|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
hihi wiem
dziś jak mam wolne to moge sie troche poudzielać i ponadrabiac zaleglosci ale normalnie po pracy to nie ma szans Raz, że mamy kompa i neta w pokoju tescia, wiec glupio mi tak mu tu pol dnia przesiadywac, dwa ze po pracy najczesciej juz nie mam na nic sily Ale na szczescie w tym miesiacu Tż planuje remont, wiec przeciagnie kable i będę miala wreszcie neta w naszym pokoju i wiecej kanalów w naszym telewizorku bo na razie to odbiera nam tylko tvp 1 i polsat Cytat:
31 pazdziernika konczy mi sie umowa probna. Zobaczymy czy od listopada mi cos podniosa, ale watpie Raczej licze na to ze znajde inna prace niz w tej dostane podwyzke ![]() Cytat:
tez mi sie wydaje, ze to przegiecie no ale coz....hotel ekonomiczny najlepsze jest jak goscie pytaja czy moga prosic jajecznice A my tam nie mamy zadnego kucharza ani zaplecza kuchennego zeby cos ugotowac. Serwujemy tylko zimna plyte ktora recepcja przygotowywuje na nocce, a potem na rannej zmianie sie jeszcze dorabia bo w nocy to przewaznie po 1 talerzu kazdego rodzaju sie przygotowywuje wiec zapasy szybko sie koncza I zawsze se jeszcze wyobrazam ze oprocz tego ze odbieram telefony, wystawiam faktury, pieke bulki, zajmuje sie bufetem to jeszcze smaze jajecznice na zapleczu dla 100 osob ![]() Cytat:
uuu to ruch masz tam nieziemski a co to jakis drogi sklep z ciuchami ze tak malo ludzi??Madzialenka staram sie szukac nowej pracy, ale na razie marnie mi to idzie Wyslalam duzo cv ale raczej z marnym odzewem. Bylam na kilku rozmowach ale wszyscy sie dziwia ze pracuje zaledwie 3 miechy a juz chce prace zmieniac hehe No i lipa jak na razie A tak poza tym jak mam wolne popoludnie albo jakis dzien wolny to nawet nie chce mi sie myslec o szukaniu pracy tak mam wszystkiego dosc
|
|||
|
|
|
#1802 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rozsiądź się wygodnie i zapraszamy do rozmowy![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zapraszamy do rozmów. Widzę, że jesteś moją rówieśniczką i w dodatku chyba jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku![]() Cytat:
miło, że do nas dołączyłaśCytat:
![]() Cytat:
rozgość się kiedy Wasz ślub?
|
|||||||||
|
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jeszcze 2 godzinki....
harlemgirl kiedy slub, jak się poznaliście opowiadaj
|
|
|
|
#1806 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Plener planujemy w poniedziełek po weselu, na spokojnie, w naszym mieście, gdzie mieszkamy (a gdzie idziej robimy ślub) Królestwo za odpowiedź! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przez całe zycie te jedynki mnie prześladują...Witamy...Strippi, konie są super, nigdy jeszcze nie jeździłam ,,swobodnie" (tylko w kółeczko), ale samo siedzenie na takim wysokim zwierzu jest super zazdroszczęCytat:
wystawił? kto?P.S. Słuchacie radia kolor? moim zdaniem jest super |
|||||
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słucham RMF MAXXXX jakoś tak wyszło że go słucham ... jest takie no ujdzie w tłumie nie ma wiadomości więc nie słucham 8 razy tego samego....
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
lecę do domku.
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh musze spadac sie uczyc
zapisalam sie na wloski i te swiry z kursu wymyslily ze co 2 lekcje bedzie sprawdzian nie chce mi sie uczyc tak ze szok heheh mam lenia dzis no ale trzeba |
|
|
|
#1810 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wy piszecie duzo koch\ne nie mozna nadrobi ja sie zabieram za sprzatnie amialam sie uczyc tezus zrobil obiadek pychaaa
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
Panny Młode 2010 też już się powoli rozkręcają, mają już II część
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale my mamy już 1800 postów!!!
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się ile dziennie dochodzi panienek? ![]() Ja bym chyba nie wytrzymała ![]() tyle czekać ...
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, wiec nasz slub to wlasciwie formalnosc. Ale jaka przyjemna!! Mam nadzieje, ze teraz we wspolnym gronie na Wizazu bedzie jeszcze fajniej!Konkretnej daty slubu nie mamy, napewno 2009 moze byc nawet grudzien. W tym tygodniu lazimy wieczorami po pracy w poszukiwaniu jakiejs knajpy na wesele. Jak tylko cos sie wykrystalizuje dam znac i zamieszcze jakis suwaczek |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na sali też chcemy ale to orientacyjnie umowę podpisaliśmy a przed weselem mówili że mamy wszystko ustalić dokładnie
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ciąży też nie jestem teraz ... chociaż byłam ju z 5 razy a raz to nawet ze 2 lata w jednej takiej słoniowej porządnej... Ustalcie fajną date i z tym suwaczkiem to masz rację wstw jakiś bo są fajne
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj taka tortille na obiad robilam
|
|
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niom wiem ja tez sie ciesze
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
