|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
Poplakalam sie i ja. Czulam dokladnie to samo po ostatnim poronieniu. Dla tych co tego nie przezyli jest tylko utrata czegos czego praktycznie nie ma. A dla mnie jest strata malego czlowieczka ktory juz byl. O ktorym myslalam jakie bedzie mial oczka, wloski, do kogo bedzie podobny i slyszalam juz smiech i tupanie jego stopek po podlodze. No i poplacze sobie teraz bo staracilam juz nie jednego takiego aniolka i wiem ze kazdy bylby inna osobka. Popie****ne zycie.
![]() |
#2492 |
Zadomowienie
|
Gabi poplakalam sie przy tych tekstach. Ja w ogole mazgaj jestem straszny
![]() Kathi wracaj i popowiadaj i foty wklejaj! Piwusia dostalas @? Przykro mi z powodu wyniku testu ![]() Zuzia jak piesek? Tola mam nadzieje, ze dzisiaj odpoczywasz po tych salatkach itd? Mikus mocno Cie meczy? Pokaze Wam moj kolejny powod do placzu: Majeczka, 56cm, 3100g. Jakos nie umiem az tak sie cieszyc jak wtedy 2 lata temu, kiedy moja kolezanka urodzila swoje pierwsze dziecko. Boje sie jechac do niej z prezentem dla maluszka bo wiem, ze to bedzie smutna wizyta dla mnie mimo, ze bede mogla sobie ponosic i poprzytulac takiego szkraba, pobawic sie z jej 2 letnim synkiem. Ehh, powalona sie zrobilam juz calkowicie ![]() ![]()
#2493 |
Zakorzenienie
|
Kaśka wracaj do nas
![]() Syla, ja jakoś nigdy nie wiem co w takiej sytuacji komuś powiedzieć, więc banał ... będzie dobrze- trzeba wierzyć ![]() Fruzia ja też jestem mazgaj ostatnio straszny i wszystko razy pięć przeżywam, a co do odwiedzin to ... Jeśli to za dużo dla Ciebie to nie jedź po prostu! Wiem "wypadanie-wypadaniem", ale jak to moja mama mówi o mnie "Ty zawsze musisz po swojemu i na odwrót, nigdy tak jak inni". Ważne, abyś Ty czuła się dobrze, a Koleżanka pewnie i tak cieszy się swoim szczęściem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Wtajemniczenie
|
Bo w takiej sytuacji nie wiadomo co komus powiedziec. Sama bym nie wiedziala mimo ze tez to przezylam.
Fruzia doskonale cie rozumiem. Bylam wczoraj u mojej chrzesnicy. Jest taka radosna ze az milo popatrzec, ale jak sie przytula (bo to taki kochany przytulak) to az swieczki staja takie cudowne uczucie. Pozostaje tylko zal i pytanie czy bedzie mi dane kiedys i kiedy przytulac swoje?
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fruzia, Syla! Do Was też się słoneczko uśmiechnie, na pewno. Głęboko w to wierzę i z całego serca Wam tego życzę. ![]()
![]() |
#2496 |
Zadomowienie
|
Tola porazka jakas z ta Twoja zgaga. Trzymaj sie tam jakos biedaku!!
![]() Ale mi sie uczyc nie chce.... ![]()
#2497 |
Wtajemniczenie
|
Tola wspolczuje z powodu bolu kregoslupa
![]() ![]() A mnie zalalo dwa dni wczesniej ![]()
#2498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Syla! Bidulko! ![]() Goście wreszcie poszli... Jedzenie do zamrażarki (to, co się dało), a resztę będziemy w siebie wpychać chyba przez tydzień albo dopóki się nie zepsuje. I po co to wszystko? ![]()
![]() |
#2499 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
#2500 |
Zakorzenienie
|
Piwusia, a może na betę idź? no i koniecznie do lekarza,ale już!!
![]()
#2501 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie hmmm chyba powinnam, ale jak się "idzie na betę" w Anglii?? ![]() ![]() ![]() Kurcze jaka ja jestem durna. ![]() ![]() ![]() Kochane moje ![]() ![]() Ps. pofarbowałam właoski...zamiast srdawego wyszedł kolor ...czerniawy ![]()
![]() |
#2502 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jak zawsze mozna na Was liczyć.
