|
|
#1951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
dżinsy z nadrukami ? pewno ładne też muszę zainwestować w spodnie jakie nowe ^^ .a mieszkam niedaleko Wrocławia. zimno, bo październik wkońcu, ale chociaż słońce świeci i ładnie jest .
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadanku Dzisiaj mija 15 miesięcy odkąd jestem z TŻ-tem jak ten czas szybko leci .Aaaaaaa,i weszłam swobodnie w swoje stare spodnie hahaha .Miłego dnia kochane .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
Witacjie Kochane
![]() Miłej niedzielllllli. |
|
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie 4 dzien pod znakiem deszczu,wiatru,deszczu i jeszcze raz deszczu no sie wsciec mozna!co w taka pogode robic?..pojechalismy do galerii handlowej wypatrzylam na przecenie w TKMaxxie super bluze,znanej firmy na ktora normalnie bym sobie nie pozwolilia ale teraz byla w swietniej cenie i jestem wniebowzieta poprostu...Niebieska z kapturem z takiej strasznie mieciutkiej cieplej bawelny,gatunkowo szalowa niedawno pocwiczylam jakies 25 min bo musialam sie rozruszac,zjadlam obiad i zaraz zadzwonie do domu pogadac z rodzinka. milego dnia kochane
|
|
#1955 |
|
♥
|
Witam eh mam juz dosc nauki na nic nie mam ochoty buuu
![]() niby wiekszosc zrobiłam ale jeszcze przede mna troche. cos dzisiaj zły dzien mam . no cóz zycze miłego dnia |
|
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
Agolek , oj taka pogoda może nieźle dac człowiekowi w kość,acz jak brzmi pewne powiedzenie po deszczu ,burzy zawsze świeci słońce
![]() Fajnie ze okazja sie trafiła na zakupach Trochę mnie tu nie było. ![]() Piątek spędzony na dole,ze jestem jedyna outsiderka w grupie,która już jakby sie miedzy sobą tylko integrowała i izolowała od reszty.. w ramach poprawy nastroju powędrowałam na spacer po gdańskiej starówce , całkiem udany ![]() Wczoraj umilam sie z przyjaciółka,ze wyjdziemy gdzieś na kawę i ploteczki,no ale 10min przed mym wyjściem na pociąg napisała,ze może kiedy indziej by wybyć. Oczywiście nie podając wprost przyczyny,która była impreza z ludźmi z wydziału biotechnologii... Heh kiedyś była taka niemrawa ,wlasc byłam jedna z dwóch jej koleżanek w ogóle a teraz szaleje dziewczyna szaleje ![]() Wkurzona lekko, sama pojechałam do Sopotu, przeszłam nieznanymi dotąd uliczkami, przycupnęłam w kafejce na deserze i tak jakoś popołudnie mi zleciało. Dzis z kolei przebieżka z matka po centrum handlowym,zakupy spożywcze i istna ucieczka przed koleżanką powiedzmy z klasy w podstawówce, było dziś jakieś ich spotkanie,osobiście z wiadomego powodu odwołałam swa obecność, dość mi krwi napsuli drwiąc z mej ówczesnej lekkiej wady wymowy,co dopiero gdyby dowiedzieli sie co w czerwcu przeszłam.. Jutro na szczęście mój wydział ma w bibliotece głównej uroczystości związane z rokiem Herberta toteż prócz 3 godzin ich trwania mam tylko jeden wykład ,dwa od 8 rano wylatują,wiec sie wyspie ![]() Milej niedzieli Wam życzę |
|
|
|
#1957 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nie picie za dużo mi nie wyszło
![]() Cytat:
trzymam kciuki za to morze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() cieszę sie ze Ci się układa ![]() a podczas egzaminu na prawko będę Cytat:
![]() Cytat:
a co do spodni, to pisze to ta sama osoba która parę dni temu narzekała coś o grubości oj bicie będzie jak nic Cytat:
![]() eh, tak to zazwyczaj jest Cytat:
