Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-05, 17:35   #2971
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to jutro jest losowanie nie dzisiaj wogóle to się nie fatyguj bo ja przytulę te 40 milionów haha
o kurde to nikt nie wygrał
Ale jaja to ja też jutro wysyłam... a nóż się uda.....

Ciekawe jak dzisiaj z TŻ rozmawiałam z nim póżniej i było Ok ale dzwoniłam jakieś 1.5 godziny temu i coś mi tu nie halo Zobaczymy, kurcze wiem że fajnie jest się później godzic, ale ...szczerze... nie mam ochoty na tekiego typu godzenie się, troszkę mi wjechał na ambicje wczoraj i powiedziałam sobie że dam mu nauczkę.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 17:42   #2972
kasiaher
Wtajemniczenie

ale ja jak do tej pory nic nie zrobiłam, tylko barany tak parkują że cię zastawią kompletnie, i nie da rady nie puknąć no chyba że ktos jest z tobą to ci powie kiedy nie jechać dalej a ja sama aż takiego wyczucia nie mam że zatrzymam się
2 cm od samochodu, zaszwe uważam ale i dzisaj i wczoraj coś tak za późno na ten hamulec depnełam. Nic się nie stało samochody nie naruszone, ale chodzi o sam fakt.
Kurcze coś długo tego TŻ nie ma. Juz obiad wystygł .
Stary 2008-11-05, 17:45   #2973
kliwia
Zakorzenienie

samba sukienusia super!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 17:46   #2974
Daysy85
Zakorzenienie

kasiaher Nie martw się może jest w korku , albo ma coś do załatwienia i mu się przedluzyło...
A co zrobiłaś na obiadek?

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-05 o 17:56
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 18:01   #2975
kasiaher
Wtajemniczenie

własnie przjechał
kopytka
później wam opoweim jak minoł wieczór.Pa

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2008-11-05 o 18:03
Stary 2008-11-05, 18:02   #2976
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
własnie przjechał
kopytka
No widzisz mówiłam
super lubię kopytka
Ja dzis mam kapuśniaczek zkiszonej kapystki mniam
Stary 2008-11-05, 18:30   #2977
jaga_2001
Zakorzenienie

kaska87, chodzi o te na tej sstronie, ostatni model? (Wzór 206/10)

http://www.growikar.pl/oferta14.html

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 18:40   #2978
agus87
Zakorzenienie

a tez wysle totka, , nikt nie wygral 6 to moze dlatergo, ze ja nie wyslalam hehe totek czeka na mnie
Stary 2008-11-05, 18:55   #2979
kasiaher
Wtajemniczenie

kurcze drętwo
Zobaczymy co bedzie później
chyba jutro wam wszystko opisze bo dzisiaj chyba nie za bardzo mam co do opowiedzenia.

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2008-11-05 o 18:56
Stary 2008-11-05, 18:55   #2980
jaga_2001
Zakorzenienie

ja sie poczuje jakbym wwygrala w totka, gdy wygram sprawe w sadzie z zusem...

sorki, bo moze kogos obraze, ale w urzedach cwoki pracuja nawet w sadzie. juz kilka spraw moich z zusem tam bylo a wczoraj dostalam pisemko na wezwanie na rozprawe z... krusem.

AV by jaga_2001
Stary 2008-11-05, 18:58   #2981
kasiaher
Wtajemniczenie

jaga czy ty masz dzisiaj URODZINKI !!!!!

JĘSLI TAK TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI , ZDROWIA I SZCZĘŚCIA . SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2008-11-05 o 19:00
Stary 2008-11-05, 18:59   #2982
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
kaska87, chodzi o te na tej sstronie, ostatni model? (Wzór 206/10)

http://www.growikar.pl/oferta14.html
tak, dzieki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 19:00   #2983
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak, dzieki
nie za ma co.

kasiaher, nie, nie mam, mam 11.05 czyli jedenastgo maja. Ale dziekuje. Milo mi Normalnie mi zis wszyscy slodza. Kolezanka z roku powiedziala mi, ze obejzal moje foty na nk i twierdzi, ze jestem fotogeniczna.

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-11-05 o 19:02
Stary 2008-11-05, 19:19   #2984
baja_86
Zakorzenienie

kasiaher, śliwenka az mnie dreszcze przeszły bbrrrr, mi się nic takiego jeszcze nie przytrafiło, ale rzeczywiście cos w tym jest, nie raz już słyszałam podobne historie o tym jak umarli przychodzą żegnać się we śnie

Cytat:
sorki, bo moze kogos obraze, ale w urzedach cwoki pracuja nawet w sadzie. juz kilka spraw moich z zusem tam bylo a wczoraj dostalam pisemko na wezwanie na rozprawe z... krusem.
pomieszanie z poplątaniem z tym urzędem, no cóż ...
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 19:24   #2985
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
A właśnie dziewczynki mam pytanie ....ile kasują Was księza za ślub????
U mnie ksiądz "zażyczył" sobie 500 zł , oranista 300 zł a kościelny 200 zł. To jakaś parsanoja....
No wlasnie slyszalam ze w niektorych parafiach zycza sobie nawet 1000 zł u mnie w parafii to chyba co łaska ale musze sprawdzic
a propos tej aukcji na allegro to na przyszlosc rzadaj najpierw zaplaty a potem wylsij paczke.Wileu sprzedawcow tak robi..

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-11-05 o 19:27 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 19:38   #2986
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie,
przerażacie mnie tym tempem:P Niestety nie byłam wstanie przeczytać tylu stron, przejrzałam je tylko szybciutko,

Kasiaher, wyglądasz cudnie w tej sukni
Rybulko, moje spóźniuone życzonka urodzinowe, mam nadzieję, że mi wybaczysz
Strippi, gratuluję konika, piękny. Wreszcie masz swojego własnego!!

A ja od poniedziałku zaczęłam chodzić na aerobik...5 razy w tygodniu! Wiem, zaszalałam, już czuję zakwasy, ale postanowiłam, że będę dla siebie surowa. Trzeba schudnąć do ślubu, a chciałabym zobaczyć efekty jeszcze w tym roku

Poza tym zbieram się za pisanie pracy licencjackie. Wiedziałam, że będzie ciężko zacząć, ale że aż tak?? Ehhh przegięcie, na razie tylko przeglądam tonę książek i we wszystkim się gubię. Do końca stycznia muszę oddać 2 rozdziały:/

Zmykam na aerobik, dzisiaj mam ćwiczenia z elementami tańca latynoskiego
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 20:25   #2987
śliweńka
Zakorzenienie

tak sobie cenią msze mój brat w 2001r. płacił 500zł ciekawe ile ja będę mieć co łaska

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 20:29   #2988
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
No wlasnie slyszalam ze w niektorych parafiach zycza sobie nawet 1000 zł u mnie w parafii to chyba co łaska ale musze sprawdzic
a propos tej aukcji na allegro to na przyszlosc rzadaj najpierw zaplaty a potem wylsij paczke.Wileu sprzedawcow tak robi..
w kazdej parafii jest co laska, tylko we wszystkich "co laska, ale nie mniej niz"
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie,
przerażacie mnie tym tempem:P Niestety nie byłam wstanie przeczytać tylu stron, przejrzałam je tylko szybciutko,

Kasiaher, wyglądasz cudnie w tej sukni
Rybulko, moje spóźniuone życzonka urodzinowe, mam nadzieję, że mi wybaczysz
Strippi, gratuluję konika, piękny. Wreszcie masz swojego własnego!!

A ja od poniedziałku zaczęłam chodzić na aerobik...5 razy w tygodniu! Wiem, zaszalałam, już czuję zakwasy, ale postanowiłam, że będę dla siebie surowa. Trzeba schudnąć do ślubu, a chciałabym zobaczyć efekty jeszcze w tym roku

Poza tym zbieram się za pisanie pracy licencjackie. Wiedziałam, że będzie ciężko zacząć, ale że aż tak?? Ehhh przegięcie, na razie tylko przeglądam tonę książek i we wszystkim się gubię. Do końca stycznia muszę oddać 2 rozdziały:/

Zmykam na aerobik, dzisiaj mam ćwiczenia z elementami tańca latynoskiego
no ja tez wzielam sie za siebie. Od 2,5 tyg jestem na diecie i zeszlo 2,5 kg. Jestem z siebie bardzo dumna.

No ja musze sie wziac za pisanie pracy mgr. Dzis spotkalam sie z moja promotorka. Kazala mi do 5 stycznia napisac wstep. :P

No i dziewczyny, chyba z tymi zareczynami sie nie pomylilam. Wychodzi, ze wszystko jest tak jak pisalam. TZ nadal nie ma pierscionka i chce go dzis gora jutro kupic, ale przez internet (bo taniej niz u normalnego jubilera no i w sumie wiekszy wybor). Chce sie oswiadczyc w piatek (w nasza rocznice), gora w sobote (nie powiedzial tego wprost, ale ja w ciemie bita nie jestem i wszystko wyczaje ). Problem w tym, ze nikt mu w jeden dzien pierscionka nie zrobi. Kazdy internetowy jubiler daje czas realizacji zamowienia do 10 dni roboczych. Czyli, ze bedzie tak jak w moim snie, ze bedzie chcial sie oswiadczyc, ale, ze cos mu stanie na przeszkodzie i jednak tego nie zrobi...

