|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
![]() Ale jaja to ja też jutro wysyłam... a nóż się uda... Ciekawe jak dzisiaj z TŻ rozmawiałam z nim póżniej i było Ok ale dzwoniłam jakieś 1.5 godziny temu i coś mi tu nie halo Zobaczymy, kurcze wiem że fajnie jest się później godzic, ale ...szczerze... nie mam ochoty na tekiego typu godzenie się
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja jak do tej pory nic nie zrobiłam
, i nie da rady nie puknąć no chyba że ktos jest z tobą to ci powie kiedy nie jechać dalej a ja sama aż takiego wyczucia nie mam że zatrzymam się 2 cm od samochodu, zaszwe uważam ale i dzisaj i wczoraj coś tak za późno na ten hamulec depnełam. Nic się nie stało samochody nie naruszone, ale chodzi o sam fakt. Kurcze coś długo tego TŻ nie ma. Juz obiad wystygł .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
samba sukienusia super!
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher Nie martw się może jest w korku , albo ma coś do załatwienia i mu się przedluzyło...
A co zrobiłaś na obiadek?
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-05 o 17:56 |
|
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
własnie przjechał
kopytka później wam opoweim jak minoł wieczór.Pa
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2008-11-05 o 18:03 |
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz mówiłam
![]() super lubię kopytka Ja dzis mam kapuśniaczek zkiszonej kapystki mniam ![]() |
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
kaska87, chodzi o te na tej sstronie, ostatni model?
(Wzór 206/10)http://www.growikar.pl/oferta14.html
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
a tez wysle totka, , nikt nie wygral 6 to moze dlatergo, ze ja nie wyslalam hehe totek czeka na mnie
|
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze drętwo
![]() Zobaczymy co bedzie później ![]() chyba jutro wam wszystko opisze bo dzisiaj chyba nie za bardzo mam co do opowiedzenia.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2008-11-05 o 18:56 |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie poczuje jakbym wwygrala w totka, gdy wygram sprawe w sadzie z zusem...
![]() sorki, bo moze kogos obraze, ale w urzedach cwoki pracuja nawet w sadzie. juz kilka spraw moich z zusem tam bylo a wczoraj dostalam pisemko na wezwanie na rozprawe z... krusem.
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
jaga czy ty masz dzisiaj URODZINKI !!!!!
JĘSLI TAK TO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI , ZDROWIA I SZCZĘŚCIA . SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2008-11-05 o 19:00 |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
nie za ma co.
![]() kasiaher, nie, nie mam, mam 11.05 czyli jedenastgo maja. Ale dziekuje. Milo mi Normalnie mi zis wszyscy slodza. Kolezanka z roku powiedziala mi, ze obejzal moje foty na nk i twierdzi, ze jestem fotogeniczna.
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-11-05 o 19:02 |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher, śliwenka az mnie dreszcze przeszły bbrrrr, mi się nic takiego jeszcze nie przytrafiło, ale rzeczywiście cos w tym jest, nie raz już słyszałam podobne historie o tym jak umarli przychodzą żegnać się we śnie
pomieszanie z poplątaniem z tym urzędem, no cóż ... |
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w parafii to chyba co łaska ale musze sprawdzic ![]() a propos tej aukcji na allegro to na przyszlosc rzadaj najpierw zaplaty a potem wylsij paczke.Wileu sprzedawcow tak robi.. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-11-05 o 19:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2986 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
przerażacie mnie tym tempem:P Niestety nie byłam wstanie przeczytać tylu stron, przejrzałam je tylko szybciutko, Kasiaher, wyglądasz cudnie w tej sukni Rybulko, moje spóźniuone życzonka urodzinowe, mam nadzieję, że mi wybaczysz ![]() Strippi, gratuluję konika, piękny. Wreszcie masz swojego własnego!! A ja od poniedziałku zaczęłam chodzić na aerobik...5 razy w tygodniu! Wiem, zaszalałam, już czuję zakwasy, ale postanowiłam, że będę dla siebie surowa. Trzeba schudnąć do ślubu, a chciałabym zobaczyć efekty jeszcze w tym roku ![]() Poza tym zbieram się za pisanie pracy licencjackie. Wiedziałam, że będzie ciężko zacząć, ale że aż tak?? Ehhh przegięcie, na razie tylko przeglądam tonę książek i we wszystkim się gubię. Do końca stycznia muszę oddać 2 rozdziały:/ Zmykam na aerobik, dzisiaj mam ćwiczenia z elementami tańca latynoskiego
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie cenią msze mój brat w 2001r. płacił 500zł ciekawe ile ja będę mieć co łaska
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ja musze sie wziac za pisanie pracy mgr. Dzis spotkalam sie z moja promotorka. Kazala mi do 5 stycznia napisac wstep. :PNo i dziewczyny, chyba z tymi zareczynami sie nie pomylilam. Wychodzi, ze wszystko jest tak jak pisalam. TZ nadal nie ma pierscionka i chce go dzis gora jutro kupic, ale przez internet (bo taniej niz u normalnego jubilera no i w sumie wiekszy wybor). Chce sie oswiadczyc w piatek (w nasza rocznice), gora w sobote (nie powiedzial tego wprost, ale ja w ciemie bita nie jestem i wszystko wyczaje ). Problem w tym, ze nikt mu w jeden dzien pierscionka nie zrobi. Kazdy internetowy jubiler daje czas realizacji zamowienia do 10 dni roboczych. Czyli, ze bedzie tak jak w moim snie, ze bedzie chcial sie oswiadczyc, ale, ze cos mu stanie na przeszkodzie i jednak tego nie zrobi...
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga
Bardzo przezywasz ten temat oświadczyn i wcale się nie dziwie- trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało! ![]() Byłam dziś w Tesco i puściłam zakład za 10 zł... a moja Paulina teraz mi tu przyleciała i mówi, "nie pisz tym Twoim wizażowym koleżankom że zakład wysłałaś bo i tak nic nie wygrasz" no kuuuuurdę ja ją spalę na stosie za to! a miałam Wam napisać że 4 na chybił trafił a 1 na liczby specjalne! |
|
|
|
#2990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe no widzę, że jesteś nie tylko detektyw ale jeszcze wróżka Ciekawe czy sen się spełni... ja tam mam nadzieję, że jednak się oświadczy
|
|
|
#2991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kasia i co masz ta strone.. bo nienapisalas... jak nie to wejdz pare stron wczesniej.. wczoraj wieczorem napisalam
|
|
|
#2992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukalam pierscionka po calum domu-nawet morusalam sie w kominku, jak juz nic mi nie przychodzilo do glowy i i tak nie znalazlam a;e z perspektywy czasu - moze jakbym sobie bardziej odpuscila to bylaby wieksza uciecha? moj TZ chyba liczyl na to ze sie rozplacze, a ja sie smialam i cieszylam jak glupia ![]() Cytat:
po czym dzwoni szef i pyta co tam slychac, a ja na to ze totka nie wygralam, wiec musialam dzis przyjsc do pracy |
||
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mieli z Toba problemu za mlodu to teraz przyprawiasz ich o dreszcze i zawrot glowy |
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam prototyp tego zaproszenia składanego, i okazuję się , że muszę równiez ściąć jeden z boków, bo jeżeli chcę je wiązać tesiemką inaczej się nie da, czyli dwa boki muszą być ściete
![]() Zobaczymy co mój TŻ powie bo on ciągle jest w pracy i nie mam jak mu tego pokaać ani pudełka ani pomysłu zaproszenia... Teraz szukam jakiś fajnych tekstów do środka... |
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki ja ide lulu bo co dzien sobie obiecuje ze sie wyspie i co dzien mi nie wychodzi. dobranoc i kolorowych snow wszystkim zycze
|
|
|
|
#2997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale no nic potem ochlonal wytlumaczyl mu wojtek ze slb za dwa lata (11 listopada bedzie 2 lata od zareczyn ) wiec mieli czas na ochloniecie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
wieczór dobry
ja wlasnie wrocilam z Kalisza ![]() wyciagnelam tzta na zakupy do reserved bo u nas nic nie ma, kupil sobie dwa swetry aja jak zwykle nic hehe ale jechalismy fabryczna no i musialam wysiasc zobaczyc czy moja suknia, ktora strasznie mi sie podoba stoi jeszcze.. oczywiscie, ze tak jestpiekna, i nie droga bo 1900, mama mowi, ze niedlugo bedzie trzeba zaczac przymierzac, bo nie ma co czekac ![]() bylismy w mac donaldzie... zawsze bralismy big maca, namowilam mojego na big tasty becon, bleeeeeeee tyle soooli, ze myslalam, ze cala cole wypije;/ okropienstwo, zaluje, ze go namowilam ![]() a totka wysle jutro
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha
Nie będzie niespodzianki. Przesłałam mu na gg to zdjęcie tego pudełeczka żółtego , które Wam tu wkleiłam, powiedział... że mu sie nie podoba ![]() Jest mi trochę smutno bo mógł mi to trochę inaczej napisać bo teraz jest mi smutno i normalnie mam świeczki w oczach. Mógł napsiać , że nie myślał o takim czyms albo cos a nie tak grubiańsko... on wie jak bardzo jestem na to uczulona a wciąż kiedy zwraca mi na cos uwage potrafi być... chamski! |
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przymierzaj sukienki... sprawdzaj itd ja za swoja daje 2600... duzo.. ale jak ja zalozylam mowilam ze musi byc moja.. i na to moja niezawodna rewelacyjna mama powiedziala.. slub mas ztylko raz zaszalej no i e mi dolozy.. wiec tymbardziej sie ciesze mimo ze kasy od niej niewezme![]() a co do maka to ostatio jadlam tam cheasburgera i byl znoscny.. ale czasem trafiam na cos przesolonego wiec wiem co czujesz![]() dasy to mu napisz... e jak nie to niech sam cos zrobi lepsego.. albo ze jak m sie niepodoba to trudno wydaci mnostwo kasy na cos co go zadowoli albo ze jak mu se niepodoba to ma pecha bo bedzie musil to rozdawac goscia... wiem wiem jestem wreda.. ale czasem trzeba byc rudielcem
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-05 o 22:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

wogóle to się nie fatyguj bo ja przytulę te 40 milionów haha
Zobaczymy, kurcze wiem że fajnie jest się później godzic, ale ...szczerze... nie mam ochoty na tekiego typu godzenie się
, i nie da rady nie puknąć no chyba że ktos jest z tobą to ci powie kiedy nie jechać dalej a ja sama aż takiego wyczucia nie mam że zatrzymam się 
(Wzór 206/10)

szukalam pierscionka po calum domu-nawet morusalam sie w kominku, jak juz nic mi nie przychodzilo do glowy