|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ........Warkoczyki....... ..
No to zglaszam sie do watku. Warkoczyki mam od maja,jutro ide na 2 przeplatanie. Tak sie do nich przyzwyczailam i tak mi z nimi dobrze ze jeszcze nie chce ich sciagac
|
|
|
|
|
#1142 |
|
BAN stały
|
dziewczyny dajcie jakies fotki
|
|
|
|
|
#1143 |
|
BAN stały
|
aha jak coś to znalazłam tego bloga...
ale nie wiem czy moge umieścić zeby nie było że reklama ![]() jak coś to piszcie PW?! |
|
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
Witam .... w sumie to nie mam już takich włosów jak kiedyś (chodzi o gęstość) ... ale wydaje mi sie że to jest związane nie tylko noszeniem warkoczyków
tak jak pisałam fryz super, wyróżnia z tłumu ... ale potem i tak trzeba wrócić do swojej fryzurki ....a po ściągnieciu warkoczyków na poczatku jest n a serio trudno chociażby dobrze wyglądać ze połmanymi i wypadającymi włosami.
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
ja po rozpuszczeniu miałam wrazenie ze nie sa juz takie gęste... ale co do kondycji to raczej nie mam zastrzezeń... dobra odzywka i jakos daje radę
|
|
#1146 |
|
BAN stały
|
no właśnie...
na początku też miałam problem... ale szybko wróciły do normy.. i dalej są gęste, puszące się
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Myslę, ze mozna podac tu linka, w koncu to tylko blog. Masz moze zdjecie z warkoczykami zrobionymi u niej??
Hmm czy kondycja waszych wlosow az tak sie pogorszyla? Mi sie zawsze wydawalalo ze warkoczyki wlasciwie nic szkoldiwego z wlosmai nie robia ^^ A ze moje juz nie sa w najlepszym stanie to zastanawiam sie czy warto... |
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
tragedii nie było.... tylko na początku głupie wrażenie po zdjęciu ze mam duuzo mniej na głowie... ale to ponoc normalne.. kita z warkoczyków jest wielka a z normalnych włosów.. wiadomo
.. i jak sie człowiek przyzwyczai to potem takie wrażenie dziwne jest... ale porównując zdjecia przed warkolami i po zdjeciu to raczej nieduża róznica....
|
|
#1149 |
|
Rozeznanie
|
a jaki jest koszt za 3 warkoczyki ?
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o Warszawę mam dobry namiar - ale cena to 500 złotych. Po zapleceniu cieńszych niż standardowe warkoczyki nie miałam żadnych problemów, trzymały się super - rozplotłam po trzech miesiącach bo już miałam dość spore odrosty. Dziwne ale wypadło mi o połowę mniej włosów niż po pierwszym zaplataniu u innej osoby w Wawie (tej nie polecam mimo że było taniej)
Namiary mogę przesłać na pm |
|
|
|
|
#1151 |
|
Przyczajenie
|
Ja z kolei szukam dobrego namiaru we Wrocławiu. Pomóżcie!
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a włoski są osłanbbion..bo przecież tyle dzwigają...i są splątane... jezeli masz bardzo słabe i rzadkie włosy to nie polecam... ale zawsze można odnowić włoski..odzywki, leki,maseczki.... |
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, dziewczyny a co z warszawą? macie jakies namiary? chyba wolalabym zrobić w jakimś studiu, nie ufam tym domowym warkoczykarkom ^^ najwieksze zaufanie budzi u mnie studio Afrostyl w Krakowie ale nie bede tam w najblizszym czasie wiec musze znalezc jakas alternatywe ^^
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Przyczajenie
|
sapho sprawdź w warszawie afro shop
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
ale to chyba jets sklep z włosami a ja szukam kogoś kto mi zaplecie warkoczyki. W sumie dziwne, że nie mogę znaleźć w necie nic ciekawego, wydawało mi się, że to łatwiejsze =)
Edit: Dziewczyny, zmieniam kryteria =) Gdzie robią warkoczyki zakończone zgrzewarką a nie podpalane?? Edytowane przez sapho16 Czas edycji: 2008-09-29 o 20:18 |
|
|
|
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
Widze, że wiele z Was zastanawia się nad zrobieniem sobie warkoczyków. Także chciałabym mieć to cudo na głowie, ale nie wiem kto w okolicach Trójmiasta lub Wejcherowa mógłby mi to zrobić. Nie znam nawet żadnego dobrego salonu. Do moich włosów potrzebuję kogoś kto dobrze się na tym zna i wie jak nie zniszczyć włosów. Nie mam problemu z gęstością włosów(nie jest ich mało), natomiast mam problem z grubością włosa. Przez to moje włosy wyglądają na bardzo rzadkie. Największym problemem jest jak już wcześniej wspomniałam, to, że nie znam osoby która by się tego podjęła...
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
grubość włosa, jeśli nie sa rzadkie, nie robi żadnego problemu. do mnie przychodzą dziewczyny o bardzo chudych i rzadkich włosach i może warkoszyków nie wychodzi wtedy 200 tylko jakieś 150, ale wyglądają i tak świetnie. a jeśli masz włoski gęste to i tak żaden problem. ważne, żeby nikt Ci na głowę nie wsadził więcej niż 5 paczek bo boli to strasznie i wtedy możesz połowę stracić.
z kolei jeśli chodzi o trójmiasto to wiem że w gdyni robi majka. zrobiła mi świetne dredki półtora roku temu (dredki, nie dredloki), ale jeszcze wtedy nie robiła warkoczyków więc nie wiem jakie robi. poza tym nikogo tam nie znam |
|
|
|
|
#1159 |
|
Przyczajenie
|
@red_chameleon:
Dalej szukasz kogos z trojmiasta? |
|
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
a znacie coś w katowicach ?
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Przyczajenie
|
Mi wczoraj zrobiła warkoczyki dziewczyna która dojeżdża do klientek
Przyjechała do mnie do Warszawy z Lublina ) Jeśli chcecie kontakt to piszcie5086892 moje gg |
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: czy ktos ma warkoczyki na opasce? Moge poznac opinie?Czy ktos moze widzial to n
Cytat:
|
|
|
#1163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja mam geste i grube wlosy, ktorych jest bardzo duzo, wiec moze to tez od tego zalezy. P.S. Wciaz jestem zafascynowana fryzura, ktora zawsze wyglada dobrze. Obawiam sie, ze jestem juz warkoczykowy nalog.
|
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Przyczajenie
|
hej Laseczki
![]() jestem tu pierwszy raz ostatnio zaczełam sie zastanawiac nad zrobieniem warkoczyków a raczej chce je sobie zrobic i to bardzo tym bardziej jak poczytałam co piszecie o nich ![]() ale dzisiaj zadzwoniłam do jedengo salonu i od razu spadłam na ziemie zawołała od razu 1000 zeta ![]() może wiecie gdzie w bydgoszczy mozna taniej zrobić albo kto robi pliska. no chyba zebym znalazła kogos kto by mi z rodzinki zrobił ale tez bym musiała wiedzieć jak dokładnie od góry zrobic. bo syntetyki to sobie bym zamówiła i może jakoś by poszło . Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Rozeznanie
|
ja teraz nie wiem, co zrobić, niedawno miałam zaplecione 6 warkoczyków, dzisiaj jeden się rozplótł..jak to w ogóle możliwe... ? ehh
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
sekkmet masz jakiegos bloga albo strone ze zdjeciami Twoich prac?? jak tak to mozesz mi podesłac linka na priv??
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny. W sobote zdjelam swoje warkoczyki i niestety... JEST TRAGEDIA!!
wypadlo mi polowe wlosow!! Przed zaplecieniem mialam piekne grube wlosy a teraz prawie nic z nich nie zostalo juz nigdy wiecej nie dam sie namowic na taka glupote,szkoda wlosow dziewczyny! Wiem ze efekt z warkoczykami jest swietny ale za jaka cene...
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
serio az tak zle?? a moze jak sie przyzwyczaisz do mniejszej ilosci wlosow to wszystko wroci do normy? =) (staram sie pocieszyc jakos bo niedlugo sama robie warkole) |
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie tez to byl szok jak zdjełam warkoczyki... myslałam ze łysa jestem... ale to tylko głupie wrażenie było... porównując foty sprzed warkoczyków i po zdjeciu nie widac róznicy... a teraz 2 m-ce po zdjeciu jest normalnie ... przyzwyczaiłam sie ..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

może wiecie gdzie w bydgoszczy mozna taniej zrobić albo kto robi pliska. no chyba zebym znalazła kogos kto by mi z rodzinki zrobił ale tez bym musiała wiedzieć jak dokładnie od góry zrobic. bo syntetyki to sobie bym zamówiła i może jakoś by poszło . Z góry dzięki za odpowiedzi