agusia Ty to sie na mnie tu nie mścij bo nie masz za co! Ja tu na cięzkim głodzie siedzę! A w domu pysze pachnące łazanki z kapustka i mięskiem !!!!
![]() To jest koleżeńskość :P Ale zobaczymy ja też cos zrobię pysznego i te z tu Wam powlejam zdjęcia to umrzecie z odwodnienia bo Wam tak slinka będzie cieknąć
|
|
|
|
#1822 | |||||
|
Zadomowienie
|
o matko, właśnie nadrobiłam kilkanaście stron... wolniej dziewczyny
![]() Cytat:
Szkoda tylko, ze mu obcięli grzywę, chociaż taki jeżyk też ma swój urok![]() A ja dzisiaj kompletnie zmokłam w czasie jazdy a do tego zaliczyłam swój pierwszy w życiu upadek z konia... wszystko mnie teraz boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja wymyśliłam chyba dość nietypowo. Jest jedna piosenka, która kiedyś przypadkowo nagrała mi się w radiu. Tekst ma wesoły ale jednocześnie bardzo mnie zawsze wzruszała i mojemu narzeczonemu też się bardzo podobała. Ogólnie na weselu ma być DJ ale chcę wynająć jakiegoś człowieka, żeby zaśpiewał nam tę jedną piosenkę, która dodatkowo ma być niespodzianką dla TŻ. Nie planujemy układów choreograficznych żeby się nie stresować więc myślę, że nie musi wiedzieć dokładnie jaki będzie utwór. Jak będę miała chwilę to postaram się ją gdzieś umieścić w necie bo niestety nie ma nigdzie dostępnego tego nagrania.
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
pysznie wyglada ale my ze strippi niedawno prawie cala pizze zjadlysmy i ja sie teraz ryszyc nie moge az mi niedobrze z przejedzenia
|
#1824 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kobietki, 2 dni mnie tu nie było i nadrabiałam 600 postów!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nasze dzieciaczki to będą Miłosz i Maja... Liczymy na parkę, problem będzie jak pojawi sie dwóch chłopców albo dwie dziewczynki, bo imiona muszą być na "M", a mało jest takich na "M", które by się nam podobały i które nie powtarzałyby się w rodzinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() skorpionica86, kasiutko37, harlemgirl witajcie w naszym gronie Skorpionico, bierzecie ślub w moją wymarzoną datę ![]() Cytat:
strippi, powodzenia w kupnie konika
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-10-29 o 16:39 |
||||||
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, litosci, po zajeciach padam na nos, a wy mi kazecie jeszcze nadrabiac zaleglosci, co to to nie. :P
mala, jak tam u hematologa, bo sie nie doczytalam. ![]() my za kamerzyste placimy 2200, ale pewnie wyjdzie 400 zl drozej lub nawet 700, w zaleznosci, czy znajde kogos na moja stara umowe ze starym kamerzysta i czy wezmiemy nagrywanie w HD, za foto natomiast placimy 1500, drooogo,, ale wiem, ze warto. w koncu to pamiatka na cale zycie. ![]() nasi rodzice w przygotowania sie nie wtracaja, bo po pierwsze sali za nie placimy, a po drugie moi sa za granica a TZ zapracowani. :P Za to wiem, ze ojsciec TZ bedzie si wtracal w zaproszenie rodziny swojej kochanki... TZ mowi, ze mu powie, ze na slubie ma sie z ta kobieta u boku nie pokazywac, a jak sie nie podoba to ma wogole nie przychodzic. :P Widze, ze kobieta zaczyna sie zbyt pewnie czuc i wczuwac w rodzine... no i moi ciagle truja mi glowe by zaprosic ich znajomych (bylyby max 4 osoby) i tlumacza to tym, ze... dostaniemy duzo kasy.
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co już Kliwia dawno się mie pojawiała a i Scio dzis nie było...???
|
|
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale ja tez tak robie
|
||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wściekam sie tylko ja tu poprostu umieram a Wy o takich smakołykach piszecie...
A to pizza a to torilla ... Czekam na mojego Tż bo poszedł do brata na wywiadówkę, przyjdzie do mnie przed 18 to spacerkiem pójdziemy do domku a ja wkońcu zjem ...Mnie to się dlatego tak chce jeść bo mi się cholernie nudzi... Muszę zacząć brać jakieś tabletki na powstrzymanie apetytu... |
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj z nami
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 5 lat nam stuknęło ![]() Cytat:
![]() poproszę przepis |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

dziś jak mam wolne to moge sie troche poudzielać i ponadrabiac zaleglosci ale normalnie po pracy to nie ma szans
Ale na szczescie w tym miesiacu Tż planuje remont, wiec przeciagnie kable i będę miala wreszcie neta w naszym pokoju i wiecej kanalów w naszym telewizorku bo na razie to odbiera nam tylko tvp 1 i polsat
i Ty to wytrzymujesz?? Rozumiem, ze pesje masz adekwatna do ilosci wykonywanej pracy?? Szokkk
najlepsze jest jak goscie pytaja czy moga prosic jajecznice
Wyslalam duzo cv ale raczej z marnym odzewem. Bylam na kilku rozmowach ale wszyscy sie dziwia ze pracuje zaledwie 3 miechy a juz chce prace zmieniac hehe 
to chyba moja druga wizyta na Waszym wątku 

A tak sie sklada, ze tez bede Panna Mloda w 2009 i z checia podzielilabym sie moimi niepokojami i radosciami w tym temacie, bo kazdego dnia dochodzi cos nowego.. To jak? Przygarniecie? 
Królestwo za odpowiedź!

tyle czekać ...