Brak dziewictwa. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-03, 16:06   #901
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Brak dziewictwa.

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To wspolczuc z kim masz stycznosc w zyciu codziennym; nie wiem czego to kwestia? Jakos nie kojarze, zeby ktorykolwiek z moich kumpli mial taki problem, a mysle ze taka informacje bym wyciagnal, gdyby faktycznie byl z tym problem
Wiesz, pracowalam w pewnej firmie. Pominiemy to czym sie zajmowalam bo nie nadaje sie to na forum publiczne. Ale 90% moich klientow to byli mezczyzni... Dostawali cholery na wiadomosc o niedziewicy i nieciasnej dziurce, albo ze dziewczyna miala kogos przed nim. Chcesz porozmawiac o ciemnych stronach mezczyzn? Porozmawiajmy o mojej pracy.
Cytat:
Zgadzam sie z Twoim podejsciem - po co sobie ryc glowe, jesli ktos jest z Toba, to o czyms to swiadczy w kontekscie eks.
No nie wyjde z szoku do kolacji.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 16:09   #902
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Wiesz, pracowalam w pewnej firmie. Pominiemy to czym sie zajmowalam bo nie nadaje sie to na forum publiczne. Ale 90% moich klientow to byli mezczyzni... Dostawali cholery na wiadomosc o niedziewicy i nieciasnej dziurce, albo ze dziewczyna miala kogos przed nim. Chcesz porozmawiac o ciemnych stronach mezczyzn? Porozmawiajmy o mojej pracy.
No nie wyjde z szoku do kolacji.
no szpiegu teraz się zacznie,gdzie ty mogłas pracowac
dla ciekawskich dodam,że nie w agencji
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 16:19   #903
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
no szpiegu teraz się zacznie,gdzie ty mogłas pracowac
dla ciekawskich dodam,że nie w agencji
Tja... Ujmijmy to tak:
Specjalista ds. stosunkow (miedzy)ludzkich, dzial calodobowego poradnictwa.
Powinnam wychodzic juz z domu. Ale autentycznie uwazam dyskusje w tym watku za ciekawa.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-11-03, 18:10   #904
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Kobiety w wiekszosci wypadkow daja sobie rade z eks swoich mezyczyzn,... wiec czemu mezczyzna nie moze?

No wlasnie

Widze ze temat wiecznie zywy Niechce Was martwic ale w tym temacie nic sie nie da zrobic. Niektorzy faceci tacy poprostu sa

architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 18:32   #905
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, pracowalam w pewnej firmie. Pominiemy to czym sie zajmowalam bo nie nadaje sie to na forum publiczne. Ale 90% moich klientow to byli mezczyzni... Dostawali cholery na wiadomosc o niedziewicy i nieciasnej dziurce, albo ze dziewczyna miala kogos przed nim.
Juz abstrahujac od tego, ze twierdzenia o nieciasnej sa po prostu nieuzasadnione z punktu widzenia anatomii, to wydaje mi sie, ze chyba probka ktora mialas jest wysoce niereprezentatywna dla populacji mezczyzn.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 18:35   #906
xxzxczx me
Raczkowanie

Znałam takiego. Powiedział, że cieszy się, że jego obecna dziewczyna była dziewicą, jak się poznali, bo inaczej nie mógłby z nią być. Z natury jest bardzo romantyczny i emocjonalny, ale wg mnie to i tak lekkie przegięcie pały, że już tak to ujmę. W ten sposób bardzo łatwo można zaprzepaścić okazję na interesujący związek. Nie wspomnę o odczuciach pań. Jednak temat kobieta i jej życie seksualne jest nadal kontrowersyjny.
xxzxczx me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 18:48   #907
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Juz abstrahujac od tego, ze twierdzenia o nieciasnej sa po prostu nieuzasadnione z punktu widzenia anatomii, to wydaje mi sie, ze chyba probka ktora mialas jest wysoce niereprezentatywna dla populacji mezczyzn.
oj zdziwiłby się jak bardzo reprezentacyjna i normalna.a propo ciasnoty,to też się nie zgodzę.pochwa to mięsien,niecwiczony kurczy się

