|
|
#691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Samotność z wyboru
Mam trochę inny problem... po za byciem samotną (chociaż to też).
Niedawno przeprowadziłam krótką rozmowę z kolegą z pracy, z której dowiedziałam się o sobie nieciekawej rzeczy... Może zaczynając od początku.... Z racji wykonywanego zawodu i skończonych studiów zawsze więcej czasu spędzałam w towarzystwie facetów. Siłą rzeczy przyzwyczaiłam się do specyficznego sposobu zachowania, jaki reprezentują sobą kiedy są sami. Wiele rzeczy mnie już nie razi... głupie odzywki, aluzje do sexu itd. Koledzy przywykli do prowadzenia "męskich rozmów" w mojej obecności. Wracając do rozmowy, to usłyszałam: " Dlaczego na to pozwalasz? Nie wiem, czy dobrze robisz. Chłopaki traktują Cię jak kumpla. Nie przeszkadza Ci to?". Sęk w tym, że często przeszkadza. Ale pojęcia nie mam co z tym zrobić
|
|
#692 | |||
|
Zadomowienie
|
na taką chorobę można chorować wieki
![]() Cytat:
Cytat:
i co Ci ten kardiolog powiedział ? Cytat:
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
zacznij wprowadzać zmiany w Waszych relacjach - powiedziane z uśmiechem - "Panowie- dobrze byloby, gdybyscie zaczęli dostrzegac, ze macie w towarzystwie damę...
" i takie tam szkoda, że nie zaczęłas reagować od początku.. ale myślę, że możesz w subtelny sposób dawać im do zrozumienia, że mimo wszystko jestes Kobietą i należy Ci się szacunek![]() Ja mnóstwo razy - pracując z mężczyznami robiłam ten sam błąd... w końcu - kiedy zmieniłam pracę - i otaczali mnie tylko i wyłącznie wojskowi- i to różnych nacji - ustawiłam siebie w bardziej kobiecą i subtelną postać (nie mylić z mimozą ) - mogłam rozmawiać o wszystkim - ale na odpowiednim poziomie - mówiłam całą sobą, że oczekuję naleznego mi szacunku w ten sposób wszelkie "przegięcia", które się zdarzały - były natychmiast piętnowane przez moich panów - atmosfera była świetna - bo kazdy chciał zaprezentować się z jak najlepszej strony i nie było mowy o prześcigiwaniu się w aluzjach, debilnych dowcipach - "bo -przy niej mozna, ona to prawie jak facet"
|
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. Chciałabym wierzyć, że mi się uda zmienić tą sytuację...
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=z2W_35...eature=related
przepraszam, ale musiałam to zrobić. tytuł tej piosenki Vitasa jest adekwatny do tego co się dzieje, jak to oglądam ![]() EDIT: http://pl.youtube.com/watch?v=5Mr8qd...eature=related jak on to robi swoim głosem
"Bo na twych stopach chodzi szczęście moje!" Leopold Staff Edytowane przez niewazne. Czas edycji: 2008-10-30 o 19:26 |
|
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że mam za wysokie parametry w EKG Cytat:
![]() oglądałam dziś PS.Kocham Cie ... i znów sie sie utwierdziłam że będe już zawsze sama Ania, to video przyprawia mnie o szybsze bicie serca
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-10-30 o 19:27 |
||
|
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale da się jakoś te parametry poprawić ? ja też oglądałam PS. Kocham Cie i co najlepsze całe 2 godziny płakałam podczas oglądania go. i nikomu nie powiedziałam dlaczego. wszyscy już chyba wiedzą, że płakałam, a nie wiedzą jaki jest tego powód. i to wcale nie prawda, nie będziesz sama !
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie nie płakałam będe ![]() a czemu płakałaś jeśli moge wiedzieć
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Co Wy mi tu opowiadacie za farmazony - zawsze będę sama itp.
![]() mówiłam już - brać się za książkę - Chcę byc kochana tak, jak chcę" - będziecie mi dziękować za tę podpowiedź porządkowanie trzeba zacząć od siebie... a jak już będzie porządek, to na pewno ktoś wartościowy się przytrafi a widziałyście ten teledysk - do piosenki Vitasa ma się rozumieć - http://pl.youtube.com/watch?v=FzP3ukJXHrs
|
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farmazony ![]() śliczny
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
płakałam, bo mój pierwszy chłopak jest chory. poważnie chory. i ... smutno mi. było mi smutno jak oglądałam film. i teraz też. i trochę za nim tęsknie. i podczas oglądania tego filmu przypomniał mi się no, On. ![]() Cytat:
a ten teledysk jest po prostu świetny.http://pl.youtube.com/watch?v=7ZilOW...eature=related
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Uparciuch z Ciebie Dziewczyno Luniasta
co do Vitasa - sciagnelam piosenki i sluuuucham ich na caly regulator
Edytowane przez carolinascotties Czas edycji: 2008-10-30 o 20:13 |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteś przykro mi ![]() oh bo nie zasne w nocy rozmawiam teraz na gg ze Sławkiem i ... coraz śmielej sobie poczyna Carolina oj wiem że jestem uparta
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-10-30 o 20:00 |
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dam sobie jakoś radę, pewnie. ![]() ja to chyba też nie zasnę Boże, ja się coraz bardziej pogrążam ![]() zgaś go ![]() ejj Carolina, jak Ty ściągnęłaś z youtube ? ja też chceeeee
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Nieważne - czy choroba Twojego pierwszego jest poważna?
Luna -
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pilnuj sie zgasiłam i poszedł kurcze no ja nie moge sie w nim zakochać, nie moge ! ![]() ja znam taką stronke ale ciii http://keepvid.com/ ![]() i zostań jak nadłużej ( nawet jak znajdziesz sobie kogoś to dla nas do towarzystwa )
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- chwilowo zarzuciłam temat - Mężczyzni w życiu K. - i skupiam się na sobie... mam w środku wielki bałagan - ale -co najważniejsze- depresja minęła i zaczęło się sprzątanie )
|
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
można do Was dołaczyc?
z tym że u mnie ta samotnośc z wyboru to nie jest do końca chyba z wyboru W sumie to nie jest mi tak bardzo źle samej, ale jak przychodzi weekend to mnie dołapuje chandra i nie mam co ze sobą zrobić. wiec umawiałam się na piwko z kolezanką ale teraz nie moge alko pić i tak oto problem weekendów został ![]() a co gorsze to nie wiem czy sobie kogoś kiedyś znajde... ehhh mam nadzieję że mnie przyjmiecie do singlowego grona
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
trzeba próbować dalej nie załamywać sie choć to naprawdę bardzo boli....
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
z tym że u mnie to troszkę wiekszy problem
mam słaba psychike i od kilku lat się nekam z depresja która ma swoje małe nawroty tak bez przyczyny mogło by się zdawać najwieszy powrót miałam 3 lata temu kiedy byłam w zwiazku z chłopakiem który mnie zniechęcił do facetów bardzo miał chopla na punkcie sexu a ze ja nie chciałam to powstała u mnie straszna bariera przed zbliżeniem do faceta![]() niedawno własnie poznałam fajnego chłopaka mogło by sie wydawac ze cos zaiskrzyło ale po pierwszej rance, zaczełam się nakręcać że chodzi mu tylko o jedno (chyba nie muszę mówić o co :P) i tak się nakręciłam ze miałam nawrót choroby, i się obawiam że na każdego chłopaka tak zareaguję i to jest najgorsze
|
|
#711 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie możesz, czy nie chcesz, czy coś ? ajj Luniak ![]() Tak tak tak, Carolino zostań z nami zawsze to weselej.a do mnie pisze jeden chłopak. jakoś nie wiem. znaliśmy się już dość długo, a tu nagle się odzywa i tu mnie bije, a tu buziaczki ale Ci faceci są nieprzewidywalni.
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
slodkich snow o nagim vitasie dziewczyny;*****
|
|
|
|
|
#713 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obyś sobie wszystko poukładało Cytat:
Cytat:
co racja to racja Cytat:
![]() ja też mam za sobą depresje ale nawrotów nie mam, a to dziwne bo te choroby wszystkie moje ... Cytat:
![]() nie chce ![]() o fajnie ![]() nie było snów
|
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem, czy to tak fajnie nie wiem nie wiem nie wiem. ![]() u mnie były jakieś, ale nie pamiętam już dokładnie co
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i przyjdzie tylko kurcze najgorsze to że w okół mnie same pary i to takie przytłaczające zmartwiłam się tym moim ostatnim kryzysem ehhhh ![]() ![]() ![]() ![]() źle mi
|
|
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie pamiętam ![]() Cytat:
jedynie to że to w końcu minie, musisz tylko przez to przejść przytulam
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
cukierek albo psikus!!!!
ajjj ja w domu,samotna i pragnaca meskiego ramienia;p
|
|
|
|
|
#718 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czasem w sumie i lepiej nie pamiętać
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała zamiana teraz ![]() Cytat:
skomplikowane jesteśmy ja dziś pamiętam swój - ostatni chłopak mi sie śnił
|
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo to chyba chodzi o to by 'gonić króliczka, a nie go złapać' ![]() a ja pamiętałam po przebudzeniu mój sen, a teraz nic ![]() może myślał o Tobie przed snem ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

szkoda, że nie zaczęłas reagować od początku.. ale myślę, że możesz w subtelny sposób dawać im do zrozumienia, że mimo wszystko jestes Kobietą i należy Ci się szacunek