Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-25, 23:14   #1951
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
U mnie tez zimno ,ale chyba nie zwiastuje to konca swiata ,tylko zimę;-) Coż...juz na cieplo liczyc nie mozna raczej

Fajnie ze miałas udany dzien

Ja tez wczoraj siedzialam nad geografia do konkursu.
No nie da sie ukryc ze polskie morze jest zimne i nie tak piekne jak zagraniczne. Mi sie marzy w tym roku oboz nad Lazurowe Wybrzeze. A co z tego wyniknie zobaczymy ale jestem dobrej mysli.
A co kupilam ? pare kosmetyków i takie fajne dzinsy z nadrukami ;D Jak zainwestuje w cyfrowke to pokaże : )

gdzie Ty mieszkasz ze masz ładna pogode?

Dobranoc kochane

P.S : nie zapomnijcie zegarkow przestawic
O, to dziś dłużej śpimy ; D .
dżinsy z nadrukami ? pewno ładne też muszę zainwestować w spodnie jakie nowe ^^ .
a mieszkam niedaleko Wrocławia. zimno, bo październik wkońcu, ale chociaż słońce świeci i ładnie jest .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 10:14   #1952
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja już po śniadanku
Dzisiaj mija 15 miesięcy odkąd jestem z TŻ-tem jak ten czas szybko leci .
Aaaaaaa,i weszłam swobodnie w swoje stare spodnie hahaha .

Miłego dnia kochane .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:03   #1953
yerba
Raczkowanie

Witacjie Kochane

Miłej niedzielllllli.
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:25   #1954
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

wow! po pietnastokroc gratuluje

Aaaaaaa,i weszłam swobodnie w swoje stare spodnie hahaha .no to juz chyba nadmiar szczescia jak na jeden dzien co?straczy tego dobregobardzo bym chciala tez powiedziec,ze weszlam w swoje stare spodnie..
.
hej laleczki,

u mnie 4 dzien pod znakiem deszczu,wiatru,deszczu i jeszcze raz deszczuno sie wsciec mozna!co w taka pogode robic?..pojechalismy do galerii handlowej wypatrzylam na przecenie w TKMaxxie super bluze,znanej firmy na ktora normalnie bym sobie nie pozwolilia ale teraz byla w swietniej cenie i jestem wniebowzieta poprostu...Niebieska z kapturem z takiej strasznie mieciutkiej cieplej bawelny,gatunkowo szalowa

niedawno pocwiczylam jakies 25 min bo musialam sie rozruszac,zjadlam obiad i zaraz zadzwonie do domu pogadac z rodzinka.

milego dnia kochane
Stary 2008-10-26, 15:26   #1955
anniaa

Witam eh mam juz dosc nauki na nic nie mam ochoty buuu
niby wiekszosc zrobiłam ale jeszcze przede mna troche. cos dzisiaj zły dzien mam .
no cóz zycze miłego dnia

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:41   #1956
schism_
Zadomowienie

Agolek , oj taka pogoda może nieźle dac człowiekowi w kość,acz jak brzmi pewne powiedzenie po deszczu ,burzy zawsze świeci słońce
Fajnie ze okazja sie trafiła na zakupach

Trochę mnie tu nie było.
Piątek spędzony na dole,ze jestem jedyna outsiderka w grupie,która już jakby sie miedzy sobą tylko integrowała i izolowała od reszty.. w ramach poprawy nastroju powędrowałam na spacer po gdańskiej starówce , całkiem udany
Wczoraj umilam sie z przyjaciółka,ze wyjdziemy gdzieś na kawę i ploteczki,no ale 10min przed mym wyjściem na pociąg napisała,ze może kiedy indziej by wybyć.
Oczywiście nie podając wprost przyczyny,która była impreza z ludźmi z wydziału biotechnologii... Heh kiedyś była taka niemrawa ,wlasc byłam jedna z dwóch jej koleżanek w ogóle a teraz szaleje dziewczyna szaleje
Wkurzona lekko, sama pojechałam do Sopotu, przeszłam nieznanymi dotąd uliczkami, przycupnęłam w kafejce na deserze i tak jakoś popołudnie mi zleciało.
Dzis z kolei przebieżka z matka po centrum handlowym,zakupy spożywcze i istna ucieczka przed koleżanką powiedzmy z klasy w podstawówce, było dziś jakieś ich spotkanie,osobiście z wiadomego powodu odwołałam swa obecność, dość mi krwi napsuli drwiąc z mej ówczesnej lekkiej wady wymowy,co dopiero gdyby dowiedzieli sie co w czerwcu przeszłam..

Jutro na szczęście mój wydział ma w bibliotece głównej uroczystości związane z rokiem Herberta toteż prócz 3 godzin ich trwania mam tylko jeden wykład ,dwa od 8 rano wylatują,wiec sie wyspie

Milej niedzieli Wam życzę
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 18:30   #1957
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Ewus w takim razie miłego spotkania z tz i sis nie pij za duzo :P
nie picie za dużo mi nie wyszło

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Ewcia udanego baletowania

Cytat:

W szkole tez mi idzie [odpukac;D] bardzo dobrze.
Własnie myslimy nad wycieczka klasowa. Mamy 2 opcje: Warszawa lub Trójmiasto na 5 dni.
Oczywiscie skłaniam sie do opcji 2 bo nad morzem polskim w zyciu nie bylam
o jak miło Cię widzieć
trzymam kciuki za to morze
Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

termin obrony - 5ty albo 10ty, albo 15ty, cos promotor niezdecydowany zalezy od recenzenta..
to juz tak blisko

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Ależ dzis zaganiana byłam.. ale i tak fajnie, ze nie siedzialam caly dzien przed komputerem jutro zaś caly dzien na uczelni... i do korekty mgr zasiądę dopiero w niedzielę... mam nadzieje, ze w 3 dni zdążę bo w srode widze sie z profesorem i powinnam miec gotową pracę, zeby mogl ja sprawdzic i zezwolic drukowanie i oprawianie.....
współczuje tej bi8eganiny ale jednocześnie... fajnie będzie mieć już to wszystko za sobą

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ogólnie u mnie bez większych zmian, nadal sama - z wyboru czekam na księcia z bajki chyba, ale dobrze jest jak jest, chociaż moge spotykać się z kim chce i nie mam przy tym żadnych nieprzyjemności życie osobiste kwitnie i przyznaje, że jestem... szczęśliwa czasami tylko wracam myślami do "tamtych" czasów, wyrzucam sobie własna głupote, ale co bylo, a nie jest się nie liczy.. zreszta malo kto pamieta mnie tamtą.. i dobrze. Większość osob zna obecną Tamonitke.. przebojową, uśmiechnieta, zwariowaną, pełną życia.. Zreszta ja tez znam siebie tylko taka o !
Nie podczytuje Was, przyznaje bez bicia.. i nawet nie obiecuje, że wroce tu na stale, bo nie wiem jak będzie.. ale uwierzcie mi, ze pamietam o Was, a tak poza tym, to bardzo Wam dziękuje.. dziekuje, ze byłyscie ze mna w tym czasie gdy wszyscy sie odemnie odwrocili ...
W pryzsyzm tygodniu mam egzamin na prawko i tak zapewne nie zdam ale jak cos wpadne i dam Wam znać
witaj Kochana
cieszę sie ze Ci się układa zaglądaj częściej do nas
a podczas egzaminu na prawko będę

Cytat:

A co kupilam ? pare kosmetyków i takie fajne dzinsy z nadrukami ;D Jak zainwestuje w cyfrowke to pokaże : )
widzę że zakupy udane

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Aaaaaaa,i weszłam swobodnie w swoje stare spodnie hahaha .
straaaaasznie zleciało gratulacje
a co do spodni, to pisze to ta sama osoba która parę dni temu narzekała coś o grubości oj bicie będzie jak nic

Cytat:
hej laleczki,

u mnie 4 dzien pod znakiem deszczu,wiatru,deszczu i jeszcze raz deszczuno sie wsciec mozna!co w taka pogode robic?..pojechalismy do galerii handlowej wypatrzylam na przecenie w TKMaxxie super bluze,znanej firmy na ktora normalnie bym sobie nie pozwolilia ale teraz byla w swietniej cenie i jestem wniebowzieta poprostu...Niebieska z kapturem z takiej strasznie mieciutkiej cieplej bawelny,gatunkowo szalowa
nie ma to jak upolowanie świetnej okazji

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam eh mam juz dosc nauki na nic nie mam ochoty buuu
eh, tak to zazwyczaj jest

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Trochę mnie tu nie było.
Piątek spędzony na dole,ze jestem jedyna outsiderka w grupie,która już jakby sie miedzy sobą tylko integrowała i izolowała od reszty.. w ramach poprawy nastroju powędrowałam na spacer po gdańskiej starówce , całkiem udany
Wczoraj umilam sie z przyjaciółka,ze wyjdziemy gdzieś na kawę i ploteczki,no ale 10min przed mym wyjściem na pociąg napisała,ze może kiedy indziej by wybyć.
Oczywiście nie podając wprost przyczyny,która była impreza z ludźmi z wydziału biotechnologii... Heh kiedyś była taka niemrawa ,wlasc byłam jedna z dwóch jej koleżanek w ogóle a teraz szaleje dziewczyna szaleje
Wkurzona lekko, sama pojechałam do Sopotu, przeszłam nieznanymi dotąd uliczkami, przycupnęłam w kafejce na deserze i tak jakoś popołudnie mi zleciało.
Dzis z kolei przebieżka z matka po centrum handlowym,zakupy spożywcze i istna ucieczka przed koleżanką powiedzmy z klasy w podstawówce, było dziś jakieś ich spotkanie,osobiście z wiadomego powodu odwołałam swa obecność, dość mi krwi napsuli drwiąc z mej ówczesnej lekkiej wady wymowy,co dopiero gdyby dowiedzieli sie co w czerwcu przeszłam..
hehe, Ty to nie siedzisz nigdy w domu i bardzo dobrze!

wróciłam parę godzin temu od TŻa w piątek było fajnie dość, ale ekipa mała i jakoś atmosfera w knajpach nie dopisała ale miło było gdzies wyjsc
wczoraj miałam kaca oczywisćie, jak to ja, jedyna ze wszytkich więc zajmowałam się głównie leżeniem, oglądaniem z TŻ-em filmów itp nie ma to jak się weekendowo polenić

ale koniec lenistwa, trza sie zabrać za jakąś naukę
miłego wioeczoru

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 11:03   #1958
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry nieme Plotkary

ale Was gdzieś wywiało wszystkie

ja się właśnie zbieram na praktyki, zastanawiam się w co się ubrać bo pogoda jakaś dziwna

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-27, 14:07   #1959
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dzień dobry nieme Plotkary

bo ja wiem czy taki dobry... ja moge powiedzc wam Dzien NIedobry

ale Was gdzieś wywiało wszystkie praca,praca...chociaz tak naprawde wolalabym zeby mnie naprawde wywialo..a najlepiej do polski...

ja się właśnie zbieram na praktyki, zastanawiam się w co się ubrać bo pogoda jakaś dziwna u mnie tez pogoda do bani i tez nie wiedzialam jak sie ubrac rano..
hej dziewczyny,

mam dzis beznadziejny dzien... nie dosc ze zimno to w pracy mnie wkurzaja...

czekam na te wakacje...wczoraj sie spakowalam juz
Stary 2008-10-27, 14:52   #1960
anniaa

dzisiaj powiem tylko dzien dobry tyle mam zadan i nauki ze nie wiem czy do rana mi starczy czasu. pozdrawiam

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-10-27, 15:43   #1961
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry

U mnie pogoda tez udana ze szok... Rano chociaz slonce swiecilo ,więc chciało się życ. Ubrałam sobie letnia kureczke teraz niezle zmarzłam.
Pisałam sprawdzian z informatyki. Kompletnie mi nie poszedł. No ale co tam...
Z angielskiego dostałam 5 z krtk i z próbnego testy mam 44 pkt na 50

anniaa: Owocnej nauki Aniu Ty zawsze biedna taka z tą nauką ...Wspolczuje

agolek: Szczesciara ja na wakacje musze do czerwca czekac

Ewusia_marchew: Strasznie zazdroszcze CI takiego towarzyskiego zycia
Trzeba wkoncu cos zmienic

agness51: gratulacje z okazji rocznicy [zazdroszcze]

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 16:58   #1962
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam ,Witam
U mnie weekend pełen emocji,w sobotę robiłam ogromną imprezę urodzinową wraz z moim kuzynem,kuzyn jednak odpadł bardzo szybko,struł się alkoholem na tyle ,że trzeba było go przetransportowac do domu,ja za to bawiłam się świetnie,impreza byłaby super udana gdyby nie to ,że kolo 5 rano koleżanki !! zaczęły się bic no i tak zakończyłam imprezę.
W prezentach dostałam super wykwintne wino od klasy,zegarek krówkę na ścianę i kubek '5sposobów na wieczną młodośc' później likier orzechowy,bluzke,mydelnic zke z mydełkiem,kajdanki i taki 'od serca prezent' .
A no i nie mogę się Wam nie pochwalic dzisiaj oficjalnie stałam się 100% kobietą