Ćwiczenia zwieraczy

Muskulatura współczesnego człowieka, pozostawia wiele do życzenia. Większość kobiet i mężczyzn uprawia gimnastykę, poprawiając ich sprawność fizyczną, ale zupełnie zapomina o poprawie swojej kondycji seksualnej, którą również można osiągnąć przy pomocy ćwiczeń. Lekarz Arnold Kegel na przełomie lat 40-50, sporządził serię ćwiczeń dla kobiet cierpiących na niewydolność pęcherza moczowego. Kegel stwierdził, że kobiety trenujące swój zwieracz, mogą kontrolować wydalanie. Jednocześnie wykazał również, że zwieracz współdziała podczas orgazmu, co sprawia, że takie treningi mogą wpłynąć korzystnie na pobudliwość seksualną. Wszyscy, którzy poddali się ćwiczeniom, zauważyli, że zwiększyła się u nich intensywność doznań seksualnych. Ćwiczenia poniżej.
Prawidłowo umięśniona pochwa działa stymulująco na prącie, a także sprawia, że kobieta odczuwa stosunek kilkakrotnie silniej niż dotychczas.

Kurczliwość pochwy ma wielkie znaczenie dla seksualnych odczuć partnerów. Powiększa wrażliwość zmysłową kobiety, zaś w przypadku mężczyzny dostarcza przyjemnych doznań oraz zwiększa erekcje członka. Część kobiet ma silną kurczliwość, inne muszą ją dopiero rozwijać, bowiem była słaba lub obniżyła się np. na skutek porodów. Ćwiczenie mięśni pochwy (mięśnia Kegla inaczej określanego jako mięsień łonowo-guziczny) polega na obkurczaniu mięśni brzucha i miednicy.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2008-11-03 o 18:52 Powód: dopisek :)
Stary 2008-11-03, 19:01   #908
santos
Zakorzenienie

GG do santos

O jaaa to ten temat jeszcze zyje? <moja pierwsza reakcja>
Aha kolejny niedowartosciowany fan blony.
Swoim postem ponizyl kobiete w najgorszy sposob, w jaki kobieta moze byc ponizona. Przez wlasnego meza, ktory oto uwaza ja za niegodnego smiecia, odpad po-seksowy, postrzega ja przez pryzmat, odmawia jej prawa do szczescia PRZED ich spotkaniem. No bo przeciez miala siedziec nad kadziela przedac material na swoj welon i czekac na tego jedynego. Nie maprawa sie przeciez zakochac, a jak sie zakocha to musi juz tkwic z tym jednym z ktorym akurat uprawiala po raz 1 seks. Odmawia jej prawa do pomylek i do decydowania o wlasnym ciele w czasie, w ktorym nawet nie byli razem. Bardzo smutne musi byc zycie tej kobiety. DLa mnie taka postawa to jak danie kobiecie w twarz.
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:24   #909
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
O jaaa to ten temat jeszcze zyje? <moja pierwsza reakcja>
Aha kolejny niedowartosciowany fan blony.
Swoim postem ponizyl kobiete w najgorszy sposob, w jaki kobieta moze byc ponizona. Przez wlasnego meza, ktory oto uwaza ja za niegodnego smiecia, odpad po-seksowy, postrzega ja przez pryzmat, odmawia jej prawa do szczescia PRZED ich spotkaniem. No bo przeciez miala siedziec nad kadziela przedac material na swoj welon i czekac na tego jedynego. Nie maprawa sie przeciez zakochac, a jak sie zakocha to musi juz tkwic z tym jednym z ktorym akurat uprawiala po raz 1 seks. Odmawia jej prawa do pomylek i do decydowania o wlasnym ciele w czasie, w ktorym nawet nie byli razem. Bardzo smutne musi byc zycie tej kobiety. DLa mnie taka postawa to jak danie kobiecie w twarz.
no tekst o tkaniu welonu jest super.
czytałam już kilka twoich postów,zawsze są takie,no,literackie
Stary 2008-11-03, 19:31   #910
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
oj zdziwiłby się jak bardzo reprezentacyjna i normalna.
Konfrontujac to z wlasnymi doswiadaczniami, dalej twierdze ze niereprezentatywna.

Cytat:
a propo ciasnoty,to też się nie zgodzę.pochwa to mięsien,niecwiczony kurczy się
Mowimy o czyms innym, odnosilem sie do pogladu, ze pochwa w wyniku seksu robi sie, mowiac kolokwialnie "mniej ciasna", a jest to nieuzasadnione z punktu widzenia anatomii.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2008-11-03, 19:37   #911
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Akurat z tym, czy to bardziej mezczyzni pragna "czystych" (niczym po Vanishu) kobiet, czy kobiety chca byc "tymi pierwszymi" to sklaniam sie jednak, ze jest to domena mezczyz - to oni glownie maja "problem" na tle przeszlosci pochwy swojej kobiety. Wlasciwie nie nazwalabym tego "problemem" to jest kompleks. A dzieje sie tak z powodow czysto fizycznych. Dlaczego jest to mezczyzni glownie spuszczaja lomot kobietom, a nie na odwrot? Bo maja sile. Dlaczego to mezczyzni wymagaja dziewictwa od kobiet? Bo moga to sprawdzic. Oni chocby wlozyli ptaka w 923456765432345 dziur (lacznie z tymi od klucza) to nikt tego nie sprawdzi, bo napletek przerwaniu nie ulega (no chyba ze dziurka od klucza za ciasna byla).

PS TamargoT - potraktuje to jako komplement

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 19:47   #912
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Konfrontujac to z wlasnymi doswiadaczniami, dalej twierdze ze niereprezentatywna.

Mowimy o czyms innym, odnosilem sie do pogladu, ze pochwa w wyniku seksu robi sie, mowiac kolokwialnie "mniej ciasna", a jest to nieuzasadnione z punktu widzenia anatomii.
po pierwsze nie wiesz,co siedzi w głowie twoich kolegów.nie rozmawiacie na piwie o błonie.
poza tym pewne fetysze i kompleksy tez są tajemnicą.

po drugie,właśnie o tym mówię.mięsien pochwy to nie kartka,ktorą raz przerywając jest wielka dziura.ona się kurczy i rozciąga.
kobieta ,ktora nie jest dziewicą,a dawno nie miała stosunku może się"skurczyć".,lub nadmiernie rozciągnąć po porodzie.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2008-11-03 o 19:49
Stary 2008-11-03, 20:13   #913
Gabriel90
Raczkowanie

powiem tak. nie czytalem wszystkich postow ale nie ma co sie obrazac ze jakas dziewczyna lub facet uprawial wczesniej seks. przeciez kazdy ma swoje potrzeby a po 2 przeciez nie znacie sie cale zycie lub nie znacie sie od piaskownicy. oczywiscie ze chcialbym zeby moja dziewczyna byla dziewica ale co mam zrobic jak sie zakocham to mam jej powiedziec spadaj i von. duzo chopcow chcialobny mniec dziewice za laske , ale jeszcze wiecej chcialoby zaliczyac kobiety non stop. to sie pytam z kad maja sie te dziewice brac?
Gabriel90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 20:17   #914
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabriel90 Pokaż wiadomość
powiem tak. nie czytalem wszystkich postow ale nie ma co sie obrazac ze jakas dziewczyna lub facet uprawial wczesniej seks. przeciez kazdy ma swoje potrzeby a po 2 przeciez nie znacie sie cale zycie lub nie znacie sie od piaskownicy. oczywiscie ze chcialbym zeby moja dziewczyna byla dziewica ale co mam zrobic jak sie zakocham to mam jej powiedziec spadaj i von. duzo chopcow chcialobny mniec dziewice za laske , ale jeszcze wiecej chcialoby zaliczyac kobiety non stop. to sie pytam z kad maja sie te dziewice brac?
dlaczego "za laske"a nie za zone?

edit:jak moglam nie zauwazyc ze ten wspanialy temat ozyl

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2008-11-03 o 20:18
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 20:25   #915
janina1984
Rozeznanie

teraz nic, tylko czekać na jakiegoś faceta, który powie, że nigdy nie pokocha dziewczyny nie-dziewicy i ma detektor błony w oczach i zawsze pozna dziewicę
Stary 2008-11-03, 20:30   #916
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez Lady Lonely Pokaż wiadomość
Po drugie....jak chcesz być z dziewicą, to poderwij sobie 14latkę (ale to prokuratorem grozi)...takie czasy, że ludzie zaczynają wcześnie.
.

lol ;o to chyba w innych czasach zyjemy . masakra.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2008-11-03 o 20:31
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 20:46   #917
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Akurat z tym, czy to bardziej mezczyzni pragna "czystych" (niczym po Vanishu) kobiet, czy kobiety chca byc "tymi pierwszymi" to sklaniam sie jednak, ze jest to domena mezczyz - to oni glownie maja "problem" na tle przeszlosci pochwy swojej kobiety
Ja nie twierdze ze u kobiet sie to zdarza czesciej niz u mezczyzn (choc tez sie zdarza), tylko ze wystepuje to u mniejszosci mezczyzn.

Co do bycia ktorym, jest takie powiedzenie - on chce byc jej pierwszym, ona jego ostatnia. Zgadzacie sie czy niekoniecznieg?

Cytat:
po pierwsze nie wiesz,co siedzi w głowie twoich kolegów.nie rozmawiacie na piwie o błonie.
poza tym pewne fetysze i kompleksy tez są tajemnicą.
Uwierz, wiem, z przemysleniami, problemami, zmartwieniami, schizami, kompleksami itd co im siedzi w glowie Oczywiscie mowie o bliskich kolegach.

Cytat:
po drugie,właśnie o tym mówię.mięsien pochwy to nie kartka,ktorą raz przerywając jest wielka dziura.ona się kurczy i rozciąga.
kobieta ,ktora nie jest dziewicą,a dawno nie miała stosunku może się"skurczyć".,lub nadmiernie rozciągnąć po porodzie.
Dalej mowisz o czyms zupelnie innym niz ja. Wyobraz sobie, ze wiem ze pochwa sie kurczy i rozciaga; komentowalem tylko przekonanie, ze sie rozciaga od seksu, co jest nieuzasadnione z punktu widzenia anatomii, wlasnie dlatego, ze pochwa sie moze rozciagac i kurczyc, to sie od normalnej penetracji nadmiernie nie rozciagnie.

Stary 2008-11-03, 20:51   #918
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
dlaczego "za laske"a nie za zone?

edit:jak moglam nie zauwazyc ze ten wspanialy temat ozyl
no bess nie oczekuj od nastolatka wyznania o małżeństwie.on jest pewnie jeszcze młody
Stary 2008-11-03, 20:52   #919
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Ja nie twierdze ze u kobiet sie to zdarza czesciej niz u mezczyzn (choc tez sie zdarza), tylko ze wystepuje to u mniejszosci mezczyzn.
....
Co do bycia ktorym, jest takie powiedzenie - on chce byc jej pierwszym, ona jego ostatnia. Zgadzacie sie czy niekoniecznieg?
Oczywiscie, ze u mniejszosci, podobnie jak inne skrzywienia na tle glebokich kompleksow (np agresja i bicie).

Zgadzam sie z pogrubionym akapitem, bardzo lubie te sentencje, taka z przymrzeniem oka, ale prawdziwa. Oddaje te obsesje niektorych na punkcie blony oraz powszechne przekonanie, ze faceci lubia sobie poruchac i jedna im nie wystarczy. Cala esencja zasciankowosci.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 20:54   #920
Gabriel90
Raczkowanie

Cytat:
no bess nie oczekuj od nastolatka wyznania o małżeństwie.on jest pewnie jeszcze młody
no raczej ze mlody mam 18 lat. i nie ma mowy o malzenstwie w najblizszm czasie
Gabriel90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 20:56   #921
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

Uwierz, wiem, z przemysleniami, problemami, zmartwieniami, schizami, kompleksami itd co im siedzi w glowie Oczywiscie mowie o bliskich kolegach.

Dalej mowisz o czyms zupelnie innym niz ja. Wyobraz sobie, ze wiem ze pochwa sie kurczy i rozciaga; komentowalem tylko przekonanie, ze sie rozciaga od seksu, co jest nieuzasadnione z punktu widzenia anatomii, wlasnie dlatego, ze pochwa sie moze rozciagac i kurczyc, to sie od normalnej penetracji nadmiernie nie rozciagnie.
hmmm.prowokujesz mnie.
nie chciałabym ci pisać na faktach ,a nie wiem jak ci jeszcze moge to inaczej wytłumaczyć.

ok jeśli kobieta często uprawia sex z partnererm to jej pochwa jest bardziej elastyczna.
jeśli poźniej ma długa przerwe to robi się ciaśniejsza i pierwszy raz po przerwie jest odczuwalny dla niej,jak i dla niego.
do tego dochodz rozmiar penisa mężczyzny.ale przyjmnimy standartowy rozmiar.
dlatego jest takie spostrzeżenie.
a uwierz mi,wiem co mowię.
Stary 2008-11-03, 21:00   #922
Wyrak
Zakorzenienie

Margo, ja wiem swoje, Ty wiesz swoje Koncze offtopa nt elastycznosci pochwy.

