|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie można poderwać faceta ????
Zastanawiam się jak zdobyć faceta. Teraz jest z tym troszkę ciężko! Dlaczego jest tak że jak facet ma ochotę poznać jakąś kobietę to postrzegany jest jako myśliwy!!! Tak naprawdę kobieta musi się naprawdę nagłowić aby nie wpaść w sidła takiego łowcy na jeden wieczór!!! Pomóżcie mi, macie jakieś ciekawe pomysły, propozycje, a może sposoby na zdobycie faceta!
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie można poderwać faceta ????
Cytat:
Co do nie wpadania w czyjes sidla - wybacz, ale specjalnie glowic sie nie trzeba, albo sie cos robi ze swiezo poznana osoba, albo nie. Rownie dobrze mozna twierdzic, ze facet ma gorzej, bo jesli wychodzi z inicjatywa, zawsze takie awanse moga zostac odrzucone. Tak w ogole, to jaki jest cel zalozenia tematu? Przeciez nie ma ustalonych zasad - w szkole mozesz podrywac, w parku nie itd.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Hm... w zasadzie nie wiem ile masz lat. Ale np. na dyskoteki nie chodzą tylko tz. ruchacze
czyli panowie którzy próbują po prostu tak zbajerować panne żeby zaciągnć do łożka (krzaków?;/). Są też bardzo fajni tacy krórzy chcą po prosru potańczyc pobawić sie i po porsru poznać kogoś fajnego. Ja w ten sposob poznałam tżta z którym zaczęłam flirtować podczas tańca... Te spojrzenia uśmiechgy to tamto i był mój;D i jest już całe 2 lata![]() także główka do góry
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Lepiej zamiast się zastanawiać gdzie poderwać faceta, zacznij się zastanawiać gdzie poznawać ludzi. Naturalną konsekwencją poznawania nowych ludzi jest zwiększanie sobie szansy na poznanie kogoś, z kim "zaiskrzy".
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie. Im wiecej ciekawych osob poznasz, tym wiecej szans na poznanie 'tego jedynego'.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego sie nie da zaplanowac w duzym stopniu i to jest czesc uroku tego
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Najlepiej jak facet poderwie Ciebie ^^
![]() Najlepszą okazją według mnie na podryw są balety. domówki/dysyskoteki bary
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie?
Wszędzie i nigdzie. Czasem zdarza się, że się kogoś poznaje w zupełnie nieoczekiwanych właściwościach, a czasem mimo stwarzania tych możliwości nic z tego nie wynika. Chyba najgorsze co można zrobić to popaść w desperację i obsesyjnie wyszukiwać facetów i próbować ich wyrwać. Nikt nie powiedział, że każdy musi mieć parę przez większość życia, a taka wymuszona samotność czasem ma swoje plusy.
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ekhm, tacy "łowcy" zwykle są łatwi do przejrzenia. Wystarczy nie wskakiwać każdemu przystojniakowi z klubu do łóżka. Czyli wystarczy Ci jakikolwiek facet? Bo sposobów jest wiele, ale dopasowuje się je zwykle do charatkeru danego obiektu westchnień. Nie ma uniwersalnej metody działającej na wszystkich.
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Podrywanie na siłę wcale nie wychodzi na dobre
A poznać kogoś wartościowego i ciekawego możesz naprawdę przypadkiem. Wiem o tym z własnego ( i nie tylko) doświadczenia. Dlatego radzę Ci nie szukać, nie kombinować, ale obracać się wśród ludzi z uśmiechem i sympatyczną miną , a nie miną, która mówi "chcę złapać faceta"
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
. Jednak poznając ogólnie więcej nowych osób łatwiej trafić na kogoś interesującego, niż czekając biernie na "cud"
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu spadaj i tyle, nie jestem zainteresowana.Dużo lepiej niż podryw wygląda dla mnie zachęcający uśmiech do poderwania mnie Poza tym wydaje mi się, że znajomości typu podryw/dyskoteka raczej nie są drogą do długich, dojrzałych związków. No chyba, że te sporadyczne przypadki, ale to chyba raczej zrządzenie losu niż efekt podrywu. Na pewno chodzisz do jakiejś szkoły/pracy/uczelni - tam się rozejrzyj, a nie po klubach.
|
|
|
|
#15 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
pewnie powtórzone ze 100 razy, ale jak szukasz (i to intensywnie) to nie znajdziesz... co do tego gdzie szukać... któraś z Dziewczyn napisała... wszędzie i nigdzie jedni poznają się w romantycznych okolicznościach inni w zatłoconym autobusie... nie ma reguły... co do dyskotek to ciężko poznać tam kogoś na stałe (nie twierdze że nie można )
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Wszędzie.
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
a ja swojego tż poznalam wlasnie na dyskotece i jestesmy juz rok czasu.wiec imprezy pomagaja jesli niema sie innych mozliwosci badz duzej grupy znajomych w płci przeciwnej
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

czyli panowie którzy próbują po prostu tak zbajerować panne żeby zaciągnć do łożka (krzaków?;/). Są też bardzo fajni tacy krórzy chcą po prosru potańczyc pobawić sie i po porsru poznać kogoś fajnego. Ja w ten sposob poznałam tżta z którym zaczęłam flirtować podczas tańca... Te spojrzenia uśmiechgy to tamto i był mój;D i jest już całe 2 lata
Popieram jak najbardziej.
Tego sie nie da zaplanowac w duzym stopniu i to jest czesc uroku tego 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)