|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |||||||
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do spotkania to ja moge leciec nawet na ksiezyc Ani w Katowicach ani w Gliwicach nigdy nie bylamCytat:
aha ... no i spalonych kalorii ![]() Cytat:
![]() Statystyka nie wiem...bo mam dopiero na tym roku a przez ten egzamin warunkowy opuscilam troche zajec ale juz sie umawiam na korki wiec jak mi ktos madrze to wytlumaczy to zalapie o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiscie ze nas nie mozna zostawiac Moda plus size ma juz 2 czesc to i plotkowy tez musi wiec pracujemy nad tym ![]() To Ł moze najwyzej kopa w d**e dostac za takie zachowanie |
|||||||
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to na którym Ty roku teraz jesteś? szkoła wKatowicach mi nie pasowała, ale przedmiot jednak o wiele bardziej interesował niż zarządzanie...mam teraz czasem ochotę wrócić na TiR ale to już raczej niemożliwe
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Znowu się rozpisałyście, gaduły jedne Niestety ani czasu ani siły nie mam, żeby Was czytać, więc zamelduję tylko,że u mnie wszystko ok. Wczoraj się nie odzywałam, bo nie miałam kiedy-po pracy wpadłam, przebrałam się i popędziłam na kawę z przyjaciółką, a później zwartą grupą znajomych na... maraton horrorów Wróciłam dosłownie przed chwilą. Powiem Wam, że jakkolwiek by to nie zabrzmiało, uśmiałam się jak mało kiedy Myślałam, że nas z sali wyrzucą za głupie komentarze i ciągłe rżenie ![]() A teraz lecę chociaż trochę się zdrzemnąć, bo o 9.00 wyjeżdżam z rodzicami na cmentarz do babci. Wieczorem w miarę możliwości postaram się przeczytać co tu nasmyczyłyście
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny leci powtórka na TVN STYLE Trinny i Susannah rozbierają
o plus size jeśli któraś nie oglądała
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda ze nie mam tu TVN style ;/ tylko TVN i Polonia z pl programow
![]() Ps. Faficzkowa fajny opis odnośnie Katarzyny - ja tez kocham buty, ciuchy i torebki
|
|
|
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe dzięki ja widzę że ty ogólnie lubisz modę masz bardzo ładne rzeczy!!
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny.
Więc skoro mi pozwalacie to zostaje Tęskniłyście za mną? Tyle wczoraj miałam do zrobienia, że dopiero teraz mam czas spokojnie do was zajrzeć i coś naszkrobać. Najpierw miałam 12h w pracy. Ale wyszłam po 8, bo mam dobrodusznego szefa i zrozumiał, że mam ochotę na wypad z dziewczynami do knajpy, i puścił mnie 4h wcześniej ![]() A w pracy na razie nic ciekawego się nie działo, bo to był mój 1 dzień i niewiele kojarzyłam. Mam stertę papierów do zapoznania się i nauki. I wszystko na już. Ale rozplanuje sobie to jakoś rozsądnie. Mój tata dzisiaj wyszedł ze szpitala. Zrobili mu w końcu zabieg, tzn. sądę wewnętrzną. Będzie sobie z nią chodził jakieś 2 miesiące i czekał na kolejny zabieg. A potem wróci do zdrówka ![]() Byłam wczoraj w knajpce i wytańczyłam się na całego, aż mam odciski na stopach. Dobrze się bawiłam, ja i moje koleżanki, więc było super. Teraz po takim pt należy mi się relaks, ale niedługo bo lęcę zapoznawać się z ofertą plusa i tż ![]() ![]() Wolę to drugie
|
|
#1538 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet się głupio nie pytaj ![]() Widzę, że w pracy na razie nie jest źle, zwłaszcza w kwestii szefa Oby tak dalej, oby tak dalej... Ja też muszę znajomych na jakieś balety wyciągnąć, bo tak dawno nigdzie nie byliśmy, że szok, a ja uwielbiam tańczyć! Na razie zapitalam po domu z moją chustą do tańca brzucha wokół bioder i ćwiczę sobie własną choreografię ![]() Lecę zakopać się pod koc z jakąś dobrą książką i kubkiem czerwonej herbaty- to mój ulubiony sposób na jesienne popołudnia. A później chyba trochę poćwiczę, bo taki dzisiaj obiad wtrząchnęłam u babci, że jakby nie patrzeć odpokutować to muszę
|
|
#1540 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BARDZO!!! to fajnie że trafiłaś na dobrego szefa to dobrze wróży teraz tylko musisz się nauczyć tych papierów... biedna ale na pewno szybko CI pójdzie!!! Super że tata czuje się coraz lepiej! oby szybko wrócił do zdrowia Cytat:
hahahah ciekawe jakie będą te Twoje zajęcia z tańca brzucha! czekam na relacje miłego wieczorku
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
łooooooooooooo plociuchy znalazlam was sasasa
postanowienie wam skladam od jutra do XXX czasu wieczorem zawsze cwicze musze w opisie zamiescic co by nie zapomniec
|
|
|
|
#1542 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czwartek mój debiut Cytat:
![]() No jak nam obiecujesz to nie ma zmiłuj- teraz musisz ćwiczyć ![]() Duży buziak na dzień dobry, dziewczyny
|
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
trochę prywaty bo muszę to wyrzucić z siebie....
sorry ale K****A!!!!! z racji wszystkich świętych jest u mnie babcia... staruszka ma 82 lata i wiecie już nie kojarzy tak jak powinna, ale co jak co CZEPIA SIĘ TAK JAK ZAWSZE, twierdzi że to dla MOJEGO dobra itp.... Dzisiaj rano wstałam w piżamie, koszulka taka przylegająca do ciała, a ona rzuciła tekstem "ale nie widać żebyś coś schudła" moja siostra nienawidzi jak ona coś mówi apropo MNIE MOICH DIET, CIAŁA, ODCHUDZANIA i tym podobnych (bo od zawsze czepia się mnie bo to ja byłam ta gruba,a siostra mieście się w normach 60kg) więc od razu jej powiedziała że co gada za głupoty bo przecież widać że schudłam... ja skapitulowałam wole nic nie mówić bo zaraz chce mi się ryczeć... oprócz tego zaczęła się czepiać że mam małe piersi (w porównaniu z siostrą i mamą to mam "pituty" jak to określono w Lejdis ) to już wtedy jej odpowiedziałam czy nie ma już czego się czepiać, przecież ich nie zmienię, to ona powiedziała "tak tak ale wiesz masz takie małe te piersi że nie wiem czy jakiemuś chłopakowi się spodobają"........ od małego mnie frustrowała że jestem gruba, że nikt mnie nie będzie chciał, że mam się odchudzać!!! nie ważne jest to że mam otyłość wtórną, niee,,,, dla niej coś takiego nie istnieje bo nie wie co to jest... JA PIERDZIELE na dzień dobry humor do d....... eh mam nadzieję że u was znacznie lepiej niż u mnie miłego dnia
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Jest boska, umiesniona tam gdzie trzeba
ehhh.... no nic wprowadzilam zmiany w zycie i juz od rana trzymam diete dzien dobry ![]() Faficzkowa eh ja tez slyszalam takie teksty, np. od ciotki.."oj cos znowu przytylas" - chociaz nie przytylam...mam pierd***lca na pukncie wagi bo waze za duzo a tu jeszcze takie teksty...co do cyckow..kiedys sasiadka kolezanka mojej mamy cos mowila o sklepie z biustonoszami i tekst:eee ale Ty to masz takie maciupenkie....chociaz mam duze B jak nie C w porywach :| ( jej corki w wieku 18 lat nosza F sa male krepe i maja krotkie nozki i to ma byc takie fajne??) stwierdzilam ze wole swoje niz byc kaleką z wielkimi zwisami....podobaja mi sie duze biusty ale musialam babsztylowi zwisłemu dowalic :P Tak czy siak wiem jak sie musialas czuc Ja faceta mam wiec slepy pewnie jak kret ale skoro nie uciekl nie jest tak zle
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-11-02 o 09:22 |
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehehe bardzo ładnie jej powiedziałaś.... ludzie obcy są wredni... też słyszałam "oj widzę że znowu przytyłaś" a sama ta koleżanka dołożyła sobie chyba 10 kg tak na oko
ale kurde babcia, jak ona może coś takiego mówić? masakra... ale ona mojej mamie mówiła gdy ważyła 59 kg z moją siostrą w ciąży, że jest gruba wiec co się dziwić.... ręce opadają... mam jej ochotę tak jej dogadać że szok, ale nie wypada w końcu to moja babcia ale powinna się ugryźć w język...
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz...rodzina :/
Faficzkowa a jakie masz sposoby na to zeby kg spadaly? duzo cwiczysz? jakas specjalna dieta czy po prostu MZ |
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
Fafi, ale ci ta babcia podniosła ciśnienie. Niepotrzebnie tyle plecie. Najważniejsze, że my wiemy, że się starasz, więc nie przejmuj się jej docinkami. Dobrze wiem, że to nie jest najłatwiejsze, ale nie ma innego sposobu, zwłaszcza, że to rodzina. Moim zdaniem to taka kobieta, której zawsze będzie nie pasować twoja waga, wzrost, biust, kolor oczu, długość paznokci, bo jest jakaś uprzedzona nawiedzona. Coś a la moja mama. Trzymaj się i nie poddawaj ![]() A ja znów pokłóciłam się z tż i na grobach spacerowałam sobie wczoraj sama...
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Nice
ja sie z moim klocic nawet nie moge bo od miesiaca go nie ma :|ale oby do czwartku.... a jak wyniki w bieganiu?? biegasz sama czy z kims? |
|
|
|
#1550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo wiadomo przez wojnę nie mogła się uczyć a teraz takie wiadomości już do niej nie docierają... eh.... cóż przykre jest jak takie słowa słyszy się od bliskich, którzy nie doceniają starań... ale tata przynajmniej poprawia mi humor bo chwaliłyśmy mu się że wszystkie trzy (mama, siostra i ja) schudłyśmy każda w sumie po 1 kg to tata stwierdził "boooshe ale szczuplaczki mam w domu " przykro mi z powodu kłótni z TŻtem ale na pewni wkrótce się pogodzicie Cytat:
ta dieta na prawdę działa, bo poprzednio mimo że byłam na meridii i ograniczałam jedzenie no i uważałam na to co jem to waga praktycznie nie spadała... dla porównania od 20.09 do 27.20 schudłam jedynie 3 kg!!!! a teraz w ciągu 6 dniu na diecie MM to już -1kg!!!! różnica jest prawda? w chwili obecnej mało ćwiczę... jedynie 100-200 brzuszków dzienne, jakieś skręty żeby trochę talie rozruszać i może 2-3 razy w tygodniu rowerek stacjonarny ok 30min... ale może w poniedziałek pojadę do bieżnię więc MAM NADZIEJĘ BĘDĘ ĆWICZYŁA CODZIENNIE!!! a ile ty masz do zrzucenia?
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie się czułam po każdym biegu i szło mi coraz lepiej. Ćwiczenia to jedyna skuteczna metoda, w moim przypadku, na zrzucenie zbędnych kg. Biegałam z bratem lub sama. A teraz mam pracę więc trzeba zorganizować to sobie od nowa. Być może zapiszę się na jakiś aerobik, albo siłownię
|
|
|
#1552 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dziewczyny bo prawda jest taka ze z rodzina to sie najlepiej wychodzi na zdjeciu
Ja dziadkow od strony mamy mam cudownych, oboje kolo 80, ale nadal trzezwo myslacy, lubie z nimi rozmawiac, czesto zartujemy, wczoraj wrecz zrywalismy boki Babcia od strony taty od 20 lat jest wdowa i chyba to jest przyczyna jej zdziwaczenia, ale nie jest az tak straszna Sa osoby ktore zyja na zlosc sobie i innym, tylko nie wiem po co one to robia... czerpia z tego satysfakcje? Gdybym ja miala zostac kiedys takim zgredem zatruwajacym zycie wlasnym wnukom/dzieciom/ komukolwiek, to wolalabym chyba strzelic sobie w leb
|
|
|
|
#1553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Montignac eh no tak chyba bed emusiala zrobic podejscie..tez mam problemy z hormonami przec chorą tarczycę wiec wiem co to znaczy jak sie chce schudnac
chcialabym zrzucic nawet kg..kazdy bedzie sukcesem..uzbieralo sie ich 10
|
|
|
|
#1555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dopiero 7 dzień a już mi łatwiej eh 10 kg to spokojnie dasz radę!!! trzymam kciuki!!
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys zwalilam juz 14
niestety 6 wrocilo przez moja milosc do jedzenia
|
|
|
|
#1557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale teraz się nie dam! mam motywację bo i mama i siostra, razem najczęściej jadamy więc mnie nic nie kusi
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dobija moj brzuch mam go dosc...zreszta wybieram sie do sluzb mundurowych i musze byc sprawna
|
|
|
|
#1559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dodatkowo wiesz że potrafisz schudnąć więc DO DZIEŁA
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
eh no tylko ta motywacja..mam nadzieje, ze tym razem sie uda
zjadlam sniadanie o 9 a juz jestem glodna uciekam dziewczyny do wieczora
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

a najlepiej ze wszystko jak chcialas a ja pamietam jak smutalas kilka dni temu i poc oto bylo
no ale.. dla przyszłości się poświęcam - tytul mgr zarządzania otworzy mi więcej drzwi niż tytuł mgr turystyki i rekreacji...

ehhh.... no nic wprowadzilam zmiany w zycie i juz od rana trzymam diete