Stary 2008-11-03, 22:20   #923
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Margo, ja wiem swoje, Ty wiesz swoje Koncze offtopa nt elastycznosci pochwy.
A ja jeszcze tylko podciągnę ale po tym postaram się zakończyć

Otóż od "nadmiernej penetracji" może pochwa się znacznie rozciągnąć.
Widzieliście filmik jak facet tam babce głowę wsadził? Akurat w to nie wierzę ale jednak prawda jest taka..... że prawdę ma TmargoT (to się wysłowiłam...)

Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Czas edycji: 2008-11-03 o 22:22
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 22:26   #924
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Mowilam, to nie jest temat na forum publiczne. A grupa, uwierz mi byla bardzo reprezentatywna.
A to ze praca w efekcie wywolala u mnie traume, i zmusza do wizyty u psychologa bo sama stwierdzam ze bardzo mnie zmienila to inna para kaloszy.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2008-11-03 o 22:28
Stary 2008-11-03, 22:31   #925
Reijel
Wtajemniczenie

Wątek - zombie... Nie da się zabić
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:32   #926
bonton
BAN stały

Masz rację wątek żywy, szkoda tylko że odszedł tak daleko od meritum.
Wklejanie zawartości stron internetowych dotyczących ćwiczeń Kegla, niewiele ma wspólnego z problemem szacownego Wazonika.
Wątek dość długi ale tendencja stała- wypaczanie i przeinaczanie słów autora. Bo on np. pisał, że sam kontaktów seksualnych nie miał za nim poznał tą dziewczynę- a niektóre Panie z uporem maniaka, że facet to może mieć 500 i się nie sprawdzi.... Fajne tylko że szkoda że nie na temat.
A ile obelg spadło już na niego: pedofil, głupek, kompleksy wynikające z agresji w dzieciństwie - ja słyszałem, że grasuje na mazurach i nie dziewice zabija- poważnie!!

Ciekawe czasy, że inna postawa od mojej musi skutkować taką agresją....

Edytowane przez bonton
Czas edycji: 2008-11-04 o 12:40
bonton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:40   #927
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bonton Pokaż wiadomość
Masz rację wątek żywy, szkoda tylko że odeszedł tak daleko od meriotum. Wklajnie zawrtości stron internetowych dogtyczących cwiczeń Kegla, niewiele ma wspólnego z problemem szacownego Wazonika.
Wątek dość długi ale tendencja stała- wypacznie i przeinaczanie słów autora. Bo On np. pisał że sam kontaktów seksulanych nie miał za nim poznał tą dziewczynę- a Panie z uporem maniaka że facet to może mieć 500 i się nie sprawdzi.... Fajne tylko że szkoda że nie na temat.
A ile obelg spadło już na niego:pedofil,głupek,kopl eksy wynikające z agresji w dzieciństwie - ja słyszałem że grasuje na mazurach i nie dziewice zabija- poważnie!!

Ciekawe czasy, że inna postawa od mojej musi skutkować taką ageresją....
czuję się wywołana do tablicy.
bardzo mi przykro,ale my nie wałkujemy ciągle postu wazonika.
to,że on zaczął tą dyskusję nie znaczy,że o podobnym temacie zakłada się nowy wątek.
wszystko o jest związane z tematem się tu porusza.kolega spytał jaka to różnica,a ja mu odpowiedziałam.tak wygląda dyskusja.

co do kwestii obrazania,to uwierz mi,gdyby ktoś nazwał kogoś pedofil-to już by świecił na pomarańczowo.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2008-11-04 o 12:42

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 12:48   #928
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

O matmuśko chłopie na jakim ty świecie żyjesz???? Zawracasz sobie głowę duperelami wiesz??? A dziewczyna mówiąc ci ze nie chciała stosunków z tamtym mówi tak bo nie pozostawiasz jej wyboru, jezeli cie kocha to co ma powiedzieć... kochanie wiesz fajnie było robiliśmy to tak i tak ??? zastanów się facet!!! To było zanim ciebie poznała, miała do tego prawo!!!! Każdy ma a ty nie powinieneś sobie tym głowy zaprzątać jesteś zazdrośnikiem porostu strasznym i dlatego tak sie zachowujesz... ja tez potrafie być zazdrosna o byłe mojegoi narzeczonego... właściwie byłam kiedyś teraz wiem ze nie ma to znaczenia ! Człowieku nie rozumiem twojego zachowania , pewnie jeszcze ją wypytujesz jak to było itp i sam się nakręcasz!!!! Zastanów się czy jak ty byś kiedyś dawno temu miał dziewczynę z którą byś wspułżył to czy potem mając nową dziewczynę w której jesteś zakochany to myślał byś w trakcie sexu o tamtej???? zastanowić się trzeba... ona nawet nie pomyśli przez sekundę o tamtym!!!! Jedynym momentem kiedy myśli się o sexi z byłym są chwile kiedy obecny partner o nim przypomina ciągłym dociekaniem. A nawet wtedy nie myśli się jak wtedy było fajnie czy nie fajnie tylko ma sie wyrzuty sumienia ze on w ogóle był! a tak nie powinno być to było wtedy jej życie i jej decyzja i tobie za przeproszeniem nic do tego ! Poprostu twoje męskie ego jest urażone bo ona miała kogoś a ty nie... moze wolałeś komputer? Znajdź sobie taką która jest dziewicą w tym wieku powiem ci że teraz o to bardzo trudno życzę powodzenia w poszukiwaniu bo niestety cofnąć czasu się nie da
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:51   #929
TmargoT
Zakorzenienie

BONTON-ciekawe ,że bronisz chłopaka,ktory cierpi,bo "jego" miała już wcześniej partnera,a biednemu prawiczkowi doradzałeś:cytuję

Wykorzystaj wszystkie!! Hedonizm jest lepszy od demokracji, na pewno nie czekaj na tą jedną jedyną bo to tylko czkawką Ci się odbiję, jak masz ją znaleźć to ją znajdziesz wiec po co sobie życie komplikować i się ograniczać, hulaj dusza piekła nie ma- i sarkazmu tu brak z mej strony.
czy nie zalatuje tu ironią?
Stary 2008-11-04, 12:52   #930
glizdka
BAN stały

GG do glizdka

Cytat:
Napisane przez wazonik Pokaż wiadomość
Odniosę się do tej części Twej wypowiedzi : Wybacz ale nie zgodzę sie, znam kilka naprawde atrakcyjnych dziewczyn nawet starszych odemnie, które są dziewicami (z różnych powodów- część to katoliczki, inne tak sobie po propstu załorzyły (choć są i takie- o jednej wspomniał mi, mój przyjaciel - mówił, że się kochali, ja wtedy spytałem "przecież mówiłeś, że to dziewica" a on odpowiedział - "a nia można inaczej?" i dalej jest dziewicą ale to inna historia.
o kurcze no to mnie rozwaliło a co za różnica za przeproszeniem czy wkładał jej w pupe czy w pochwe czy moze w rękę lub usta nie wiem co jeszcze .... albo palce weszły w ruch??? i tak była tyknięta i juz tyle ze w inną część ciała.

i jeszcze ze dziewczyna twoja nie moze osiągnąć orgazmu pochwowego bo to skutek wspomnień!!!!! Matko boska chłopie co sie z tobą dzieje!!!!! Orgazm pochwowy w ogóle jest rzadkością najczęsciej kobieta ma orgazm łechtaczkowy a tak w ogóle wiele kobiet do pierwszego porodu w ogóle nia ma orgazmu chyba ze podczas intensywnej stymulacji łechtaczki podczas masturbacji lub miłości fransuskiej i to nie jest skutek z lłych wspomnień!! To normalne!! Nie trzeba się tym przejmowac. A moze wywołujesz na niej taką presję ze ona nie moze się skupić na tym albo moze ty poprostu jesteś nie dość dobry i źle ją stymulujesz???? to pewnie ci do głowy nie przyszło bo po co ! Wy faceci macie błędne myślenie ze jak wy macie orgazm za kazdym razem bez więkrzego wysiłku to my babki tez tak mamy guzik prawda niestety nie!!!!! Przeciętnie facet osiąga orgazm po 11m minutach a kobieta po 35 !!! więc zeby uszczęśliwić kobietę orgazmem nie wystraczy zwykłe bzykanko raz dwa trzy i już. Trzeba czułości i trochę wiedzy jak to robić a najlepiej zapytać o to partnerkę ale raczej w waszym związku nie ma za dobrej komunikacji...

Edytowane przez glizdka
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:06
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości