|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ja to tez z wielką chcęcią bym chciała zrobić taki album... ale niestety mam TŻ porwała swoej zdjęcia ze ślubu i wszystkie te na których był ojciec TŻ... on popełnił samobnójstwo a ona tak się wściekła że to zrobił i porwała wszystko!!!!
Więc nawet gdyby były jakieś zdjęcia z nim to raczej nie sądze żeby było jej miło gdyby dostała taki album... co innego moi rodzice , więc może dla nich zrobię... poza tym tak ja wcześniej pisałam TŻ raczej nie ma za co dziękować swojej matce ... no chyba tylko za to że go urodziła... |
|
|
|
#1953 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo tez juz 1 raz spadlam ![]() jutro o 16:00 jedziemy juz nie moge sie doczekac ![]() Cytat:
dziekuje to juz jutroCytat:
Cytat:
ja za 2 miesiace ide po swoja ![]() witaj z nami ![]() boska jest !!!! Cytat:
![]() cudna suknia musi byc
|
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
album dla rodzicow tez chce zrobic-narazie w planach mam kupno samych albumow,potem zebranie materialow i na koncu sklecenie tego w calosc.musze wyciagnac zdjecia tak zeby sie nikt nie zorientowal po co mi one sa:P:P:P
|
|
|
|
#1955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale czasem potrafi sprawic troche klopotu.. |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W koncu to Twoja przyszla tesciowa, a to ze w koncu dzieki niej jest z Toba jej syn to juz duzo.. Przyznaj?
|
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja wiem że powinnam miec do niej szacunek ale niestety... Przykro mi to pisać... Poza tym to jest taki człowiek, który nigdy nie będzie dojrzały społecznie i psychicznie. Kiedyś TŻ z przekąsem zapytał czy cieszę się z takiej teściowej, a ja mu na to czy chciałby z nią zostawić swoje dziecko na pół godziny a on mi powiedział, że nawet na minutę NIE!!!! Temat się skończył... Wiesz nie każdy ma takie szczęście mieć "normalnych" rodziców. |
|
|
|
|
#1958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ech no rzeczywiscie niewesolo, nie zazdroszcze Ci... ale najwazniejsze zebyscie Wy byli szczesliwi, na szczescie to nie z rodzicami sie spedza zycie a Wasza milosc poradzi sobie ze wszystkim!
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
niby nie z nią ... ja namawiam TŻ do wyprowadzki do sąsiedniego miasta mniejszego gdzie za połowę ceny kupimy 3 pokojowie mieszkanie w dobrym stanie, tyle że z praca mógły być trochę problem ale i tak chcemy otworzyć coś swojego... Ale on się upiera że tu z Kielcach.
Więc jeżeli będziemy tu to już sobie wyobrażam jak częstym gościem będzie u nas ... ona nawet nic nie umie ugotować , więc podejrzewam że chciała by się do nas załapywać... Poza tym to jest osoba która świetnie potrafi wykorzytać sytuację do własnych celów... zresztą to nie tamat na forum... Poprostu jej nie cierpię i przez to jej zachowanie i w ogóle całą jej osobę to już chyba ze 3 lata do TŻ nie przychodzę a jeżeli już muszę po coś przyjść to wtedy kiedy jej nie ma! Może tyle jeszce dodam że ona ma 50 lat a zachowuję się jak by miała 15!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-30 o 13:54 |
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
my w grudniu a dokladnie 24 bedziemy miec rocznice zareczyn
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skonczylam calkowicie robic album dla moich rodzicow...a dla tż ---jest juz na wykonczeniu
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
No to strippi pkaż nam efekty
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
A my dziś z Tżtem byliśmy na targu i kupiliśmy sobie nową pościel
Rozgladamy sie tez za nowym lozkiem, bo stare Tżta nie przewidywalo ze kiedys beda na nim spaly 2 osoby i teraz sie gnieciemy. W dodatku juz sie troche rozwala i strasznie twarde jest Tylko mamy problem bo mamy malutki pokoik i takie lozko jakie chcemy zajmie nam prawie caly pokoj ;/ A nie chcemy kupowac tapczanu tylko po to zeby byl bo i tak mamy zamiar tu pomieszkac moze z rok, dwa, a potem sie wyprowadzic i juz miec loze takie jak nam sie podoba heheh ![]() A ja dzis na nocke do pracy ide Nie chce mi sie tak ze szok kurde jakiegos dola mam ostatnio, w tej pracy mi sie niezbyt podoba ale tez nie moge sie zmobilizowac zeby szukac innej ;/ Ehhh jesienna deprecha chyba ![]() 04.11 i 05.11 mam wolne i jade do bielska przymierzac suknie huuurra nie moge sie doczekac ![]() A co do albumu to my tez robimy taki album ale idzie nam to jak po grudzie hehehe Moze jak juz wreszcie bedziemy mieli neta w naszym pokoju to ruszymy z kopyta
|
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna suknia ja na razie zorientuje się jakie ceny co gdzie i za ile a jeśli w komisie znajdę tą jedyną to nie zawaham się kupić używanej pikna!! Cytat:
![]() ja będę miec dwa lata od zaręczyn 13 lutego a tydzień po ślubie będziemy ze sobą już 6 lat ach jak to minęło
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ...18 grudnia będę 5 i poł roku z moim TŻ a po ślubie to juz ponad 6 lat!
|
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja w kwietniu będe razem z moim TŻ 6 lat A po slubie 6,5
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
no juz wklejalam
jeszcze raz
|
|
#1968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit:Strippi uprzedzilas mnie hehe super ten album,musze zaczac swoj obmyslac
Edytowane przez san_g Czas edycji: 2008-10-30 o 14:27 |
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia sa kiepskiej jakosci...bo robilam zepsutym aparatem
to zdjecie co sa przyblizone obraczki to powinno byc biale i srebrrne obraczki a wyszlo jakos takie rozowawe
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie
![]() Jednak takie rękodzieło bardziej ucieszy rodziców bo włożyłaś w to swoją pracę, czas itd... kosz z podarkami też jest fajny, ale album taki , który ktos zrobi własnoręcznie jest najabrdziej oryginalny i niepowtarzalny... |
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajny Tez juz w głowie sobie planuje jak go zrobic
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
kto zna kodeks pracy??
konkretnie chodzi mi o umowę na czas określony. W umowie ( mojej bliskiej osoby ) jest 2 tygodniowe wypowiedzenie ....niestety dzisiaj została ta osoba poinformowana ze nie przedłużają jej umowy.... i to był jej ostatni dzień pracy. czy tak można??
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli to była umowa na czas określony to znaczy że do konkretnego dnia.
a 2 tyg. wypowiedzenie dotyczy osoby zatrudnionej żeby poinformowała pracodawcę 2 tyg wcześniej że chce odejść. Ja tak miałam.... |
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() my zamierzamy jeszcze kwiaty dac i puchary
|
|
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
No to ja uciekam do domku
paapaa dziewczynki do jutra
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez tak miałam że 2 tyg wypowiedzenia to jest jakbym ja chciała się zwolnić a to że umowa się kończy to nie znaczy że pracodawca miał poinformować 2 tyg wcześniej
ja miałam przypadek że zapytałam czy mi przedłużą już dwa tyg wcześniej później 3 dni wcześniej dla upewnienia aż w ostatni dzień że nie bo pani dyrektor stwierdziła że nie i koniec tak postąpiono z moimi wszystkimi koleżankami z którymi tam pracowałam
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-10-30 o 15:00 |
|
|
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
5 stron do nadrobienia to nic strasznego! Ja mam do nadrobienia 24 a nie było mnie od weekendu. Mam strasznie dużo roboty ostatnio. Zwolnijcie
nie jestem na bieżąco Gaduły! Miłego dnia życzę, czytam dalej
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy np nie moze ta osoba pojsc na chorobowe 2 tyg jeszcze?
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz że ja miałam tak samo pytałam 2 tyg wczesniej czy mi przedłuzy umowę Czcigodna Pani Kier że się jeszce nie zstanowiła...
Nawet w ostatnim dniu mi nic nie powiedziała tylko dzień po chyba... w moje urodziny!!!! Ze jednak nie bo coś tam... tylko ja wiedziałam dobrze co to "cos tam " znaczy... Poprostu dzieczyna dzięki mnie zrobiła sobie urlop... najpierw się zwolniła na 2 miesiące a potem przyszła jak mi umowy nie przedłuzyli... gdybym wiedziała że tak się stanie to już bym miała inną lepszą pracę tylko trochę od odmu... na mieście! Co do tego chorobowego to jeżeli to umowa próbna to nie mozna iść na L4
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-30 o 15:10 |
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam w necie na jakimś komisie ślubnym ogłoszenie, że kobietka chce sprzedać suknię... Oczywiście cena jest bardzo przystępna. Kontaktowałam się z krawcową czy da radę przerobić tą suknię na moje wymiary. Ogólnie nie będzie problemu ze skróceniem, ale może być z biustem. Umówiłam się ze sprzedającą, że kupię suknię, pójdę do krawcowej, a w razie gdyby nie udało się jej na mnie przerobić, to zwrócę suknię. I tu jest problem. Sprzedająca upiera się, żebym jej wysłała pieniądze, potem ona mi prześle suknię. A w przypadku gdyby suknia nie pasowała, to ja mam jej oddać suknię, po czym ona odda kasę... Zaproponowałam jej, aby w drugim przypadku to ona oddała mi pieniądze po czym ja odesłałabym suknię, ale kategorycznie odmawia. Nawet napisała, że mogłabym użyć suknię w któryś weekend na swój ślub (!!!) i oddać jej użytą. Dlatego ona chce najpierw sprawdzić, czy suknia nie jest brudna, poniszczona i wtedy mi odda kasę. Rozumiem jej obawy, ale przecież jak jej oddam suknię, to jaką mam pewność, że mi odda kasę? ![]() Zaproponowałam opcję kurierem za pobraniem z opcją sprawdzenia zawartości przesyłki, ale odmówiła (bo i tak najpierw trzeba zapłacić a dopiero potem sprawdzić przesyłkę, kurier nie odda kasy a reklamację trzeba załatwiać u wysyłającego towar). I co ja mam zrobić? Również się boję, że zostanę bez kasy i sukni... ![]() Poradźcie coś.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

chodzi mi o podziękowania dla rodziców. wynalazłam tu niedawno link z albumem dla rodziców i chce też zrobić takie coś

strasznie czas szybko leci.

bardzo wygodna i czułam się w biej bardzo wygodnie.

). Ja mam mały biust, a też chciałam własnie w kształcie serca 
W koncu to Twoja przyszla tesciowa, a to ze w koncu dzieki niej jest z Toba jej syn to juz duzo.. Przyznaj? 

ech no rzeczywiscie niewesolo, nie zazdroszcze Ci... ale najwazniejsze zebyscie Wy byli szczesliwi, na szczescie to nie z rodzicami sie spedza zycie a Wasza milosc poradzi sobie ze wszystkim!