|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Dziękuję za wszystkie życzenia
Dziś witam Was, jako świeżo upieczona Narzeczona ![]() haaaaa się chwalę
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje czekal do urodzin na ten wazny dzien kiedy data slubu ?
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wam plociuchy
![]() Dzisiaj mam wolne, ale w domu czekają mnie porządki. Wszyscy nade mną stoją i drą pyski, żebym sprzątała. I tak posprzątam, ale najpierw chciałam się wyspać. Pogoda jakaś do d... chyba dlatego jestem taka senna. Albo może dlatego, że się rozespałam? Ojciec wyrzucił mnie po 8 z łóżka, żebym go obcięła natychmiast, bo on wychodzi. Więc go obcięłam. Potem położyłam się spać dalej A on nadal nigdzie nie wyszedł. Wy tu o dzieciach dyskutujecie,a ja się dzieci boję, a one mnie Z resztą nie mam z nimi zbyt częstego kontaktu. Ale jak dziecko płacze to ja też, nie ważne gdzie i z jakiego powodu, mi jest go po prostu żal. Dlatego koleżanka kiedyś, gdy opiekowałyśmy się 2 jej kuzynostwa, stwierdziła, że moje dziecko zrobi ze mną, co zechce, bo sobie pozwalam.![]() EDIT: GRATULUJE CHILANES. OOO TO NIEDŁUGO ZAŚLUBINY BĘDĄ. PEWNIE JESTEŚ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ NARZECZONĄ NA ŚWIECIE.też chciałabym być żonką
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-06 o 11:18 |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Daty jeszcze nie ma
jestem chwilowo w szoku ![]() Taak od wczoraj jestem najszczęśliwszą na ziemi ![]() Jak już minie szok, to trzeba będzie usiąść i porozmawiać
|
#1776 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nice6irl, też bym chciała być żonką... ale faceta brak, nawet potencjalnego na horyzoncie ja chyba zostanę starą panna
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Eee nie zostaniecie!!!
Znajdą się
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam chłopaka, a za 15 dni obchodzimy rocznicę, ale po 1 do ślubu nam daleko, a po 2 wydaje mi się, że nie będę potrafiła stworzyć zdrowej rodziny. On o tym wie, bo zauważył, że wyniosłam z domu dziwne zachowanie. I zatraciłam wiele wartości. No, ale pomaga mi jak może. Uczy szacunku do innych. Rozmawia ze mną, co jest całkowitą nowością dla kogoś kto słyszał tylko: masz, musisz, zrób, idź. Śmiejcie się, ale jestem strasznie wredna i złośliwa, bo tak mnie wychowano. Nim się tego nie pozbędę to ciężko będzie myśleć o rodzinie.
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Znajac Ciebie az trudno uwierzyc
Nie wazne jaka jestes My Ciebie i tak kochamy
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko - dokładnie tak, zgadzam się
![]() nice - ojjj ja to dopiero zołza jestem
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwalisz sie pierscionkiem ??
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() wczoraj sobie z kumpelami zrobiłyśmy babski wieczór i było super gorzej ze wstaniem dzisiaj i doczłapaniem się do SKMki i na uczelnie ale już na basen mi sił nie starczyło...w ogóle kolezanka jak mnie dzisiaj dowartosciowala powiedziala, ze ja z naszej piątki jestem najładniejsza ALE za to dorzuciła, że GDYBYM SCHUDŁA, miałabym takie branie, że ho ho nie ukrywam, że chcę schudnąć, ale Ona uświadomiła mi, że tak faktycznie jest... powiedziała, że narazie mimo, że mam duże oczy, ładną cerę (i podobno twarz cholera, jakie to prawdziwe...Chilanes dla mnie zaręczyny są przerażające, ale gratuluje widać, że Ty się cieszysz i tak właśnie ma byc
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Na żywo jest ładniejszy
![]() PS: Adrijah - mnie dziś też naszło przerażenie "co to teraz będzie" Ale cieszę się bardzo i uśmiecham sama do siebie, jak jakaś wariatka
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-11-06 o 13:18 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chce zeby mi takie komplementy ktos prawil a powaznie - Daria masz piekne imie - sliczna buzie a w okularkach na avatarku wygladasz bosko - do tego siwtnie gotujesz.....gdbym byla facetem to juz bym ci slala milosne smsy..... A tusza? dla mnie nie musisz chudnac - i tak wygladasz lepiej niz ja Poza tym nie lubie wieszaczkow![]() A wlasnie gdzie sie podziewa Dorka? ja juz tak dawno nie slyszalam
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
ładny!
dla mnie każdy pierścionek zaręczynowy jest chyba ładny, bo sama bym tak chciała... ![]() adrijah - prawda nieprawda. przecież ilu facetów chce ładna dziewczynę, ale ciut większą. wystarczy poczytać na forum, tu przecież każda praktycznie kogoś ma (oprócz mnie! :P ) ALE.. schudnięcie może podnieść poczucie wartości o sobie samej. Ja tak miałam. Mimo że nadal jestem sporo plus size, to jednak po zgubieniu 12 kg czuję się o niebo seksowniejsza
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko rozumiem ze rekawicze teraz nie bedziesz nosci co by go nie zaslaniac ?? hahahahaha
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
Chilanes gratulacje!!!!!!!!!!!!!! N o humor to chyba dlugo bedzies dobry miala.Ja tez mam dzis dobry humor bo maz kupil mi bilety na koncert The Vienna Choir Boys - Wiedenski chor chlopiecy.Nie wiem czy kiedys slyszalyscie ale poprostu cudo!!! Spiewaja mnostwo znanych przebojow a spieane w tki sposob zachwycaja.W zeszlym roku dostalam ich plyte i taka bylam zachwycona! No mowie, jejku jak marze zeby uslyszec ich na zywo! A tu moj maz ma dla mnie niespodzianke! Zostaje z dzieckiem w piatek za tydzien a ja ide plakac, bo strasznie wrazliwa jestem! A wogole to taka jeste szurnieta bo uwielbiam dzieciece chory chlopiece i orkiestry gornicze.Poprostu kocham!!!
A tu na youtube All you need this love w ich wykonaniu, jako podlad do filmu Piotrus pan http://www.youtube.com/watch?v=69QoPcceP_A
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-11-06 o 13:37 |
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo kusisz uwielbiam chory moj chrzestny spiewa w chorze barytonem a ja w koscielnym spiewalam sopranem ))) a te ogolszenia widzialam w miescie ze sa bilety do nabycia musze sie zainteresowac to moze i ja pojde
|
|
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję Cytat:
ale ze 20kg chciałabym zrzucić. Myślę, że 70 to już będzie ok. Ona sama ma kompleks w drugą stronę - jest za chuda. A przy tym jest wiecznie głodna i brzydko mówiąc non stop wpierdala (nawet ona sama tak mówi, że już nie je, bo to za łagodne określenie ![]() ja wiem, że są faceci, którzy wolą większe kobitki, ale tak dla zdrowotności nawet przyda mi się odchudzanie |
|||
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes - gratuluje
pierścionek ładny taki skromny, ale śliczny Daria - ja też to często słyszałam - że mam ładna buzię, ale gdybym schudła... albo jesteś fajna, cudowna ale gdybyś schudła... ![]() Limo - wcale że nie tylko ty sama - ja jestem sama od 4 lat już i co ze mną jest coraz gorzej cały czasm nic się nie poprawia, niby dostałam dobry antybiotyk, mam go brać do wtorku, potem na kontrolę, coś mi się też stało z stawem żuchwowym i boli masakrycznie. nadal jestem zapuchnięta, znowu mi wkrapiała adrenalinę żeby mi nos obkurczyć, mam nagrzewać to wszytsko... i nici z imprezy urodzinowej bo na 11stego nie pojadę do Kielc, a wtedy wszyscy moi mają wolne no fck
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedzialam
nie ma tak latwo takich fajnych kolezanek zlapac ![]()
|
|
#1794 | ||||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma tak dobrze, nim sie obejrzysz zza rogu wyskoczy jakis ksiaze i ciach.... do wora Limonatke i przed oltarz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
To ja sie pisze pierwsza na zolzowata
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Dubel
|
|
#1797 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech Wy mnie nie znacie ![]() Btw. Chilanes, gratuluję! Btw.2. Ja kcem chłopa
|
#1799 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
Polowanie to taka bardziej żwawa forma castingu jak rozumiem ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

Z resztą nie mam z nimi zbyt częstego kontaktu. Ale jak dziecko płacze to ja też, nie ważne gdzie i z jakiego powodu, mi jest go po prostu żal. Dlatego koleżanka kiedyś, gdy opiekowałyśmy się 2 jej kuzynostwa, stwierdziła, że moje dziecko zrobi ze mną, co zechce, bo sobie pozwalam.
PEWNIE JESTEŚ NAJSZCZĘŚLIWSZĄ NARZECZONĄ NA ŚWIECIE.

ja chyba zostanę starą panna 

ALE za to dorzuciła, że GDYBYM SCHUDŁA, miałabym takie branie, że ho ho
nie ukrywam, że chcę schudnąć, ale Ona uświadomiła mi, że tak faktycznie jest... powiedziała, że narazie mimo, że mam duże oczy, ładną cerę (i podobno twarz