Syla - a co do tego że nie wiadomo co powiedzieć to fakt bo do dzisiaj spotykam się z takim zmieszaniem na twarzach znajomych, że gdyby mogli to by zaraz uciekli. Bo fakt nikt nie wie jak to jest stracić dziecko w 28tc. Najbardziej wkurzam się wtedy gdy mnie ktoś próbuje pocieszać i mówi nie mart się wszystko będzie dobrze. To wręcz chcę wykrzyczeć kiedy będzie dobrze przecież ja w lutym kończę 37 lat!!! Zuzunia psiaczek śliczniutki, o kotku nic nie powiem bo za nimi nie przepadam. Kathi wrcaja do nas i opowiadaj. A gdzie się Mischoko podziała. Podjęłam decyzję, że rezygnuję w wizyt u gin. który leczy niepłodność, pierwszą wizytę mam zapisaną na 30.10. br ale juz wiem że nie jadę. Przestaję walczyć, bo od kilku miesięcy mam wrażenie że walczę z wiatrakami. Spróbujemy z tż skoncentrować się na czym inym, ale to dalsze plany-jak coś się bliżej wyklaruje to Wam dam znać w pierwszej kolejności. Pozdrawiam ale na pewno obiecuję że będę do Was zaglądać.
#2503 |
Zakorzenienie
|
"Widziałam" Kaśkę, muszę sie pochwalić
sorki Kasiu że ja pierwsza ![]() wyglądasz za*je*biś*cie wprost dech zapiera normalnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
Laseczki poczytam jak syn mi zasnie bo tak sie rozwydrzyl hihi w Polsce ze mi na chwile nie daje posiedziec tylko chodz i chodz
![]() Wysylam wam moje nowe ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Raczkowanie
|
Kasiu, wyglądasz przecudownie
![]() ![]()
#2506 | |||
Zakorzenienie
|
Madziwinia kochana spoznione ale z glebi plynace zyczenia urodzinkowe zeby wszystkie te najskrytsze marzenia sie spelnily
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Reszte laseczek sciskam mocno normalnie na placek i ciesze sie ze juz jestem ![]() CO sie dzialo u mnie ![]() Odpoczelam nie powiem hihi wszyscy malym sie zajmowali a ja tylko wtedy kiedy syn sie o mame upomnial wiec wybyczylam sie Tesciowa z aniola przerodzila sie w diabelka hihi nasluchalam sie glupot wiec nie bede powtarzac ale walczylam dzielnie ![]() Uslyszalam tez ze jak urodze dziewczynke to na wozek dostane ![]() ![]() Ze jestem gruba i dlatego mam nadcisnienie hihi i duzo innych glupot ![]() Oczywiscie olalam to cieplym moczem ( tak mowi moj brat ) Fasolka nie sprawia zadnych trudnosci nawet juz nie czuje jakiegos dyskomfortu Maxi sie rozwydrzyl w Polsce wiec czeka mnie wychowywanie syna na nowo ![]() Wklejam jeszcze kilka fotek a reszta na NK ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękne zdjęcia, rodzinka jak z obrazka, a Maksiu przesłodki ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-10-27 o 09:41 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Kasiu! Śliczne zdjęcia, śliczna "nowa Ty".
Pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich. Ja dziś leniuchuję na maxa. Dopiero o 18:00 mam zwiedzanie szpitala, a o 21:30 wizytę u lekarza. Do tego czasu mam wszystko gdzieś i odpoczywam. Należy mi się po tym weekendzie. A co! ![]()
#2509 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ślicznie Ci w tych włoskach. A Maksiu jak on rośnie
![]() ![]() Teściową się nie przejmuj, dobrze że juz wracasz. A ja się coraz bardziej boję że jednak @ się zjawi ![]() Wczoraj tak się pokłóciłam z małżem że szok, moja wina w sumie i o nic waznego poszło ,ale wpadałam w jakis dziki szał aż sama siebie nie poznawałam. Takich rzeczy się wczoraj biedak na swój temat nasłuchał że aż wstyd się przyznać. Pewnie to hormony przed @ a może po prostu ten mój spokój z całego zeszłego tygodnia przerodził się teraz we wściekłość bo jutro mam iść na betę jednak nie we czwartek. No i może się po prostu na nim wyładowałam. Ale wiecie co nawet się na mnie nie gniewał powiedział że wie że to hormony ciażowe albo stres przed betą i że wie że nie myślę tego co mówię na jego temat. Dziś rano wymięklam i o 7 zmierzyłam temp 37,1 w ogóle to w nocy spałam strasznie nerwowo, śniły mi się znów głupoty że koleżanka z przcy w ciąży i że pytała mnie kiedy ja. Oj do jutra chyba zwariuję. Miałam pisać dalszą część pracy bo nawet w weekend mi dość poszło. Ale oglądam w tv jakieś głupoty byleby ten dzień zlecial ![]() Jeśli teraz sie nie udało to ja nie wiem ![]() Niby cycki mam "gęste" a nie tylko twarde- no są takie jak ostatnio jak byłam w ciąży i sutki wrażliwe ale to może być efekt zastrzykow bo przeciez dość się ich nabrałam. Bolą mnie tak że się ciągle w nocy budzę bo mi przeszkadzają. Nie wiem już co myśleć innych objawów brak. Wczoraj małż wieczorkiem namówił mnie na małe co nieco, no i mam teraz wyrzuty czy aby nie zaszkodziłam tym bo od IUI nic nie było bo postanowiłam że do bety nie bedę ryzykowac. Wiem świruję powoli, ale nie umiem sie niczym zająć, no i nie mysleć. Cały czas mam nadzieje że przecież pęcherzyki takie piękne, endo rewelacyjne no i wyniki małża super. Ale może to wszystko za mało? Może nie jest mi pisane być mamą? |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
|
Olivko!
![]() ![]() ![]() 3 maj się DZIEWCZYNO!!! ![]() Serio- ja myślę, że bez przesady - innej możliwości niż fajna beta jjutro u Ciebie NIE MA!!! Aha - mam jeszcze pytanko do Ciebie Olivko - a w których dniach miałaś to IUI? Bo lookłam dziś nawet na Twój wykresik, ale pisałaś, że nie mierzysz, więc nic tam nie ma zaznaczonego - please, napisz, ok? Dzięki! A jak się Kathi zmieniła! Ła! Na korzyść naturalnie! No i kto by pomyślał, jak fajnie jest blondynce w takich ciemniejszych włoskach - co to za kolor? Na tym zdjęciu raz to wygląda jak czekoladka, zresztą Ty całą tam jak czekoladka wyglądasz fajnie ![]() Hej Dziewczynki!!! Dzień doberek Wszystkim! ![]() A ja lecę do ekonomii - czytać o keynesizmie - 3mcie kciuki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zadomowienie
|
Olivko, Kathi - Wy korzystałyście z tego wykresu z niemieckiej strony - też chciałam skorzystać (sprawdzić z ciekawości czy kumam naturalną metodę
![]() ![]() Jak z tego wyjdę to zniknie czy automatycznie się zapisuje???? Gdzie jest zapisywanie wyskresu???? Please - podpowiedzcie samą końcówkę bo cos ślepa jestem czy co, nie widzę??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Na dole jest daten speichern i kazdego dnia musisz to nacisnyc wtedy bedziesz miala zapisana tempi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
BAN stały
|
Olivko ja czuję ze beta będzie ok
![]() ![]() Kasia wiesz że cudnie wyglądasz w tych włosach, o wiele lepiej niż w blondzie ![]() ![]() Ja wczoraj zrobiłam pierwsze żelowe paznokcie mojej mamie, zaraz wkleję fotkę...tylko proszę sie nie śmiać. Robiłam 4godz ![]() 1 zdj przedłużane na formie ok 2mm 2 zdj moje naturalne pokryte żelem |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Rozeznanie
|
dzięń dobry
![]() Kasiu śliczne zdjęcia ![]() Gdzie jest Iza?? U mnie bez zmian, okresu i jego objawów nadal brak. Pojawił siędziwny gęsty białawy śluz. ![]()
#2515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hejka Dziewczyny! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie sie zalogowalam na wizaz - nie wiem laseczki jak wy ale mnie sie nie udalo od rana
![]() ![]() Olivka - ja wiem ze sie uda wiesz ![]() To tyle musze nadrobic - melduje sie ze jestem zyje i wszystko u mnie ok (tak mi sie wydaje) choc od piatku sie dziwnie czuje - wszystko mnie denerwuje a dzis rano sie poryczalam ot tak po prostu .... no ale najwazniejsze ze wizaz znow dziala...
#2517 |
Zadomowienie
|
Piwuś! A może Ty jednak wyjątkiem bedziesz i mimo niższych nieco temp. oznaczać to będzie..., no wiesz co... - co? A ile teraz masz temp.? Może wzrosły Ci, co?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Zadomowienie
|
Kathi - a jak rozumieć Freigabe zurucknehmen??? - oczywiście z "umlautem"
![]() Please - jak klikłam na II positiv w maju, to właśnie wyświetla mi takie pytanie...? |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Zurucknehemen to chyba zapisac pod ta sama nazwa - juz tak dawno nie uzywalam zen ie pamietam niemieckiego ale tak mi sie cos kojarzy....
#2520 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziś nie mierzyłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.