..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::.. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 18:16   #2071
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..

Cytat:
Napisane przez DarkChocolateWithChilli Pokaż wiadomość
Bardzo ładny jadłospis A co do tej jajecznicy, to wydaje mi się iż powinnaś zrobić z tylu jaj, abyś sie najadła. Nie chodzi przecież o to, żeby się głodzić
Cieszę się, dzięki za pomoc

Ktoś pisał o odtłuszczonej mozzarelli a ja kupiłam taką jaka była
a co w takim razie z parmezanem? Mój ma ok 32% ma służyć do posypania ryby w jednym z przepisów jakie znalazłam.
Stary 2008-10-31, 20:11   #2072
zielonamorelka
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny
pomyslalam ze chyba od poniezilku przede na 2 faze moze wtedy cokolwiek zrzuce
ale chcialam rowniez od czasu do czasu[tal co kilka dni nieregularnie]robic 1 dzien 1. fazy moze tak bycbo z wegli to ja bede ogolnie pewnie jadac tylko owoce i na obiady jakis ryz brazowy lub ew makaron razowy od czasu do czasu i chyba nic innego.moze czasem chleb jak znajde
sama juz nie wiem doradzcie mi kochae
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
zielonamorelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:35   #2073
DarkChocolateWithChilli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielonamorelka Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny
ale chcialam rowniez od czasu do czasu[tal co kilka dni nieregularnie]robic 1 dzien 1. fazy moze tak bycbo z wegli to ja bede ogolnie pewnie jadac tylko owoce i na obiady jakis ryz brazowy lub ew makaron razowy od czasu do czasu i chyba nic innego.moze czasem chleb jak znajde
Morelko, jeśli się męczysz na I fazie, może faktycznie warto by przejść na II. Jest większa ilość dozwolonych produktów więc równocześnie łatwiej jest się trzymać zasad. Wiadomo, będziesz chudła powoli, ale jeśli wytrwasz, efekty będą na pewno zadowalające

DarkChocolateWithChilli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:42   #2074
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Morelko, jeśli się męczysz na I fazie, może faktycznie warto by przejść na II. Jest większa ilość dozwolonych produktów więc równocześnie łatwiej jest się trzymać zasad. Wiadomo, będziesz chudła powoli, ale jeśli wytrwasz, efekty będą na pewno zadowalające
tez tak mysle.
bardzo chcialam schudnac do swiat ale wiem ze na 1 fazie na ktorej ciagle jem slodycze nei schudne a przytyje wiec moze na 2 schudne chociaz polowe tego co chcialam.mam jeszcze ponad 7 tygodni wiec chociaz do tych 70 kilo bym mogla zejsc.a lepiej wolno a na dlugo prawda
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-10-31, 20:57   #2075
topka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfik333 Pokaż wiadomość
To znowu ja
Na jutro planuję taki jadłospis:
ś: jajecznica z pieczarkami, zielony ogórek, czerwona herbata
2ś: 30 szt orzeszków pistacjowych (udało mi sie zdobyć tylko solone, mogą być?)
o: mintaj z foli pieczony w piekarniku w ziołach i pomidor
p: kalafior
k: wieśniak z ogórkiem lub danio warzywne ogórkowe i czerwona herbata.

Może być? Nie pokiełbasiłam niczego? Z ilu jaj mogę zjeść tej jajecznicy?
Bardzo Was proszę o weryfikacje.
wydaje mi sie,ze troche za malo.pistacje moglabys zjesc z np.jogurtem naturalnym bez cukru i podwieczorek jakos urozmaicic bo samo warzywo to nie posilek.moze zrob z niego jakas salatke??z tunczykiem albo piersia z kuraka?wtedy bedzie wartosciowo

u mnie z kolei tragedia z dieta prze chorobe.rozlozylo mnie totalnie.i dzisiejszy jadlospis skladal sei z jajecznicy.kubka mleka z miodem i czosnkiem,cukierki halls na gadlo i na obiadokolacje smozony losos i gotowane brokuly.prost i pyszne.glodna siedze ale w domu nic sb nie ma oprocz jajek a ja sie nie moge i nawet nie chce nigdzie ruszac

pysiamn smakowicie wygladaja Twoje "deserki"

zielona morelko nie lam sie!do swiat masz jeszcze duzo czasu.powoli uda Ci sie pieknie schudnac.wybirz sobie rzeczy czy potawy z dozwolonych na II fazie i sie nimi zajadaj.wierze,ze sie uda
topka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 21:28   #2076
DarkChocolateWithChilli
Raczkowanie

Cytat:
tez tak mysle.
bardzo chcialam schudnac do swiat ale wiem ze na 1 fazie na ktorej ciagle jem slodycze nei schudne a przytyje wiec moze na 2 schudne chociaz polowe tego co chcialam.mam jeszcze ponad 7 tygodni wiec chociaz do tych 70 kilo bym mogla zejsc.a lepiej wolno a na dlugo prawda
Dokładnie tak . Wiadomo, że jednym służy I faza, innym nie. Zależy od organizmu, samozaparcia... Mam nadzieje, że na II fazie uda Ci się osiągnąć wymarzoną wagę, czego Ci z całego serca życzę

Stary 2008-10-31, 21:37   #2077
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paooolka23 Pokaż wiadomość
z tego co ostatnio wyczytałam na opakowaniu parówki zawierają skrobię ziemniaczana

mam dzis za soba serek wiejski, kawałek chudego kabanosa i czerwoną fasole. niedługo jakis obiad trzasne ale nie wiem jeszcze co. dzis jade do rodziców i z tego co słyszałam nic zgodnego z dieta SB w domu nie bedzie. dlatego kupie sobie ryne i pojade ze swoim prowiantem hmmm do czego to doszło załuje tylko ze nie zjem rosołku z kluseczkami bo baaaardzo lubie moze uda sie to jakos załatwic hm
Co do parówek, to powiedziałam, że nie ma bata... odchudzanie składa się z 90% diety i 10% grzeszków... lepiej zjeść jedną paróweczkę, niż np wciąć jakieś ciacho, czekoladę czy coś...

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Hey dziewczynki

Basiulka Łusia świetnie drepcze brawa dla malego :dreptacza: nasz tak chodził tak dopiero przed urodzinkami

Wczoraj robiłam Kremowy budyń espresso wg przepisu z książki.......pychaaaaaa polecam
No to prawda, bardzo ładnie chodzi... a dzisiaj to już wogóle szalała, normlanie przekochana jest, ale na dworze woli za rączke, a przy okazji jakoś tak szybciej jej się idzie... bo jak samą ją chce puścić, to po prostu siada na pupie... i najchetniej by raczkowała. A co do slodkosci to mnie nie przychodza smaki...

Cytat:
Napisane przez bambi1311 Pokaż wiadomość
Basiu, znalazłam przepisy na slodkosci, do wykorzystania ricotty:
Deser szarlotkowy:

ricotta
aromat szarlotkowy
migdały
cynamon
słodzik

Deser kokosowy:

ricotta
aromat - likier kokosowy
wiórki kokosowe
migdały
słodzik

Deser kawowy:

ricotta
kakao naturalne
kawa rozpuszczona w łyżeczce wody
aromat waniliowy
słodzik

mieszamy i do lodówki
Właśnie to jest to, że mnie na słodkie wogóle nie bierze... wiem, że do sałatek jakoś go jeszcze można dać... mi do serca ten serek nie przemawia

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Kasiu nic dziwnego, ze narazie nie tyjesz, bo co chwila robisz faze I na ktorej bardzo malo jesz. Ale tez nie chudniesz. Nawet gdybys teraz chudla, to nie jest zdrowe rozwiazanie i takim sposobem o wiele trudniej bedzie pozniej utrzymac wage.

Ja dzisiaj na nogach od 8, wiec zdazylam juz sporo zjesc. Dzisiaj piatek, wiec jako typowy piatek, poker wieczorem i obiad dopiero poznym wieczorem.
Jak narazie udalo mi sie zjesc
- 2 kromki pelnoz. z almette i maasdamer plus warzywa
- jogurt
- 2 kromki pelno. z wedlina, maasdamer plus warzywa

Dzisiaj bedzie jeszcze kilka posilkow.
Zaraz zjem pare mandarynek, moze znowu jakis jogurcik pozniej. No a przed wyjsciem obiadek bialkowo-warzywny.
A co na pokerze to sie okaze.
A ja tam wstaje juz za 15 6 i to dzien w dzien, nie narzekam.... i jem zgodnie z planem

A tak wogóle to zrobilam dzisiaj, jeszcze cieplutkie rogaliczki z ciasta francuskiego z czekoladą i marmoladką, wyszły przepyszne, skosztowałam, bo chciałam zobaczyc jakie będą i mniam mniam... polecam serdecznie, no wiem, moze nie ten watek tutaj na to... ale dla dzieci/meza/kochanka/narzeczonego itd i to z gotowego ciasta francuskiego

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 01:01   #2078
asiol
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

U mnie wczoraj była tragedia z dietą... Wieczorem rzuciłam się na orzeszki ziemne I pół paczki wsunęłam . W ogóle wczoraj miałam jakieś takie załamanie

Ale dzisiaj już grzecznie wracam na plażę. Doszłam do siebie Za ten dzień grzechu przedłużę sobie o 2-3 dni I fazę, żeby nie było tak bezkarnie

Dziewczyny, czy można na I fazie kapustkę z grochem ? Bo babcia zrobiła i aż normalnie ślinka leci na nią. Ale na razie jej nie ruszam, nie wiem czy dozwolona
jak grzeszyc to orzeszkami

Cytat:
Cieszę się, dzięki za pomoc

Ktoś pisał o odtłuszczonej mozzarelli a ja kupiłam taką jaka była
a co w takim razie z parmezanem? Mój ma ok 32% ma służyć do posypania ryby w jednym z przepisów jakie znalazłam.
ja pisalam , jak masz taka to zjedz, tragedii nie bedzie - mozesz jej po prostu zjeść mniej

Cytat:
dzieki dziewczyny
brzmi rozsądnie, nie ma się co katować

ja jak wrocilam na kolacje zjadlam 2 jajka na twardo z avokado
mniam
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 07:48   #2079
bassienkaw
Zakorzenienie

Dzień dobry... ja już sobie nie spie od 5:10... i czuje sie super, maz zrobil niespodzianke, godzine wczesniej z pracy wrocil, wytulilismy sie za caly tydzien co mi przez noc go nie bylo... mile przywitalismy dzien, a wiec cwiczenia dnia dzisiejszego czesc pierwsza zaliczona potem wstala godzine pozniej mała, a teraz spi na powrot. Ja musze pod prysznic, musze sie doprowadzic do stanu uzywalnosci... a tak wogole chwalilam sie juz u siebie, na mz-wr rowniez, to i tu sie pochwale... troszke zbyt ciekawska jestem... i weszlam na wage. Ale juz sie tlumacze czemu... bo trzy dni temu przymierzalam spodniczke, w ktora weszlam,ale wygladalam srednio,wczoraj przymierzam,lezy idealnie... no i zmierzylam cm, bylo mniej... a dzis weszlam na wage a tam
66,2kg
czyli zakładam nowy wątek o swojej historii... to już 20kg za mną

Stary 2008-11-01, 08:52   #2080
zielonamorelka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tak . Wiadomo, że jednym służy I faza, innym nie. Zależy od organizmu, samozaparcia... Mam nadzieje, że na II fazie uda Ci się osiągnąć wymarzoną wagę, czego Ci z całego serca życzę
dziekuje bardzotobie tez sie datak jak kazdej na tym watku

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dzień dobry... ja już sobie nie spie od 5:10... i czuje sie super, maz zrobil niespodzianke, godzine wczesniej z pracy wrocil, wytulilismy sie za caly tydzien co mi przez noc go nie bylo... mile przywitalismy dzien, a wiec cwiczenia dnia dzisiejszego czesc pierwsza zaliczona potem wstala godzine pozniej mała, a teraz spi na powrot. Ja musze pod prysznic, musze sie doprowadzic do stanu uzywalnosci... a tak wogole chwalilam sie juz u siebie, na mz-wr rowniez, to i tu sie pochwale... troszke zbyt ciekawska jestem... i weszlam na wage. Ale juz sie tlumacze czemu... bo trzy dni temu przymierzalam spodniczke, w ktora weszlam,ale wygladalam srednio,wczoraj przymierzam,lezy idealnie... no i zmierzylam cm, bylo mniej... a dzis weszlam na wage a tam
66,2kg
czyli zakładam nowy wątek o swojej historii... to już 20kg za mną
wow szalejeszbasiu hehe gratuluje nono tyko z ciebie przyklad brac i chowac sie w twoim cieniu

ja tez weszlam na wage i ta skubana pokazala 76.2[heh dokladnie 10 kilo wiecej niz twoja]no wiec nie ma bata biore sie za siebie bo jeszcze nigdy nie bylam taka ciezka[a urosnac nie uroslam chyba ze w szerz]
naszczescie duzo bede poza domem to nie bedzie czepiania ze nie jem.[wiadomo cmentarze i te sprawy...]
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-11-01, 10:35   #2081
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333

Cytat:
Napisane przez topka Pokaż wiadomość
wydaje mi sie,ze troche za malo.pistacje moglabys zjesc z np.jogurtem naturalnym bez cukru i podwieczorek jakos urozmaicic bo samo warzywo to nie posilek.moze zrob z niego jakas salatke??z tunczykiem albo piersia z kuraka?wtedy bedzie wartosciowo

u mnie z kolei tragedia z dieta prze chorobe.rozlozylo mnie totalnie.i dzisiejszy jadlospis skladal sei z jajecznicy.kubka mleka z miodem i czosnkiem,cukierki halls na gadlo i na obiadokolacje smozony losos i gotowane brokuly.prost i pyszne.glodna siedze ale w domu nic sb nie ma oprocz jajek a ja sie nie moge i nawet nie chce nigdzie ruszac

pysiamn smakowicie wygladaja Twoje "deserki"

zielona morelko nie lam sie!do swiat masz jeszcze duzo czasu.powoli uda Ci sie pieknie schudnac.wybirz sobie rzeczy czy potawy z dozwolonych na II fazie i sie nimi zajadaj.wierze,ze sie uda
Dzięki, tak zrobie. Trzymaj się i walcz z chorobą. Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
jak grzeszyc to orzeszkami

ja pisalam , jak masz taka to zjedz, tragedii nie bedzie - mozesz jej po prostu zjeść mniej

brzmi rozsądnie, nie ma się co katować

ja jak wrocilam na kolacje zjadlam 2 jajka na twardo z avokado
mniam
Dobra, dzięki. Będzie to trudne, bo jak pisalam kocham sery

Właśnie zjadłam tą jajecznice. Dobra. Pieczarki podsmażyłam na łyżce oliwy i wrzuciłam jaja. Chyba o taką chodziło a nie pieczoną na parze?

Edytowane przez Elfik333
Czas edycji: 2008-11-01 o 10:36
Elfik333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 10:58   #2082
topka
Raczkowanie

Elfik to zalezy od Ciebie jaka jajeczniczke bardziej wolisz.tak jak zrobilas jest dobrze.bialko i NNKT.no ale jak chcesz bardziej zdrowo to pieczarki zawsze mozna z przyprawami na wodzie poddusic,jajka mocno w olikwa roztrzepac,polaczyc skladniki i wtedy na pare.tak jak mowilam-decyzja nalezy do Ciebie

a ja sobie wczoraj wieczorkiem dogodzilam oj tak tak.moze nie bede wymieniac
ale za to dzis sie lepiej czuje
Stary 2008-11-01, 10:59   #2083
bassienkaw
Zakorzenienie

no ja wlasnie bede sobie robila drugie sniadanko... i sama nie iwem co zjesc, chyba wszamam danio z warzywami bo mam, a nie mam czasu na nic innego teraz...

Stary 2008-11-01, 11:04   #2084
fruity
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do fruity GG do fruity

Wczoraj nie bylo juz tak dietetycznie, ale dobrze ze to faza III.
Na obiad jadlam kebaba a pozniej w nocy byl jeszcze chleb.
Dzisiaj bedzie znowu ladnie.

..::..
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::..

fruity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 11:06   #2085
bassienkaw
Zakorzenienie

a ja wczoraj też zjadłam trzy rogaliczki takie mini z ciasta francuskiego z czekoladą, ale wcałe nie uważam tego jako grzechu

Stary 2008-11-01, 13:16   #2086
Elfik333
Zadomowienie

Cytat:
Elfik to zalezy od Ciebie jaka jajeczniczke bardziej wolisz.tak jak zrobilas jest dobrze.bialko i NNKT.no ale jak chcesz bardziej zdrowo to pieczarki zawsze mozna z przyprawami na wodzie poddusic,jajka mocno w olikwa roztrzepac,polaczyc skladniki i wtedy na pare.tak jak mowilam-decyzja nalezy do Ciebie

a ja sobie wczoraj wieczorkiem dogodzilam oj tak tak.moze nie bede wymieniac
ale za to dzis sie lepiej czuje
Dzięki. Naprawdę dużo mi pomagacie!

Mam jeszcze pytanie odnośnie tego jogurtu naturalnego. Może być ten z danona (link)?
http://www.danone.pl/produkty/Naturalny

Pytam bo on ma w 100g tłuszczu 2,8g a czytałam że ma być 1%.
Stary 2008-11-01, 13:43   #2087
topka
Raczkowanie

ja uzywam 0,1%tluszczu.ale ten danona nie wydaje mi sie zly.w koncu bez cukru.choc ja i tak bym poszukalaz mniejsza zawartoscia tluszczu
Stary 2008-11-01, 13:53   #2088
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb
Konto usunięte

Czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Witaj Cykado! Juz sie stesknilam!
A gdzie paprak, Domi, Ska, Marzenka??
Fruity
Właśnie nie wiem gdzie są wszystkie Paparak widziałam ostatnio w watku o Gotowych na wszystko a reszty nie

U mnie dzis ladnie, są i węgle i białko i warzywa. Ale ostatnio jest tak srednio co drugi dzien, ladnie , grzesznie , ladnie itd...
1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 14:24   #2089
pysiamn
Zakorzenienie

Hey dziewczynki

My już po cmentarzowych spacekach

Basia gratulacje wielkie

Ja na obiad mam dziś szaszłyki oczywiscie w stylu SB made by mężuś

ps dodaję fotę były pyszne

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3455.jpg (53,6 KB, 83 załadowań)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2008-11-01 o 17:02 Powód: fotka
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 15:14   #2090
topka
Raczkowanie

pysiamn piekny obiadek
ja dzis pewnie zrobie zawijaski(piers z kuraka podsmazona na oliwce z paprykami i cebulka i miem przypraw zawiniete w salate)tylko salate musze dokupic.

wlasnie pije mleko ponizej 0,5% ale z lyzeczka miodu.nie uwazam tego za grzech a jako kuracje na moje przeziebienie
Stary 2008-11-01, 16:18   #2091
Elfik333
Zadomowienie

Cytat:
ja uzywam 0,1%tluszczu.ale ten danona nie wydaje mi sie zly.w koncu bez cukru.choc ja i tak bym poszukalaz mniejsza zawartoscia tluszczu
Na pewno poszukam

pysiamn
superanckie te szaszłyki! Ja na obiad jadłam mintaja pieczonego w folii i pomidora a teraz włączyło mi się ssanie na coś słodkiego ale na szczęście nic nie mam
Stary 2008-11-01, 18:07   #2092
DarkChocolateWithChilli
Raczkowanie

Witam

U mnie dzisiaj cieniutko z SB... Po odwiedzeniu grobów był obiad u babci, która robi tak pyszne rzeczy, że po prostu palce lizać. No i wciągnęłam 2 kawałki szarlotki Poza tym były flaczki, pieczony karczek i kapustka, także znośnie
Jutro znowu obiad u babci, tym razem z racji niedzieli. Pewnie znowu skusze się na ciasto. Ech... Ale od poniedziałku już wracam na ścisłe tory pierwszej fazy

A jak tam u Was plażowanie idzie moje drogie ?

Stary 2008-11-01, 19:19   #2093
Elfik333
Zadomowienie

No u mnie chyba całkiem dobrze. Pierwszy dzień za mną

śniadanie: jajecznica z pieczarkami i ogórkiem
2 śniadanie: 30sztuk orzeszków pistacjowych i jogurt naturalny
obiad: mintaj pieczony w folii i pomidor
kolacja i podwieczorek: sałatka z brokuł, kalafiora, jaj, rzodkiewki, pomidora, papryki,ogórka i wieśniaka, pieprz i sól czosnkowa (załączam jej zdjęcie).

Wyszła całkiem, całkiem nawet moja siostra się skusiła.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00035.jpg (56,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-11-01, 19:57   #2094
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
pysiamn piekny obiadek

Cytat:

pysiamn superanckie te szaszłyki!

Cytat:
Witam

U mnie dzisiaj cieniutko z SB... Po odwiedzeniu grobów był obiad u babci, która robi tak pyszne rzeczy, że po prostu palce lizać. No i wciągnęłam 2 kawałki szarlotki Poza tym były flaczki, pieczony karczek i kapustka, także znośnie
Jutro znowu obiad u babci, tym razem z racji niedzieli. Pewnie znowu skusze się na ciasto. Ech... Ale od poniedziałku już wracam na ścisłe tory pierwszej fazy

A jak tam u Was plażowanie idzie moje drogie ?
Oj szarlotka

No cóż ja na razie trzymam sięścisle wytyczeń SB ale to mój pierwszy tydzień więc jeszcze twarda jestm

Cytat:
No u mnie chyba całkiem dobrze. Pierwszy dzień za mną

śniadanie: jajecznica z pieczarkami i ogórkiem
2 śniadanie: 30sztuk orzeszków pistacjowych i jogurt naturalny
obiad: mintaj pieczony w folii i pomidor
kolacja i podwieczorek: sałatka z brokuł, kalafiora, jaj, rzodkiewki, pomidora, papryki,ogórka i wieśniaka, pieprz i sól czosnkowa (załączam jej zdjęcie).

Wyszła całkiem, całkiem nawet moja siostra się skusiła.
Elfik ładnie A sałatka wygląda mnamniusiooooooooooo

U mnie też będzie sałatkowo.......już się robiiiiiii hihi

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2008-11-01 o 20:11
Stary 2008-11-01, 20:03   #2095
Elfik333
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość

Oj szarlotka

No cóż ja na razie trzymam sięścisle wytyczeń SB ale to mój pierwszy tydzień więc jeszcze twarda jestm

Elfik ładnie A sałatka wygląda mnamniusiooooooooooo :slina :

U mnie też będzie sałatkowo.......już się robiiiiiii hihi

dzięki
Stary 2008-11-01, 20:36   #2096
asiol
Rozeznanie

Oj dziewczyny tym razem ja Wam pomędzę
mam bardzo zły humor
ale najpierw jadlospis:
- kawa ze słodzikiem i chudym mlekiem
- pół szklanki ptasiego mleczka sb (serek homo z zapachem waniliowym, slodzikiem i żelatyną)
- obiad u rodzicow - sznycel wegetarianski (zdjelam panierk) i surowka z kapusty pekińskiej z dodatkami + do popicia zupa pomidorowa - czysta -bez smietany i makaronu
- jajecznica z 2 jaj, z pomidorem, szczypiorkiem i lyzka startego zółtego serka(chudego)

a wieczorem zrobię sobie siemię lniane
u rodzicow był kopiec kreta- i mialam ochotę,
ale twardo nie zjadłam

ale zupelnie nie w sosie jestem -
od 3 tygodni - 3 razy w tygodniu - marszo - biegam - wg. programu skarżynskiego -kończę 5 tydzień, i robie a6w (13 dzien dzisiaj)
dzisiaj, zupelnie nic mi sie nie chcialo
strasznie sie sfrustrowalam i ostakiem mojej slabej woli, jak wrocilam do domu, przebralam sie w dres i poprosilam meza zeby mi towarzyszyl
i jakos przeszly te marszobiegi
ale generalnie
jestem strasznie rozzalona
bo staram sie cwiczyc - regularnie (moze za malo), jeżdzę na rowerze (wczoraj 32 km), trzymam się dzielnie diety - jedyny grzech- to herbata z dzikiej rozy - i kawa z chudym mlekiem
i widze w lustrze, ze kilogramy dalej się mnie trzymaja
boję się poniedziałku, bo widzę, że mi nic nie daje to wszystko
strasznie sie sfrustrowalam
wiem, ze mi przejdzie
ale musialam sie Wam wyżalić
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 20:47   #2097
pysiamn
Zakorzenienie

Asiol może w poniedziałek będzie miłe zaskoczenie i zobaczysz na wadze mniej kg...trzymam by tak było

Mi też sięwydaje, że opornie mi idzie Ale staram się o tym nie mysleć i cieszę się jak dziecko jak widzę na wadze ciut mniej a jak więcej to wściekłosc mnie ogarnia

ps....... i mam ochotę na coś słodkiegoooooooooooooooo :/ ?

ps 2 Moja sała tka z mozarellą

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sałatka z mozarella.jpg (57,5 KB, 65 załadowań)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2008-11-01 o 20:56 Powód: fotka
Stary 2008-11-01, 22:17   #2098
ch_aga
Zadomowienie

Witam serdecznie
Właśnie postanowiłam: od jutra (bo dziś już za późno ) zaczynam I fazę SB. Na razie chciałabym spaść do 82kg a potem się zobaczy. Wiosną, jak się odchudzałam, straciłam 7kg i ważyłam właśnie 82kg. Niestety od lipca prawie wszystko mi wróciło Dziś po obiedzie waga wskazała 87,4kg więc dosyć - prawie wracam do mojej najwyższej wagi wynoszącej 89kg - nie chcę tego !!! Jutro rano się zważę i wpiszę od jakiej wagi zaczynam swoją walkę - mam nadzieję, że z Waszą pomocą wygram
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 22:34   #2099
zielonamorelka
Zakorzenienie

co do tego jogurtu to pisza ze bez cukru a w skladzie jak byk napisane weglowodany 6,1 w tym cukry 6,1 no wiec jak to
dzisiaj mialam duuuzo chodzenia
wlasnie wracam z 3godzinego spaceru szykiego po cmentarzu i lesie[robilismy sobie halloween hihi]i strasznie bola mnie plecy a nawet troche nogi
po cmentarzu bylam u babci a tam cala rodzinka i...pelno ciast[sernik z lezka jablecznik i jakies z galaretkaejo]do tego salatka mieska galarty itd itp...a ja twarda nic nie ruszylam[babcia wlasnie do mnie "a ty to dzisiaj nic chyba nie jadlas nie?"]heh spostrzegacza kobitaale naszczescie mnie nie wyzywa
no i witam nowa kolezanke powodzenia
i wszystkim z podlym humorku mowie zeby sie nie przejmowali chwilowymi zalamaniami tylko znalezli jakies dobre rozwiazanie[tak tak a sama wczoraj smecilam hahaha ale mi przeszlo to wam tez przejdzie]
a gdzie marzenka sie podziewa??dawno jej tu nie bylo no i reszta zaginionych w akcji
teraz-88,8kg
wzrost 172cm
Stary 2008-11-02, 08:22   #2100
bassienkaw
Zakorzenienie

oj dziubeczki jakie wy tu pyszności wklejacie, normalnie mam ochote na szaszłyczki... a teraz dobrze by było gdybym wkońcu śniadanko jakieś zjadła, bo mała usnęła, a mi w brzuchu tak burczy a pomysłów u mnie brak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości