|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Nie da rady jej jakoś wybić tych głupot z głowy? Marnuje sobie życie przez jakiegoś niedorobionego dupka, który odszedł po 5 latach bo jest "za gruba"?! Co za &%^^#$%#@#%%*%^!!!!!!!:ma d:Nie mogę w to uwierzyć. Moim zdaniem wymyślił taki idiotyczny pretekst. Chociaż, kto jak to, ale ja nie "doceniam" ludzi, jeśli chodzi o ich chamstwo i głupotę. Niestety, ciągle życie nie może mnie tego nauczyć, naiwniary jednej...;/ |
|
|
|
|
|
#392 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wymiatasz, mistrzu!Cytat:
a kolezanki nie da sie jakos ustwic do pionu? ja rozumiem, ze to jest pierwszy szok, ale...
|
|
|
|
#393 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Nie daj się Cytat:
![]() No, to głowa do góry, wiesz, jak jest ![]() Cytat:
http://zakupy.ibex.pl/niebieski-zel-...ow/2007/03/05/ Albo inna nazwa - kryształ wodny. Cytat:
![]() Jesteś mocarna!!! ![]() Gratulacje! Cytat:
a chciałabym jeszcze... ![]() Cytat:
brak słów...
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mnie przeceniasz !
Ale - dziękuję ! ![]() szugar - ta firma to FREELIMIX lub MAESTRI 3VF {skomplikowane te napisy na opakowaniu}. Stał w tej hurtowni spory asortyment artykułów tej firmy.Ja wybrałam maskę do włosów zniszczonych zabiegami chemicznymi. Szczęśliwa jestem, że samodzielnie silikon wyłapałam. Jego działanie to już dla mnie wyższa szkoła jazdy. Namolna się wtedy strasznie robię i zadręczam 'Estelle' i Jolie. oleczka - to taka firma produkująca herbaty. Mają również np.taką z dodatkiem jaśminu. Wy zakładacie Klub "Żony zakolonych mężów"; ja - "Nasi ukochani z tonsurkami". Virka - jeśli Ci chodzi o takie kulki wykonane z minerałów w kolorze tarakoty, których używa się zamiast ziemi do kwiatów - to nazywają się : HYDROKORRELS. Jeśli to jest, to o co Ci chodzi i w ciągu około półtora miesiąca nie znajdziesz - daj znać. Aby Wam poprawić humory, przesyłam foto mojego Bodygard'a. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-10-26 o 20:42 |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam posta i mi zeżarło
No w każdym razie Freelimix dobra firma Ja zakładam klub wiecznie smarkających
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Zniknęłam na tydzień, ale Was podczytywałam, więc najpierw: Kasia (Jolie) - ogromnie gratuluję nowej pracy! ![]() Izuś (Blonndee) - mam nadzieję, że szybko Ci się życie osobiste poukłada ![]() U mnie jak zwykle - jak posypie się jedna rzecz, to potem sypią się wszystkie pozostałe.. Ale zgodnie z życiowym mottem, co mnie nie zabije, to mnie wzmocni, staram się stanąć twardo na nogach i po tygodniu wewnętrznej rozsypki, stać się na nowo twardą babą Ściskam wszystkie mocno i cmokam, zasmarkanym życzę zdrowia! |
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo xyoko, podziwiam Cię i trzymam za Ciebie kciuki!
|
|
|
|
|
#398 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
do uprawy hydroponicznej, a mnie chodziło o te "kulki" kryształki co znalazła Asia, nie mniej bardzo dziękuję Jest o wiele łatwiejsza w uprawie niż w zwykłej ziemi Cytat:
Trzymaj się, w razie potrzeby wal jak w dym Dobry wiecżór wszystkim
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam i zazdroszczę nastawienia - jak mnie sie cos wali to zawsze ogarnia mnie stan depresji a nie tak jak u Ciebie. w twoim przypadku po prostu musi być lepiej! |
|
|
|
|
|
#401 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Chciałyśmy z nią dzisiaj porozmawiać, ale pokój był zamknięty i podejrzewamy, że nie chciała otworzyć drzwi. Jutro spróbujemy. Mam nadzieję, że jej przemówimy do rozsądku. Też mi się wydawało, że to tylko pretekst, to że gruba. Ale ona była z nim na 2 miesiące we Włoszech na wakacjach i on się wstydził z nią na plażę wychodzić, bo ona ma brzuszek i ma schudnąć, ![]() A ja jestem totalnie rozłożona na łopatki. Ostatnio widziałam się z TŻ ponad 3 tygodnie temu. Dzisiaj przyjechał do akademika, żeby zrobić mi niespodziankę ( i zrobił i to jaką ! ), bo jak stwierdził, już nie mógł wytrzymać beze mnie. Przemierzył 130 kilometrów, żeby mnie zobaczyć na 1,5 godziny(dostał krótką przepustkę), nie mam słów dla wariata mojego
|
||||
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapasie będę mieć też chusteczki higieniczne ![]() Olu daj znać jutro, jak tam po rozmowie z koleżanką A wariata masz kochanego Znam to uczucie, bo kiedyś mój mąż (kiedy jeszcze nie był moim mężem), przejechał 200 km w jedną stronę, żeby pobyć ze mną 2 godziny (czyli w sumie 400 km - czas drogi około 5 godzin, wtedy nie było takich korków ), a rodzicom powiedział, że jedzie do kolegi, do miejscowości obok...
|
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No, on przebył ponad 250 kilometrów i tylko trochę ponad 3 godziny drugi, ale i tak zachwycona byłam . Super uczucie, faktycznie .
|
|
|
|
|
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywista
|
|
|
#406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale się nie wyspałam, ale miałam kaprys włosy rano umyć i się pouczyć, bo wczoraj mi się już nic nie chciało, po tym jak mój TŻ przyjechał
|
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...chyba mi szajba odbiła ![]() Miłego dnia Dziewczyny |
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
]Dzisiaj zaczęłam robić badania- muszę się wyrobić do końca tygodnia co nie będzie proste- bo jedne robię u siebie a drugie musze robić w przemyslu-ale jakoś to będzie. Gosiu dzięki za gratulacje Olu gratuluję wyników- przykro mi z powodu koleżanki- ehhh co za facet- burak po prostu- dziewczyny mają rację- nie ma co naciskac na nią- sama musi chcieć to z siebie wyrzucić i wtedy bądź obok żeby wysłuchać wszystkim smarkającym zdrowka życzę [czyli sobie też bom dalej niedoleczona ]
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpadłam tylko sie przywitać i wybywam z domku. muszę parę spraw pozałatwiać a potem do pracy. Tak więc milego dnia wszystkim!
|
|
|
|
|
#410 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja sie witam!
milego dnia
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się witam i zasiadam do genetyki
![]() Miłego dnia
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilę, zaraz lecę wyrabiać zdjęcie do dowodu (poprzedni ukradli mi na dworcu jakiś czas temu ). Nie działa mi internet w pokoju i póki go nie naprawią będę korzystać z komputera mamy. Ale raczej rzadziej. (Nie ciepię robić sobie zdjęć do dokumentów :| ! )
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Ale minimalizmem powiewa w wątku, same przywitania i miłego dnia
![]() Dołączam do wersji minimalistycznej A zdjęć do dokumentów też nienawidzę robić, a jutro czeka mnie wyprawa po zdjęcie do dowodu
|
|
#415 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
A ja tam nawet polubiłam fotki dowodowe
Chodzę do fotografa, gdzie przed miejscem do robienia zdjęć jest lusterko, w którym widać, jak będzie wyglądało zdjęcie. Potem tylko szybka obróbka, korekta, lekki filtr zmiękczający i voila, buźka promienna jak z obrazka Witam i uciekam, do zobaczenia wieczorem PS. Melissa, dlaczego nas podglądasz ??? [Widzę Cię, widzę, przede mną się nie schowasz
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
zgłasza się kolejna anty-fanka zdjęc dokumentowych- tzn. w ogole zdjęć- a dokumentowych w szczegolnosci
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że nie jestem sama. Zdjęcie nie wyszło najgorsze tylko ... wygląda na nim jakbym miała strasznie mało włosów
Zastanawiam się nad kupnem spódniczki, wklejam zdjęcie w załącznikach. Bardzo lubię ołówki, ale nie jestem tej pewna...Koszt razem z przesyłką to 40 zł. Prawdopodobnie musiałabym ją trochę zwężać. Szugar - dziękuję za tę opcję z kupnem La Senzy
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak
Nie zastanawiaj się Emilko, bo będziesz w niej wyglądała bombowo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

. Teraz płacze w pokoju. Była u mnie jej współlokatorka.

. Idę opracowywać ankietę na studia 

Były kiedyś takie "kulki" (właśnie nie pamiętam nazwy), w które się wsadzało kwiaty, np. cięte, ale mogły też one służyć jako podkład zamiast ziemi - do kwiatów doniczkowych. Można je było zabarwiać na różne kolory (i wykorzystywać też do celów zdobniczych). Jeśli ktoś przypadkiem wie o co mi chodzi
i natknie się na to kiedyś w sieci to będę ogromnie wdzięczna 

a chciałabym jeszcze... 

]