Panny Młode 2010 cz. II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-30, 19:52   #451
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

jaki caly swiat? tylko goscie strone mozna ohaslowac nikt inny nie bedzie znal adresu.
a o wieczorze panienskim nie ma przymusu pisac. kazdy zamieszcza tam takie informacje jakie chce. ja byl zamiescila np. o tym jak bedzie zorganizowany transport czy chociazby o tym niesypaniu ryzem

przepraszam lain ale czy myslisz ze jak zamiescisz takie informacje na swojej stronie to juz nie bedziesz musiała tego mowic ? wydaje mi sie ze mało kto wejdzie na taka strone no ale tylko tak mi sie wydaje
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 19:55   #452
Jagodka21
Raczkowanie

Obiecałam wkleić zdjęcia pierścionka zaręczynowego, więc słowa dotrzymam. Jest z żółtego złota, a koszyczek z białego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010237.jpg (31,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010241.jpg (30,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010242.jpg (26,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010243.jpg (22,3 KB, 11 załadowań)
Jagodka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 19:59   #453
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagodka21 Pokaż wiadomość
Obiecałam wkleić zdjęcia pierścionka zaręczynowego, więc słowa dotrzymam. Jest z żółtego złota, a koszyczek z białego
delikatniutki i za razem śliczny

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 20:02   #454
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
przepraszam lain ale czy myslisz ze jak zamiescisz takie informacje na swojej stronie to juz nie bedziesz musiała tego mowic ? wydaje mi sie ze mało kto wejdzie na taka strone no ale tylko tak mi sie wydaje
jakies 70% moich gosci to beda osoby przed 30 rokiem zycia... kazdy z nich ma komputer z internetem... mysle, ze sporo osob wejdzie na taka strone. szczegolnie, ze znajomych mamy takich, ktorzy sie zainteresuja.
corka kolezanki ojca ma taka slubna strone i podobno sie sprawdzila
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 20:08   #455
Jagodka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
delikatniutki i za razem śliczny
dziękuję
Stary 2008-10-30, 20:09   #456
lain
Zakorzenienie

Jagodka bardzo ladny pierscionek wlasnie taka prostote lubie moj tez nie jest za bardzo przekombinowany

wlasnie TZ zmierza do mnie z dwoma zoltymi Reddsami (moje ulubione) spedzimy dzis rozkoszny wieczor z piwkiem przed tv

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-10-30 o 20:13
Stary 2008-10-30, 20:13   #457
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jakies 70% moich gosci to beda osoby przed 30 rokiem zycia... kazdy z nich ma komputer z internetem... mysle, ze sporo osob wejdzie na taka strone. szczegolnie, ze znajomych mamy takich, ktorzy sie zainteresuja.
corka kolezanki ojca ma taka slubna strone i podobno sie sprawdzila
no własnie to zalezy od gosci u mnie bedzie duzo starszych osob tzn ciotek wujkow po 40 oni raczej na necie nie siedza

śliczny piercionek bardzo mi sie takie skromne podobaja sama mam podobny tylko ze nosze na srodkowym palcu
Stary 2008-10-30, 20:17   #458
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie to zalezy od gosci u mnie bedzie duzo starszych osob tzn ciotek wujkow po 40 oni raczej na necie nie siedza
to ja mam chyba specyficzna rodzinke, bo moje ciotki i wujkowie jak najbardziej siedza na necie. jedna ciocia (ta ktora dzis byla z 6-letnim synkiem)jest wrecz uzalezniona od zakupow na allegro. a dziadek (zostal mi jeden, ma 75 lat) jest fanem najnowszych gadzetow: kamery, telefony komorkowe itp.
wszyscy maja maile, wiele osob profil na naszej-klasie, rozmawiaja tez taniej przez telefony internetowe. w tych sprawach sa calkiem na biezaco
nie wiem jak to jest u TZa, ale podejrzewam, ze nawet jesli jego ciotki nie zagladna to ich dzieci owszem...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-10-30 o 20:18
Stary 2008-10-30, 20:17   #459
angluka
Rozeznanie

Jagodka mam bardzo podobny piersiconek tylko cały białego złota i mały diamencik w koszyczku moze tez zdjecie umieszcze...