AV by jaga_2001
Stary 2008-11-05, 20:55   #2989
Daysy85
Zakorzenienie

Jaga
Bardzo przezywasz ten temat oświadczyn i wcale się nie dziwie- trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało!

Byłam dziś w Tesco i puściłam zakład za 10 zł... a moja Paulina teraz mi tu przyleciała i mówi, "nie pisz tym Twoim wizażowym koleżankom że zakład wysłałaś bo i tak nic nie wygrasz" no kuuuuurdę ja ją spalę na stosie za to!

a miałam Wam napisać że 4 na chybił trafił a 1 na liczby specjalne!
Stary 2008-11-05, 21:00   #2990
motley
Zadomowienie

Cytat:
Chce sie oswiadczyc w piatek (w nasza rocznice), gora w sobote (nie powiedzial tego wprost, ale ja w ciemie bita nie jestem i wszystko wyczaje ). Problem w tym, ze nikt mu w jeden dzien pierscionka nie zrobi. Kazdy internetowy jubiler daje czas realizacji zamowienia do 10 dni roboczych. Czyli, ze bedzie tak jak w moim snie, ze bedzie chcial sie oswiadczyc, ale, ze cos mu stanie na przeszkodzie i jednak tego nie zrobi...

hehe no widzę, że jesteś nie tylko detektyw ale jeszcze wróżka Ciekawe czy sen się spełni... ja tam mam nadzieję, że jednak się oświadczy

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 21:04   #2991
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie dziewczynki mam pytanie ....ile kasują Was księza za ślub????
U mnie ksiądz "zażyczył" sobie 500 zł , oranista 300 zł a kościelny 200 zł. To jakaś parsanoja....
u nas organista jest zakonnnica..i niechce pieniedzy nigdy... a kwiaty na oltarz tez sa jako prezent z kosciola.. i zawsze dekoruja go zakonnice... (od zawze byl zakaz dekorowania po swojemu) wiec koszty odpadaja.. zostaje tylko ksiadz... iby co laska.. ale nas daja 300 zl... max 500 - kumpela dala 500 a ksiadz jej powiedzial ze 300 wystarczy. wiec tez tyle damy...

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Ale jestem happy Kupilam sukienke Jest śliczna, leciutka i nawet nie byla taka droga bo wczoraj ta sukienka co mierzylam w agnes tez byla sliczna ale byla taka ciezka ze szok (tzn duzo ciezsza niz ta ) no a dzis tez mierzylam rozne suknie ale mialy tyle falban i tego wszystkiego ze w niektorych sie ruszyc nie moglam A w ogole wczoraj te suknie co mierzylam w komisie kosztowaly ok 1400 zl a byly nawet i po 1600, a ja mam nowiutka za 1750 ale jestem happy przez to wszystko spoznilam sie na pociag bo mialam o 14.14, a dopiero do domu weszlam i musialam wam napisac

to moja suknia
http://www.modena-salon.pl/suknia_sl...).html#galmiss

mam tez zdjecia na sobie ale niestety nie mam teraz czasu Wrzucę może jutro

Ale normalnie wiedzialam ze to ta jak ja przymierzylam hehe
piekna sukienka bardzo lekka... czekam na foto na tobie

Cytat:
Jakież było moje zdziwienie przed momentem jak zadzwonił do drzwi kurier....... Paczka do mnie wróciła ale.....mam zapłacic za odbiór 60 złotych!!!!!!!!! Bo przesyłka szła na mój koszt!!!! A dzisiaj rano babsztyl twierdził, że jej firma pokryje koszty!!!!!
daj jej negatywa w stylu ze kupila i robila cie w balona bo niby sie niepodobalo i jeszcze na koszty naciagnela takich ludzi trzeba tepic... a moze sama sprzedaje ciuszki i chciala sie konkurencji pozbbyc..

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
A no to ok.
Takie sąsiadki są dość męczące ale gdyby Was nie lubiała to by się nie odzywała...

A mnie zostało jeszcze pół godzinki pracy
I pójdę do TESCO totolotka puścić bo jutro jest 40mln. chociaż po ostatniej stracie 20 zł (10 moje+ 10 mamy) powiedziałam , że nie puszcze już nigdy... ale kusi wygrana.
Nie potrzeba by mi było aż tyle ja bym chciała 40tys. na wesele i mamie bym pomogła
my tez wyslalismy

kasia i co masz ta strone.. bo nienapisalas... jak nie to wejdz pare stron wczesniej.. wczoraj wieczorem napisalam
Stary 2008-11-05, 21:19   #2992
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tez wzielam sie za siebie. Od 2,5 tyg jestem na diecie i zeszlo 2,5 kg. Jestem z siebie bardzo dumna.
No i dziewczyny, chyba z tymi zareczynami sie nie pomylilam. Wychodzi, ze wszystko jest tak jak pisalam. TZ nadal nie ma pierscionka i chce go dzis gora jutro kupic, ale przez internet (bo taniej niz u normalnego jubilera no i w sumie wiekszy wybor). Chce sie oswiadczyc w piatek (w nasza rocznice), gora w sobote (nie powiedzial tego wprost, ale ja w ciemie bita nie jestem i wszystko wyczaje ). Problem w tym, ze nikt mu w jeden dzien pierscionka nie zrobi. Kazdy internetowy jubiler daje czas realizacji zamowienia do 10 dni roboczych. Czyli, ze bedzie tak jak w moim snie, ze bedzie chcial sie oswiadczyc, ale, ze cos mu stanie na przeszkodzie i jednak tego nie zrobi...
Jaga, ja tez sie bawilam w detektywa szukalam pierscionka po calum domu-nawet morusalam sie w kominku, jak juz nic mi nie przychodzilo do glowy i i tak nie znalazlam a;e z perspektywy czasu - moze jakbym sobie bardziej odpuscila to bylaby wieksza uciecha? moj TZ chyba liczyl na to ze sie rozplacze, a ja sie smialam i cieszylam jak glupia

Cytat:
Byłam dziś w Tesco i puściłam zakład za 10 zł... a moja Paulina teraz mi tu przyleciała i mówi, "nie pisz tym Twoim wizażowym koleżankom że zakład wysłałaś bo i tak nic nie wygrasz" no kuuuuurdę ja ją spalę na stosie za to!

a miałam Wam napisać że 4 na chybił trafił a 1 na liczby specjalne!
Ja liczylam na wygrana wczoraj i dzis rano w pracy sprawdzam wyniki i nic po czym dzwoni szef i pyta co tam slychac, a ja na to ze totka nie wygralam, wiec musialam dzis przyjsc do pracy a on na to NO TRUDNO no i sobie pogadalismy
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 21:25   #2993
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Jaga, ja tez sie bawilam w detektywa szukalam pierscionka po calum domu-nawet morusalam sie w kominku, jak juz nic mi nie przychodzilo do glowy i i tak nie znalazlam a;e z perspektywy czasu - moze jakbym sobie bardziej odpuscila to bylaby wieksza uciecha? moj TZ chyba liczyl na to ze sie rozplacze, a ja sie smialam i cieszylam jak glupia
ja mimo ze sie zegos domyslalam to sie poplakalam i bylo mi slabo.. a moj tata na pytanie czy oddadza mu mnie powiedzial.. ale gdzie wy bedzicie mieszkac... hahahaha nie ma to jak radosc w rodzinie
Stary 2008-11-05, 21:37   #2994
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja mimo ze sie zegos domyslalam to sie poplakalam i bylo mi slabo.. a moj tata na pytanie czy oddadza mu mnie powiedzial.. ale gdzie wy bedzicie mieszkac... hahahaha nie ma to jak radosc w rodzinie
No wiesz co tak straszyc tatusia nie mieli z Toba problemu za mlodu to teraz przyprawiasz ich o dreszcze i zawrot glowy
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2008-11-05, 21:41   #2995
Daysy85
Zakorzenienie

Zrobiłam prototyp tego zaproszenia składanego, i okazuję się , że muszę równiez ściąć jeden z boków, bo jeżeli chcę je wiązać tesiemką inaczej się nie da, czyli dwa boki muszą być ściete
Zobaczymy co mój TŻ powie bo on ciągle jest w pracy i nie mam jak mu tego pokaać ani pudełka ani pomysłu zaproszenia...
Teraz szukam jakiś fajnych tekstów do środka...
Stary 2008-11-05, 21:49   #2996
Maggie1983
Zakorzenienie

dobra dziewczynki ja ide lulu bo co dzien sobie obiecuje ze sie wyspie i co dzien mi nie wychodzi. dobranoc i kolorowych snow wszystkim zycze
Stary 2008-11-05, 21:53   #2997
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz co tak straszyc tatusia nie mieli z Toba problemu za mlodu to teraz przyprawiasz ich o dreszcze i zawrot glowy
hahaha dokladnie
ale no nic potem ochlonal wytlumaczyl mu wojtek ze slb za dwa lata (11 listopada bedzie 2 lata od zareczyn ) wiec mieli czas na ochloniecie

Cytat:
Zrobiłam prototyp tego zaproszenia składanego, i okazuję się , że muszę równiez ściąć jeden z boków, bo jeżeli chcę je wiązać tesiemką inaczej się nie da, czyli dwa boki muszą być ściete
Zobaczymy co mój TŻ powie bo on ciągle jest w pracy i nie mam jak mu tego pokaać ani pudełka ani pomysłu zaproszenia...
Teraz szukam jakiś fajnych tekstów do środka...
ale jaka bedzie mial iespodzianke jak sie zobaczycie

Cytat:
dobra dziewczynki ja ide lulu bo co dzien sobie obiecuje ze sie wyspie i co dzien mi nie wychodzi. dobranoc i kolorowych snow wszystkim zycze
dobranoc
Stary 2008-11-05, 21:53   #2998
agus87
Zakorzenienie

wieczór dobry
ja wlasnie wrocilam z Kalisza
wyciagnelam tzta na zakupy do reserved bo u nas nic nie ma, kupil sobie dwa swetry aja jak zwykle nic hehe
ale jechalismy fabryczna no i musialam wysiasc zobaczyc czy moja suknia, ktora strasznie mi sie podoba stoi jeszcze.. oczywiscie, ze tak jestpiekna, i nie droga bo 1900, mama mowi, ze niedlugo bedzie trzeba zaczac przymierzac, bo nie ma co czekac
bylismy w mac donaldzie... zawsze bralismy big maca, namowilam mojego na big tasty becon, bleeeeeeee tyle soooli, ze myslalam, ze cala cole wypije;/ okropienstwo, zaluje, ze go namowilam

a totka wysle jutro
Stary 2008-11-05, 22:02   #2999
Daysy85
Zakorzenienie

Martucha
Nie będzie niespodzianki.
Przesłałam mu na gg to zdjęcie tego pudełeczka żółtego , które Wam tu wkleiłam, powiedział... że mu sie nie podoba
Jest mi trochę smutno bo mógł mi to trochę inaczej napisać bo teraz jest mi smutno i normalnie mam świeczki w oczach.
Mógł napsiać , że nie myślał o takim czyms albo cos a nie tak grubiańsko... on wie jak bardzo jestem na to uczulona a wciąż kiedy zwraca mi na cos uwage potrafi być... chamski!
Stary 2008-11-05, 22:03   #3000
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wieczór dobry
ja wlasnie wrocilam z Kalisza
wyciagnelam tzta na zakupy do reserved bo u nas nic nie ma, kupil sobie dwa swetry aja jak zwykle nic hehe
ale jechalismy fabryczna no i musialam wysiasc zobaczyc czy moja suknia, ktora strasznie mi sie podoba stoi jeszcze.. oczywiscie, ze tak jestpiekna, i nie droga bo 1900, mama mowi, ze niedlugo bedzie trzeba zaczac przymierzac, bo nie ma co czekac
bylismy w mac donaldzie... zawsze bralismy big maca, namowilam mojego na big tasty becon, bleeeeeeee tyle soooli, ze myslalam, ze cala cole wypije;/ okropienstwo, zaluje, ze go namowilam

a totka wysle jutro
ja w niedziele bylamw reserved i kupilam piekna spodniczke.. wprawdzie 119 zl.. no ale coz.. odzalowalam bo niemoglam sie od niej oderwac
przymierzaj sukienki... sprawdzaj itd ja za swoja daje 2600... duzo.. ale jak ja zalozylam mowilam ze musi byc moja.. i na to moja niezawodna rewelacyjna mama powiedziala.. slub mas ztylko raz zaszalej no i e mi dolozy.. wiec tymbardziej sie ciesze mimo ze kasy od niej niewezme
a co do maka to ostatio jadlam tam cheasburgera i byl znoscny.. ale czasem trafiam na cos przesolonego wiec wiem co czujesz

dasy to mu napisz... e jak nie to niech sam cos zrobi lepsego.. albo ze jak m sie niepodoba to trudno wydaci mnostwo kasy na cos co go zadowoli albo ze jak mu se niepodoba to ma pecha bo bedzie musil to rozdawac goscia...
wiem wiem jestem wreda.. ale czasem trzeba byc rudielcem

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-11-05 o 22:05
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości