|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Z opisu ladna ale ja bym za hiny ludowe nie dala 600 euro za kiece
![]() W wiedniu za ta kase suknie balowoa kupisz ze szczena opada |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
ja mu nie powiem ze az tyle kosztuje bo ost jak mowil ze kupi gang za 1500zl to sie lekko wkurzylam i mowilam ze na leb chyba dostal
![]() ja bede 5 miesiacu biorac slub i suknie musze miec uszyta.Suknia ladna wybralam w blado-rozowa ale jak uslyszalam cene to myslalam ze padne.Nie wiem co zrobic. jest ładna ale myslalam ze kosztuje z 800zl bede ja szyc dopiero w styczniu aby pasowala.Podpisalam umowe aby bylo pewne ze bede ja miec.Wplata 200zl a chciala wiecej.Sluchajcie byly tam buty slubne satynowe takie badziewia a cena 240zl kuźwa skad oni te ceny maja? Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-11-03 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak dobra tkanina to i cena nie dziwi. Ja na kościelny wypożyczałam za 900zł, a jej wartość to 2500zł a juz doczytała ze wizytowa, a w jakich kolorach?I jaki materiał? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-03 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
Iza juz rano chyba czytalam i odpisalam
![]() Blondynka moje zdanie takie jak Izy bedziesz juz z brzuchem a potem jak urodzisz to gdzie ja zalozysz ?? Nie szkoda kasiorki na szmatke na jeden raz????? Przeciez za chwilke bedzie dzidzi a to kosztuje hihi uwierz mi ![]() Moze gdzies prywatnie uszyjesz taka i duuuzo taniej tak jak nasza Gabi miala sliczna suknie za nie za wielka cene |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
BAN stały
|
Cytat:
A może masz jakaś krawcową dobrą, ja kiece na studniówkę uszyłam za 100zł a 100zł materiał a miałam śliczną różowo-fioletową, balową. A dziewczyny kupowaly z anie wiem jakie pieniądze. Ja to zawsze wszystko tanim kosztem...ale jakosciowo musi byc ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
żaluje moglam foto chociaz telefonem zrobic
![]() ![]() Ala a moze Ty slyszalas cosik o tym salonie? on jest na Grunwaldziej 232 nazywa sie Madeline czy jakos tak Zuzia nie mam krawcowej. Inaczej by bylo jesli bym chciala gotowa suknie pewnie by tanio kupila Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-11-03 o 16:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do suknie no troche szkoda kasy tak wlasnie na raz a za ta cene to masz wozek na pewno wyprawke skompletujesz i jakies duperelki a tak - ale to Twoja decyzja. A moze udaloby sie wypozyczyc cos za mniejsza kase - potem taka kiecka wisi w szafie i nie ma co z nia zrobic....
![]() |
#2919 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze ze wroce do butkow ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-11-03 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Mischoko
chce sandaly bo wiem ze je wynosze latem ![]() Buciki musza byc zlote przed sylwestrem powinien byc duzy wybor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziaki laseczk ido jutra ![]()
![]() |
#2924 |
BAN stały
|
u nas w Lublinie w Galerii Olimp cały czas są piękne buciki, ale np 2 lata temu kupiłam w kwietniu świetne sandałki z cyrkoniami za 145zł, a własnie w tym sklepie w Lublinie kosztuja teraz 170 chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Blondyneczko mam kilka sukienek wklejam ci moze ktoras podobna jest do twojej
A tu link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280164 |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
BAN stały
|
Obczajcie co mi sie śniło dzisiaj:
Autobus: dowiesz się ciekawych rzeczy o przyjacielu, jechać nim: udane zamiary. Niemowlak: Zmienisz się dzięki pewnej sytuacji, która Ci pomoże zrozumieć dużo rzeczy. Stopy Bose - swoboda i niekonwencjonalność W sumie nic złego... a nie dawno śniło mi się coś z podrożą i wydatkami...i tak oto jadę wydać 600zł na kurs aż 200km...dobry ten sennik ![]() Blondynko 2 wątki dla ciebie z brzuszkiem do ołtarza http://www.wizaz.pl/forum/showthread...biet+ci%B1%BFy suknie ślubne ciążowe http://www.wizaz.pl/forum/showthread...biet+ci%B1%BFy Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-03 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
Kathi podobna do tej z 3 zdjecia tylko ze gora inna bo tamta jest ale gorset ale ja wezme jeszcze naramke na szyje.Kolor delikatny rozowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ile Ty masz do tego Lublina?
![]() |
#2929 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izuś powiem Ci, że ani w ciąży ani przed nią ani też pewnie po niej nie chciałabyś mnie karmić. mój A. mówi, że powinnam operacyjnie żołądek zmniejszyć, bo jem wiecej od niego przeważnie ![]() i mogę mieszać wszystko ze wszystkim, żaden problem Cytat:
![]() mój A. mnie delikatnie opier..... zdaniem "Ty wiesz, że Ronaldinio (tak się teraz nazywa fasolka po tym jak A. poczuł czy zarobił od niej pierwszego "chyba" kopniaka) tam teraz nerwa ma, że mama przez niego ryczy i histeryzuje, że jej on niby figurę zapsuł czy cuś". Dostałam takiego jakiegoś nerwa na niego, ze on w ogóle moze tak myśleć, że ja tak myślę, że mi cały dół minął!!! A NA POPRAWĘ HUMORU POJECHAŁAM DO SKLEPU I KUPIŁAM SOBIE, A CO!!! a) toaletę! b) zlew, szafkę pod zlew, kranik itp. c) zamówiłam wizytę pana do lodówki bo chyba mi sie spsuła d) zapisałam A. do lekarza z kolanem (prywatnie oczywiście) BRAK MI W PORTFELU JAKIEŚ 1500-2000 ZŁ i git, humor ciut lepszy mam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
BAN stały
|
ja mam to samo, moge mieszać kiełbasę i mleko i nic.
Cytat:
![]() Ja muszę zacząć pokój w końcu...ale oj tak mi się nie chce. Chciałam pomalować na stare złoto. Przywieźć meble, kupić dywan. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją suknię znalazłam w salonie w Zielonej Górze z oryginalnej kolekcji sincerity bridal (te suknie sprzedawane są na całym świecie!)!!! Były to wiadomo modele roku 2007, najtańszy 2500 zł (z salonu) a szyty na miarę jeszcze więcej! A krawcowa w Głogowie uszyła mi te samą suknię!!! za 1200 zł (welon, rękawiczki i suknia) na własność!!! oto adres strony internetowej do nich www.sinceritybridal.com Zastanów się serio czy warto? A co do butów to już bankowo polecam poszukaj wygodnych i ładnych (nawet drogich czemu nie) ale w normalnym sklepie i takie które potem wykorzystasz " w życiu". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostajecie na stałe u teściów, że remonty planujesz? Stare złoto ... hmmm bankowo będzie ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja juz licze dni do wyjazdu, jutro rezerwujemy bilet na przyszly wtorek. Dzis zlapalam dola, bo mama mi napisala po ile funt stoi :/ Wczoraj z Tz bylsimy na zakupach, zaszalelismy na maksa. Kupilam sobie min.dwie perfumki, dwie bluzy nike, kurtke, suszarke Babyliss i duzo innych rzeczy. Dodatkowo moj Tz mi zrobil niespodzianke i kupil mi 3 pary majteczek bokserek i torebke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Blondi, ja wypożyczałam suknie w salonie Gracja, na Strzeleckiej. Zadowolona byłam bardzo, poprawki krawieckie gratis miałam, a trzeba było trochę poszerzać przed ślubem
![]() Rodzice już zdecydowali na 100%,że się wyprowadzają, oglądali mieszkanie, gdzie chcą się wprowadzić, wszyscy zadowoleni są ![]() ![]() Gabi, mój TŻ załamał się, jak przeczytał,że dla poprawy nastroju wydałaś 2000 zł ![]() ![]() Dziewczyny, dziś mam etap wkuźwienia na sytuację, że nie mogę zajsć w ciążę. Powoli mam dosyć. Generalnie z bezsilnej wściekłości rozwaliłabym to i owo (nie mogę się doczekać, kiedy ścianę bedziemy wyburzać ![]() Domi, wracaj, wracaj ![]() ![]()
#2936 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A REMONTY DROGA KOLEŻANKO I KASA NA NIE WYDANA JESZCZE CI ( ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Syla hihi w myślach mi czytasz
![]() ![]() Wiem głupia baba przez pierwsze 2 dni lalo się ze mnie jak nie wiem a ja sobie wmawiam że to nie @ może jednak taka cyganiona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Wtajemniczenie
|
Ja swoja suknie kupowalam. Zaplacilam za nia 2800 a dwa tygodnie po slubie sprzedalam za 1300 zl
![]() ![]() Kupilam a nie wypozyczylam czy szylam ze wzgledu na brak czasu. Raczej trudno by mi bylo bedac tutaj pozalatwiac to wszystko wiec nie mialam wyjscia. Gabi ja jak cos kupuje to tez patrze pod katem funkcjonalnosci i latwego mycia dlatego jak kupowalam lodowke i zmywarke to ze stali ale takiej na ktorej nie odbijaja sie paluchy, nienawidze tego. Z kuchenka juz mi nie poszlo ale jakos to przezyje. Jezdzilismy w sobote za meblami do lazienki i zalamalam sie ![]() ![]() Olivka szkoda z tym testem. Mialam jednak nadzieje. Buzka kochana ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.