|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
dzien dobry
![]() Ja niedawno wstalam Wreszcie sie wyspalam bo nie musialam rano wstawac. Ja jak dziecko potrzebuje dziesiec godzin snu bo chodze pozniej jak poparzona I juz po sniadanku:dwie kanapki z razowca z majonezem, pomidorem, ogorkiem, cebulka i plasterkiem sera odtluszczonego. Tym razem to papierowy 13 % Hit z Ryk. No i zjadlam polowke wczorajszego jajka Jajka zrobilam mieszajac zoltko z tunczykiem i cebulka oraz zeby nie byly mdle to dodalam korniszony ale marynowane na ostro z chilli No i do tego odrobinka majonezu i natka pietruszki ![]() No a teraz rozkoszuje sie espresso Pysiamn ja dla odmiany uwielbiam kawe ale w czystej postaci - bez syropow i przypraw. Zazwyczaj pije czarne espresso z gruba pianka albo dodaje spienione mleko skondensowane odltuszczone. No i koniecznie doppio bo 1oz bym sie nie nasycila jednorazowo ![]() Fruity trzymam kciuki zeby ci sie wszystko poukladalo Ale powiem ci ze ty to szczesciara jestes i juz! Wcinasz takie racuchy i wygladasz jak marzenie!!! Ja bym byla szersza niz dluzsza jakbym pochlonela takie danko Od samego patrzenia wypelnil sie moj zoladek ![]() Cykado na drugim watku napisalam refleksje po 6-tym odcinku Ach, kiedyz bedzie siodmy A Sex and the City lubisz?Musze sie zaczac zbierac bo tez mam kilka spraw do zalatwienia przed praca a bardzo mi sie nie chce ![]() Buziaki dla wszystkich, zwlaszcza dla nowych plazowiczek ![]() Pozdrawiam i powodzenia
|
|
|
|
#2342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomnialam dodac fruity, ze takie porzadki to calkiem fajna sprawa. Moze po prostu potrzebujesz odmiany
Ja w ciezkich chwilach zawsze robilam porzadki i przemeblowanie. Odpukac, jakos juz od kilku lat niczego nie przemeblowuje ale bardzo mi to pomagalo. Niewielka zmiana a bardzo poprawia nastroj ![]() Fajnie, ze macie nowe mieszkanka
|
|
|
|
#2344 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje paprak!
![]() Dzisiaj to chyba przez brak snu potrzebuje duzo jedzenia. Nie czuje wcale sytosci, tylko ciagly glod. No i jeszcze zbliza sie @. Ja uwielbiam Sex and the City, oczywiscie w wersji oryginalnej. Nie cierpie tlumaczonych seriali czy filmow.
|
#2345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa z expresu + spienione mleko i beltam patyczkiem wzorek ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9597246] Ja pieke tylko na drozdzach, na zakwasie sie jeszcze nie naumialam [/quote]Słyszalam że ten na zakwasie jest smaczniejszy ale nie robiłam nawet na drozdzach więc ![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie że zrobiłaś sobie takie porządki, u mnie też by się przydało... mam masęubrań w krórych nie chodzę, ale trzymam bo może jeszcze schudnę, a może przytyję ahhhhhh dylematy ![]() *********** Ps Jak na razie na I fazie mam 2,3 kg mniej W sumie mam 6,9 kg mniej prawie 7kg ! Jupiiiii Chociaż w mym wypadku to kropla w morzu...ja niestety na wadze mam trzy cyfrówkę...wstyd się przyznać ...proszę
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-05 o 11:43 |
|||
|
|
|
#2346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nikt na Ciebie krzyczeć nie bedzie lada chwila a na SB bedziesz miała dwie cyferki
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
oj, dziewuszki, będę miała co czytać przez wieczór
![]() na razie tylko chwila, bo do nadrobienia zaległości w pracy. Mediolan jest piękny! a włoska pizza i lody nie mają sobie równych ![]() ale zasady SB trzymałam - tylko obiad jadłam grzeszny i dwa razy lody i schudłam kg!!! mnóstwo spacerowałam i tańczyłam w klubie ![]() jestem b. zadowolona i obiecuję, że Was doczytam jakoś niedługo i skomentuje
|
#2348 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9597505]Spróbuj masażu z jakims olejkiem rozgrzewającym, powino pomóc
Cytat:
ale przeboleje, przyda mi sie to w grudniu na snowboardzieCytat:
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wsparcie jesteście kochane
|
#2350 | |||
|
Zadomowienie
|
ale apetyczne czy mi sie wydaje czy bez tluszczu smazone?? chyba tez takich sprobuje ![]() Cytat:
A wiecie co mi po kawie przyspiesza?? .... perystaltyka a niskie cisnienie jakie mialam to zazwyczaj mam chyba ze mnie ktos wkurzy ![]() Cytat:
![]() a tak swoja droga to bardzo gartuluje 7kg to ogromny sukces ![]() Cytat:
bedziemy cierpiec razem, bo ja juz danwo nie ciwczylam (poza aqua aerobikiem, ale to tez jeszcze przed choroba :|) A tez planuje jakiś wypad na stok w tym roku bo w tamtym to nie udalo mi sie sniegu na gorce upolowac i szczerze mowiac to mi sie biale szalenstwo juz chyba od sierpnia marzy a tak swoja droga to ja dopiero zaczynam ![]() jesli chodzi o ten bol miesni to polecam - goraca kapiel a potem masazyk z balsamem Paprak jajca bombowe az mi na jaja ochota przyszla ![]() Ejjejej dziewczynki, a ja sie dzis z dylematem obudzilam bo wczoraj postanowilam ze juz jestem na tyle zdrowa zeby pelnowymiarowa 1faze zaczac, a tu sie okazalo ze w sobote kolega ze studiow(prwie 3 lata sie nie widzielismy) robi parapetowe i bedzie na niej stara paczka ze studiow i jak sobie pomysle ze ani alkoholu ani nic nie skubne, to mysle ze 1. bedzie to idiotycznie wygladac jak z uporem maniaka bede caly wieczor wszytskiego odmawiac i wode popijac 2. bedzie to niegrzeczne 3. jest to awykonalne, tym bardziej ze kumpele z paczki pewnie cos do jedzenia przyniosa, a sa dobrymi kucharkami, zreszta ja tez planuje cos upichcic ![]() Dylematowania sie czesc dalsza.... bo moglabym powiedzmy od niedzieli zaczac 1faze (narazie jem zgodnie z 2faza) ale boje sie ze potem znowu zaczna sie andrzejki, imieniny sis i tak dalej... a mazy mi sie 5-7kg mniej do swiat a wtedy napewno nie zdaze i badz tu czlowieku madry ![]() Kurcze ale mam problemy... jakby wiekszych na swiecie nie bylo... wojna, trzesienie ziemi... a ja...
|
|||
|
|
|
#2351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2352 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A te ochoty na fast foody pewnie przez zblizajaca sie @. Swoja drogą ciekawe kiedy ja dostane w tym miesiącu. 30 dni minie w piatek Bylebym nie miala takiego PMS-a jak ostatnio bo moge go nie przezyc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witaj SKA |
|||
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewczynki
ja juz po sniadanku-2 kromki ciemnego chleba z twarogiem poltlustym i do tego gora surowki.pychaaaa fruity zazdroszcze Ci tych generalnych porzadkow.sama mam chetke na wyciapanie wszystkiego w czym nie chodze i co mi niepotrzebne ale nie mam mozliwosci.maly synek daje czadu i nawet na sekunde nia mozna go z oka spuscic.ale jak sie wkurze pewnego dnia to jak burza po szafach przejde ![]() pysiamn ja w Ciebie wierze i mocno Ci kibicuje.pomysl sobie a niby czemu nie mialoby sie udac???jestes na diecie(a wlasciewie zmienilas sposob odzywiania na lepszy-zdrowszy)wiec kg beda spadaly.n ie maja wyjscia a w chwilach zwatpienia,kiedy myslisz"mam to wszystko gdzies,ide po cos slodkiego"pomysl jeszcze raz czy na pewno tego chcesz.jesli dobijasz sie tym,ze kg wolna leca-przestan.przeciez nigdzie sie nie spieszysz
|
|
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
Pysiamn mysle jak dziewczyny, 7 kg to juz naparwde sukces - to znaczy, ze cos drgnelo
![]() ZNajoma na SB schudla w przeciahu roku 20 kg, powoli, ale skutecznie do celu Dasz radeMatko jedyna zjadlam salatke z makreli, nie jakas kosmiczna ilosc, ale sie pelna czuje, jak diabli... A co do przekasek - one sa obowiazkowe, czy sa po prostu po to, zeby zaspokoic napady glodu, jezeli takowych nie ma miedz posilkami to mozna je ograniczyc???
|
|
#2355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a odnosnie tej imprezy to ja mialam takei samonastawienie do imprezy po Wszytskich Swietych, gdy tesciowa szalala w kuchni ze smakolykami, a tu niespodzianka, po weekendzie zamiast przytyc...schudlam
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
pysiamm jak ja bym chciała chociaz 2 kg schudnac
gratuluje! ja w zeszłym roku schudłam prawie 10kg po okiem dietetyczki, dieta 1000kcal, potem 1200. długo utrzymywałam ale magisterka mnie rozbiła. w stresie jem i to przewaznie słodycze a pozniej stwierdziłam ze wroce do dietetyczki jak schudne troche. no i nabrałam dodatkowych kg. teraz jest mi bardzi ciezko.moj TŻ jest szczupły, ma swietna przemiane materii i moze jesc do woli a ja ... lepiej nie mowic.tyje od tego co on pochłania... chciałabym schudnąć min 15 kg. teraz jak nie cwicze to juz w ogole ...
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej KOchane, Pysiamn wiesz ze ja tez rowniez w Ciebie mocno wierze, i pierwszy sukces juz za Toba, dobrze wiesz jaki... teraz cel taki wiekszy to pozbyc sie trzech cyfr, teraz moge otwarcie o tym napisac, bo widzialam,ze wyzej sie przyznalas...
ja narazie dążę do 65kg... u mnie to juz kropelka mini w porownaniu do tego co za mną... i tak juz czuje sie dobrze, i tak tez wygladam... ale chce dojsc do konca swojej drogi ty tez dasz rade... wierze calym sercem w ciebie...ja dzisiaj na obiadek mialam sałatkę warstwową... dwie warstwy sałatki, a pośrodku warstwa z 3 płatów mintaja, podsmażonego na oliwie z oliwek, z ziarenkami smaku i z koncentratem pomidorowym (bez cukru)... a sałatka z kapusty pekińskiej, pomidorów, ogórka konswerwowego, rzodkiewki i wmieszanego w to sera feta mam zdjecie to pozniej wkleje
|
|
|
|
#2358 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki macie może przepis na ketchup? taki pierwszofazowy... bez cukru... mam ochote na ketchup... jakos nie wiem czemu dzis chce mi sie zrobic jakąś zapiekanke i zjesc ją z keptchupem... zapiekanka pierwszofazowa to nie problem no ale co z moim ukochanym ketchupem?! plissssss
|
#2359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam bardzo dziewczynki
Ach jakoś lżej mi sięna secu zrobilo jak się wygadałam i to wasze wsparcie mnie podbudowało dziękuję że we mnie wierzycie Takie słowa dodają skrzydeł mam nadzieję że tym razem mi się uda...skoro kiedyś mi sięudało to teraz też ![]() Bardzo Wam dziękuję i przesyłam cieplutki Cytat:
Można też Mc Donalds Develey on nie zawiera cukru w czystej formie, maja one natomiast substancie słodzące w postaci słodzików, więc też z umiarem Można zrobić samemu, gdzieś widziałam w książce
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
O Bambi byla szybsza
![]() Basia czekamy na foteczkę smakowitości
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-05 o 13:54 |
|
|
|
#2362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pysiamn też dziękuję za odpowiedź poszukam dzis tego kotlina lub develey (napisane jest wyraźnie na butelce ze to super ketchup bez cukru czy trzeba szukać po etykaietach? może ma jakis inny kolor?) jak sie domyślam było to mówione no ale wybaczcie..... swoją drogą przepis na własny ketchup też chciałabym mieć - zawsze to mniej wszystkich tych "e"
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotlin ma dużymi literami na etykiecie napisane że bez cukru Tylko tego Kotlin to nigdzie nie widziałam ![]() A przepisu poszukam
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki za odpowweidzi
|
|
#2365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2366 |
|
Rozeznanie
|
McDonalda widziałam w sklepach, myślałam jednak ze może jest jakas wersja bez cukru
|
#2367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie może to nowośc i dlatego jeszcze go nie ma ?Zaraz spadam zjesć obiad i brykam na jazdy......poszłam na prawko ![]() Kubuś śpi i zostaje pod opieką babci
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-11-05 o 14:26 |
||
|
|
|
#2368 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
wczoraj sie nie pojawilam strasznego dołka mam, pewnieto ta pogoda ale najchetniej zakopałabym się pod kołderkę ![]() w związku z tym średnioz moim jedzonkiem, bo mi się nie chce nic przyrządzać - strasznie sie zmuszam zeby herbate sobie zrobic a co dopiero obiad wczoraj jadłam: twaróg chudy z tuńczykiem i jajkiem na twardo (z dodtakiem majonezu i sosu sojowego), nadzialam paprykę nim ptasie mleczko sb 1/3 szklanki (zobilam kilka dni wczesniej i wyszlo mi wybitnie paskudne ![]() seler naciowy pistacje ok 30 szt znowu ptasie sb omlet z 2jaj z pieczarkami i sere żótym hit z ryk jak widac obiadu nie bylo ![]() a dzisiaj: -zjadłam rano grejpfruta - i nie bylam glodna -a nie dawno wykonczylam twarog z tunczykiem i jajkiem buuu nie chce mi sie nic robic na obiad mam zamrozona pange, moglabym sobie zrobic ja na parze ale panga na parze jest paskudna buuu kucharz by mi sie przydal ojej ale smęcę , uciekam, bo Was pozarażam chce słonko! |
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może z 10 min na solarum, by Ci humorek poprawiło ponoć pomaga
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
natalaplo dla Ciebie przepis...
Sos pomidorowy (ketchup) Spoth Beach 1/4 szkalnki oliwy z oliwek extra virgin 1/2drobno posiekanej cebuli 1 puszka 80g pomidorow wloskich z puszki bez skorek i bez cukru 1/4 szkalnki wytrawnego bialego wina faza II i III 2 zmielone ząbki czosnku 4 posiekane liście świeżej bazylii 2 łyżki posiekanej drobno pietruszki 1/2 łyżeczki sustytutu cukru szczypta pieprzu 1/4szklanki oliwek bez pestek Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić cebulkę i smażyć, smażyć aż będzie miękka, dodać pomidory, z sokiem,wino, czosnek, bazylię, natkę, słodzik,pieprz.Zmiejszyć ogień i dusic przez godzinke.Dodać oliwki dusić 3 min. Przechowywać w lodówce max tydzień.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

I juz po sniadanku:
A Sex and the City lubisz?

Ale z jogurtem byly pycha. 

ale apetyczne
i badz tu czlowieku madry