|
|
#631 | |||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Boję się tych "dzikich pisków" Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Nadgarstkowo Baldessarini Ambre z próbkowej wymiany
|
|||||||
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
I jak i jak?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#633 |
|
BAN stały
|
Nature Millenaire
Niech ta próbka się nie kończy |
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co to zycie w strachu, wiem co to jest przemoc, ze strony najblizszej osoby, znam bol i choroby- dlatego nie mam wielkich wymagan i ciesze sie z najdrobniejszych spraw; kiedy moge podniesc sie z lozka, o wlasnych silach i po prostu...zyc. Nigdy nie rozczulam sie nad soba, a wrecz odczuwam wyrzuty sumienia, ze tak mi dobrze, podczas gdy tyle cierpienia wokol. I wlasnie to czyjes cierpienie zaprzata mi mysli od lat..... A pachniesz przepieknie- Paloma to jeden z najwspanialszych zapachow, jakie poznalam -------------------------------------------- Za mna kolejny pracowity czwartek, na szczescie jutro juz dzien wolny Pachnialam dzisiaj Patchouli Patch i Coconem A propos Sin D.Basha- dla mnie to popluczyny po Innocencie Na szczescie nie sugerowalam sie nazwa perfum, (znajac juz 4 wcielenia Lucifera) dlatego nie przezylam rozczarowania, podczas testow
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-10-30 o 18:34 Powód: dopisek o Sin |
|
|
|
|
#635 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Nie... Ale mam teraz cholernie mocną motywację, żeby się nauczyć
-- Do Encre Noire dołączył Terre. Marzy mi się mała flaszka...
|
#638 |
|
BAN stały
|
Trzymam więc
, świetna sprawa ![]() Chociaż... francuski to nie moja bajka ![]() --- Olśniło mnie! Baldessarini Ambre to brat Bolero Edit: Czuję kadzidło
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-10-30 o 19:36 Powód: "poczucie" |
|
|
|
#639 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z Palomą jest o tyle śmieszna historia, że ja tego zapachu nie znam Gdy był on jeszcze względną nowością, a ja byłam dziecięciem nawet nie nastoletnim widywałam tą butelkę na toaletce siostry mojej mamy. Ciocię obdarzałam całym dziecięcym ogromem szacunku i uwielbienia, nigdy nie odważyłam się powąchać, czy nawet poprosić o zgodę Mimo, że do perfum mojej mamy w domu miałam pełny dostęp, flakoniki mogłam wąchać i obmacywać do woli, to te, przez swoją niedostępność, były dla mnie jakieś takie wyjątkowe
Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-10-30 o 19:16 |
||
|
|
|
#640 | |||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--------------------------- Anuschko gratuluje Palomy Pachne Must
|
|
#641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kropko, piękny av
Cytat:
, wirujące liście sięgały drugiego piętra, reklamówki piątego. Było przy tym ciepło. Cytat:
![]() Cytat:
piękna i pokrzepiająca wiadomośćTwój konik jest przezabawny(ale ma charakter zawadiaka jeden), juz na sam jego widok micha uśmiecha mi sie od ucha do ucha_______ NU pachnę, pasował do aury i palących się zniczy. Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2008-10-30 o 19:49 |
|||
|
|
|
#642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
BC. Dużo BC
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachnę coraz piękniejszym Obcym Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-10-30 o 19:54 |
|
|
|
|
#644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na mnie Molekuły nie są sztuczne nic a nic (wiem, że składnik jest chemiczny ).Są ciepłe, płoche, wręcz intymne. Po prysznicu będzie Cinema
|
|
#645 |
|
Wtajemniczenie
|
Santorio
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Gloria cudnie,błogo, z trenem
![]() Pozdrowienia od Madelaine Ja caluje Katty p-13, Angelka,Kota,majke,Homyka ,Hexx,wspaniałą E,Kattarine i wszystkie pyszczki perfumeryjne
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Na przekór pogodzie pachnę dziś Oblique Play
Mimo koszmarnego bólu głowy bardzo dobry dzień dziś miałam. Niby nic specjalnego się nie wydarzyło, ale poprawiłam dziś humor kilku osobom i generalnie wysyłałam w świat pozytywne fluidy - aż sama jestem z siebie zadowolona ![]() Santorio współczuję i rozumiem doskonale - kilka miesięcy temu również zakończyłam wieloletni związek. Będzie dobrze, zobaczysz |
|
|
|
#648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze raz dziękuję za umożliwienie zapoznania się z tym zapachem Porcelanko co tak bez opisu sytuacji i nastroju ?? .----------------------------------------------------------------------------------------------- W dalszym ciągu Tsar |
||
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko, Córko D'artagnana - dziękuję Wam bardzo.
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Santorio - witaj
![]() Grysiu, Madzik, zabójcze macie avatary Dziękuję Pachnę Vanille Abricot i Chocolovers. Słooodko
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
pachniałam Ogródkiem Nilowym .... moooocno pachniałam
![]() pasował do kłopotów, do zapachu jesiennego lasu, do zawodowego spotkania w kawiarni .... do wszystkiego pasował ![]() ja też z tych cieszących się życiem czasem na siłę , ale nieraz nachodzi mnie dół i chce mi się marudzić, jęczeć i narzekać
|
|
|
|
#652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A fetyszysta już pewnie usypia przy szaliczku ![]() I tu mnie masz, Tharoonie . Wypadłam z formy. Nie wiem kiedy wrócę.* * * 'Yesterdays' Davisa. Nie pachnę.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-10-30 o 21:37 |
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
Ja mam w zanadrzu jeszcze jeden avatarek, taki specjalnie dla Gryxia, ale nie wiem, czy go użyć, wszak Gryksiu to przecież taki wstydliwy młodzieniec ![]() Co do utyskiwania - nie narzekam, że pada, że słońce za mocno świeci, że sąsiad mi nie odpowiedział dzień dobry,że kawa za zimna, a kałuże za mokre.. . Ale faktem jest, że nie czuję się szczęśliwa - i jestem na takim etapie, że nie wiem, jak to zmienić Chyba sama muszę dojrzeć do jego odnalezienia, choćby i w błahych rzeczach.Pachchnę hydrolatem różanym - wypsikałam się cała Cudny zapach![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-30 o 21:44 Powód: zapomniałam "w":D |
|
|
|
#654 |
|
BAN stały
|
Wrocilam z zakupow wreszcie zadowolona z sukiena i pantofelkami w grafitowym kolorze
jeszcze tylko jakas mala torebeczka koktajlowa by mi sie przydala. Na zakupach pachnialam Amour a teraz dwiema kropelkami Poeme mojej Haneczki bo taka mnie ochota na nie naszla
|
|
|
|
#655 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit: Zrozumiałem, po co ta pierwsza emotka... Wolę już zimę i trzaskające mrozy od pogody takiej, jak dzisiejsza ![]() Cytat:
![]() Fajne, nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Pachnę Zabójczym Pudrowym Cynamonem, czyli Diesel 0+
|
||||
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Lolitka EDP
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Oriental Summer.
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Kattarino, Anuschko pięknie napisałyście
na noc Gaiac. dobrej nocy wszystkim życze...
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
Cat Deluxe At Night Naomi Campbell
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
theorema esprit
i nadgarstkowo - boudoir wieczorową porą ;-) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

, że cheerleaderki są puszczalskie i gópie
, a więc dziś będzie taki a nie inny avatar
) Poza tym ta cheerleaderka przynajmniej się rusza, w przeciwieństwie do niemrawego flaminga
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i powiedzieć: A ogarnij ty się, kobieto w końcu. Jesteś młoda, zdrowa, żyjesz w czasach pokoju, masz dach nad głową, pracę. Zobacz, ile powodów do szczęścia...

, świetna sprawa 
, wirujące liście sięgały drugiego piętra, reklamówki piątego. Było przy tym ciepło. 
Jest tam mleczko do ciała, galaretka do masażu i peeling - wszystkie z połyskującymi drobinkami - oraz bezdrobinkowy żel pod prysznic. Pięęęękne. Zaraz wskakuję pod prysznic z żelem pod pachą a na wieczorną imprezę wymaszczę się połyskującym balsamem.