|
|
#2131 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Daysy, Izo tak tez myslalam
![]() fakt bylo troche domow0-samochodowych wydatkow, ale jakos trzeba ciagnac do przodu Usiadom TŻ, ze zostalo 10m-cy i co, jak co ale teraz musicie sie "spjac" Predzej czy pozniej, oby predzej, dojdzie to do niego, ze trzeba oszczdzac kase, zobaczysz
|||||||||||||||||||||
|
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Marcyś No właśnie Ty jako jedyna zrozumiałaś o co chodzi....
Ja właśnie wczoraj mu o tym powiedziałam kurde jakie miał przerażenie w oczach! Powiedziałam mu ze Sylwester nie jeden nas czeka a jak tak będziemy trwonić pieniądze to nigdy do niczego nie dojdziemy.chyba go to poruszyło bo już do mnie z 2 razy dzwonił, że jeszcze ten kolega nie przyjechał co im kasę wypłaca. Rosette no właśnioe jak wypada. Wurza mnie że teściowa cche naspraszać jakieś swoje pociotki, których TŻ może w życiu nie znał i nie widział a nawet ona nie wie jak się nazywają ... no ten yyy czarny taki wysoki co moją mamusie podwózł z baraz 20 lat temu... no zlag mnie trafia, ale jak siądzeimy do tej listy gości to ja im zapowiem.... zapraszamy tych co zna TŻ i nikogo więcej bo to wesele nasze a nie drugie jego matki żeby ona tu wymyślała jakieś nie widomo co! Ja też mam dużą rodzinę i nawet mam tekie osoby krtóre np. powinnam znać jak moja sis cioteczna i jej rodzina z Torunia , których na oczy nie wiedział nigdy... bo raz tą sis jak wujek umarł mój 2 lata temu na pogrzebie. No i sorki ale ja jej ani jej już dorosłych dzieci nie zapraszam bo ja ich poprostu nie znam! i takich osób jest ze 20 w mojej rodzinie.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 11:38 |
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a juz myslałam, ze nikt mnie dzis nie zauwazył ![]() Daysy ja w dniu slubu z TZ bede z nim 7 lat i 9 miesiecy
|
|
|
|
|
#2135 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Rosette , bo mi to by wystarczy slub i pozniej fruuuuuuuuu w podroz poslubna
Madzialenko, to chociaz ja jedyna Cie zauwazylam aaa wez jakies leki zeby szybciej Ci przeszlo, bo tylko sie meczyc bedziesz ![]() Daysy, Izo dobrze mu powiedzialas, u mnie bedzie tak samo?? Cos za cos, niestety... Sylwester bedzie kameralny, prezenty sumboliczne, ale za to po slubie bedzie mozna zwolnic tempo, a ten "goracy" okres wydatkowy trzeba przetrwac
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-31 o 11:39 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ Dziewczyny
![]() Ja już też w pracy, ale o 17.00 do domku. Teraz muszę zrobić miesięczne raporty i będę mogła troszkę posprzątać w sklepie,a potem powrót do pustego domu ![]() Daysy85 bedzie dobrze ![]()
|
|
|
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2008-10-31 o 11:43 |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenko szybko wracaj do zdrówka
Zauważyłam Cie kochana tylko tak mnie ten mój "problem" porwał i wciągnął , że zapomniałam odpisać ![]() Rosette to Wy będziecie miec jakiś obiad uroczysty dla gości czy nic tylko Kościół i do domu? Jak to będzie wyglądało...? Emilia dzięki
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 11:45 |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Ci tego,że możesz robić jak chcesz. Ja niestety tak nie mam:/ |
|
|
|
#2140 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Emilko oby Ci szybko dzionek minal
![]() Rosette aaaaaaaaaaaaa kochana, bo widzisz u mnie rodzice ida z tradycja i w zyciu by nie poparli tego, ze z wesela "nici"... Oni zyja mysla, co ludzie powiedza i jak dlugo beda gadac, wiec poparta bylabym tylko przez J i nikogo innego... Milo miec rodzinke, ktore wspiera
|||||||||||||||||||||
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja ponazekam
![]() bylam w czwartek u gina, po pigulki (w koncu postanowilam znowu brac - mimo kategorycznych protestów TZ), pan doktor zrobil mi badanie bakteriologiczne, w ktorym jak zwykle cos nie tak. Dostalam recepte i co ide wczoraj do apteki, a tam pani mowi, ze mi recepty nie przyjmie, bo imie doktora nie czytelne, musze isc po nowa recepte, a nie mam kiedy .Biednemu to zwsze wiatr w oczy :/ A w ogole to nudzi mi sie i jestem glodna. Daysy --> wszystko bedzie ok. My niechcemy brac kredytu, moi rodzice zaplaca za mnie (sa na to przygotowani), natomiast jak bedzie z rodzicami TZ-ta nie wiem, nie obchodzi mnie to - to ich sprawa tzn. TZ i jego rodziców. |
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-10-31 o 12:37 |
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
ScioIdz do innej apteki... mnie zawsze po tym Panu Doktorze przyjmują u mnie!
Jeżeli mogę zapytać to co Ci przepisał i czy informowałaś go o tych wcześniejszych nieprzyjemnych skutkach? |
|
|
|
#2144 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczyny
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
fajna sprawa
![]() my jednak zdecydowalismy sie na wesele, na poczatku mialo byc bez poprawin, ale jakos moja rodzina sobie tego nie wyboraza ( chociaz to i tak od nas zalezy wylacznie ) to postanowilismy zrobic poprawiny, jako, ze z mojej rodziny z gor duzo ludzi zostanie
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
No tez fajny pomysł... nie powiem, z pewnością trochę taniej od wesela.
Z tym że ja jestem z bardzo rodziny tradycjonalistów ... i nie robienie wesela raczej u mnie nie wchodzi w rachubę... |
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to mi sie podoba |
|
|
|
|
#2149 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette i super Wasza decyzja.
Ja też z mojej rodziny nie zaproszę na 100% kilku osób... bo poprostu ich bardzo nie lubię... Ważne żebyście się Wy dobrze czuli. |
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepisal mi yasminelle, bo doszedł do wniosku, za jak bralam yasminelle to bylo wszystko ok, to najbezpieczniej byloby do nich wrocic.Z tym ze wykryl mi jeszcze drożdzaki , no i z TZ musimy sie kurowac, ale nie mamy jak bo musze po nowa recepte isc :/ ale sprobuje jeszcze w innej aptece.Jeszcze raz dziekuje na namiary na tego pana doktora, bardzo mi orzypadl do gustu. Ja tez uwazam, ze najwazniejsze by mlodzi czuli sie komfortowo, bo nie wazne jest czy bedzie wesele, czy obiad, czy przyjecie, czy jeszcze cos innego, bo tak naprawdtede liczy sie ślub - on jest tego dnia najwazniejszy, bo to w kosciele stajecie sie malzenstwem
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-10-31 o 12:16 |
|
|
|
|
#2152 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Rosette mi Wasze rozwiazanie sie podoba
Mi wesele nie jest do niczego pottrzebne, a juz poprawny to juz w ogole dnooooo nad dnaaaaa...Trudnooo... Jakos bardziej mi sie podobaja przyjecia w gronie kameralnym i z TYMI z ktorymi chcialo by sie dzielic TEN wazny dzien, ale coz... Co do skupiania na sobie uwagi, to ja ostro zastanawiam sie nad kamerzysta... Nie lubie zdj pod wplywem "chwili", do tego nie lubie ujec z kamerzy i tych dziwnych min... Zdecydowanie konfortowo czulabym sie z samymi zdj ze slubu i do pleneru wziela kogos z zamilowaniem fotograficznym... Hmmm chyba przedstawie ten pomysl J, choc rodzice beda na nie, ale za to juz my lozymy kase Scio "w kosciele stajecie sie malzenstwem"
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-31 o 12:19 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2153 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() choroba mnie trzyma i trzyma ehh milego dzionka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najśmieszniejsze było to, że to dawkowanie to ja zawsze mówię lekarzowi (bo biorę lek wg potrzeby) i jakbym mu podała większe to by takie wpisał. A różnica w ogóle między tym co lekarka wpisała a tym co by wystarczyło do wydania tylu opakowań ile było trzeba była rzędu chyba dwóch jednostek I oczywiście aptekarka wydała mniej leku zupełnie olewając to co było napisane na recepcie. Nie bardzo chciało mi się iść do lekarza przepisywać te recepty więc następnym razem poszłam gdzie indziej i tam już nikt takich problemów nie robił. Także po prostu zmień aptekę, może w innej nie będą mieli problemów z odczytaniem imienia
|
|
|
#2155 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki;] miałam isc z moim TŻ do ksiedza zapytac sie o nauki przedmalzenskie jak to zalatwic tu w szkocji a tu sie okazuje ze ja kartke zgubiłam ta co dal mi moj proboszcz w polsce
dzwonilam juz do mamy zeby sie przeszla i wziela jeszcze raz mam nadzieje ze nie bedzie problemu. a teraz pochwale wam sie moimi obrączkami
|
|
|
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
ja tez bym chciala sama cała powiedziec ale napewno z nerwów zapomne
bo ja sie za szybko wzruszam ale jak to bedzie wygladalo jak zaczne ryczec?? az sie tego boje a do tego zeby makijaz nie spłynął..
|
|
|
|
#2158 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2159 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważasz że Ci sie to od niego należy? Kiedyś żyłam z żalem, czemu on sie nie interesuje, było mi smutno... Postanowałam zrobić radykalne cięcie- zadzwoniłam do niego i zaproponowałam szczerą rozmowę. Nie znalazł czasu na spotkanie przez pół roku. Powiedziałam mu : ,,o.k., rozumiem, ze nie chcesz mieć córki." Coś tam tłumaczył, ze to nie tak jak myślę. Od tamtej pory milczy... Z Twojego wpisu czuję, ze Ty się jeszcze z tym nie pogodziłaś, czekasz aż kiedyś oprzytomnieje, że zrobi mu się głupio... Nie czekaj... ciesz się, że zakładasz nową rodzinę. Ja bym nie dopisywała tych tekstów o licznych gosciach i toastach Cytat:
Cytat:
Chłopak moze się nawet nie domysla, że na to czekasz. Delikatnie i z uśmiechem zasugeruj... ![]() śliweńka... śliczne są te złote obrączki, z brylantami, ciekawe ile kosztuje? Cytat:
Cytat:
Dla mnie takie określenia na dziecko są miarą dojrzałosci. Dzień dobry PIĄTEK |
|||||
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ... kiedyś mi powiedział że aliena maiła koleżanka a my będziemy mieć dziecko.
Ja czuję wielką potrzebę, mój instynkt to już wariuje, dziś znowu śniło mi się że jestem w ciąży ... Poczekam aż on tego będzie bardzo chciał...nie zrobię mu takiej niespodzanki że z dnia na dzień przestanę brac tabletki. Bo to dla niego było by starszne ja jak bym była facetem to nie odezwałabym się do takiej dziewczyny, która by mi tak zrobiła. Dziecko to musi być świadoma , dojrzała decyzja obojga. Poczekam jeszcze mam czas... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

aaa wez jakies leki zeby szybciej Ci przeszlo, bo tylko sie meczyc bedziesz 

.

I oczywiście aptekarka wydała mniej leku zupełnie olewając to co było napisane na recepcie. Nie bardzo chciało mi się iść do lekarza przepisywać te recepty więc następnym razem poszłam gdzie indziej i tam już nikt takich problemów nie robił. Także po prostu zmień aptekę, może w innej nie będą mieli problemów z odczytaniem imienia
Uważasz że Ci sie to od niego należy? Kiedyś żyłam z żalem, czemu on sie nie interesuje, było mi smutno... Postanowałam zrobić radykalne cięcie- zadzwoniłam do niego i zaproponowałam szczerą rozmowę. Nie znalazł czasu na spotkanie przez pół roku. Powiedziałam mu : ,,o.k., rozumiem, ze nie chcesz mieć córki." Coś tam tłumaczył, ze to nie tak jak myślę. Od tamtej pory milczy... Z Twojego wpisu czuję, ze Ty się jeszcze z tym nie pogodziłaś, czekasz aż kiedyś oprzytomnieje, że zrobi mu się głupio... Nie czekaj... ciesz się, że zakładasz nową rodzinę. Ja bym nie dopisywała tych tekstów o licznych gosciach i toastach
PIĄTEK