|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
wiesz popscene nie wiem czy on tak szybko by się wyprowadził a poza tym gdzie????
On ciągle siedzi przed kompem a nauczyciele go przepychaja z klasy do klasy bo mu tata umarł ... wiesz mnie to wkurza takie wykorzystywanie sytuacji... poza tym jak ja bym miała go wychowywać skoro nie jestem jego autorytetm poza tym on juz jest duży ma swój rozum i co ja mam mu kazać lektury czytać jak nie wiem czy jedną przeczytał... a mój TŻ to ma tyle na głowie że szok jest ojcem matka , kucharka , sprzataczka i kim się jeszcze da... widzę że jest mu cholernie ciężko , chcę mu pomóć ale nie chce żeby jego brat mieszkał z nami. Fakt nie mamy swojego mieszkania i nie mieszkamy razem ... nie umiem za bardzo tego wyraźić słowami ale to jest trochę dziwne... matka dziecka robi co chce , straszy brat robi za nia wszytsko w domu i teraz jeszcze w nagrode zabierze brata zeby miała juz zupena swobode... Nie wiem czy wiecie co mam na myśli... ale ja też jestem wazna i tez sie tu liczę... nie chcę żebyście pomyślały o mnie jak o skończonej egoistce,ale jak się ma dzieci to powinno się je wychowywać i dbać o nie a podrzucać komus na głowe... |
|
|
|
#1292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
masakra strasznie musi być pokrzywdzony ten brat. Nie przejmuj się za bardzo tym co ci powiedział, on zapewne próbuje zwrócić na siebie uwagę
|
|||
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro siedzi przed kompem i nic nie robi to chyba mu nie zależy za bardzo na tym, żeby coś zmienić. A jak to się stało, że Twój TŻ się wyzwoli/ł? Jego brat nie ma szans?
Jakby naprawdę temu bratu zależało, to by przynajmniej Cię szanował. Nikt nie powinien do Ciebie mieć żadnych pretensji. |
|
|
|
#1294 | |||
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
uff 10 stron musiałam nadrobić mój TŻ dziś pierwszy dzień w nowej pracy, juz nie umiem się doczekać kiedy wróci i co powie.. narazie tylko napisał, że jest ok W sobote byłam na ślubie kuzynki w kościele gdzie i my ślubujemy i bardzo mi się podobało przystrojenie kościoła Druga sprawa to to, że na ślubie grała skrzypaczka i baaardzo pięknie to wyszło i wogóle wzruszyłam się i oczywiście ja też sce A trzecia sprawa to to, że pod kościołem (własciwie już na wyjezdzie z placu koscielnego) stał jakiś żul z kwiatami (właściwie wiechciem jakimś) i czekał na młodych pewnie żeby wysępić wódke... nie wiem jak on do nich podbił i wogóle jak to dokładnie wyglądało bo juz pojechaliśmy ale mam nadzieje że u nas nie będzie takiej sytuacji (wogóle 1 raz coś takiego widziałam) i już myslimy żeby ktoś wcześniej poszedł tam i pogonil takich ewentualnych typów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Jeszcze nie wiemy ale raczej nie kwiaty bo zwiędną i też nie coś na półke żeby się kurzyło... może taki album jak pokazała popscene, ale to jeszcze się pomyśli
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
popscene
To dziecko jest masakrycznie zaniedbane przez matke, przynajmniej tak psychicznie. Wiesz jak ja poznałam mojego TŻ to jego brat był właśnie po pierwszej komunii... Dziecko 9 letnie nie miało żadnej zabawki w domu, bo mam uznała że skoro jest komputer to nie musi domu zagracać sterta samochodzików i klocków. Gdy tam przychodziłam widziałm drastyczną scene jak jego brat brał kapcie i udawał, że to sa roboty i bawił się nimi!!!! Albo komputer. Dla jego matki to była najlepsza rzecz na świecie , bo nie musiała się już nim zajmować, on nie wie jak mozna inaczej spędzać czas, jak TŻ jest na nocce w pracy to jego brat do 4 rano potrafi przesiedziec przed kompem i grac!!!! Wychodzi na dwór z kolegami , czasem grają w piłkę czasem włócza się po osiedlu... |
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rozumiem, że ciężka sytuacja, ale nie jesteś Matką Boską, nie możesz brać wszystkiego na siebie.
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba go tego widac nauczyc ![]() popscene jeszcze raz dzieki za link do tej stronki z albumem. dzis pokaze to mojemu TZ. wąlsnie sobie wszytsko zapisalam w wordzie (bo moj net jak zwykle pewnie padnie ) to jest to o czym mysałam na prezent dla nich |
|
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy Madziu
![]() To ja dziękuję wizażowi za kopalnię wiedzy ![]() Ja już nawet znalazłam albumy na allegro, takie co mi odpowiadają, z drewnianą oprawą. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-10-27 o 16:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no.. zobaczymy jeszcze co TZ powie na ten pomysł ![]() ja lece zaraz robic obiadek ![]() dzis piers kurczaka smazona z brokulami i cebulka w sosie czosnkowym (dla z ryzem a dla T bez bo on na diecie Sb hehe - prze tydzien schudł 3,5 kilo i musiał sobie dorobuc 2 dziurki w pasku bo mu spodnie spadały
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeprosił![]() Oto album: http://allegro.pl/item463357253_slub..._karty_a4.html To ładnie schudłaś TŻta, mój by się nie dał. Miał iść dzisiaj na badanie krwi, na które idzie od tygodnia, no i wieczorem przed badaniem nie może jeść kolacji (bo to badanie na cholesterol), nie potrafi się tak wstrzymać od tygodnia
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w trakcie robienia Tylko mu wydrukujemy to na papierze wizytówkowym i damy do introligatora A poza tym to nie chwaląc się wklejałam ten link w czesci I albo II |
|
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wątpię, ja też się powtarzam z wieloma rzeczami. Przeca dochodzą nowe PM i tematy wracają jak bumerangi
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam zamiar przejsc na south beatch. Narazie zbieram informacje (i wcinam prince polo
)popscene --> wiesz tak tylko chcialam sie pochwalic
|
|
|
|
#1304 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście
Ja też się będę chwalić jak zacznę robić
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=popscene;9491418]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
łe ja na żadnej diecie nie jestem, bo nie bardzo mam jak. pracujemy razem z teściami moimi, to jest firma w domu, więc gotuję obiady dla wszystkich, pozostaje mi jedynie ciensza kolacja no i silłka, narazie 2 razy w tygodniu, ale bede czesciej
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
co do skrzypaczki to moja siostra gra na skrzypcach i grywa na ślubach więc to mam już zaklepane
a do tego mamy przyjaciela rodziny, starszego pana, który również gra więc będą w duecie Ave maria grali. Pan Hubert (przyjaciel) grywa również inne utwory przy wyjściu z kościoła, składaniu życzeń itd., więc to też już mamy ![]()
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
***ede miala skrzypaczke, ale oprocz niej spiewaczke i flecistke
![]() heh moj z wlasnie kupil auto, i powiedzialam, ze przez najblizsze 5 lat nie bedziemy kupowac auta haha Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-28 o 10:03 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj" |
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, trochę odbiegnę od tematu ale właśnie przeczytałam parę maili z salonów ślubnych, pytałam o ceny sukienek no i jestem w szoku, czasem są różnice nawet 500 zł na tym samym modelu
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
konkurencja robi swoje bo wiedza że zawsze pójdą tam gdzie taniej może tam idą na ilość a nie na jakość że sprzedadzą jedną drożej tylko więcej taniej albo może tez od właściciela zależy
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli cenę regularną. Najlepsze jest to, że na metce sukienki było napisane obok ceny regularnej "wyprzedaż 999".Więc to jest dopiero chamstwo...
|
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
pierwsza jest super...,
Cytat:
magda ogolnie rzeczy biorac tto mam wrazenie ze to w duzym stopniu twoja wina... skoro niemowisz mu co czujesz co cie bioli co jest ze.. to cholera skad on ma to wiedziec? rozumiem ze czasem sam by mogl ale MAGDA to jest tylko facet.. on miejest magiem i telepatom.. skad ma wiedziec ze ma se niekupyac teg o i tego skoro mu niemowisz wprost ze przyjechaliscie tu oszczedzac... sama mowilas ze cie niedocenia - i co powiedzialas mu to i teraz pochwalil cie.. to powiedz mu ze chesz zeby byl bardziej wylewny uczuciowo itd.. bo on kurde niewie oco ci chodzi.. nikt z nas niepootrafi ytac w myslach - moim zdaniem ROZMOWA a nieprzemilczenie i ryzenie w poduszke jst kluczem do sprawy... skoro mu nic niemowisz. to SKAD ON MA TO WIEDZIEC ze cos jest nie tak? Cytat:
2 kwiaty i nasze fotki.. ide sie polozyc bo lep mi peka...
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() martucha |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mogła Pani powiedzieć, że jest taka opcja, że suknię można mieć dużo taniej... Ale nie wspomniała ani słowem :/
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem coś o tym bo jak pracowałam w salonie z garniturami to właśnie tak było. Ja na Twoim miejscu kłóciłabym się! Poza tym cena to jest dla klienta i Ty godzisz się na cenę 999 a jeżeli w rzeczywistości to kosztuje 3tys. to jest wprowadzenie klienta w błąd. Nawet gdyby przy Tobie zaczęłam zrywać tą cenę to nie daj się na to!!! Mój brat kiedys zrobił tak awanturę w sklpei i musili mu sprzedać rzecz po takiej cenie jaką wystawili wcześniej!!! |
|
|
|
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te suknie, które są w salonach w okresie wyprzedaży mają stare ceny przekreślone i wpisane te po obniżce, przynajmniej w tych salonach po których ja chodziłam. Sama kupowałam suknię z wyprzedaży więc wiem. Pani podawała ceny nowo uszytych ze starej kolekcji sukni, również wypisywała na kartce konkretne modele i ceny (ceny pełne). |
|
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() kolejmny dzien leniuchowania bylam dzis na zakupkach zeby sobie poprawic humor i normalnie nic nie znalazlam...ehhh wogole popatrzylam na siebie w sklepach jak ja nie schudne to sie zalame madzia mam nadzieje, ze ozmowa sie powiedzie ja wczoraj i dzis rano znowu mialam burze z tzem ale wreszcie zrozumial ze i on czasem robi cos nie tak przyznal mi racje i przeprosil i teraz jes okey...zabieram sie po raz kolejny za szukanie zaproszen i caly czas meczy mnie kaszel bleeee
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też interesuje pewien wrocławski salon ale nie umiem porównać cen bo nie odpisują na maile, pozatym mam bzika na punkcie hiszpańskich sukienek, zajrzyjcie tu na nową kolekcje: www.atelierdiagonal.es myślę że bardziej udana od tej z 2008 roku.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

wogole kiedys sie smialismy ze po ewentualnych podziekowaniach dla rodzicow na pewno nie puscimy "Cudownych rodzicow mam", tylko "A ja wole moja mame" 
masakra
mój TŻ dziś pierwszy dzień w nowej pracy, juz nie umiem się doczekać kiedy wróci i co powie.. narazie tylko napisał, że jest ok
nie wiem jak on do nich podbił i wogóle jak to dokładnie wyglądało bo juz pojechaliśmy ale mam nadzieje że u nas nie będzie takiej sytuacji (wogóle 1 raz coś takiego widziałam) i już myslimy żeby ktoś wcześniej poszedł tam i pogonil takich ewentualnych typów
Nikt sie tu niczy nie przejmuje, wszedzie tylko slychac 'thank you', a matki niemowlakom nie ubieraja czapeczek!!