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 18:37   #1963
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wpadłam się tylko przywitać.
Trochę powizażuję i wezmę się za naukę

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 19:55   #1964
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
agolek: Szczesciara ja na wakacje musze do czerwca czekac
ale ja za to w czerwcu nigdzie nie bylam

Milego dnia
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
kolo 5 rano koleżanki !! zaczęły się bic no i tak zakończyłam imprezę.
uuu no to widze,ze impreza taka filmowaa coz sie wydarzylo,ze sie pobily?

W prezentach dostałam super wykwintne wino od klasy,zegarek krówkę na ścianę i kubek '5sposobów na wieczną młodośc' później likier orzechowy,bluzke,mydelnic zke z mydełkiem,kajdanki i taki 'od serca prezent'

wow, super prezenty!
A no i nie mogę się Wam nie pochwalic dzisiaj oficjalnie stałam się 100% kobietą
znaczy sie co? jakies konkrety prosze gratuluje!

hej laleczki,

ja juz po pracy i dluuuugiej goracej kapieli...tego mi bylo trzebaa najlepsze,ze doszedl dzis do mnie nowy numer Shape'a i zaraz sie zabieram za celebrowanie mojej ulubionej gazety...

milego wieczorka wam zycze
Stary 2008-10-27, 20:11   #1965
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
znaczy sie co? jakies konkrety prosze gratuluje!
No impreza filmowa,martwiłam się,że to faceci będą się bic bo była duża przepaśc między nimi,kibice innych klubów,inne miasta,inne style,różne przedziały wiekowe a między nimi był spokój,a tutaj dziewczyny!
A to znaczy,że kochałam się pierwszy raz,o

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-27, 21:11   #1966
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Lolcia... ach ten pierwszy raz kiedy to bylo kochana hmmm, gratuluje
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 21:34   #1967
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewusia- i jak praktyki ?
Baby - gratulejszon oceny i pkt a z inf. napewno nie będzie tak źle
Lolcia - znam z autopsji imprezy na której koleżanki zaczynają się bić, faktycznie nie za przyjemnie trzeba pierdzielnać klina za to
agolku - mi by się przydała długa kąpiel, ale mam długą wannę i się zapadam i boję się zamknąć oczy co by nie usnąć i nie wpaść do wody

a u mnie do du... ciągle... mija drugi tydzień a ja co 2 dni ryczę i chcę zbierać się i jechać do rodziców. mam za dużo czasu a za mało roboty... ale już jutro matula przywozi mi książki do pracy inż. więc zacznę pisać

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 22:03   #1968
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
!
A to znaczy,że kochałam się pierwszy raz,o
no sie domyslilam wydajesz sie bardzo zadowolona i bardzo sie z tego ciesze,ze masz mile wspomnienia bo ten 1 raz zazwyczaj sie pamieta do konca zycia..

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
agolku - mi by się przydała długa kąpiel, ale mam długą wannę i się zapadam i boję się zamknąć oczy co by nie usnąć i nie wpaść do wody

hehe,to moze kup sobie jakas duza zabawke do wanny i wtedy bedziesz miala o co sie zaprzecjakiegos krokodyla! albo kaczke

a u mnie do du... ciągle... mija drugi tydzień a ja co 2 dni ryczę i chcę zbierać się i jechać do rodziców. mam za dużo czasu a za mało roboty... ale już jutro matula przywozi mi książki do pracy inż. więc zacznę pisać
nie smuc sie kotek,bedzie ok. Zaraz jak zacznisz sie uczyc to bedziesz narzekala na brak wolnego czasu mi tez ostatnio smutno ale dostalam dzis Shape'a nowego i mi sie poprawil juz humor podczas lektury

dobranoc wam
Stary 2008-10-27, 22:48   #1969
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Dziękuje

Cytat:
Lolcia - znam z autopsji imprezy na której koleżanki zaczynają się bić, faktycznie nie za przyjemnie trzeba pierdzielnać klina za to
No cóż,obie mnie przeprosiły i jest git

