|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Dziewczyny co zrobić by powstrzymać łezki szczęścia w dniu slubu?
bo ja sie rozpłaczę jak bóbr
|
|
|
|
#2222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój brat ma prawie że identyczne tylko że ten wzór ma na całym złocie białym a ten mi się wydaje w odstępach Cytat:
Cytat:
Cytat:
już myślałam że na poważnie Cytat:
jak już pisze o mojej "kochanej" teściowej napiszę jeszcze jedną historię o niej moi teściowie ostatnio zmienili auto a stare sprzedawali moja teściowa znalazła kupców na stare auto i dodawali im w cenie opony zimowe moja kochana teściowa zeszła do piwnicy i dała nowym kupcom ich starego auta opony do samochodu TŻ które on kupił sobie razem z autem w Niemczech funkiel nówki nie śmigane z felgami jak on się o tym dowiedział to do dziś chodzi wściekły teściowa dzwoniła do tych ludzi ale ten syn co teraz jest jego auto wyjechał do Holandii do pracy i kluczyków powiedział że nie powie gdzie są bo jego brat się dorwie do auta i mu je rozwali więc TŻ czekał spokojnie aż ten chłopak przyjedzie na 1 listopada bo tak mówił a teraz okazało się że ma wielce dużo pracy i nie przyjedzie do Polski i mój TŻ znów wściekły że będzie musiał wydać ze swoich pieniędzy teraz na nowe opony a teściowa nawet przepraszam nie powiedziała ani nie wydzwania do tych ludzi jak sprawa stoi aż mi szkoda mojego TŻ że taką inteligentną matkę ma i że teraz mu smutno że wydał pieniądze na opony nowe a teraz będzie musiał znów kupować
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-10-31 o 15:48 |
|||||
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=6f6MO_...eature=related ---- panna młoda
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
No z tą praca to przesada!
Ostatnio byłam w banku a tu PANI spod kołnierzyka śnieżnobiałej koszuli coś wystawało... miała spięte włosy spikną do góry i takie 3cm widziałam, a podejrzewam że mogła mieć ten tatoo nawet na pól pleców. Wiem , że jeżeli dziwczyna ma kolczyka w nosie to może miec problemy ale w miejsch mało widocznych...? Przecież na stopie nie widać tak tego... przez większą częśc roku chodzi się w zakrytym obuwiu... |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem sama nie dam rady nie płakać
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TZ w dniu slubu będzie 1,5 miesiaca przed 30 urodzinami, ja bede miala 23
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to będę jak bóbr ryczeć... bo ja już taki płaczuś jestem !!!! Nic tego nie zmieni, bo ja to tak jak już Wam pisałm po mamie i razem z mamą tak płakusiamy... na wszystkich fimach i w ogóle...
Śliweńka co ja Ci mogę powiedzieć... współczuję... a jak był TŻ u mnie w pracy to mi powiedził co jego matka dowaliła!!!! Że on to jej wszystkie pieniądze powinien jej dawać, i w ogóle to ciekawe czy ja tak odkładam... po mco on założył to konto jak i tak jej się cała kasa należy. Nadmienie ze on jej oddaje rente , którą ma po tatcie żeby nie było że się w ogóle nie dokłada. Ku...a jak jej było ciężko to moja mam jej tyle kasy "napożyczała" oczywiście tamta nic mojej mamie nie oddała a w dodtaku jak przechodzi koło niej na ulicy to jeszce potrafi glowe odwrócić i dzień dobry nie powie! Ta @@@ myśli że ja to sram pieniędzmi i moja mam całe wesele i wsio zasponsoruje... pewnie gdyby miała to by zasponsorowała ale że nie ma to z czego??? A jak szacowna teściowa nagrode z zakładu pracy dostała 12 tys no nie raczyła oddać mojej mamie nic chociaż TŻ mówił że teraz u mnie jest strasznie ciężko. I dziś do niego z tekstem że on jej jeszce wypłatę oddawać!!!! no ku..a szczyt beszczelności!!! Jak jej w domu 2 dni nie było bo chlała gdzieś to się nie zastanawiała z czego żyć potem bedą i nagrodę prze...szyła i nic nie powpłacała a maja taaakie długio po śmierci ojca że szok. Po tym poście zrozumiecie czemu jej tak nienawidzimy i co ona robi swoim dzieciom!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 16:07 |
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej to błogosławieństwo przetrwać, potem w kościele przysiega i życzenia uf ja nie wiem
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
ja napiszę ponownie ja w dniu ślubu skończę 24 a mój TŻ w skończy 25 ach już mu powiedziałam że o rocznicy ślubu nie zapomni nigdy bo w nasze urodziny będzie
choć on kiedyś przypmniał mi sam o naszej rocznicy bycia razem jak mijaliśmy sklep z bielizną
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeraza mnie zachowanie waszych teściowych
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz ja mam mame ok.
Jak może tylko to pomaga, też w życiu baaaaaaardzo wiele przeszła i jest silna nie poddaje się itd. Wie, że składamy na to wesele to mi szkołe opłaca. A jego matka to miała nawet pretensje do TŻ że kupił bratu buty na zimie a jej nie! A ona pracuje i nawet nieźle zarabia tylko rozpie...sza kase na wszytsko tylko nie na to co trzeba. Tylko że dziecko zostało w trampkach a ona... nie no ja juz nie pisze o tym bo znowu mi się humor zepsuje!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 16:23 |
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
co do wieku, to jak czytam Wasze odpowiedzi, myślę, że my gówniarze będziemy. ![]() ja będę mieć 22 lata i 10 m-cy, a TŻ - 22 lata i 6 m-cy. |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy prezepraszam, że znów się wtrącam ale pisałas o swojej dojrzałości a tutaj oczerniasz swoja teściowa i wywlekasz problemy rodzinne, nie bronię jej bo faktycznie dziwna babka, ale jednak
a tak btw nie dziwie się, że Twój TZ się z Tobą zaręczył i chce slubu-pewnie chce stworzyć rodzinę, której chyba nie miał takiej jakby chciał trzymam za Was kciuki
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Policzyłam,że do ślubu zostało mi 7 miesięcy i 5 dni
Myślę,że w listopadzie zamówimy obrączki(wciąż się waham między tradycyją a taką z 3 brylancikami).Dobrze,ze mamy swoje złoto to trochę zaoszczędzimy
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
nam tez chyba tyle. i też zaczynamy o 18:00.
Cytat:
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2008-10-31 o 16:27 |
|
|
|
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
gold-fish ja mu zzaproszenia przed nie wysle tylko po bo jak przyjdzie chociazby do kosciola to wolalabym uniknąć spotkania z nim i obawy ze zaraz cos odwali
![]() A Twoja mama nie powinna sie wstydzić. Teraz o tym myśli ale pewnie co do czego przyjdzie to zapomni ze jest sama i bedzie z Ciebie dumna Ja sie ciesze ze mojej mamy teraźniejszy mąż bedzie pełnił role ojca chociaz obawiam sie jakis pytań czmeu nie ma mojego prawdziwego ojca ![]() A z tym albumem to wspaniały pomysł |
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska wyraźnie mnie atakujesz....
Poza tym nie piszę od wczoraj z dziewczynami , i tu piszemy duuuzo osobistych rzeczy. Poza tym czasem chyba trzeba sie komus wyżalić , jest to potrzebne ... A że nie chcę o tej sytuacji mówić z rzeczywistymi znajomymi bo mnie to krempuje i wstyd mi za ta kobiete. a tu na wizazu niby sie znamy , ziwrzamy sobie ali mimo to jesteśmy po niekąd anonimowi.... |
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu pisze co jej na sercu leży w końcu to Panny Młode więc piszemy o swoich problemach z weselem o nowym wspólnym życiu z TŻ i osobami które nam przeszkadzają u mnie np. wszystko psuje teściowa jak nie tutaj najlepiej się wyżalić jak nie naszym kochanym Wizażankom one zawsze znajda rozwiązanie i wesprą
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na prawdę tym, które mają problemy z teściowymi wpółczuję-moja mam ze swoją ma, ja z nia też mam zreszta to dziwna jest ta moja babka poza ty ja nie uważam szczerości za atak
|
|
#2240 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też myślałam, że już się nie odważę nigdy nie mów nigdy ![]() Cytat:
Rozumiem na czole albo jakbym miała na tej stopie środkowy palec, ale delikatny kwiatek? proszę Cię... z tym samookaleczaniem, to nawet nie skomentuje...![]() Cytat:
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chciałam sobie zrobic tatuaz na brzuchu tak nad linia majtek, ale wiadomo tam sie skura naciąga np w ciąży
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-10-31 o 16:34 |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Śliweńka
Nie mam takich znajomych którym mogła bym się wyżalić na ten temat a ja wiem że tu na Was moge polegać. Poza tym nic o tej kobiecie tu takie nie nawypisywałam nie zywywałam jej tu ani nic. Też napisałam szczerą prawdę Nie mam zamiaru uprawiać tu dulszczyzny! Jak mi cos nie pasuje to piszę ... a że nie od dziś mi nie pasuje zachowanie szacowej "mamusi" to to tu napisałam... |
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
daysy a nie macie warunków ab TZ zamieszkał u Ciebie?
|
#2245 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my bedziemy mwoic sami... zawsze jak cos niepojdize to ksiadz pomoze.. ![]() Cytat:
moze poczekaj z takim preentem jak bedziecie w polsce.. Cytat:
![]() Cytat:
ale te wasze tesciowe to bija moja la lep
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Po ślubie napewno u mnie zamieszka teraz narazie nie może ... zreszta on mieszka w bloku naprzeciwko.
A po ślubie chcemy sobie coś kupić sądzę że u mnie będziemy mieszkać jakieś poł roku do roku... i musimy sobie coś kupić bo ja mam straszych rodziców i oni chca już odpocząć... |
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
o maj gat! w rozmowach w toku jest dziewczyna, która ma ponad 5,000 kolczyków
w piątek będzie
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
coooo? ile ma 5 tys? czy 500 szt?
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuj sie Daysy jak Ci zle wyzalaj sie nam
Na tym wlasnie polega wyjatkowosc watku PM2009 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

bo ja sie rozpłaczę jak bóbr

dzwonilam juz do mamy zeby sie przeszla i wziela jeszcze raz mam nadzieje ze nie bedzie problemu.
Uważasz że Ci sie to od niego należy? Kiedyś żyłam z żalem, czemu on sie nie interesuje, było mi smutno... Postanowałam zrobić radykalne cięcie- zadzwoniłam do niego i zaproponowałam szczerą rozmowę. Nie znalazł czasu na spotkanie przez pół roku. Powiedziałam mu : ,,o.k., rozumiem, ze nie chcesz mieć córki." Coś tam tłumaczył, ze to nie tak jak myślę. Od tamtej pory milczy... Z Twojego wpisu czuję, ze Ty się jeszcze z tym nie pogodziłaś, czekasz aż kiedyś oprzytomnieje, że zrobi mu się głupio... Nie czekaj... ciesz się, że zakładasz nową rodzinę. Ja bym nie dopisywała tych tekstów o licznych gosciach i toastach
Chłopak moze się nawet nie domysla, że na to czekasz. Delikatnie i z uśmiechem zasugeruj...
Dla mnie takie określenia na dziecko są miarą dojrzałosci.
PIĄTEK

one zawsze znajda rozwiązanie i wesprą