|
|
#571 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
No, nic. Jutro rano idę (o zgrozo) do dentysty a później się uczę pilnie, bo dzisiaj nic nie zrobiłam i już mam wyrzuty sumienia ![]() Niestety to nie impreza przebierańców, bo też bym się przebrała
|
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mimo wszystko się uda Nie wiem, może wybiorę się gdzieś z TŻ, chociaż może nie być nigdzie miejsc ![]() Współczuję wiztyty u dentysty - ja już daaawno nie byłam (miałam umówioną wizytę w sierpniu na sprawdzenie i zapomniałam ) więc trzeba nadrobić ![]() Zapomniałam - slicznie wyglądasz na avku |
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu sie teraz tłok zrobił!
Witaj Finlora! |
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki tłok, jaki tłok? Siedzę tu i siedzę i nikt się nie odzywa ![]() O! I Sweet Jelly nas odwiedziła! Zbeształam ją kiedyś za to, że nas opuściła
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-10-30 o 18:44 |
|
|
|
|
#575 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O rany
, ale pędzicie... wstałam od kompa na obiadek, wracam, a tu następna strona ...
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie było mnie tyle dni więc się stęskniłam A swoją drogą mnie nie było tydzień i ponad 10 stron do nadrobienia... których chyba nie uda mi się przeczytać ![]() BTW. Ja jeszcze obiadu nie jadłam A z domu wyszłam o 6.50 ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-10-30 o 18:58 |
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
tłok bo niedawno tu zaglądałam a tu juz tyle postów od tego czasu
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że napis "edytowane przez" pojawia się od razu, nawet po edytowaniu jednego słowka zaraz po napisaniu posta
![]() Czyzby nowy sposób np na naszą koleżankę? Żeby nie zdążyła zaedytować swoich postów?
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-10-30 o 19:03 |
|
|
|
|
#579 | |
|
|
Nie bardzo... Wyjazd trochę rozwala mi finanse... potem będzie przedświąteczna gorączka... i dopiero po nowym roku powrót do normalności
![]() No, przerwa na szamanko, bo mi tak w brzuchu burczało ![]() Cytat:
![]() A 10 stron na tydzień to jeszcze nie tak strasznie bywało po 5 na dobę... Najwyżej wrzuć na jakiś nośnik i poczytasz w domku Aaaaa, a ja znowu wpadam w szał kupowania swarków. Dzisiaj mama mnie zgadała ze swoją koleżanką z pracy [młoda dziewczyna] i namówiłam ją na kupienie paru na e-bayu... A sama zaopatrzyłam się w 200 biconów za... 20 zł [gdzie na Alle płaci się ok 1 zł za 2 sztuki... ].Muszę kolory powybierać sobie teraz żeby ładnie mi się komponowały...
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? ![]()
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#583 | |
|
|
![]() Ja niejadek jestem, ale tyle to chyba tylko w stresie wytrzymam... Pędź na posił, ale już ![]() Cytat:
![]() Dobre ,tez o tym pomyślałam... to chyba efekt ostatnich databejserrorów.Chociaż troszkę szkoda mi starego systemu, wygodny był, zwłaszcza przy dopiskach o tym, kto nas podgląda No tak się złożyło... Bo najpierw wizażowałam, potem wpadła aga, więc przedlużyłam sobie wizażowanie... i tak wyszło ... chociaż ja i tak czesto późno jadam obiady, czasem, ja nie czuję głodu to nawet ok 20...
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bratowa zaczyna już dziwnie na mnie łypać... chyba bardzo chciałaby mi dać do zrozumienia, żebym wreszcie odessała się od tego komputera... Ja niestety stres zajadam - co zresztą widać ![]() Cytat:
Uciekam już ![]() Do następnego razu Może spróbuję umówić się z bratem, ze będę przychodzić np raz w tygodniu ![]() Może być za drobną opłatą ![]() O kurcze, post pod postem ale to Wasza wina - czemu nic nie piszecie?
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-10-30 o 19:30 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to bym chciała z TŻ, a ja czekam z utęsknieniem i nadzieją, że on dostanie w sobotę przepustkę ![]() Ja miałam ostatnio kanałowe leczenie i nic nie bolało (a ze strachu prawie zemdlałam), więc teraz mi już nic nie straszne . Ale stwierdziłam, że biorę znieczulenie, nawet do najmniejszej pierdoły
|
|
|
|
|
|
#587 |
|
|
Do następnego w takim razie...
Odklejcie mnie od Allegro, bez przerwy wyszukuję jakieś koralikowe okazje a już w zeszłym miesiącu nakupiłam tego za ponad 100 zł... i wykorzystać nawet nie mam kiedy na nowe projekty, bo realizuję zamówienia na stare modele ![]() PS. Wiecie co... zaraz za oknem będę miała burzę... GRZMI! Spadam na dziubanko
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
DO następnego (oby jak najszybszego
) Cytat:
Miłego dziubania Co do zakupów to znam ten ból, ostatnio zliczyłam sobie koszt samych podstawowych surówek do decu i wyszło mi za 100 zł Same surówki (i to na prawdę minimum z minimum), a gdzie reszta...
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
z Twojego pomysłu na wytłumaczenie edycji
bardzo trafiony ![]() już? do bardzo szybkiego narstępnego razu! |
|
|
|
|
#590 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że spotkanie przebiegło pozytywnie. To teraz na spokojnie, przemyśl sobie, poukładaj. Ale przy okazji dowiaduj się od znajomych co tam u tż słychać ![]() Ostatnio nawet obejrzałam jeden odcinek. Chronicznie unikam tego programu z jednego prostego powodu : straszliwie przeraża mnie paskudna gęba Sary S. Parker ![]() Cytat:
Znów przegapiłam wizytę Agi Biometr jakiś dziś niekorzystny, lekcje mi się prowadziło jak po grudzie. Do tego głowa pęka i serce boli...I na Boga, czemu nie ma dziś LOST?!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-10-30 o 21:22 |
||
|
|
|
|
#591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chociaż bym się napatrzyła na te czarne loki...!
![]() ![]() Cytat:
A tak ogólnie to ile byliście razem przed ślubem?Cytat:
Rzadko tak się dzieje co prawda, ale zawsze ![]() Ogólnie dzisiaj miałam kiepski dzień, pokłóciłam się z przyjaciółką, potem z TŻ (ale na szczęście tu już jest dobrze), a na końcu z mamą... ehhhh do kitu. |
||
|
|
|
|
#592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Na moje włosy nie ma co patrzeć, lepiej wychodzą na zdjęciach . Ja też się pokłóciłam z TŻ, co prawda przez telefon, kiedy dzwonił. Głupia sytuacja, ale już jest dobrze. |
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się zabiorę w weekend ![]() Dzień dobry Dziewczyny, melduję że słońce nam oddali, ale temperatura jak na biegunie
|
|
|
|
|
|
#594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Już 2 raz przymierzam się do żeby coś skrobnąć ...ale komputer płata mi figle i co chwile mi coś znika ![]() Cytat:
Ślub i weselicho były pod koniec sierpnia a 3 tyg. później obrona licencjata... Fajna ta kamizeleczka Cytat:
Dobrze być wśród swoich ![]() Co do rozmowy. Rzeczywiście twój Tż postąpił dojrzale Może w takim razie niech zamieszka ze mną? ![]() Cytat:
Za mocno się z jej biegunka nie łącz...żebyś i ty nie wyszła w halloween ale... do ....ubikacji Cytat:
Trzeba było zbesztać 2 razy to wróciłabym szybciej! w dzień ślubu -mieliśmy 1 rocznicę bycia razem! A od poznania do "zostania parą" minęł miesiąc może 6 tygodni. A propos ... Dziś przyjeżdża mój Kochany Mężuleczek ......................... . Jestem trochę zła na siebie. Wczoraj miałam zrobić projekt na 1 ćwiczenia na zaliczenie i.. nici ..nawet go nie zaczęłam. Przyszli goście i tak zeszło do 23! Za to zadzwoniono do mnie z 1 takiej firmy i mam w środę rozmowę kwalifikacyjną HUREJ!! Chociaż troszkę mnie zdziwili telefonem bo wysłałam do nich CV mimo iż się nie ogłaszali z ofertami pracy licząc po cichu że a nuż widelec.. i.. już po 2 tyg. odzew! Tylko teraz muszę się porządnie przygotować! jakby się udało to wreszcie z mężem wyszlibyśmy na prosta.. Może wreszcie wszystko się ułoży??
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-10-31 o 10:21 |
||||
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek!
Właśnie kończę moje zabiegi pielęgnacyjne i czekam, aż włosy mi wyschną i wreszcie będę mogła się położyć. Jakoś nie chce mi się spać, ale przede mną kolejna nocka, więc wypadałoby chociaż na kilka godzin się zdrzemnąć. Może jeszcze się streszczę i przygotuję coś wstępnie na obiad. Szkoda, że dziś idę do pracy, bo ja- maniaczka horrorów - bardzo lubię w ten wieczór siedzieć na kanapie przytulona do małża i oglądać filmy. Może nadrobimy to w weekend, ale to już nie to samo
|
|
#596 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Mariola, co za av ![]() Jak sie domyślam "halołinowy"
|
|
|
|
#597 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Nie no, za mocno się nie połączyłam . Ale jej przeszło i okazało się, że ona dzisiaj nie jedzie tam gdzie miała jechać, tylko większą grupą dziewczyn (koło 8) idziemy w tany wieczorem Trzymamy kciuki, żeby rozmowa poszła po Twojej myśli .Cytat:
|
||
|
|
|
|
#598 |
|
Rozeznanie
|
Tak w ogóle byłam u tego dentysty i już się cieszyłam, że tylko jeden ząb do leczenia zostanie. A dzisiaj mi odnalazł kolejny i dodatkowo powiedział też, że będę musiała w jakimś niedalekim czasie uwzględnić w budżecie koronkę (cena bagatela 400 zł), bo jakaś tam piątka leczona kanałowo parę ładnych lat temu ma plombę która odstaje od zęba i może mi za jakiś czas wypaść i z zęba już nic nie zostanie.
I tak mnie nie stać.
|
|
|
|
|
#599 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo szybko się zdecydowaliście, nie wiem czy bym tak umiała. Ale z drugiej strony, to romantyczne ![]() Trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną! ![]() Cytat:
![]() W kRk w haloween są świetne imprezy w klimatach industrialno- rockowych. I nigdy nie udaje mi się wyjść ![]() Cytat:
![]() Gosiu - tango, tango, tango? http://www.tangokrakow.com/1,index.html ![]() Myślisz, ze trzeba przychodzić z partnerem? Ależ bym chciała żeby ktoś mną tak w tangu wywijał, tak gwałtownie i władczo (sama się śmieję, jak czytam głupoty, które wypisuję
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Bo się sezon skończył i TVP nie ma co puszczać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Mam nadzieję, że mimo wszystko się uda 

, ale pędzicie... wstałam od kompa na obiadek, wracam, a tu następna strona
...

].