Lain ja z mamą piwko rozlałam tez redsika bo Tż niestety w pracy ale jutro sobie odbijemy z TZ

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2008-10-30 o 20:27
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 20:57   #460
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagodka21 Pokaż wiadomość
a czy on przypadkiem nie jest z Kruka?Bo jak kiedyś oglądaliśmy z tżtem tam pierscionki to pani powiedziała, że takie z czterema łapkami najbardziej uwydatniaja piękno brylantuBardzo ładny jest
Chciałam zrobic zdjęcie mojemu, bo tż zostawił u mnie lustrzankę, ale tam trzeba robić zoom kręcąc obiektywem, podobnie ostrośc ustawiać i nijak nie da sie tego robic trzymając aparat w jednej ręceWkleję Ci linka mojego, kiedys na innym wątku pisałyśmy o naszych pierscionkach http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,szukaj,,718

Marzy mi sie jeszcze pierścionek ze szmaragdem, albo bransoletka...ale nastepna okazja do takich wydatków to pewnie dopiero jak w ciąże zajdę

Ale ale właśnie oglądam i można kupić z malusim szmaragdzikiem i dwoma mikro brylancikami od 289 zł Ale ja w sumie nie lubie za dużo biżuterii...
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 21:03   #461
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Marzy mi sie jeszcze pierścionek ze szmaragdem, albo bransoletka...ale nastepna okazja do takich wydatków to pewnie dopiero jak w ciąże zajdę...
ajjj szmaragdy - piękne są

mi sie marzy branzoletka wysadzana rubinami (chyba z akcentem na marzy )

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 21:07   #462
metkaa
Zakorzenienie

ja nie nosze bizuterii mój mały pierscionek w zupełnosci wystarczy tzn dołoze do niego jeszcze obraczke
Stary 2008-10-30, 21:08   #463
lusmarija
Wtajemniczenie

niedawno wróciłam od dentystki brrrrrrrr oj dobrze że nie bolało

co do strony to raczej nie dla mnie, wydaje mi się to kompletnie niepotrzebne, ale jak założycie to podajcie linki to chętnie sobie obejrzę

Jagódka bardzo mi się podoba Twój pierścionek taki delikatny, może tez dlatego mi się podoba bo mój pierścionek jest troszkę podobny do Twojego

Kościół jeszcze nie zarezerwowany ale bardzo chcemy godzinę 17

a jeśli chodzi o naszych rodziców to się jeszcze nie znają, rozmawiałam z Tż i oboje stwierdziliśmy że na wiosnę coś zorganizujemy.. choć nie wiem czemu ale wydaje mi się ze to będzie na początku bardzo stresujące dla nas

a pracy mgr jak nie było tak nie ma i ubolewam nad tym strasznie nooooo ale nie mogę jakoś się skupić nad tym

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 21:10   #464
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ajjj szmaragdy - piękne są

mi sie marzy branzoletka wysadzana rubinami (chyba z akcentem na marzy )
no mi własnie też sie marzy bransoletka wysadzana rubinami, ale już nie chciałam przeginaćJakoś mnie tak ciągnie do kamieni szlachetnychAle taka bransoletka około 10 tys. kosztuje. Kto wie, może będzie nam sie na tyle powodziło, że mi tz kupiZ resztą to dobra inwestycja
Mimo tego pociągu do szmaragdów, rubinów i szafirów(mam jeden pierścionek z szafirem od dziadków, tyle, że jest z żółtego złota) to zaręczynowy chciałam z brylantem, taki klasyczny.

Przypomniało mi się, że ja tez mam ślubną teczkę

Lain a gdzie sa te targi ślubne u nas, bo zapomniałam...za dwa tygodnie są??Ja się na szczęście na tyle wykuruję, że idziemy z tżtem
Stary 2008-10-30, 21:27   #465
metkaa
Zakorzenienie

dobranoc dziewczynki do jutra
Stary 2008-10-30, 21:40   #466
BlackAngel
Adwokat diabła

hej, ja muszę Was spam nadrobić..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:06   #467
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ja też z tego nie rezygnuje ale wiem,że to dodatkowe koszta i głowa mnie już boli z tego wszystkiego
a jak to dokładnie u Ciebie wygląda jeśli można spytać?
Hmm jak wygląda. Sala zarezerwowana, zespół wybrany (umowa na początku 2009), fotograf w przyszłym tygodniu
Ze spraw które będą "załatwione" to zostanę narzeczoną, aczkolwiek nie wiem kiedy

Cytat:
Nati bądź tak dobra i wyjasnij co to tam z tymi hasłami i pocztą, bo mnie to zaciekawiło
Nie bardzo mogę, bo jest to nielegalne Ale możliwe

Cytat:
może nie do końca napisałam o jaką stronke mi chodzi, bo miałam an myśli taką z naszymi planami, czy zdjęciami (które byśmy mogli sobie włączyć i pooglądać) czy coś w tym stylu, a nie np z listą prezentów. Ale w sumie to nie wiem czy mi takie coś potrzebne
tak tylko "głośno myślę"
No to jeśli stronka ma być z "planami" to mówię tym bardziej nie

Cytat:
jaki caly swiat? tylko goscie strone mozna ohaslowac nikt inny nie bedzie znal adresu.
a o wieczorze panienskim nie ma przymusu pisac. kazdy zamieszcza tam takie informacje jakie chce. ja byl zamiescila np. o tym jak bedzie zorganizowany transport czy chociazby o tym niesypaniu ryzem
Dobra, dobra. Każde hasło można złamać

O sypaniu ryżem, czy formie transportu- na Śląsku zawsze taka sama czyli goście sami przyjeżdżają, ale mają zapewniony odwóz- będę informować w dniu wręczania zaproszenia.
I ot, kto ma się dowiedzieć się dowie, bez haseł

Btw wróciłam właśnie z kina- bylam na pile 5, a mieliśmy iść na blizne 3D ale.... zepsuł się projektor i A piła 5... coś mi się zdaje, że będzie piła 6
Wybiorę się w przyszłym tygodniu
Stary 2008-10-30, 22:44   #468
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam wszystkie dziewuszki i melduje się w nowym wątku
Niestety nie miałam czasu nadrobić wszystkich postów, bo ostatnio trochę zaganiana jestem. Jak będę miała czas, to nadrobię zaległości Pozdr!
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 00:14   #469
Jagodka21
Raczkowanie

Cytat:
a czy on przypadkiem nie jest z Kruka?Bo jak kiedyś oglądaliśmy z tżtem tam pierscionki to pani powiedziała, że takie z czterema łapkami najbardziej uwydatniaja piękno brylantuBardzo ładny jest
Chciałam zrobic zdjęcie mojemu, bo tż zostawił u mnie lustrzankę, ale tam trzeba robić zoom kręcąc obiektywem, podobnie ostrośc ustawiać i nijak nie da sie tego robic trzymając aparat w jednej ręceWkleję Ci linka mojego, kiedys na innym wątku pisałyśmy o naszych pierscionkach http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,szukaj,,718

Marzy mi sie jeszcze pierścionek ze szmaragdem, albo bransoletka...ale nastepna okazja do takich wydatków to pewnie dopiero jak w ciąże zajdę

Ale ale właśnie oglądam i można kupić z malusim szmaragdzikiem i dwoma mikro brylancikami od 289 zł Ale ja w sumie nie lubie za dużo biżuterii...
Mój nie jest z Kruka, tylko z Yes-a.
I tam też nam sprzedawca powiedział, że te koszyczki z czterema łapkami najbardziej uwydatniają piękno brylantu, ponieważ jak to się wyraził: brylant sam w sobie się nie mieni, sprawia to światło które na niego pada. Więc jeśli mniej łapek to większy dostęp światła i poprzez to brylant bardziej się mieni.
Ot cały sekret - podobno
Stary 2008-10-31, 00:22   #470
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 00:31   #471
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
choć nie wiem czemu ale wydaje mi się ze to będzie na początku bardzo stresujące dla nas
mi sie wydaje, ze takie spotkanie w naszym przypadku najbardziej stresujace bedzie dla rodzicow TZa. strasznie powaznie do wszystkiego podchodza i za bardzo sie przejmuja moim zdaniem.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a pracy mgr jak nie było tak nie ma i ubolewam nad tym strasznie nooooo ale nie mogę jakoś się skupić nad tym
mi to sie nawet tematu wymyslac nie chce chyba nie moglabym byc naukowcem pisanie dziel to chyba jednak nie dla mnie

Cytat:
Mimo tego pociągu do szmaragdów, rubinów i szafirów(mam jeden pierścionek z szafirem od dziadków, tyle, że jest z żółtego złota) to zaręczynowy chciałam z brylantem, taki klasyczny.
ja mam zareczynowy z bialego zlota z szafirem i dwoma malutenkimi brylancikami

sama fanka bizuterii nie jestem. jedyna moja bizuteria jest ten pierscionek, ktory zakladam jak mi sie przypomni wole kupowac ciuszki niz blyskotki

Cytat:
Lain a gdzie sa te targi ślubne u nas, bo zapomniałam...za dwa tygodnie są??Ja się na szczęście na tyle wykuruję, że idziemy z tżtem
targi sa 15-16 listopada na Klimeckiego (http://www.targislubne.info/index2.html). ja pewno sie pojawie z TZem 15-go

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-10-31 o 00:33
Stary 2008-10-31, 00:58   #472
gosica502
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny ja w związku z dłuższa wizytą w domku to nie mam za bardzo czasu nadrabiać wszystkiego ale ostatnie 2 strony przeczytałam, żeby nie było
No i tak:
- Rodzice moi i miśka się znają od jakichś 2 lat bo byli raz u mnie na imieninach mojego taty a potem moi rodzice też byli u Piotrka tylko nei pamiętam kiedy.. A poza tym to jego rodzice się nie dokładają do wesela więc ten problem chociaż że nie trzeba ustalać budżetu jest z głowy
- Własna stronka ślubna to moim zdaniem świetny pomysł Aczkolwiek sama takiej nie stworzę bo nie mam nigdy cierpliwości do tego typu rzeczy.. Tak jak większość z was mamy za to teczkę i zeszycik
- Jagódka21 śliczny pierścioneczek
- W kościele chcę godzinę 15 albo 16 Ale raczej 15

I to chyba tyle Pozdrawiam was
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 08:48   #473
madziulka_
Zakorzenienie

Wpadam powiedzieć dzień dobry i znikam, bo wyjeżdżam dzisiaj na cały dzień do Niemiec
A poza tym dziewczyny Wy nie czytacie uważnie postówPonieważ pisałam o stronce i o haśle w zaproszeniu, a potem kilka postów o tym że co zrobić aby inni na nią nie zaglądali itp.
-U Nas msza najlepiej to na 15(tak w temacie)

Miłego Halloween i więcej cukierkow niż psikusa

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 09:13   #474
Marzsin
Raczkowanie

Dzien doberek dziewczynki!!
Nasi rodzice poznali sie w sierpniu..było troche stresow ale poszło gładko
My narazie mamy zarezerwowana tylko sale i podpisaną umowę ale bez zadatku, to dopiero na początku przyszłego roku.
Jagodka21 śliczny pierścionek!!
Ciasta będziemy rozdawać razem z wódka gościom na odchodne tzn tym co nie beda na poprawinach po weselu a całej reszcie po poprawinach.
Co do stroni, pomysł bardzo fajny ale nie wiem czy zrobimy taką, trzeba nad nią tez troszki posiedzieć a tyle spraw jest teraz do załątwienai a tym bardziej później...ogólnie jak znajdziemy czas to czemu nie
madziulka_ miło, że pamiętałaś moje imie a tak ogólnie wcale tak dawno sie nie odzywałam, staram się prawie codziennie no prócz weekendów
Marzsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 09:31   #475
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzsin Pokaż wiadomość
Co do stroni, pomysł bardzo fajny ale nie wiem czy zrobimy taką, trzeba nad nią tez troszki posiedzieć a tyle spraw jest teraz do załątwienai a tym bardziej później...ogólnie jak znajdziemy czas to czemu nie
dlatego ja mysle o typowym szablonie, gdzie tylko wpisujesz co chcesz i wklejasz zdjecia. aczkolwiek najbardziej podobaja mi sie te platne szablony, a 100zl za strone nie usmiecha mi sie placic
Stary 2008-10-31, 09:34   #476
Marzsin
Raczkowanie

Cytat:
dlatego ja mysle o typowym szablonie, gdzie tylko wpisujesz co chcesz i wklejasz zdjecia. aczkolwiek najbardziej podobaja mi sie te platne szablony, a 100zl za strone nie usmiecha mi sie placic
No ja też nie bardzo bym chciała płacic 100zł za strone, ja by nie było dodatkowe koszty z tego rosną.
Marzsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 09:39   #477
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam zareczynowy z bialego zlota z szafirem i dwoma malutenkimi brylancikami

sama fanka bizuterii nie jestem. jedyna moja bizuteria jest ten pierscionek, ktory zakladam jak mi sie przypomni wole kupowac ciuszki niz blyskotki

targi sa 15-16 listopada na Klimeckiego (http://www.targislubne.info/index2.html). ja pewno sie pojawie z TZem 15-go
ja właśnie w pierwszej odwiecznej wersji chciałamz białego złota z szafirem i brylancikami, ale później stwierdziłam, że chcę już zawsze nosić zaręczynowy a taki tylko z samym brylantem będzie do wszystkiego pasował. Musisz mieć śliczny pierścionek

My też 15Może się nawet gdzieś miniemy
Ja się skupię na szukaniu kamerzysty i dj/zespołu sama nie wiemMusze sie z tym foto umówić.
Stary 2008-10-31, 09:50   #478
szana
Zadomowienie

ja też będę musiała szukać kamerzysty
orkiestrę mam już na oku ale czy będą wolni to nie wiem;/
do fotografa pisałam maila i już mi odpisał,że możemy rezerwować w każdej chwili więc jestem spokojniejsza
jeszcze nie wiem co z salą bo mam dwie opcje a w tej chwili nie mogę tam pojechać,żeby zobaczyć ,która bardziej odpowiada
no i najlepsze jest to,że w kościółku też jeszcze nie mam zaklepanego terminu,bo babka w kancelarii kazała nam przyjść później i trochę się boję,że później będzie za późno a teraz brak możliwości,żeby tam pojechać...
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 09:52   #479
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się skupię na szukaniu kamerzysty i dj/zespołu sama nie wiemMusze sie z tym foto umówić.
ja pewno bede glownie okupywac stanowiska kamerzystow
popatrzylabym tez chetnie na dziela makijazystow i fryzjerow

Cytat:
jeszcze nie wiem co z salą bo mam dwie opcje a w tej chwili nie mogę tam pojechać,żeby zobaczyć ,która bardziej odpowiada
a te sale nie maja stron internetowych? my chetnie pomozemy

Cytat:
no i najlepsze jest to,że w kościółku też jeszcze nie mam zaklepanego terminu,bo babka w kancelarii kazała nam przyjść później i trochę się boję,że później będzie za późno a teraz brak możliwości,żeby tam pojechać...
my od razu na poczatku wystrzelilismy, ze wiemy, ze moze troche wczesnie, ale mamy juz zarezerwowana sale i chcielibysmy miec wszystko dograne, bo jakies szalenstwo rezerwacyjne sie rozpetalo... proboszcz ani troche nie byl zdziwiony i grzecznie nas zapisal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-10-31 o 09:55
Stary 2008-10-31, 09:56   #480
szana
Zadomowienie

znalazłam kilka fryzur ciekawych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 03b.jpg (11,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3d.jpg (19,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1168079277_309073A.jpg (10,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fryzura (1980).jpg (21,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LZ7O2281.jpg (51,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paparella_ed9_popup2.jpg (22,5 KB, 5 załadowań)
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości