|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
jaki caly swiat? tylko goscie
strone mozna ohaslowac nikt inny nie bedzie znal adresu.a o wieczorze panienskim nie ma przymusu pisac. kazdy zamieszcza tam takie informacje jakie chce. ja byl zamiescila np. o tym jak bedzie zorganizowany transport czy chociazby o tym niesypaniu ryzem ![]() przepraszam lain ale czy myslisz ze jak zamiescisz takie informacje na swojej stronie to juz nie bedziesz musiała tego mowic ? wydaje mi sie ze mało kto wejdzie na taka strone no ale tylko tak mi sie wydaje |
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
Obiecałam wkleić zdjęcia pierścionka zaręczynowego, więc słowa dotrzymam. Jest z żółtego złota, a koszyczek z białego
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
corka kolezanki ojca ma taka slubna strone i podobno sie sprawdzila
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodka bardzo ladny pierscionek
wlasnie taka prostote lubie moj tez nie jest za bardzo przekombinowany ![]() wlasnie TZ zmierza do mnie z dwoma zoltymi Reddsami (moje ulubione ) spedzimy dzis rozkoszny wieczor z piwkiem przed tv Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-30 o 20:13 |
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny piercionek bardzo mi sie takie skromne podobaja sama mam podobny tylko ze nosze na srodkowym palcu
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy maja maile, wiele osob profil na naszej-klasie, rozmawiaja tez taniej przez telefony internetowe. w tych sprawach sa calkiem na biezaco ![]() nie wiem jak to jest u TZa, ale podejrzewam, ze nawet jesli jego ciotki nie zagladna to ich dzieci owszem... Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-30 o 20:18 |
|
|
|
|
#459 |
|
Rozeznanie
|
Jagodka mam bardzo podobny piersiconek tylko cały białego złota i mały diamencik w koszyczku
moze tez zdjecie umieszcze...![]() Lain ja z mamą piwko rozlałam tez redsika bo Tż niestety w pracy ale jutro sobie odbijemy z TZ
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2008-10-30 o 20:27 |
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny jest![]() Chciałam zrobic zdjęcie mojemu, bo tż zostawił u mnie lustrzankę, ale tam trzeba robić zoom kręcąc obiektywem, podobnie ostrośc ustawiać i nijak nie da sie tego robic trzymając aparat w jednej ręce Wkleję Ci linka mojego, kiedys na innym wątku pisałyśmy o naszych pierscionkach http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,szukaj,,718Marzy mi sie jeszcze pierścionek ze szmaragdem, albo bransoletka...ale nastepna okazja do takich wydatków to pewnie dopiero jak w ciąże zajdę ![]() Ale ale właśnie oglądam i można kupić z malusim szmaragdzikiem i dwoma mikro brylancikami od 289 zł |
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie marzy branzoletka wysadzana rubinami (chyba z akcentem na marzy )
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie nosze bizuterii mój mały pierscionek w zupełnosci wystarczy tzn dołoze do niego jeszcze obraczke
|
|
|
|
#463 |
|
Wtajemniczenie
|
niedawno wróciłam od dentystki brrrrrrrr
oj dobrze że nie bolało![]() co do strony to raczej nie dla mnie, wydaje mi się to kompletnie niepotrzebne, ale jak założycie to podajcie linki to chętnie sobie obejrzę Jagódka bardzo mi się podoba Twój pierścionek taki delikatny, może tez dlatego mi się podoba bo mój pierścionek jest troszkę podobny do Twojego ![]() Kościół jeszcze nie zarezerwowany ale bardzo chcemy godzinę 17 a jeśli chodzi o naszych rodziców to się jeszcze nie znają, rozmawiałam z Tż i oboje stwierdziliśmy że na wiosnę coś zorganizujemy.. choć nie wiem czemu ale wydaje mi się ze to będzie na początku bardzo stresujące dla nas ![]() a pracy mgr jak nie było tak nie ma i ubolewam nad tym strasznie nooooo ale nie mogę jakoś się skupić nad tym
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mnie tak ciągnie do kamieni szlachetnych Ale taka bransoletka około 10 tys. kosztuje. Kto wie, może będzie nam sie na tyle powodziło, że mi tz kupi Z resztą to dobra inwestycja![]() Mimo tego pociągu do szmaragdów, rubinów i szafirów(mam jeden pierścionek z szafirem od dziadków, tyle, że jest z żółtego złota) to zaręczynowy chciałam z brylantem, taki klasyczny. Przypomniało mi się, że ja tez mam ślubną teczkę ![]() Lain a gdzie sa te targi ślubne u nas, bo zapomniałam...za dwa tygodnie są??Ja się na szczęście na tyle wykuruję, że idziemy z tżtem
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczynki do jutra
|
|
|
|
#466 |
|
Adwokat diabła
|
hej, ja muszę Was spam nadrobić..
|
|
#467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze spraw które będą "załatwione" to zostanę narzeczoną, aczkolwiek nie wiem kiedy ![]() Cytat:
Ale możliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O sypaniu ryżem, czy formie transportu- na Śląsku zawsze taka sama czyli goście sami przyjeżdżają, ale mają zapewniony odwóz- będę informować w dniu wręczania zaproszenia. I ot, kto ma się dowiedzieć się dowie, bez haseł ![]() Btw wróciłam właśnie z kina- bylam na pile 5, a mieliśmy iść na blizne 3D ale.... zepsuł się projektor i ![]() Wybiorę się w przyszłym tygodniu
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie dziewuszki i melduje się w nowym wątku
Niestety nie miałam czasu nadrobić wszystkich postów, bo ostatnio trochę zaganiana jestem. Jak będę miała czas, to nadrobię zaległości Pozdr!
|
|
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tam też nam sprzedawca powiedział, że te koszyczki z czterema łapkami najbardziej uwydatniają piękno brylantu, ponieważ jak to się wyraził: brylant sam w sobie się nie mieni, sprawia to światło które na niego pada. Więc jeśli mniej łapek to większy dostęp światła i poprzez to brylant bardziej się mieni. Ot cały sekret - podobno
|
|
#470 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc
|
|
#471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba nie moglabym byc naukowcem ![]() Cytat:
![]() sama fanka bizuterii nie jestem. jedyna moja bizuteria jest ten pierscionek, ktory zakladam jak mi sie przypomni wole kupowac ciuszki niz blyskotki ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-31 o 00:33 |
||||
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja w związku z dłuższa wizytą w domku to nie mam za bardzo czasu nadrabiać wszystkiego ale ostatnie 2 strony przeczytałam, żeby nie było
No i tak: - Rodzice moi i miśka się znają od jakichś 2 lat bo byli raz u mnie na imieninach mojego taty a potem moi rodzice też byli u Piotrka tylko nei pamiętam kiedy.. A poza tym to jego rodzice się nie dokładają do wesela więc ten problem chociaż że nie trzeba ustalać budżetu jest z głowy ![]() - Własna stronka ślubna to moim zdaniem świetny pomysł Aczkolwiek sama takiej nie stworzę bo nie mam nigdy cierpliwości do tego typu rzeczy.. Tak jak większość z was mamy za to teczkę i zeszycik - Jagódka21 śliczny pierścioneczek ![]() - W kościele chcę godzinę 15 albo 16 Ale raczej 15 ![]() I to chyba tyle Pozdrawiam was
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam powiedzieć dzień dobry i znikam, bo wyjeżdżam dzisiaj na cały dzień do Niemiec
![]() A poza tym dziewczyny Wy nie czytacie uważnie postów Ponieważ pisałam o stronce i o haśle w zaproszeniu, a potem kilka postów o tym że co zrobić aby inni na nią nie zaglądali itp.![]() -U Nas msza najlepiej to na 15(tak w temacie) Miłego Halloween i więcej cukierkow niż psikusa
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek dziewczynki!!
Nasi rodzice poznali sie w sierpniu..było troche stresow ale poszło gładko ![]() My narazie mamy zarezerwowana tylko sale i podpisaną umowę ale bez zadatku, to dopiero na początku przyszłego roku. Jagodka21 śliczny pierścionek!! ![]() Ciasta będziemy rozdawać razem z wódka gościom na odchodne tzn tym co nie beda na poprawinach po weselu a całej reszcie po poprawinach. Co do stroni, pomysł bardzo fajny ale nie wiem czy zrobimy taką, trzeba nad nią tez troszki posiedzieć a tyle spraw jest teraz do załątwienai a tym bardziej później...ogólnie jak znajdziemy czas to czemu nie ![]() madziulka_ miło, że pamiętałaś moje imie a tak ogólnie wcale tak dawno sie nie odzywałam, staram się prawie codziennie no prócz weekendów
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
No ja też nie bardzo bym chciała płacic 100zł za strone, ja by nie było dodatkowe koszty z tego rosną.
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też 15 Może się nawet gdzieś miniemy![]() Ja się skupię na szukaniu kamerzysty i dj/zespołu sama nie wiem Musze sie z tym foto umówić.
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
ja też będę musiała szukać kamerzysty
![]() orkiestrę mam już na oku ale czy będą wolni to nie wiem;/ do fotografa pisałam maila i już mi odpisał,że możemy rezerwować w każdej chwili więc jestem spokojniejsza ![]() jeszcze nie wiem co z salą bo mam dwie opcje a w tej chwili nie mogę tam pojechać,żeby zobaczyć ,która bardziej odpowiada ![]() no i najlepsze jest to,że w kościółku też jeszcze nie mam zaklepanego terminu,bo babka w kancelarii kazała nam przyjść później i trochę się boję,że później będzie za późno a teraz brak możliwości,żeby tam pojechać...
|
|
|
|
#479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrzylabym tez chetnie na dziela makijazystow i fryzjerow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-31 o 09:55 |
|||
|
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
znalazłam kilka fryzur ciekawych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

strone mozna ohaslowac
nikt inny nie bedzie znal adresu.

ale jutro sobie odbijemy z TZ
(chyba z akcentem na marzy
)

i ubolewam nad tym strasznie nooooo ale nie mogę jakoś się skupić nad tym

Ponieważ pisałam o stronce i o haśle w zaproszeniu, a potem kilka postów o tym że co zrobić aby inni na nią nie zaglądali itp.