|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli zacznie się trochę wymigiwać to powiedz że nie ma problemu, że macie znajomego, który Wam też oferował "pomoc"... |
|
|
|
|
#1684 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam sprawe
![]() Jak u Was wyglada relacja Wy, przygotowania i RODZICE?? Wtracaja sie, pytaja, daja wolna reke??
|||||||||||||||||||||
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Moi przyszli teściowie wogule sie nie wtrącają i o nnic nie pytają co jest dla mnie troche dziwne bo powinni sie chociaż troche zainteresować. a moi rodzice sie bardzo interesują
to znaczy pytają jak tam przygotowania, jak nam idzie załatwianie, itp ale sie nie wtrącają i nie narzucają swojego zdania.
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko najgorsze jest to, że mój wujek jest o.k., ale tamten to jeden z dwóch najlepszych w mieścia
W dodatku, wujek będzie na weselu i chcę zeby się dobrze bawił, a nie cykał fotki... jestem w duzej kropce... jest jeszcze mozliwość, zeby wujek wziął swoją uczennicę i żeby ona robiła zdjecia, ale wtedy musiałabym płacić za nocleg i posiłek dla tej dziewczyny..., a mam mozliwość żeby zdjecia z wesela i koscioła robiła żona tego kamerzysty, za 400 zł (to nie ejst dużo za reportaż)... ma ktoś jakiś pomysł???? |
|
|
|
#1688 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ehhhhhh czyzby tylko moi integrowali we wszystko??
tesciowa ma swoj swiat i swoje zabawki, wiec ona to sie cieszy samym faktem, luzik, gorzej z moimi rodzicami... Sa upierdliwi na maxa, inetersuja sie wszystkim, co im nie pasuje, ocziwscie!! trzeba zmienic czym predzej!! ewentualnie dlugo przekonywac(krzyczec) zeby uslyszeli co sie do nich mowi, bo przeciez oni sa najwazniejsi... Mama oczywiscie, jak cos idzie nie po jej mysli to placze, ma zale, ze za duzo dostalam i ich nie szanuje i ze inni potrafia rozmawiac z rodzicami... Gold ja bym wziela tego foto, a wujkowi powiedziala, ze chcialam wujka widziec jako goscia weselnego a nie osobe do cykania nam fotek
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-29 o 12:28 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście ja też miałam głos, bo znam gust swojej ![]() Oprócz tego, to raczej nie. Była z nami podpisywać umowę i na razie raczej ,,pozytywnie" sie wtrąca. A masz jakiś problem? O... mamy tego samego dnia ślub ))
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2008-10-29 o 12:29 |
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm to może powiedz wujkowi, że ze zwględu na to , że będzie gościem weselnym chcesz aby bawił się na weselu ... że jego zdjęcia są super itd. ale chcesz aby ten czas poświęcił na tańce, a nie na pracę...
|
|
|
|
#1693 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa na ktora godzine??
||||||||||||||||||||||
|
|
#1694 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kochane
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aslonce@interia.pl Cytat:
jak w starym niemy filmie i cos tam jeszcze![]() Cytat:
ja sie ewentualnie doradzam mamy ale nikt nam nie mowi co i jak![]() a ja wstalam niedawno a wczoraj sie bawilam w sniegu o polnocy super widoki jeszcze w londynie nie moglam przegapic takiej okazji nio a dzisiaj katare spowrotem oto jedna mala fotka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli brać tą żonę kamerzysty? a później zrobić te ekstra zdjęcia (bo wesele jest w innym mieście) u znajomego foto?na 17 ![]() ale miłe przyjęcie, nie spodziewałam się tego |
|
|
|
|
#1696 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1697 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze ja mogę prosic o tą piosenkę??
dominika.k2@op.pl
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
rozwiesilam pranie na dworze i właczylam druga pralke
![]() Cytat:
a moi rodzice bardzo na pomagaja. polecali sale, pytali sie znajmoych co gdzie najlepiej. ale sami mielismy dokonac wyboru. bardz jestem im wdzieczna bo sa baardzo pomcni. ogladali z nami płytki jak wybieralimy kamerzyste itp. pojechali na podpisanie umwoy z salę (na umów bylismy sami z TZ) bo rodzice znaja sie jesli chodzi o organizajce wesel (pisalm wam kiedys ) no i za wszystko placa za co jeszcze bardziej jestem im wdzeczna. ale ciesze sie ze nie ejst tak, ze oni płaca wiec oni wybieraja. oni tylko pomagają ![]() no i jesli chodzi o gosci, jak kogos z rodziny nie lubie to mam powiedziała "nie zapraszaj" gold ja bym wzieła tego profesjonalnego kamerzyste aby miec super zdjęcia. wujkowi bym pwiedziala ze jest waszym gosciem i ma sie super bawic a jak bedzie chcal wam cyknąc fotki to przy okazji. |
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Goldfish -zamawiaj profesjonaliste a po slubie wklejaj nam tu zdjecia
|
|
|
|
#1700 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Gold to slubujemy w ten sam dzien, o tej samej godzinie
![]() Tak, ja bym brala foto i jego zone, a wujek niech sie wybawi na weselisku ![]() Madzialenka to u mnie odwrtonie, rodzice placa na uroczystosc a my za dodatki wszelkiego rodzaju, ale i tak wychodza z zalozenia , ze ich zdanie jest najlepsze! Jednego Ci jeszcze zazdroszcze tego "no i jesli chodzi o gosci, jak kogos z rodziny nie lubie to mam powiedziała "nie zapraszaj"" U mnie to nigdy nie przejdzie, bo przeciez co ludzie powiedza![]() Emilka ja Ci wyslalam priva z ardesem
|||||||||||||||||||||
|
|
#1701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
nawiązywałyście do kamerzystów i fotografów
ja płacę za fotografa 700zł za 70zdjęć 35 w kościele orientacyjnie choć może być mniej i 35 w plenerze do tego trzeba będzie doliczyć zapewne album a kamerzysty nie będziemy mieć jakoś z TŻ tak stwierdziliśmy niby to jedyny dzien w życiu teściowa jak zwykle fuczy że jak to tak i twierdzi że znajdzie kamerzyste miesiąc wcześniej (bo wg niech fotografa my za szybko rezerwowaliśmy) niech sobie szuka chyba wujka jakiegoś
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no już mnie szlag trafia!
Wykończę się dopiero 13!!!!!! Jeżeli chodzi o moich rodziców to mój tato wcale nie zabiera głosu a jeżeli chodzi o moją mame to... jak chce się cos zapytać powiedzieć jej to się na mnie drze i mówi że mam tyle czasu a ja sie tym tak zajmuję jak by miesiąc mi został do ślubu, wciąż słyszę że nie damy sobie rady tyle pieniędzy i w ogole... Tylko mnie jest wtedy bardzo przykro bo ja się staram jak mogę kasę odkładam jak się tylko da... a ona mówi "po co z tym do mnie przychodzisz jak i tak zrobisz po swojemu", "do slubu to my Cie z wariatkowa przywieziemy bo tu już hopla masz" Tylko, że ja nic takiego nie robię. Mam salę , kamerzystę, DJ i tyle ... a tu niektóre z Was mówiły że już sukienki przymierzały... Mama TŻ jak juz pisałam kiedyś za wiele do powiedzenia nie ma... poza tym ciągle o cos go szantażowała, że nie przyjdzie do będzie Dj a nie orkiestra... więc Tż jej powedział... "To nie przychodź łaski nie rób! Wcześniej też pisałam jakie tam są relację między nimi... Jesteśmy sami z tym co robimy i w sumie to dobrze... |
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu nie zapraszam tych co ich nie lubie i mam to gdzies ze to bliska rodzina. mam zamiar sie bawic na weselu z osobami które lubie a skoro tamtych nie darze sympatia to mi wisi czy beda cos gadac czy sie obraza![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1705 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Daysy, Iza to ja Cie rozumiem, choc u mnie rodzice wychodza z zalozenia, ze trzeba sie pokazac ehhhh szkoda gadac...
Sliwinko, to foto bedziecie miec tylko nauroczystosci zaslubin i plener bez wesela, tak?? Ja , jak slysze te ceny to zastanawiam sie, czy przypadkiem stolica marzy sobie nie narzuca ![]() Wy macie jakos tak zglednie tanio i to jeszcze fuuulll opcje, a u mnie sie cenia za kam i foto ponad 4 tysiaki... Sas , Moniczko to jeszcze nie sniezyk sie zapalaliscie Widzisz, jak my dobrze w Polsce mamy, u nas jeszcze nie pada ![]() Madzialenko, wiesz mi to tez wisi, ale rodzicom nie bardzo, wiec ciagle slysze, ze to oni placa i trzeba ich zaprosic i tak w kolko...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-29 o 13:01 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma zajęć ;/ jechałam na darmo...grrr
Jeśli chodzi o rodziców i teściów, to pytamy ich o zdanie i radzimy się w różnych kwestiach, ale póki co wszelkie decyzje podejmowalismy samodzielnie. Zobaczymy co będzie dalej, bo moja teściowa to świetna kobieta i już traktuję ją jak drugą mamę, ale bywa upierdliwa i lubi stawiac na swoim
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie... czy z nudów mozana umrzeć?
Bo jeżeli tak to ja już to zrobiłam!!!!! |
|
|
|
#1708 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie... ja biorę ślub 20 czerwca 2009
Pozdrawiam wszystkie przyszłe PANNY MŁODE...
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

W dodatku, wujek będzie na weselu i chcę zeby się dobrze bawił, a nie cykał fotki...

to chyba moja druga wizyta na Waszym wątku 
oto jedna mala fotka
czyli brać tą żonę kamerzysty? a później zrobić te ekstra zdjęcia (bo wesele jest w innym mieście) u znajomego foto?
tego "no i jesli chodzi o gosci, jak kogos z rodziny nie lubie to mam powiedziała "nie zapraszaj"" U mnie to nigdy nie przejdzie, bo przeciez co ludzie powiedza