Cytat:
no sie domyslilam wydajesz sie bardzo zadowolona i bardzo sie z tego ciesze,ze masz mile wspomnienia bo ten 1 raz zazwyczaj sie pamieta do konca zycia..
Niesamowicie mnie bolało,ale jestem zadowolona,bo mój Tż-et zachowywał się naprawdę wspaniale,na medal
A tymczasem zmykam spac,bo dzień pełen wrażeń a jutro 4;20 pobutka
Dobranoc

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-10-27, 23:37   #1970
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

czekam na te wakacje...wczoraj sie spakowalam juz
normalnie podziwiam Cię za to pakowanie się wczesne ja choćbym nie wiem jak cieszyła sie na wyjazd to po prostu nie umiem się zebrać do pakowania wcześniej niż dzień-dwa przed wyjazdem

Cytat:

Pisałam sprawdzian z informatyki. Kompletnie mi nie poszedł. No ale co tam...
Z angielskiego dostałam 5 z krtk i z próbnego testy mam 44 pkt na 50
zdolniacha

Cytat:
Ewusia_marchew: Strasznie zazdroszcze CI takiego towarzyskiego zycia
Trzeba wkoncu cos zmienic
hehe, ostatnio właśnie jakoś słabo towarzysko jest czas to zmienić

Cytat:
Witam ,Witam
U mnie weekend pełen emocji,w sobotę robiłam ogromną imprezę urodzinową wraz z moim kuzynem,kuzyn jednak odpadł bardzo szybko,struł się alkoholem na tyle ,że trzeba było go przetransportowac do domu,ja za to bawiłam się świetnie,impreza byłaby super udana gdyby nie to ,że kolo 5 rano koleżanki !! zaczęły się bic no i tak zakończyłam imprezę.
W prezentach dostałam super wykwintne wino od klasy,zegarek krówkę na ścianę i kubek '5sposobów na wieczną młodośc' później likier orzechowy,bluzke,mydelnic zke z mydełkiem,kajdanki i taki 'od serca prezent' .
prezenty super a koleżanki to powinnaś też skopać po tyłkach za to lanie sie na cudzych urodzinach
Cytat:
gratulacje

Cytat:
oooo, kto się tu odezwał po latach świetlnych

Cytat:
Ewusia- i jak praktyki ?
a dziś to spokojnie, bo w poniedziałki nie uczymy tylko hospitujemy
w ogóle jeszcze tylko ten tydzień i koniec

Cytat:
Słońce na pewno jest coś optymistycznego czym możesz się pocieszać... nawet jak terz tego nie widzisz a tymczasem zajmij się pracą, pisz nam jak tam postępy i staraj się nie myśleć za dużo
Cytat:
ano

Cytat:

Niesamowicie mnie bolało,ale jestem zadowolona,bo mój Tż-et zachowywał się naprawdę wspaniale,na medal
brawa dla TŻ-a

poniedziałkowe popołudnie jak zwykle poza domem, bo po praktykach zaraz angielski... a wieczorem się przygotowywałam do zajęć jutrzejszych i tak mi dzień minął nic ciekawego

coś ten Wizaż ostano szwankuje, zauważyłyście?

miłych snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-28, 08:35   #1971
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry laleczki,

uciakm juz, przymrozek u nas i w gorach ma sbieg padacio matko, ja chce wiosne..

milego
Stary 2008-10-28, 08:46   #1972
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Ewuś milo ze mnie zauwazylas a ja sobie podczytuje od czasu do czasu bo nie mam czasu na biezaco uczestniczyc a pozatym - Wizaz za bardzo uzaleznia staram sie go ograniczac do minimum

A i witam i pozdrawiam wszystkie Plotkary Te ktore mnie pamietaja i te nowe tez
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 10:32   #1973
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

uciakm juz, przymrozek u nas i w gorach ma sbieg padacio matko, ja chce wiosne..
aż mi sie zimno zrobiło
ja też chcę wiosnę zwłaszcza ze u mnie szaro i ponuro za oknem

Cytat:
Ewuś milo ze mnie zauwazylas a ja sobie podczytuje od czasu do czasu bo nie mam czasu na biezaco uczestniczyc a pozatym - Wizaz za bardzo uzaleznia staram sie go ograniczac do minimum
już takie moje sokole, plotkarskie oko naskrob czasem co u Ciebie

nie chce mi sie wychodzić z domu ale muszę bo mam zajęcia, a poza tym wciąż nie mam jednego wpisu a chciałabym w końcu indeks złożyć bo mi się październik kończy mam nadzieję ze wszystko dziś załatwię

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-10-28, 13:48   #1974
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
mam nadzieję ze wszystko dziś załatwię
miłego dnia
ja tez mam nadzieje,ze zalatwisz

hej laleczki,

zimno dalej,w pracy jakos nudy dzis a od jutra zacznie sie zapier i pewnie po godzinach bedziemy siedziec.. jak ja sie ciesze na te wakacje jeszcze 3 dni tylko...

wieczorkiem planuje nie robic nic bo co w taka pogode robic.. Wstawie pranie bo mam pare rzeczy do zabrania na wakacje.

milego popoludnia
Stary 2008-10-28, 15:54   #1975
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
Wedlug mnie pogoda świetna Tak mroźmo i fajnie wieje.Wiem ze jestem troche dziwna no ale coż... Dzien minał w szkole fajnie i strasznie towarzysko DOstałam głupawki na WOSie , ale na szczescie przeszło mi

Cytat:

zdolniacha

hehe, ostatnio właśnie jakoś słabo towarzysko jest czas to zmienić

coś ten Wizaż ostano szwankuje, zauważyłyście?
Dziękuje Ewuś
Jakbym miała conajmniej takie towarzystwo jak Ty to bym w 7 niebie była No ,ale młoda jestem. Wszystko przede mna miejmy nadzieje.

Cytat:
Baby - gratulejszon oceny i pkt a z inf. napewno nie będzie tak źle

Dziękuje
Z informatyki łatwo Ci mowic bo Ty jestes talentem informatycznymNo ale poczekam do poniedziałku , nie ebde sie martwic na zapas.
A Ty kochana zbieraj się ;* Na pewno nie jest tak źle

Cytat:
dzien dobry laleczki,

milego
Do wiosny jeszcze hohoho Ale jak przeleca swieta to mozemy wypatrywac powoli wiosny. ^^A na swieta snieg musi byc.

Cytat:

A i witam i pozdrawiam wszystkie Plotkary Te ktore mnie pamietaja i te nowe tez
Rowniez pozdrawiam I skrobnij cos czasem

Cytat:

hej laleczki,

zimno dalej,w pracy jakos nudy dzis a od jutra zacznie sie zapier i pewnie po godzinach bedziemy siedziec.. jak ja sie ciesze na te wakacje jeszcze 3 dni tylko...

wieczorkiem planuje nie robic nic bo co w taka pogode robic.. Wstawie pranie bo mam pare rzeczy do zabrania na wakacje.

milego popoludnia
Agolku przepraszam ,ale nie doczytałam...Gdzie Ty na te wakacje jedziesz?

Karolinko : Gratulacje ! ;* Wkoncu sie odwazyłas I Tz pewnie zadowolony
Fajnie ze milo to wspominasz

No to milego dnia
Stary 2008-10-28, 16:18   #1976
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku przepraszam ,ale nie doczytałam...Gdzie Ty na te wakacje jedziesz?
Meksyk i Karaiby (2 wyspy karaibskie) jak w podpisie i na avatarku(ruiny Majow w Tulum)

nie moge sie doczekac..ponad rok na wakacjach nie bylam. Polski nie licze bo to nie takie prawdziwe wakacje...

jescze 1.5 h w pracy..ehh..
Stary 2008-10-28, 16:29   #1977
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Meksyk i Karaiby (2 wyspy karaibskie) jak w podpisie i na avatarku(ruiny Majow w Tulum)

nie moge sie doczekac..ponad rok na wakacjach nie bylam. Polski nie licze bo to nie takie prawdziwe wakacje...

jescze 1.5 h w pracy..ehh..

nawet nie wiesz jak CI zazdroszcze !
Własnie czytałam podpis ,ale myslałam ze to cos innego znaczy...
Kurcze ,maskara
To jest taka podroz poslubna? Mozna wiedziec ile wynosi koszt takiej wycieczki?

Zdołowałas mnie kompletnie...ja tu bede sobie marzła w Polsce a Ty w Meksyku i Karaibach szok

A ja musze na rózaniec isc Taka pokutę beznadziejna mam...A niestety musze odprawic przez to beirzmowanie...A tak wieje na polu...i ciemno juz...

Dobra koneic marudzenia Zbieram sie
Stary 2008-10-28, 17:07   #1978
anniaa

Witam
uf zmeczona jestem niedawno wróciłam z siłowni . zadania przed siłownia zrobiłam pozostała mi nauka fizyki . no i zaczne sie uczyc dzisiaj na spr z chemi bo jest w czwartek i sporo tego blee.
dostałam dzisiaj 5 z kartkówki z angola a spr z historii poszedł mi dobrze. ale dzisiaj sie wkurzyłam na geografi robiłam tak długo moja prace wczoraj a ona doszła do nr 30 a ja jestem 31 i w piatek mi dopiero sprawdzi ja chce juz weekend buu . Wogóle mam fajna propozycje z siłowni ale nie bede zapeszac ani nic i napisze jak wszystko bedzie pewne
Lolciu gratuluje
Baby gratuluje oceny jak i wyniku z testy oj pamietam jak ja szłam do bierzmowania i musiałam na wszystko chodzic najgrosze dla mnie były roraty na 6:30
Agolku również Ci zazdroszcze :zakochany:

Stary 2008-10-28, 17:16   #1979
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

nawet nie wiesz jak CI zazdroszcze ! nie zazdrosc,cale zycie przed Toba
Własnie czytałam podpis ,ale myslałam ze to cos innego znaczy...
Kurcze ,maskara
To jest taka podroz poslubna? mozna powiedziec,ze poslubna bo po slubie ale w sumie duzo wczesniej planowalismy.

Mozna wiedziec ile wynosi koszt takiej wycieczki?duzo mniej stad niz z Polski, tym bardziej,ze sama zalatwiam zawsze przeloty i zakwaterowanie i samochod osobno a nie przez biuro. Wyszlo ok 5500tys zl za nas 2 za przeloty, hotel i wynajecie auta na tydzien.

hotel na www.labnah.com w sumie to nie hotel taki prawdziwy ale BB bardziej bo nam nie zalezy na super hotelu bo i tak bedziemy zwiedzac ciagle i tyle zeby wyspac tylko. Ale i tak wyglada ok

Zdołowałas mnie kompletnie...ja tu bede sobie marzła w Polsce a Ty w Meksyku i Karaibach szok
nie doluje sie kochana bo ja tu nawet lata nie mamwiec raz na rok slonko mi sie nalezy
Stary 2008-10-28, 18:35   #1980
schism_
Zadomowienie

Lolcia- Również gratuluję tego przełomowego momentu...
Agolek-Ojj życzę Ci,abyś sobie 'użyła' w pozytywnym tego słowa znaczeniu na egzotycznych wczasach

A Ja znowu się lenię
Wczoraj niczym na szpilkach przespałam 2 gpdziny uroczystych mów nt.twórczości Z.Herberta z racji uniwersyteckich obchodów urodzin tego twórcy. Przybył nawet jego syn Przed końcem nie wytrzymałam i wraz z kumpelą wyszłyśmy 'po angielsku' Fakt miałam mieć po jeszcze 90min ćwiczeń z problemów sztuki współczesnej,ale darowałam sobie. W taką pogodę nic tylko zaszyć się w czterech ścianach z książką i kubkiem herbaty w dłoni ;]
Dziś z kolei cały dzień wolny, pojechałam do Galerii Bałtyckiej rozejrzeć się po sklepach. Nabyłam wymarzone jesienne ciut lakierowane (taa jesienne )buty na sporym słupku tzw. 'Oxfordki' w Aldo, mając przy tym farta jako,że były ostatnią parą.
Potem 'dojechała' matka z jej bratem,którzy załatwiali coś na mieście i udało mi się namówić ją na zakup swetra i całkiem oryginalnego płaszcza na zimę w Reserved. Tak więc część problemów natury modowej mam z głowy
W międzyczasie z nudów i głodu wstąpiłam do Grycana na lody i pijalni Wedla .
konsumując gorącą czekoladę ,patrzę w alejkę sklepową ,a tam śmiga mi koleś z mego kierunku (acz starszego rocznika) ,w którym lekko się zauroczyłam ;> wyglancowany, włosy w zawadiacki koczek, normalnie zgoon , coś mi sie zdaje ,ze pracuje w jakimś sklepie, nie pierwszy raz był widziany o tej porze wychodząc z tego miejsca..
Coz dobrze wiedzieć
Jutro i pojutrze tylko 3 godziny lekko hardcoreowych zajęć i weekend ,wreszcie no

Milego wieczoru for everyone
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości