Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 23:35   #1531
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
matko polko!
DOSTAŁAM TĘ PRACĘ!! aaaaaaaaaaaaaaaaa przyjęli mnie...
dziewczyny i na wszystkie warunki się zgodzili!
normalnie szok...
tańczę po pokoju, a wieczorem idę pić

Dzięki za kciukasy

P.S. Nice Tobie także gratuluję pracki
P.S.2 a autko to renault clio jakkolwiek się to pisze
P.S.3 ja studiuję rachunkowość także z humanistyką to niewiele wspólnego ma
P.S. 4 jak spadną ze mnie emocje to napiszę coś sensownego

BUZIAKI
gratuluje dostania pracy A co do renault...moj znajomy kiedys dostal mandat a miejscu gdzie powinna byc wpisana marka auta wpisali "reno"
Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
ciesze sie super a najlepiej ze wszystko jak chcialas a ja pamietam jak smutalas kilka dni temu i poc oto bylo widac tak mialo byc tak bylo pisane tylko nie wypj za duzo co by do poniedzialku wytrzezwiec
hehe ja sukcesywnie codziennie sie upijam 2 piwkami . Wypadlam juz z wprawy ale to moze i dobrze bo jestem "tansza w zatankowaniu" . A tak wogole dziewuszki to przytylo mi sie znowu, to przez to lezenie w wyrku i uczenie sie...czas ruszyc dupsko
Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
skończyłam lic. z turystyki i rekreacji, a teraz robię zarządzanie w turystyce. i niestety więcej tu zarządzania a turystyki na razie zero... no ale.. dla przyszłości się poświęcam - tytul mgr zarządzania otworzy mi więcej drzwi niż tytuł mgr turystyki i rekreacji...

buuu nie lubię Katowic... do Gliwic przecież też dobry dojazd i super dojście do Rynku :P n ale nie będę się kłócić. i do Katowic też ew. przyjadę :P
A gdzie studiowalas TiR? Jakas konkretna specjalizacje? Bo ja tez turystyczna jestem
a co do spotkania to ja moge leciec nawet na ksiezyc Ani w Katowicach ani w Gliwicach nigdy nie bylam
Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Heloo kobitki.Ja wlasnie siedze i pije herbatke wiec moze ja odstawie bo zdarzy sie wypadek heheh. No i pasemek czerwonych koniec zywota.Wrocilam wczoraj do czarnosci.I chyba lepiej wygladam.Moze i lepiej ze wam sie nie pokazaalam z tymi pasemkami o naprawde wygladalam jak wyblakla papuga! A teraz jestem szczesliwa!O! Poza tym spalilam dzis mnostwo kalorii poprzez sprzatanko i mycie okien i takie tam.A teraz sie lenie.a maz kupil mi piekny toster bo moj to juz z 5 lat ma.I tamten rozrzutnie wyrzucilam odrazu!A co! I zjem sobie grzanke!
Gratuluje tosteru czystego mieszkanka i lsniacych okien aha ... no i spalonych kalorii
Cytat:
Faficzkowa, wcale tyle ścisłych nie ma. Więcej przedmiotów typu - przeczytać i wykuć. Owszem, znowu mam rachunkowośc i znowu mam statystyke (na licejcjacie z turystyki też miałam),ale jakoś sobie dam chyba radę, bo nawet okej wykładowcy są. A tak to mnie nudzą przedmioty wszystkie jak na razie - zarządzanie strategiczne, zarządzanie procesami, koncepcje zarządzania to dla mnie jeden i ten sam bełkot :P
Ja lubie rachunkowosc
Statystyka nie wiem...bo mam dopiero na tym roku a przez ten egzamin warunkowy opuscilam troche zajec ale juz sie umawiam na korki wiec jak mi ktos madrze to wytlumaczy to zalapie o co chodzi
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Mischoko - ale codziennie się ważysz? ja się ważę raz w tyg.
Roses - a ja jestem noga z humanistycznych lewa naprawdę

co do studiów "ściśłych" to mówiłam o jakiś takich w stylu informatyka, matematyka itp ja znowu z ekonomi jestem mega hiper noga
bo ekonomia jest nudna jak flaki z olejem, ja na pierwszym roku myslalam ze zeswiruje, ale z czasem zauwazylam ze zaczelam pojecia ekonomiczne wchlaniac bez problemu - obylam sie z tym "zargonem" i jakos leci
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
czy Was nie można zostawić nawet na chwilę? 2 dni mnie nie było, a tu tyyle stron do nadrobienia

Roses, Nice gratuluje

Ex się uspokoił, nie pisze do mnie, ma opis "Oddam serce w dobre ręce " to dobrze rokuje. Za to z Ł zrobiłam mały eksperyment. Od momentu kiedy powiedział, dostał pracę i natychmiast do niej idzie, nie odzywałam się. Ciekawe kiedy mu się przypomni. Narazie non stop ma w opisie, że pracuje, ciekawe.. Z jednej strony jestem na niego zła, z drugiej mam to kompletnie w i zamierzam szaleć i znaleźć kogoś innego, o.
dziekuje
Oczywiscie ze nas nie mozna zostawiac Moda plus size ma juz 2 czesc to i plotkowy tez musi wiec pracujemy nad tym
To Ł moze najwyzej kopa w d**e dostac za takie zachowanie
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 00:27   #1532
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość

A gdzie studiowalas TiR? Jakas konkretna specjalizacje? Bo ja tez turystyczna jestem
a co do spotkania to ja moge leciec nawet na ksiezyc Ani w Katowicach ani w Gliwicach nigdy nie bylam
w Katowicach na GWSH. specjalizacja turystyka krajowa i zagraniczna
to na którym Ty roku teraz jesteś?
szkoła wKatowicach mi nie pasowała, ale przedmiot jednak o wiele bardziej interesował niż zarządzanie...mam teraz czasem ochotę wrócić na TiR ale to już raczej niemożliwe

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 06:19   #1533
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Znowu się rozpisałyście, gaduły jedne Niestety ani czasu ani siły nie mam, żeby Was czytać, więc zamelduję tylko,że u mnie wszystko ok. Wczoraj się nie odzywałam, bo nie miałam kiedy-po pracy wpadłam, przebrałam się i popędziłam na kawę z przyjaciółką, a później zwartą grupą znajomych na... maraton horrorów Wróciłam dosłownie przed chwilą. Powiem Wam, że jakkolwiek by to nie zabrzmiało, uśmiałam się jak mało kiedy Myślałam, że nas z sali wyrzucą za głupie komentarze i ciągłe rżenie
A teraz lecę chociaż trochę się zdrzemnąć, bo o 9.00 wyjeżdżam z rodzicami na cmentarz do babci.

Wieczorem w miarę możliwości postaram się przeczytać co tu nasmyczyłyście
Stary 2008-11-01, 11:34   #1534
Faficzkowa
Wtajemniczenie

dziewczyny leci powtórka na TVN STYLE Trinny i Susannah rozbierają
o plus size jeśli któraś nie oglądała

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 11:43   #1535
kasiamniam
Wtajemniczenie

Szkoda ze nie mam tu TVN style ;/ tylko TVN i Polonia z pl programow
Ps. Faficzkowa fajny opis odnośnie Katarzyny - ja tez kocham buty, ciuchy i torebki
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 11:48   #1536
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Szkoda ze nie mam tu TVN style ;/ tylko TVN i Polonia z pl programow
Ps. Faficzkowa fajny opis odnośnie Katarzyny - ja tez kocham buty, ciuchy i torebki
może na youtube będzie?

hehe dzięki ja widzę że ty ogólnie lubisz modę masz bardzo ładne rzeczy!!

