśnie. Jeśli dbasz o szczęście innych Twoje błyszczy jaśniej.' 'Szczęść Boże.! a kto może niech pomoże..' 'znów na jesień w sercu wiosna.' ..idziecie jak błyskawica z tymi opisami.. chyba nigdy nie nadrobię zaległości. buźka dziewuszki ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-10-25 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Raczkowanie
|
AnusiaPn dziękuje bardzo
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak macie lub same wymyślicie coś jeszce to bardzo proszę.Potrzebuje jakiegoś wierszyka gratulacyjnego i opsiu imprezowego ,jakby ktoś zapomniał o co prosiłam hehe
#4185 |
Zakorzenienie
|
Patrz bystro w jutro,
Lecz nie prorokuj. Czas ma zawsze czas. I świat jest stary jak świat. Nie stworzysz nic nowego Poszukując nowości. echo z dna serca, nieuchwytne O, wielka ciszo tej chwili... w kłębach chmur groźbą zaguby gniew zbuntowanych żywiołów Grom, jak upadek aniołów.
![]() |
#4186 |
Raczkowanie
|
Jak nie chcesz dostać w twarz To nie gap się już na mój ..
Cokolwiek chcesz mi dać Stać mnie na własne ! Nie jestem zabawką ! mieścisz mi się pod paznokciem właśnie. i ponawiam moja prośbe tak przy okazji ![]()
#4187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj.. thx za wyróżnienie;** dziewczyny już przetłumaczyły piosenkę, więc jej nie dodaje. a teraz jakies opisiki odnośnie drugiej prośby: Kasowanie mojej pamięci zatrzymało sie na twym cudownym usmiechu gdy wraca radość tamtych dni.. Pragne uśpić swoją pamięć... Niewidzialna śledzę cię... nieprzespana noc .. zapach twój... ..i próbuję z labiryntu wyjść A może by tak poddać duszę chemicznym środkom a do mózgu podpiąć prąd? Chce.. lecz zapomnieć nie umiem... Kochana.. sorki, że tylko tyle... Chyba nie pomogłam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Jak niewidzialny tancerz, co pląsa wesoło.
![]() |
#4189 |
Zadomowienie
|
abunee
![]() ![]() Domiiniisiia ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham <3. _________________________ _________ Wybaczcie, że nie odpowiedziałam na prośby... ![]() ![]() W poniedziałek mam 4 spr, więc siedzę i się uczę ... A na wizaż niestety mam tylko chwilkę ![]() ![]() _______________________ * Daj mi dzień, jeden dzień...
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4190 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny kochane macie jakieś opisy o tym, że jestem chora i czekam za wynikami badań...boję się że może to być coś poważnego
![]() Ale nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle! Nie przyjaciel Ale marionetka przywiązana sznurkami wali się mój świat wylej siebie na mnie, a ja będę pielęgnować każda krople... Odejdź i już więcej nie zabieraj tego czego nie możesz oddać spojrzę w Twoje oczy i wtedy zrozumiesz... W gnijącym kwiecie miłości żerują olbrzymie mszyce samotności Look into my eyes you will see what you mean to me Tęsknię... w końcu jestem tylko człowiekiem...
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | ||
BAN stały
|
Cytat:
oj kochana ma ![]() ![]() ![]() ![]() Nie łatwo jest tak zapomnieć gdy żal jeszcze nie minął.. Idę spać. Może to wszystko jest jakimś koszmarnym snem... może obudzę się jutro i okaże się, że tego nie było. To okropne, kiedy tęsknię za kimś całą sobą, a on milczy i tylko czasami sobie o mnie przypomni.. A ja nic nie mogę zrobić przywiązana do niego uczuciem.. Tęsknie za Tobą. Jakoś opuściła mnie dzielność i potrzeba udawania, nawet przed sobą, że świetnie sobie radzę... Radzę sobie nieźle to prawda. Ale też bardzo tęsknie... Jakie to głupie i okrutne być daleko i osobno od człowieka, którego się kocha.. Chęć zapomnienia o kimś to tylko wołanie o pomoc.. tak zamknęłam Cię. pod powieką w kropli łzy. za szkłem. będziesz Ty. <3 Czas leczy wszystkie rany, czy tego chcemy, czy nie. Czas oddala od nas to wszystko, a na samym końcu czeka nas wyłącznie mrok. Czasami odnajdujemy w nim innych, a czasami znowu ich gubimy. Czemu ludzie odchodzą jak gdyby nigdy nic myśląc, że przejdą w zapomnienie niczym blady świt ?! Pamiętam momenty jak ze snu chwile i jest ich tyle... Nawet jeśli często sens ich mylę... wspomnienia bolą... ale chyba nic poza tym.. Tak to właśnie rozumiała. kiedy pamiętasz o tym, że masz zapomnieć, to znaczy, że jeszcze wspominasz. Dopiero, gdy całkiem zapomnisz o zapominaniu, to zapomniałaś naprawdę. może coś wybierzesz ![]() ![]() Cytat:
Każdy koniec jest nowym początkiem...ale równie każdy początek ma swój koniec.. A czas, płynie jakby nigdy nic,nieskończony kręci film... wiem, że mało ale weny brak :| Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Rozeznanie
|
Asieczek0411 ja niestety nie pomogę
![]() ...Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całą wieczność i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro... Nie szukałam miłości - to ona znalazła mnie.. Bo wiem że kiedyś wszystko ułoży się... Nie wiem co robić mam czekając na miłość.. A czy pomyślałeś kiedyś skąd się biorą tacy jak on.? |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
wróciłam. a twoje - piękne ![]() ![]() dosyć poważnie.
znów płakałam. połykam słowa jak tabletki.. are you in? piszę tą opowieść tylko dla ciebie.. ehhh. nie zanudzam was już moimi opisami - jak widać, dzisiaj są denne i bez wyrazu . może teraz podzielę się pięknym wierszem haliny poświatowskiej . ![]() może sobie coś wybierzecie i takie tamm; > . Odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę, to jest bardzo głupie nosić szminkę w kieszeni, gdy ty patrzysz na mnie tak poważnie, jakbyś w moich oczach widział gotycki kościół. A ja nie jestem żadną świątynią, tylko lasem i łąką — drżeniem liści, które garną się do twoich rąk. Tam z tyłu szumi potok, to jest czas, który ucieka, a ty pozwalasz mu przepływać przez palce i nie chcesz schwytać czasu. I kiedy cię żegnam, moje umalowane wargi pozostają nie tknięte, a ja i tak noszę szminkę w kieszeni, odkąd wiem, że masz bardzo piękne usta.
![]() |
#4194 |
Rozeznanie
|
* Przyjacielem nie jest sie na 5 mniut .! * i daj ponieść się emocjom . * odtąd ślady minionego dnia zmyją z ciebie gąbką * Ty dokazujesz, ja będę blisko pie*dolca . * Wtedy się zmyję, bo tu zegar zasady ustala Pozwól twej głowie uczyć się ciała . * Musisz się postarać, zanim się rozbiorę zanim ci pokażę, co potrafię językiem . * muszę mieć tą pewność, że nie jesteś tym typem ja znam takich setki, a widziałam tysiące nie rozgrzewają serca, a chcą rozgrzać pościel . * Chcesz mnie? To proś mnie Jakieś wątpliwości? * Zapomnij o jakimś cin-cin wieczorem Chociażby wejść do mnie, ale ci nie pozwolę . * Nie dziś, może jutro, a może za tydzień Jak jest ci zbyt gorąco poczekamy na zime . * Dam tyle na ile ciebie stać dla mnie Jak nie dasz mi szacunku, to cię puszczę kantem .. * Wiesz, że cię pragnę ale to będzie potem . * nawet się nie przedstawiłam Ty już rozbierasz mnie wzrokiem ... * Możesz być siostrą Zioła , Możesz być jego matką ,Możesz być nieznajomą ,Albo sąsiadką - mnie to nie obchodzi już . Rozumiesz ? * To nie istotne Bo za stokrotkę albo za różę zatańczysz dla mnie go-go na róże . * nie graj z ogniem .. * z oczu moich czytasz ? - niemożliwe, bo twoje przylepiły się do tyłka . ! * ale jaką mam mieć pewność, powiedz że jutro inny tyłek nie zawróci ci w głowie? * dupa nierówna dupie , mówią: nie ufaj su.ce * Ty masz to czego im brak, ten tupet . * argumenty są głupie, nie masz szans i basta. Pewnie mówisz to każdej ale ja nie jestem każda ! * fakt, czasem się trafi pani niełatwa uszczypnij mnie, ziomuś, sen to, czy bajka? * -Kto dzwonił, kotku? -Y, to nieważne... Moja żona.
#4195 |
Zakorzenienie
|
Prosiłabym o opisy związane z pechem. Wszystkie jakie macie (;
kee anusiaPn agatee snowball eccentriic kamisha i inne ![]() ![]()
#4196 |
Raczkowanie
|
elo.znacie moja sytuacje....potrzebuje opisow ze wybral kolegow i dyskoteke a nie mnie-a byl umowiony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4198 |
Rozeznanie
|
![]()
bo historia lubi się powtarzać .
w szklance pomarańcze - to dobytek mój . 'bo papierowa miłość lepiej się pali ' brakuje zapachu mi Twojej skóry . słyszysz ,patrzysz więc podejdź i weź to poczuj . jesteś laską ostrą jak tabasco ![]() dotyk Twój i niczego już nie jestem pewna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
A macie jakies opisy o tym, ze jestem strasznie zazdrosna o mojego tż? Mimo ze to bezpodstawne i wogole gdy wychodzi to nie moge wytrzymac od skomentowania jego kumpli i wogole
![]() ![]() ![]()
#4200 |
Raczkowanie
|
Czy miałybyście coś o tym, że kocham, że zapomniał On, ale, że ja mu mimo wszystko życzę szczęścia i chce żeby był szczęśliwy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.