i bardzo dobrze! wróciłam parę godzin temu od TŻa w piątek było fajnie dość, ale ekipa mała i jakoś atmosfera w knajpach nie dopisała ale miło było gdzies wyjsc wczoraj miałam kaca oczywisćie, jak to ja, jedyna ze wszytkich więc zajmowałam się głównie leżeniem, oglądaniem z TŻ-em filmów itp nie ma to jak się weekendowo polenić ale koniec lenistwa, trza sie zabrać za jakąś naukę ![]() miłego wioeczoru
|
||||||||
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry nieme Plotkary
![]() ale Was gdzieś wywiało wszystkie ![]() ja się właśnie zbieram na praktyki, zastanawiam się w co się ubrać bo pogoda jakaś dziwna ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#1959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam dzis beznadziejny dzien... nie dosc ze zimno to w pracy mnie wkurzaja... czekam na te wakacje...wczoraj sie spakowalam juz
|
|
#1960 |
|
♥
|
dzisiaj powiem tylko dzien dobry tyle mam zadan i nauki ze nie wiem czy do rana mi starczy czasu. pozdrawiam
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie pogoda tez udana ze szok... Rano chociaz slonce swiecilo ,więc chciało się życ. Ubrałam sobie letnia kureczke teraz niezle zmarzłam. Pisałam sprawdzian z informatyki. Kompletnie mi nie poszedł. No ale co tam... ![]() Z angielskiego dostałam 5 z krtk i z próbnego testy mam 44 pkt na 50 ![]() anniaa: Owocnej nauki Aniu Ty zawsze biedna taka z tą nauką ...Wspolczuje![]() agolek: Szczesciara ja na wakacje musze do czerwca czekac ![]() Ewusia_marchew: Strasznie zazdroszcze CI takiego towarzyskiego zycia Trzeba wkoncu cos zmienic ![]() agness51: gratulacje z okazji rocznicy [zazdroszcze ]Milego dnia |
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ,Witam
U mnie weekend pełen emocji,w sobotę robiłam ogromną imprezę urodzinową wraz z moim kuzynem,kuzyn jednak odpadł bardzo szybko,struł się alkoholem na tyle ,że trzeba było go przetransportowac do domu,ja za to bawiłam się świetnie,impreza byłaby super udana gdyby nie to ,że kolo 5 rano koleżanki !! zaczęły się bic no i tak zakończyłam imprezę. W prezentach dostałam super wykwintne wino od klasy,zegarek krówkę na ścianę i kubek '5sposobów na wieczną młodośc' później likier orzechowy,bluzke,mydelnic zke z mydełkiem,kajdanki i taki 'od serca prezent' .A no i nie mogę się Wam nie pochwalic dzisiaj oficjalnie stałam się 100% kobietą ![]()
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się tylko przywitać. Trochę powizażuję i wezmę się za naukę ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1964 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jakies konkrety prosze![]() ![]() gratuluje!hej laleczki, ja juz po pracy i dluuuugiej goracej kapieli...tego mi bylo trzeba a najlepsze,ze doszedl dzis do mnie nowy numer Shape'a i zaraz sie zabieram za celebrowanie mojej ulubionej gazety...![]() milego wieczorka wam zycze
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
No impreza filmowa,martwiłam się,że to faceci będą się bic bo była duża przepaśc między nimi,kibice innych klubów,inne miasta,inne style,różne przedziały wiekowe a między nimi był spokój,a tutaj dziewczyny!
![]() A to znaczy,że kochałam się pierwszy raz,o ![]()
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
Lolcia... ach ten pierwszy raz
kiedy to bylo kochana hmmm, gratuluje
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia- i jak praktyki ?
![]() Baby - gratulejszon oceny i pkt a z inf. napewno nie będzie tak źleLolcia - znam z autopsji imprezy na której koleżanki zaczynają się bić, faktycznie nie za przyjemnie trzeba pierdzielnać klina za to agolku - mi by się przydała długa kąpiel, ale mam długą wannę i się zapadam i boję się zamknąć oczy co by nie usnąć i nie wpaść do wody a u mnie do du... ciągle... mija drugi tydzień a ja co 2 dni ryczę i chcę zbierać się i jechać do rodziców. mam za dużo czasu a za mało roboty... ale już jutro matula przywozi mi książki do pracy inż. więc zacznę pisać
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
no sie domyslilam
wydajesz sie bardzo zadowolona i bardzo sie z tego ciesze,ze masz mile wspomnienia bo ten 1 raz zazwyczaj sie pamieta do konca zycia.. Cytat:
dobranoc wam
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tymczasem zmykam spac,bo dzień pełen wrażeń a jutro 4;20 pobutka ![]() ![]() Dobranoc
|
|
#1970 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
normalnie podziwiam Cię za to pakowanie się wczesne
ja choćbym nie wiem jak cieszyła sie na wyjazd to po prostu nie umiem się zebrać do pakowania wcześniej niż dzień-dwa przed wyjazdem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czas to zmienić ![]() Cytat:
a koleżanki to powinnaś też skopać po tyłkach za to lanie sie na cudzych urodzinach ![]() Cytat:
oooo, kto się tu odezwał po latach świetlnych a dziś to spokojnie, bo w poniedziałki nie uczymy tylko hospitujemy w ogóle jeszcze tylko ten tydzień i koniec ![]() Cytat:
na pewno jest coś optymistycznego czym możesz się pocieszać... nawet jak terz tego nie widzisz a tymczasem zajmij się pracą, pisz nam jak tam postępy i staraj się nie myśleć za dużo Cytat:
![]() Cytat:
![]() poniedziałkowe popołudnie jak zwykle poza domem, bo po praktykach zaraz angielski... a wieczorem się przygotowywałam do zajęć jutrzejszych i tak mi dzień minął nic ciekawego ![]() coś ten Wizaż ostano szwankuje, zauważyłyście? ![]() miłych snów
|
|||||||
|
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
uciakm juz, przymrozek u nas i w gorach ma sbieg padac io matko, ja chce wiosne..milego
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Ewuś milo ze mnie zauwazylas
a ja sobie podczytuje od czasu do czasu bo nie mam czasu na biezaco uczestniczyc a pozatym - Wizaz za bardzo uzaleznia staram sie go ograniczac do minimum ![]() A i witam i pozdrawiam wszystkie Plotkary Te ktore mnie pamietaja i te nowe tez
|
|
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę wiosnę zwłaszcza ze u mnie szaro i ponuro za oknem ![]() Cytat:
naskrob czasem co u Ciebie ![]() nie chce mi sie wychodzić z domu ale muszę bo mam zajęcia, a poza tym wciąż nie mam jednego wpisu a chciałabym w końcu indeks złożyć bo mi się październik kończy mam nadzieję ze wszystko dziś załatwię ![]() miłego dnia
|
||
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam nadzieje,ze zalatwisz
![]() hej laleczki, zimno dalej,w pracy jakos nudy dzis a od jutra zacznie sie zapier i pewnie po godzinach bedziemy siedziec.. jak ja sie ciesze na te wakacje jeszcze 3 dni tylko...wieczorkiem planuje nie robic nic bo co w taka pogode robic.. Wstawie pranie bo mam pare rzeczy do zabrania na wakacje. milego popoludnia
|
#1975 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wedlug mnie pogoda świetna Tak mroźmo i fajnie wieje.Wiem ze jestem troche dziwna no ale coż... Dzien minał w szkole fajnie i strasznie towarzysko DOstałam głupawki na WOSie , ale na szczescie przeszło mi ![]() Cytat:
![]() Jakbym miała conajmniej takie towarzystwo jak Ty to bym w 7 niebie była No ,ale młoda jestem. Wszystko przede mna miejmy nadzieje.![]() Cytat:
![]() Z informatyki łatwo Ci mowic bo Ty jestes talentem informatycznym No ale poczekam do poniedziałku , nie ebde sie martwic na zapas.A Ty kochana zbieraj się ;* Na pewno nie jest tak źle ![]() Cytat:
Ale jak przeleca swieta to mozemy wypatrywac powoli wiosny. ^^A na swieta snieg musi byc.![]() Cytat:
I skrobnij cos czasem![]() Cytat:
Gdzie Ty na te wakacje jedziesz?Karolinko : Gratulacje ! ;* Wkoncu sie odwazyłas I Tz pewnie zadowolony![]() ![]() Fajnie ze milo to wspominasz No to milego dnia
|
|||||
|
|
|
#1976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak w podpisie i na avatarku(ruiny Majow w Tulum)![]() nie moge sie doczekac..ponad rok na wakacjach nie bylam. Polski nie licze bo to nie takie prawdziwe wakacje... jescze 1.5 h w pracy..ehh..
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie wiesz jak CI zazdroszcze ! ![]() Własnie czytałam podpis ,ale myslałam ze to cos innego znaczy... Kurcze ,maskara To jest taka podroz poslubna? Mozna wiedziec ile wynosi koszt takiej wycieczki? Zdołowałas mnie kompletnie...ja tu bede sobie marzła w Polsce a Ty w Meksyku i Karaibach szok A ja musze na rózaniec isc Taka pokutę beznadziejna mam...A niestety musze odprawic przez to beirzmowanie...A tak wieje na polu...i ciemno juz...Dobra koneic marudzenia Zbieram sie
|
|
|
|
|
#1978 |
|
♥
|
Witam
uf zmeczona jestem niedawno wróciłam z siłowni . zadania przed siłownia zrobiłam pozostała mi nauka fizyki . no i zaczne sie uczyc dzisiaj na spr z chemi bo jest w czwartek i sporo tego blee. dostałam dzisiaj 5 z kartkówki z angola ja chce juz weekend buu . Wogóle mam fajna propozycje z siłowni ale nie bede zapeszac ani nic i napisze jak wszystko bedzie pewne![]() Lolciu gratuluje Baby gratuluje oceny jak i wyniku z testy oj pamietam jak ja szłam do bierzmowania i musiałam na wszystko chodzic najgrosze dla mnie były roraty na 6:30 Agolku również Ci zazdroszcze :zakochany: |
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1980 |
|
Zadomowienie
|
Lolcia- Również gratuluję tego przełomowego momentu...
![]() Agolek-Ojj życzę Ci,abyś sobie 'użyła' w pozytywnym tego słowa znaczeniu na egzotycznych wczasach A Ja znowu się lenię ![]() Wczoraj niczym na szpilkach przespałam 2 gpdziny uroczystych mów nt.twórczości Z.Herberta z racji uniwersyteckich obchodów urodzin tego twórcy. Przybył nawet jego syn Przed końcem nie wytrzymałam i wraz z kumpelą wyszłyśmy 'po angielsku' Fakt miałam mieć po jeszcze 90min ćwiczeń z problemów sztuki współczesnej,ale darowałam sobie. W taką pogodę nic tylko zaszyć się w czterech ścianach z książką i kubkiem herbaty w dłoni ;]Dziś z kolei cały dzień wolny, pojechałam do Galerii Bałtyckiej rozejrzeć się po sklepach. Nabyłam wymarzone jesienne ciut lakierowane (taa jesienne )buty na sporym słupku tzw. 'Oxfordki' w Aldo, mając przy tym farta jako,że były ostatnią parą.Potem 'dojechała' matka z jej bratem,którzy załatwiali coś na mieście i udało mi się namówić ją na zakup swetra i całkiem oryginalnego płaszcza na zimę w Reserved. Tak więc część problemów natury modowej mam z głowy ![]() W międzyczasie z nudów i głodu wstąpiłam do Grycana na lody i pijalni Wedla . konsumując gorącą czekoladę ,patrzę w alejkę sklepową ,a tam śmiga mi koleś z mego kierunku (acz starszego rocznika) ,w którym lekko się zauroczyłam ;> wyglancowany, włosy w zawadiacki koczek, normalnie zgoon , coś mi sie zdaje ,ze pracuje w jakimś sklepie, nie pierwszy raz był widziany o tej porze wychodząc z tego miejsca.. Coz dobrze wiedzieć ![]() Jutro i pojutrze tylko 3 godziny lekko hardcoreowych zajęć i weekend ,wreszcie no ![]() Milego wieczoru for everyone |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

: ) 

też muszę zainwestować w spodnie jakie nowe ^^ .
.
no sie wsciec mozna!co w taka pogode robic?..pojechalismy do galerii handlowej wypatrzylam na przecenie w TKMaxxie super bluze,znanej firmy na ktora normalnie bym sobie nie pozwolilia ale teraz byla w swietniej cenie i jestem wniebowzieta poprostu...Niebieska z kapturem z takiej strasznie mieciutkiej cieplej bawelny,gatunkowo szalowa

czekam na księcia z bajki chyba, ale dobrze jest jak jest, chociaż moge spotykać się z kim chce i nie mam przy tym żadnych nieprzyjemności

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

po latach świetlnych 
ja chce juz weekend buu . Wogóle mam fajna propozycje z siłowni ale nie bede zapeszac ani nic i napisze jak wszystko bedzie pewne