|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Ja zjadlam owsianke na wodzie z mrożonymi śliwkami i powidłem sliwkowym
Edytowane przez 1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb Czas edycji: 2008-11-02 o 09:21 |
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wkońcu wciełam zawijasy z szynki, ogórka i serka - sztuk 4, do tego duży jogurt naturalny i koniec... więcej nie wcisne...
|
|
|
|
#2103 |
|
Konto usunięte
|
Basienka przeczytalam twoj watek (nie caly, przyznaje sie
) i chyle czola
|
|
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
Ponieważ to mój pierwszy posiłek To powiedzcie mi, proszę, czy jest dobrze skomponowany:
- dwa jajka gotowane - plaster szynki - 1/3 ogórka surowego (z tych długich) - dwa plasterki pomidora - 1/3 małej papryki - herbata zielona Pozdrawiam |
|
|
|
#2105 |
|
Wtajemniczenie
|
Cykado zrobilas mi ochote na owsianke. Nie wiem czemu tak dawno nie jadlam. Ide sobie zrobic tyle ze na mleku i z mrozonymi wisniami.
![]() EDIT: Kurcze bylam pewna, ze mam owsianke, a jednak sie mylilam.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-02 o 10:58 |
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
dziendoberek
dzisiaj z ciekawosci weszlam na wage.pokazala 74,6 fajnie fajnie[chociaz wiem ze to dlatego ze zoladek byl calkiem pusty i inne wnetrznosci tez]ale i tak mi sie to podoba. no a dzis bedzie bialeczko i warzywka
|
#2107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aczkolwiek slyszalam,ze ne nalezy laczyc swiezego ogorka z pomidorem poniewaz nie wszystkie witaminy zostana chloniete czy cos w tym stylu.moze zastap ogorkiem kiszonym??
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś zjadłam: ś: sałatka z wczoraj (z kolacji) 2ś: kakao deco-moreno z mlekiem 0,5% ok 0.33l + dwie łyżki o: ogórek zielony i pierś z kurczaka faszerowana oliwkami (które wydłubałam, jakoś mi dziś nie podeszły ) mozarellą i szczyptą koncentratu pomidorowego.p: 30 szt pistacji k: zjem chyba tuńczyka (może być z puszki w sosie własnym? czy ma być świeży?) z pomidorem. A jak to jest z przyprawami? Bo wyczytałam, że vegeta i inne mają cukier więc jak zostaje sól, pieprz i zioła tak? Czy, może używacie czegoś innego? A i substytut cukru. To słodzik dla diabetyków czy jak? asiol Trzymaj się i nie daj się, bo jak tak mówicie to ja też zaczynam mieć doła, że to wszystko będzie o Pozdrawiam.
Edytowane przez Elfik333 Czas edycji: 2008-11-02 o 15:13 |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Hey dziewczynki
Też piję to cacao ![]() Cytat:
Ja je odstawiałm, kupiłam za to w markecie przyprawę typu vegeta bez dodatku cukru z warzywami sttała tam gdzie zdrowa żywność i jest b. smaczna tak to słodziki są sypkie i w pastylkach ![]() A mi się wydaję że u mnie jakoś bez zmiannnn zobaczymy co waga na to ? może jutro zobaczę ![]() Mhhhhh zrobiłam sobie kawkę......niestety nie mam już mleka i piję czarną ![]() Podzielę sięz Wami
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
Elfik tunczyk moze byc z puszki.jak masz swiezy filet to jeszcze lepiej
![]() co do przypraw to oczywiscie nie stosuj gotowych moksow z cukrem.lepiej samemu skomponowac to na co ma sie ochote i wiesz co jest w srodku ![]() ja powoli przechodze na druga faze.zostaly mi jeszcze dni z fazy nr 1 sle juz pare razy zgrzeszylam,wiec postnowilam przejsc n dwojke. w pasie 2cm gdzies sie zgubily
|
|
|
|
#2112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kilka w szufladzie coś muszę z nimi zrobić....Ale znalazłam alternatywę kupiłam zioła do sałatek KAMISA tam cukru niet ![]() Cytat:
za obiecującą 2 fazęi ogromne za te -2cm super!!!
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i takze trzymam kciuki zeby kg lecialy na trej 2f
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
pysiamn, topka, zielonamorelka wielkie dzięki
i topka gratulacje! ![]() Ja mam do końca 1 fazy tylko 12 dni . Może się uda ![]() pysiamn masz bardzo ładne filiżanki. Chyba masz kilka ślicznych kompletów? Te brązowe z budyniem czekoladowym są super.
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te z budyniem to było zdjęcie z książki, chyba o tym pisałam , bo jak ktos poprosił o przepis to ja już swoje wtedy pozarłam ![]() reszta zdjęć jest mojego autorstwa )))p.s nie mam dziś pomysłu na kolację zaraz powertuję książkę hihi
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-02 o 16:25 |
|
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
A ja się dziś przeżarłam. Tego tuńczyka na kolację to sobie daruję.
pysiamn że z książki to nie wiedziałam, ale ładne tamte też.
|
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje dziewczyny za gratulacje
![]() ja z racji 2 fazy wszamalam niedawno chlebek ciemny zapieczony z serkiem zoltym light,pomidorem,pieczarka mi i bazylia.poezja na obiadokolacje bedzie pieczony kurak i gotowane brokuly,kalafior,groszek i szparagi(te ze sloiczka.dzis kupilam na sprobowanie).wiem,ze troche pozno na obiad ale dzis nie za dobrze sie czuje-maly kac i na jedzenie nie mialam ochoty.dopiero jakos po spacerze z synkiem mi przeszlo a tz w lozku sie kuruje he he.o lampke wina za duzo![]() a i jeszcze mialam napisac do Ciebie Elficzku,ze moze i za duzo dzis zjadlas ale warto cos na kolacje jednak przekasic.tak dla podtrzymania dobrej pracy zoladeczka i co by metabolizm sprawnie dzialal a Ciebie pysiamn z kolei podziwiam za to przegladanie ketchupow,majonezow,przyp raw.kulinarny Sherlock Holmes z Ciebie ![]() a i wyprobuje Kamisa skoro polecasz
Edytowane przez topka Czas edycji: 2008-11-02 o 17:46 |
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Pamięta mnie ktoś?
Tyle nowych osób.. mnie zaledwie tydzień nie było, a już problem z dowidzeniem kogoś ze "straszej" ekipy.
|
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
ja nie pamietam bom nowa
ale zdaje sie,ze ktos o Ciebie upominl we wczesniejszych postach |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie działam tu juz chyba 3 wątek ;D Jak tam dziewczęta idzie Wam odchudzanie? |
|
|
|
|
#2121 |
|
Zadomowienie
|
Za dużo zjadłam mówisz? Dziewczyny mówiły o 5 posiłkach. Więc ile powinnam jeść?
No jednak zjadłam tego tuńczyka z pomidorkiem i szczyptą soli ![]() Ja niestety też Cię nie kojarzę bo jak widać dopiero 2 dzionek. A z moim metabolizmem nie bardzo ( Wypiłam szklankę siemienia lnianego ale nie wiem czy to coś da.
|
|
#2122 | ||||
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki, jakos udalo mi sie dopasc internet i nadrabialam weekendowe zaleglosci, dla mnie weekendy sa najtrudniejsze na dietce, p
w piatek robilam omleta z pieczarkami i szyneczka i oczywiscie mi sie rozpadl, taka za mnie kuchara, ale w smaku byl przepyuszny a sobota to dietkowa porazka, obiad u tesciowej po calodziennych spaecrach na cmentarzu....u czego tam nie bylo na tym stole!!!ale sukces, nei skusilam sie na serniczek Babci Helenki, heehhe za to z niedziele mam pusta lodowke i burczy mi w brzuchu, mielsimy wziac jedzenie od tesciowej, ale jakos tak wyszlo ze tego nei zrobilismy i zostaly mi same jakies smieci w lodowce ktore wciagam ![]() od jutra grzeczny powrot na plaże Cytat:
Cytat:
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9547650]Czesc dziewczyny Fruity Właśnie nie wiem gdzie są wszystkie Paparak widziałam ostatnio w watku o Gotowych na wszystko a reszty nie ![]() U mnie dzis ladnie, są i węgle i białko i warzywa. Ale ostatnio jest tak srednio co drugi dzien, ladnie , grzesznie , ladnie itd...[/quote] pewnie cala starszyna juz taka chuda, ze nei chca juz nami sobie poflirtowac Cytat:
gratulacje, 2 cm, i jeszcze troszke i jestesmy u celu Cytat:
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Bambi dziękuję
A no, postaram się Was częściej odwiedzać. ![]() edycja: Matko, dziewczyny nie wierzę ;O Właśnie zrobiłam sobie takie małe wyliczanko i w sumie na SB schudłam o 50 cm ! (biorąc pod uwagę talię, uda, biodra i niestety biust) Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-11-02 o 19:01 |
|
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za rady
Zaraz przejrzę wątek dotyczący przepisów i nie będę Was zamęczać Dziś byłam u szwagierki, gdzie stół uginał się od potraw ale ja zjadłam tylko sałatkę ogórkowo-paprykową, plater wędliny, dwa śledzie i ogórki kiszone. Chociaż te śledzie to chyba nie bardzo ... No i jeszcze grzeszek - ponieważ byłam już głodna, to wsunęłam schabowego ale zdjęłam z niego panierkę - powiedzcie, że to nie było aż takie złe Muszę przyznać, że pierwszy dzień SB prawie za mną a ja jestem najedzona. Narazie jestem bardzo zadowolona, potrzebuję tylko przepisów, bo samej to ciężko wymyślać. Kolacja to: serek wiejski light, dwa plasterki serka light i 1/4 surowej papryki.Pozdrawiam i mam nadzieję zostać z Wami jak najdłużej
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
ch_aga mam nadzieję, że znasz nasz cudny wątek z przepisami sb?
I nie bądź zdziwiona, że jesteś najedzona. SB to nie głodówka. Jeżeli będziesz jadła odpowiednie produkty, to tak będzie cały czas. A schabowy, bez panierki to nie jest źle Oczywiście jak masz jakieś pytania, to pisz, przecież kto pyta nie błądzi
|
|
|
|
#2126 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!
Mam pytanie odnosnie serka riccota i mocarella, jakiej firmy uzywacie??bo ja widzialam tylko jakies tłuste, wiec chyba takich nie mozna ??
|
#2127 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jaki ładny avat ![]() Co slychac? Cytat:
|
||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ricotty i mocarella wiem, że dziewczyny jedzą na SB. Grunt, żeby miał dużo białka, a mało węgli.edycja: A, nie mówiłam, że Cykada wie wszystko? A Kochana u mnie jakoś leci, mam więcej czasu to wpadłam do Was bo się stęskniłam
Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2008-11-02 o 19:51 |
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za pomoc
i oczywiscie licze na Wasza pomoc
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do ricotty, to nie mam pomsylu jak ja wykorzystac wlasnie zrobialm sobie koktaj z dynia i siemieniem, trzeba sie troszke oczyscic po tej rozpuscie weekendowej ![]() kurcze Marzeniatko...50 cm chylimy czołaleca na PRISON BREAK
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

) i chyle czola

fajnie fajnie[chociaz wiem ze to dlatego ze zoladek byl calkiem pusty i inne wnetrznosci tez]

aczkolwiek slyszalam,ze ne nalezy laczyc swiezego ogorka z pomidorem poniewaz nie wszystkie witaminy zostana chloniete czy cos w tym stylu.moze zastap ogorkiem kiszonym??

Ja je odstawiałm, kupiłam za to w markecie przyprawę typu vegeta bez dodatku cukru z warzywami sttała tam gdzie zdrowa żywność i jest b. smaczna 

za obiecującą 2 fazę

zaraz powertuję książkę hihi
i na jedzenie nie mialam ochoty.dopiero jakos po spacerze z synkiem mi przeszlo
wystarczy Marzena 

A schabowy, bez panierki to nie jest źle