Stary 2008-11-01, 13:43   #1537
nice6irl
Zakorzenienie

Witam was dziewczyny.
Więc skoro mi pozwalacie to zostaje
Tęskniłyście za mną? Tyle wczoraj miałam do zrobienia, że dopiero teraz mam czas spokojnie do was zajrzeć i coś naszkrobać.
Najpierw miałam 12h w pracy. Ale wyszłam po 8, bo mam dobrodusznego szefa i zrozumiał, że mam ochotę na wypad z dziewczynami do knajpy, i puścił mnie 4h wcześniej
A w pracy na razie nic ciekawego się nie działo, bo to był mój 1 dzień i niewiele kojarzyłam. Mam stertę papierów do zapoznania się i nauki. I wszystko na już. Ale rozplanuje sobie to jakoś rozsądnie.
Mój tata dzisiaj wyszedł ze szpitala. Zrobili mu w końcu zabieg, tzn. sądę wewnętrzną. Będzie sobie z nią chodził jakieś 2 miesiące i czekał na kolejny zabieg. A potem wróci do zdrówka
Byłam wczoraj w knajpce i wytańczyłam się na całego, aż mam odciski na stopach. Dobrze się bawiłam, ja i moje koleżanki, więc było super.
Teraz po takim pt należy mi się relaks, ale niedługo bo lęcę zapoznawać się z ofertą plusa i tż Wolę to drugie
Stary 2008-11-01, 16:18   #1538
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
w Katowicach na GWSH. specjalizacja turystyka krajowa i zagraniczna
to na którym Ty roku teraz jesteś?
szkoła wKatowicach mi nie pasowała, ale przedmiot jednak o wiele bardziej interesował niż zarządzanie...mam teraz czasem ochotę wrócić na TiR ale to już raczej niemożliwe
Jestem na 3cim roku
Stary 2008-11-01, 17:24   #1539
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
dziewczyny leci powtórka na TVN STYLE Trinny i Susannah rozbierają
o plus size jeśli któraś nie oglądała
Wrrr! Czemu ja TVN STYLE nie mam...?

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny.
Tęskniłyście za mną? Tyle wczoraj miałam do zrobienia, że dopiero teraz mam czas spokojnie do was zajrzeć i coś naszkrobać.
Najpierw miałam 12h w pracy. Ale wyszłam po 8, bo mam dobrodusznego szefa i zrozumiał, że mam ochotę na wypad z dziewczynami do knajpy, i puścił mnie 4h wcześniej
A w pracy na razie nic ciekawego się nie działo, bo to był mój 1 dzień i niewiele kojarzyłam. Mam stertę papierów do zapoznania się i nauki. I wszystko na już. Ale rozplanuje sobie to jakoś rozsądnie.
Mój tata dzisiaj wyszedł ze szpitala. Zrobili mu w końcu zabieg, tzn. sądę wewnętrzną. Będzie sobie z nią chodził jakieś 2 miesiące i czekał na kolejny zabieg. A potem wróci do zdrówka
Byłam wczoraj w knajpce i wytańczyłam się na całego, aż mam odciski na stopach. Dobrze się bawiłam, ja i moje koleżanki, więc było super.
Teraz po takim pt należy mi się relaks, ale niedługo bo lęcę zapoznawać się z ofertą plusa i tż Wolę to drugie
Bardzo tęskniłyśmy Nawet się głupio nie pytaj
Widzę, że w pracy na razie nie jest źle, zwłaszcza w kwestii szefa Oby tak dalej, oby tak dalej...
Ja też muszę znajomych na jakieś balety wyciągnąć, bo tak dawno nigdzie nie byliśmy, że szok, a ja uwielbiam tańczyć! Na razie zapitalam po domu z moją chustą do tańca brzucha wokół bioder i ćwiczę sobie własną choreografię

Lecę zakopać się pod koc z jakąś dobrą książką i kubkiem czerwonej herbaty- to mój ulubiony sposób na jesienne popołudnia. A później chyba trochę poćwiczę, bo taki dzisiaj obiad wtrząchnęłam u babci, że jakby nie patrzeć odpokutować to muszę
Stary 2008-11-01, 19:44   #1540
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam was dziewczyny.
Mój tata dzisiaj wyszedł ze szpitala. Zrobili mu w końcu zabieg, tzn. sądę wewnętrzną....
taaaak tęskniłyśmy BARDZO!!!

to fajnie że trafiłaś na dobrego szefa to dobrze wróży teraz tylko musisz się nauczyć tych papierów... biedna ale na pewno szybko CI pójdzie!!!

Super że tata czuje się coraz lepiej! oby szybko wrócił do zdrowia

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Wrrr! Czemu ja TVN STYLE nie mam...?

Ja też muszę znajomych na jakieś balety wyciągnąć, bo tak dawno nigdzie nie byliśmy, że szok, a ja uwielbiam tańczyć! Na razie zapitalam po domu z moją chustą do tańca brzucha wokół bioder i ćwiczę sobie własną choreografię

Lecę zakopać się pod koc z jakąś dobrą książką i kubkiem czerwonej herbaty- to mój ulubiony sposób na jesienne popołudnia. A później chyba trochę poćwiczę, bo taki dzisiaj obiad wtrząchnęłam u babci, że jakby nie patrzeć odpokutować to muszę
nie masz co żałować... rozczarowałam się tym programem, myślałam że bardziej zdrobią program faktyczne GDZIE CO KUPIĆ i właśnie jakieś takie bardziej konkretne wskazówki a oni skupili się na tym że duże rozmiary są bardziej namiotowe i bezkształtne... i żeby przekonać sklepy do tego żeby zmienili styl szycia tych ciuchów.... akurat coś to zmieni... eh... i co mnie zdziwiło że niby w Anglii puszyste nie mają gdzie się ubierać... ciekawe co by powiedzieli gdyby wpadli do Polski hahahah

ciekawe jakie będą te Twoje zajęcia z tańca brzucha! czekam na relacje

miłego wieczorku

Stary 2008-11-01, 23:22   #1541
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

łooooooooooooo plociuchy znalazlam was sasasa
postanowienie wam skladam od jutra do XXX czasu wieczorem zawsze cwicze musze w opisie zamiescic co by nie zapomniec
Stary 2008-11-01, 23:59   #1542
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
postanowienie wam skladam od jutra do XXX czasu wieczorem zawsze cwicze musze w opisie zamiescic co by nie zapomniec
az tak ci sie podoba cialko Naomi????
Stary 2008-11-02, 07:40   #1543
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
ciekawe jakie będą te Twoje zajęcia z tańca brzucha! czekam na relacje
Będę pisać na bieżąco W czwartek mój debiut

Cytat:
Zaraz tam plociuchy
No jak nam obiecujesz to nie ma zmiłuj- teraz musisz ćwiczyć

Duży buziak na dzień dobry, dziewczyny
Stary 2008-11-02, 09:04   #1544
Faficzkowa
Wtajemniczenie

trochę prywaty bo muszę to wyrzucić z siebie....

sorry ale K****A!!!!! z racji wszystkich świętych jest u mnie babcia... staruszka ma 82 lata i wiecie już nie kojarzy tak jak powinna, ale co jak co CZEPIA SIĘ TAK JAK ZAWSZE, twierdzi że to dla MOJEGO dobra itp....

Dzisiaj rano wstałam w piżamie, koszulka taka przylegająca do ciała, a ona rzuciła tekstem "ale nie widać żebyś coś schudła" moja siostra nienawidzi jak ona coś mówi apropo MNIE MOICH DIET, CIAŁA, ODCHUDZANIA i tym podobnych (bo od zawsze czepia się mnie bo to ja byłam ta gruba,a siostra mieście się w normach 60kg) więc od razu jej powiedziała że co gada za głupoty bo przecież widać że schudłam... ja skapitulowałam wole nic nie mówić bo zaraz chce mi się ryczeć... oprócz tego zaczęła się czepiać że mam małe piersi (w porównaniu z siostrą i mamą to mam "pituty" jak to określono w Lejdis ) to już wtedy jej odpowiedziałam czy nie ma już czego się czepiać, przecież ich nie zmienię, to ona powiedziała "tak tak ale wiesz masz takie małe te piersi że nie wiem czy jakiemuś chłopakowi się spodobają"........ ręce mi opadają jak słyszę jej kolejne newsy i przemyślenia.... JAK MOŻNA COŚ TAKIEGO POWIEDZIEĆ... moja mam zawsze potem jej robi repryment\dę i mówi PO CO TAKIE RZECZY MÓWI to ona PO FAKCIE zdaje sobie sprawę że faktycznie mogła tego nie mówić.......
od małego mnie frustrowała że jestem gruba, że nikt mnie nie będzie chciał, że mam się odchudzać!!! nie ważne jest to że mam otyłość wtórną, niee,,,, dla niej coś takiego nie istnieje bo nie wie co to jest... JA PIERDZIELE na dzień dobry humor do d.......

eh mam nadzieję że u was znacznie lepiej niż u mnie
miłego dnia

Stary 2008-11-02, 09:06   #1545
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
az tak ci sie podoba cialko Naomi????
Jest boska, umiesniona tam gdzie trzeba ehhh.... no nic wprowadzilam zmiany w zycie i juz od rana trzymam diete

dzien dobry

Faficzkowa eh ja tez slyszalam takie teksty, np. od ciotki.."oj cos znowu przytylas" - chociaz nie przytylam...mam pierd***lca na pukncie wagi bo waze za duzo a tu jeszcze takie teksty...co do cyckow..kiedys sasiadka kolezanka mojej mamy cos mowila o sklepie z biustonoszami i tekst:eee ale Ty to masz takie maciupenkie....chociaz mam duze B jak nie C w porywach :| ( jej corki w wieku 18 lat nosza F sa male krepe i maja krotkie nozki i to ma byc takie fajne??) stwierdzilam ze wole swoje niz byc kaleką z wielkimi zwisami....
podobaja mi sie duze biusty ale musialam babsztylowi zwisłemu dowalic :P
Tak czy siak wiem jak sie musialas czuc Ja faceta mam wiec slepy pewnie jak kret ale skoro nie uciekl nie jest tak zle

Edytowane przez guantanamera
Czas edycji: 2008-11-02 o 09:22
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 09:19   #1546
Faficzkowa
Wtajemniczenie

hehehehe bardzo ładnie jej powiedziałaś.... ludzie obcy są wredni... też słyszałam "oj widzę że znowu przytyłaś" a sama ta koleżanka dołożyła sobie chyba 10 kg tak na oko
ale kurde babcia, jak ona może coś takiego mówić? masakra... ale ona mojej mamie mówiła gdy ważyła 59 kg z moją siostrą w ciąży, że jest gruba wiec co się dziwić.... ręce opadają... mam jej ochotę tak jej dogadać że szok, ale nie wypada w końcu to moja babcia ale powinna się ugryźć w język...

Stary 2008-11-02, 09:29   #1547
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

no widzisz...rodzina :/
Faficzkowa a jakie masz sposoby na to zeby kg spadaly? duzo cwiczysz? jakas specjalna dieta czy po prostu MZ
Stary 2008-11-02, 09:52   #1548
nice6irl
Zakorzenienie

Witam,

Fafi, ale ci ta babcia podniosła ciśnienie. Niepotrzebnie tyle plecie. Najważniejsze, że my wiemy, że się starasz, więc nie przejmuj się jej docinkami. Dobrze wiem, że to nie jest najłatwiejsze, ale nie ma innego sposobu, zwłaszcza, że to rodzina. Moim zdaniem to taka kobieta, której zawsze będzie nie pasować twoja waga, wzrost, biust, kolor oczu, długość paznokci, bo jest jakaś uprzedzona nawiedzona. Coś a la moja mama. Trzymaj się i nie poddawaj

A ja znów pokłóciłam się z tż i na grobach spacerowałam sobie wczoraj sama...
Stary 2008-11-02, 09:59   #1549
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Nice ja sie z moim klocic nawet nie moge bo od miesiaca go nie ma :|
ale oby do czwartku....

a jak wyniki w bieganiu?? biegasz sama czy z kims?
Stary 2008-11-02, 10:19   #1550
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam,

Fafi, ale ci ta babcia podniosła ciśnienie. Niepotrzebnie tyle plecie. Najważniejsze, że my wiemy, że się starasz, więc nie przejmuj się jej docinkami. Dobrze wiem, że to nie jest najłatwiejsze, ale nie ma innego sposobu, zwłaszcza, że to rodzina. Moim zdaniem to taka kobieta, której zawsze będzie nie pasować twoja waga, wzrost, biust, kolor oczu, długość paznokci, bo jest jakaś uprzedzona nawiedzona. Coś a la moja mama. Trzymaj się i nie poddawaj

A ja znów pokłóciłam się z tż i na grobach spacerowałam sobie wczoraj sama...
mi by te jej "rady" komentarze nawet nie przeszkadzały jakby serio coś wiedziała na ten temat ale ona uważa żeby schudnąć to najlepiej nic nie jeść i nie ważny jest efekt jojo... i nie jest istotne to że mam problemy z hormonami i znacznie więcej czasu i siły muszę włożyć w to żeby w ogóle coś zrzucić... najgorsze jest to że ona chyba nawet nie rozumie co to są hormony... bo wiadomo przez wojnę nie mogła się uczyć a teraz takie wiadomości już do niej nie docierają... eh.... cóż przykre jest jak takie słowa słyszy się od bliskich, którzy nie doceniają starań... ale tata przynajmniej poprawia mi humor bo chwaliłyśmy mu się że wszystkie trzy (mama, siostra i ja) schudłyśmy każda w sumie po 1 kg to tata stwierdził "boooshe ale szczuplaczki mam w domu "

przykro mi z powodu kłótni z TŻtem ale na pewni wkrótce się pogodzicie

Cytat:
no widzisz...rodzina :/
Faficzkowa a jakie masz sposoby na to zeby kg spadaly? duzo cwiczysz? jakas specjalna dieta czy po prostu MZ
w chwili obecnej jestem na diecie Montigniaca! POLECAM GORĄCO!!!! jadam do syta i waga spada!!!! jedynym minusem jest to że trzeba przestrzegać godzin posiłków no i ZERO przekąsek... pierwsze dni były TRAGICZNE a teraz nawet mi ich nie brakuje, zaczynam robić się głodna, wypijam szklankę wody albo herbatki ta dieta na prawdę działa, bo poprzednio mimo że byłam na meridii i ograniczałam jedzenie no i uważałam na to co jem to waga praktycznie nie spadała... dla porównania od 20.09 do 27.20 schudłam jedynie 3 kg!!!! a teraz w ciągu 6 dniu na diecie MM to już -1kg!!!! różnica jest prawda?
w chwili obecnej mało ćwiczę... jedynie 100-200 brzuszków dzienne, jakieś skręty żeby trochę talie rozruszać i może 2-3 razy w tygodniu rowerek stacjonarny ok 30min... ale może w poniedziałek pojadę do bieżnię więc MAM NADZIEJĘ BĘDĘ ĆWICZYŁA CODZIENNIE!!!

a ile ty masz do zrzucenia?

Stary 2008-11-02, 10:20   #1551
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Nice ja sie z moim klocic nawet nie moge bo od miesiaca go nie ma :|
ale oby do czwartku....?
Przynajmniej nie ma między wami wojny. Mój tż jak % to zawsze ma do mnie problemy. Wczoraj sobie popił i taka chaja się zrobiła z niczego. Ja się nawet nie odzywałam, a on na mnie wrzeszczał. To dowodzi, że wystarczy moja obecność, jego alkohol we krwi i dym gotowy. Zabrałam się i wyszłam pochodzić po grobach sama, a potem pojechałam do domu.
Cytat:
a jak wyniki w bieganiu?? biegasz sama czy z kims?
Fajnie się czułam po każdym biegu i szło mi coraz lepiej. Ćwiczenia to jedyna skuteczna metoda, w moim przypadku, na zrzucenie zbędnych kg. Biegałam z bratem lub sama. A teraz mam pracę więc trzeba zorganizować to sobie od nowa. Być może zapiszę się na jakiś aerobik, albo siłownię
Stary 2008-11-02, 10:23   #1552
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dziewczyny bo prawda jest taka ze z rodzina to sie najlepiej wychodzi na zdjeciu Ja dziadkow od strony mamy mam cudownych, oboje kolo 80, ale nadal trzezwo myslacy, lubie z nimi rozmawiac, czesto zartujemy, wczoraj wrecz zrywalismy boki Babcia od strony taty od 20 lat jest wdowa i chyba to jest przyczyna jej zdziwaczenia, ale nie jest az tak straszna Sa osoby ktore zyja na zlosc sobie i innym, tylko nie wiem po co one to robia... czerpia z tego satysfakcje? Gdybym ja miala zostac kiedys takim zgredem zatruwajacym zycie wlasnym wnukom/dzieciom/ komukolwiek, to wolalabym chyba strzelic sobie w leb
Stary 2008-11-02, 10:30   #1553
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Przynajmniej nie ma między wami wojny. Mój tż jak % to zawsze ma do mnie problemy. Wczoraj sobie popił i taka chaja się zrobiła z niczego. Ja się nawet nie odzywałam, a on na mnie wrzeszczał. To dowodzi, że wystarczy moja obecność, jego alkohol we krwi i dym gotowy. Zabrałam się i wyszłam pochodzić po grobach sama, a potem pojechałam do domu.
kochana na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad tym związkiem... kobieto jak on jest taki wybuchowy po alkoholu to co będzie za jakiś czas? nie chcę źle wróżyć ale znam takie przypadki.... do podniesienia ręki na Ciebie nie jest daleka droga... jesteś tak fajną dziewczyną że w mig kogoś nowego znajdziesz... a ten Twój koleś jest jakiś lekko nienormalny...

Cytat:
Dziewczyny bo prawda jest taka ze z rodzina to sie najlepiej wychodzi na zdjeciu Ja dziadkow od strony mamy mam cudownych, oboje kolo 80, ale nadal trzezwo myslacy, lubie z nimi rozmawiac, czesto zartujemy, wczoraj wrecz zrywalismy boki Babcia od strony taty od 20 lat jest wdowa i chyba to jest przyczyna jej zdziwaczenia, ale nie jest az tak straszna Sa osoby ktore zyja na zlosc sobie i innym, tylko nie wiem po co one to robia... czerpia z tego satysfakcje? Gdybym ja miala zostac kiedys takim zgredem zatruwajacym zycie wlasnym wnukom/dzieciom/ komukolwiek, to wolalabym chyba strzelic sobie w leb
to jest to że moja babcia kiedyś była ZA***ISTA!!!! jak miałaś np 13 lat to po prostu wszyscy moi znajomi ją uwielbiali, chcieli do niej chodzić częściej niż ja! no rewelacja!!!! np jak rodzice szli gdzieś na sylwestra ona nas "pilnowała" to razem ze mną imprezę organizowała i się z nami bawiła, tańczyła... brakuje mi TEJ babci bo teraz to jest inna kobieta.... może ona faktycznie zdziwaczała... dziadek nie żyje 24 lata.... ale ja faktycznie widzę że ona to mówi dla mojego dobra tylko ona to źle ubiera w słowa!!! niestety... eh... moja mama już mi powiedziała że jak na starość będzie taka jak babcia to mam od niej pozwolenie żeby ja udusić

Stary 2008-11-02, 10:50   #1554
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Montignac eh no tak chyba bed emusiala zrobic podejscie..tez mam problemy z hormonami przec chorą tarczycę wiec wiem co to znaczy jak sie chce schudnac chcialabym zrzucic nawet kg..kazdy bedzie sukcesem..uzbieralo sie ich 10
Stary 2008-11-02, 10:59   #1555
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Montignac eh no tak chyba bed emusiala zrobic podejscie..tez mam problemy z hormonami przec chorą tarczycę wiec wiem co to znaczy jak sie chce schudnac chcialabym zrzucic nawet kg..kazdy bedzie sukcesem..uzbieralo sie ich 10
spróbuj na prawdę warto.... początki są trudne ale warto!!! ja dopiero 7 dzień a już mi łatwiej
eh 10 kg to spokojnie dasz radę!!!
trzymam kciuki!!

Stary 2008-11-02, 11:03   #1556
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

kiedys zwalilam juz 14 niestety 6 wrocilo przez moja milosc do jedzenia
Stary 2008-11-02, 11:08   #1557
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
kiedys zwalilam juz 14 niestety 6 wrocilo przez moja milosc do jedzenia
yhym skąd to znam ja miałam -10kg jednak przyszedł czas studiów i wróciło 18 kg...
ale teraz się nie dam! mam motywację bo i mama i siostra, razem najczęściej jadamy więc mnie nic nie kusi

Stary 2008-11-02, 11:10   #1558
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

mnie dobija moj brzuch mam go dosc...zreszta wybieram sie do sluzb mundurowych i musze byc sprawna
Stary 2008-11-02, 11:16   #1559
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie dobija moj brzuch mam go dosc...zreszta wybieram sie do sluzb mundurowych i musze byc sprawna
no to tym bardziej masz motywacje!!!! a dodatkowo wiesz że potrafisz schudnąć więc DO DZIEŁA

Stary 2008-11-02, 11:21   #1560
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

eh no tylko ta motywacja..mam nadzieje, ze tym razem sie uda zjadlam sniadanie o 9 a juz jestem glodna uciekam dziewczyny do wieczora
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości