|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Masz kompleksy? Popatrz
dobry puder i tusz do rzęs potrafi zdziałać cuda.... Wiem z doświadczenia
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie w Polsce jest dużo ładniejszych dziewczyn, bez makijażu. A nie powiem. samoocena mi wzrosła
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232588
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym muszę się nie zgodzić,jak dla mnie wystarczy wyjść na ulicę w pierwszym lepszym mieście,a ideały same podchodzą pod oczy.
I uważam,że kto jest brzydki,to brzydkim pozostanie,nawet za toną makijażu i maźnięciu photoshopem (ja jestem przykładem) Ja też za bardzo nie mam się z czego radować.
|
|
#35 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko idealy istnieja w fotoszopie, ale wrecz odrobina niedociagniec dodaj piekna... brzmi przewrotnie, ale tak jest... idealy sa takie nieludzkie. Cytat:
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się w zupełności
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
I mniej więcej podobny pogląd prezentowałam we wspomnianym wątku. |
||
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Makijaż potrafi zdziałać cuuda. Chwała temu kto go wymyślił
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps tez nie przepadam za klasycznymi ideałami.Wole osoby charakterystyczne Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-11-02 o 21:46 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam uważam, ze niektóre z tych gwiazd bez makijażu wyglądają ładnie i naturalnie.
|
|
#42 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Watku calego nie czytalem, ale widzialem ze byl niezly dym w pewnym momencie ![]() Cytat:
Odrobina interakcji w plcia przeciwna wystarczy w dojsciu do wlasciwych wnioskow
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2008-11-03 o 00:35 |
|||
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tilda też jest boska. A zdjęcia bez i w makijażu ni mnie ziębią ni parzą. Ani mnie nie wpędzają w kompleksy, ani mnie też z nich nie wyciągają. Ja sama na co dzień używam bardzo mało makijażu, a czasami nawet wcale. Po części dlatego, że jestem leniwa i mi się nie chce, po części dlatego, że chyba raczej go nie potrzebuję, bo najlepiej czuję się z minimum kosmetyków na twarzy. Kwestia tego, czy wyglądam ładnie czy brzydko jest względna. Ja się sobie podobam. I żadne zdjęcie sławy przed i po ingerencji grafika czy stylisty raczej tego nie zmieni ![]() Poza tym, chciałam jeszcze dodać, że w tym zestawieniu ewidentnie widać, że w większości przypadków to zdjęcie "bez" jest doprawione, albo zrobione tak, że każdy by wyglądał źle. Poza tym, co to za filozofia zestawić zdjęcie sprzed kilku lat, bez niczego na twarzy, z takim, które jest zrobione teraz, do tego w pełnym makijażu. Takie zbitki manipulują tak samo, jak te wyphotoshopowane chude modelki na plakatach.
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2008-11-03 o 01:11 |
||
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Niektore gwiazdy i bez makijażu wyglądają ładnie
![]() Wiadomo, moze troche się roznią, tak jak my, jak się umalujemy... ale niektore, to porażka..
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
no różnią się i to znacznie np ilością jadu ze żmiji pod skorą i w sercu,wagą silikonu na klacie i pod zlwem,oraz innymi zabiegami na ktore nas poprostu nie stać.
dlatego dobrze jest widzieć,że nic im to nie pomaga kto ma dziedziczne uwarunkowanie,że wolniej łapie zmarszczki,czy wolniej siwieje ten jest szczęściarzem. jedyna pociecha to fakt,że starość,choroba i smierć są sprawiedliwe
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie wątku ikona mody, stylu i urody:
http://www.egoisci.pl/5221/okropna_cera_kate_moss Osobiście (nawet gdy była 10 lat młodsza) nigdy mi się nie podobała, natomiast czytałam gdzieś, że dobra modelka to taka, którą łatwo można ucharakteryzować dowolnie, czyli taka z natury nijaka, uroda przeciętna podatna na zabiegi kosmetyczne - i chyba właśnie w tym tkwi tajemnica sukcesu Kate Moss.
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
A na mnie to wrażenia nie robi, przez takie zdjęcia i tak moje kompleksy nie prysną
Tak już chyba mam, że nigdy do końca nie będę z siebie zadowolona
|
|
|
|
|
#49 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
jakby nie patrzeć wszystkie gwiazdki to normalne kobiety
te zdjęcia bez make-upu są wg mnie dośc niekorzystnie zrobione , nawet bardzo ładna dziewczyna może 'szneka' zrobic i wyjśc brzydko. no ale jakby nie patrzeć większośc kobiet z : * botoksem, liftingiem i ingerencją chirurga * kremem Chanel za drobne 2000 zł, *serum wygłądzającym za następne kilka tysięcy, * bazą pod podkład * podkłademi ( jasnemi , ciemnymi, modelującymi..) * korektorami wszelkiego rodzaju *rozświtlaczami *pudrami, różami , brązerami *sztucznymi rzęsami i pod nimi naturalnymi ale przedłużonymi, * paletą cieni, szminką, konturówką, wygładzaczem ust, maskarą , eyelinerem, kredką...etc * wybielonymi chęmicznie zębami .. (Nie będe wspominać o cenie i jakości kosmetyków. ) .........wyglądałąby ślicznie
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż.. chociaż troszkę podnosi na duchu
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie żadna rewelacja. większość osób wygląda podobnie bez makijazu. wiadomo, że makijaż zmienia wygląd i porawia, chociaz nie zawsze. przeciez to są normalne kobiety, a po za tym ja czasem wole ludzi bez makijazu
sporo osob bez makijazu jest po prostu bladych widac, ze solarki nie ma
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
chwala na wieki pomysłodawczyni push up i silikonowych wkladek
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie zdjecia nie robia zadnego wrazenia, wiadomo,ze gwiazdy lśnią na sesjach, w magazynach, na secenie, w filmie a poza nimi sa tylko ludźmi tak samo jak my. Każda z nas rowniez wyglada inaczej jak wstaje z lozka a inaczej jak idzie na imprezę/bal czy w ogole jak szykuje sie do jakiegos wyjscia,taka jest kolej rzeczy
![]() Mnie w kazdym razie niestety z kompleksow nie wyleczyly te zdjęcia.
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
dziwne te zdjęcia - juz pierwsze - berry w tym niby bez makeupu tak naprawde ma go cała masę, bo jest ucharakteryzowana do roli bezdomnej prostytutki. Na każdym kolejnym zawsze jest jakieś głupkowate ujęcie, mina itp.
eee tam... myslałam, że znajde tu przepis na powiekszenie piersi, albo wydłużenie nóg, albo pomniejszenie nosa, albo jak nie być nogą geograficzną ![]()
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
'eee tam... myslałam, że znajde tu przepis na powiekszenie piersi, albo wydłużenie nóg, albo pomniejszenie nosa, albo jak nie być nogą geograficzną
'Ja znam idealny sposób na korektę Twoich niedoskonałości - profesjonalna sesja foto. Uwierz - działa cuda. Mój znajomy jest fotografem i czasami widziałam zdjęcia przed i po. To jest bajka. Niejednokrotnie nawet byś modelki na żywo nie poznała |
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mnie te zdjęcia nie robią wrażenia, a tym bardziej nie lecza kompleksów
Widziałam już wiele zdjęć gwiazd bez makijażu i niektóre były rzeczywiście , ale na tej stronie nie ma takowych
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Co do tej stronki gwiazd bez makijazu to nie rozumiem, dlaczego wszystkich tak przeraza jak wygladaja bez kilogramow tynku?? Bo nie wygladaja wcale tak zle- niektore wrecz ladnie. Na codzien spotykamy tak wygladajace kobiety na ulicy i jest to calkiem normalne. No ale coz, to chodzi bardziej o to chyba, ze retusz w photoshopie, sztab stylistow, dobre swiatlo w telewizji itp moga czynic cuda
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Budujące nie powiem
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Van Hudgens na tym ''zdjęciu ulicznym'' jaka blada
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Ja sama na co dzień używam bardzo mało makijażu, a czasami nawet wcale. Po części dlatego, że jestem leniwa i mi się nie chce, po części dlatego, że chyba raczej go nie potrzebuję, bo najlepiej czuję się z minimum kosmetyków na twarzy. Kwestia tego, czy wyglądam ładnie czy brzydko jest względna. Ja się sobie podobam. I żadne zdjęcie sławy przed i po ingerencji grafika czy stylisty raczej tego nie zmieni

, ale na tej stronie nie ma takowych