|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Nie am to jak choroba ;(
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2043 | ||
|
♥
|
Cytat:
hehe ja tez czasto mam skleroze ![]() Cytat:
kuruj sie kochana
|
||
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie.. Mam dylemat.
Odchudzam się już od nie pamiętam kiedy i mój organizm słabo reaguje na zmiany. Sport z ograniczeniem niektórych produktów nie dał mi prawie żadnych efektów. Najbardziej działa na mnie "nie jedzenie", ale nie chcę nie jeść, bo to bez sensu, zakatuje ten ogranizm kiedyś. Od jutra chciałam zacząć jakąś diete, ale nie wiem jaką. Mam za 10 dni uroczystość na której chciałam ładnie wyglądać.. :P Wiem, ze cudów nie zdziałam, ale cokolwiek to też coś Pomyślałam o oczyszczeniu, piciu płynów, jedzeniu owoców itd ale śniadania jeść w miarę normalne, tak żeby sobie dostarczyć energii. Myślicie, że to się uda? 10 dni to w końcu dość mało.........Proszę o opinie, pozdrawiam, Marta.
|
|
|
|
#2045 | |
|
♥
|
Cytat:
a po za tym 10 dni to bardzo mało - troche za późno sie za To wziełąs. |
|
|
|
|
#2046 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kocham tą atmosfere, szczególnie tą jaka panuje w Ameryce. Jak oglądam na filmach to ahh tylko żeby filmy ukazywały tą prawdziwą atmosfere ![]() tylko niech śnieg w tym roku spadnie ; D Cytat:
A ja dziś jakaś dziwna jestem..tym bardziej, że jak sobie pomyślę, że jeszcze 1,5 roku z pewną dziewczyną w klasie muszę wytrzymac to już wogóle. chyba psychicznie nie wytrzymam, bo psychikę mam słabą, a ona mnie doprowadza do szału. czułam, że się nie będziemy lubiały. miłego wieczoru.
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() To juz jutro ...pisze konkurs z geografii prosze trzymajcie kciuki jak mozecie![]() Nie bede sie rozpisywała bo zaraz musze jeszcze isc sie cos pouczyc ![]() Milego wieczorku w takim razie ![]() Cytat:
a mgła straszna . nic nie widac.Cytat:
![]() biedna Powrotu do zdrowka zycze ![]() aniaaa: gratulacje z ubytych kg !
|
||
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja lubię swoje studia, ale męczy mnie ciągły brak zajęc... praca dopiero się zacznie pisać sama nawet nie wiem skąd wziaść materiały... teraz jestem w domu... mam zapalenie zatok czy coś innego - jestem zapuchnieta wyglądam jak świnia aż się lekarka przestraszyła, że taka opuchnięta jestem
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dośc, ze choroba to jeszcze babka mnie wyrolowała z pracą ;( Miałam iśc w piątek jako hoestessa, a się okazało, że znaleźli dziewczynę dyspozycyjną we wsyztskie 3 dni i.. podziękowali ;(
W dodtaku TŻ dzisiaj w pracy od 7 - 23 i odechciewa mi się wszystkiego;( Jutro kolos a mi się wydaje,że nic nie umiem;( Wszytsko dzisiaj źle! źle! źle! I nie mam na perfumy;( Niech ten dzień już się skończy ;(
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Nefre - ![]() Baby - trzymam kciuki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
nic mi się nie układa i nic mi nie wychodzi ![]() w poniedziałek zawaliłam koło, jutro mam kolejne i nic nie umiem ![]() chyba nie pójdę, ale trochę się boję bo to będzie moja druga nieobecność pod rząd... do tego w piątek mam urodziny i wszystko wskazuje na to, że spędze je sama. Miała do mnie przyjaciółka przyjechać na weekend, ale nie da rady.... mam tego wszystkiego dość |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Spazo ...
Łacze sie z Tobą.. mój dzień dzisiaj też jest fatalny ;( Tez jutro mam koło i.. wydaje mi się, ze nic nie umiem;( Nie wiem co to dzisiaj się dzieje ;(
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana trzymaj sie My bedziemy z Tobą świętowac urodzinki,nic sie nie martw ![]() A ja sie ucze na jutrzejszy wykład,bo ponoc pan wykładowca chodzi po sali z karteczką i pyta,jak ktos nie umie zapisuje go na ta kartkę i jak sie jest na niej 3razy-to nie mozna zdawac egzaminu za pierwszym razem ![]() Ogólnie mam jakas depresje
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję kochana a ten dzień na szczeście się już kończy powoli... Cytat:
co za koleś dobrze, że u mnie takich nie ma w ogóle w tym roku to prawie przestałam chodzić na wykłady, zresztą u nas na wydziale zawsze jest mala frekwencja i nikt z tego nie wyciąga konsekwencji.....
|
||
|
|
|
#2055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
miło że nie jestem w tym sama
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jutro musi być lepiej oj, ale Was listopad dopadł dziś ![]() trzymaj się Kochana nie pozwolimy Ci spędzić urodzin samej Cytat:
nie słyszałam nigdy o takim... Witajcie ![]() u mnie jakoś leci dziś dzień na uczelni w połowie a w drugiej połowie w domu sprzątałam, uczyłam się i takie tam, nic ciekawego ![]() w ogóle to muszę pracy szukać bardziej efektywnie bo wszyscy dookoła już mają tylko ja nie ![]() w sumie jestem juz gotowa do spania prawie ale czekam na Dextera bo dziś leci ![]() miłej reszty wieczorku i dobrej nocy
|
||||
|
|
|
#2056 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki
![]() Odebrałam fotę do dyplomu i jest ok Chociaż jedno pozytywne... Poza tym boję się tej cholernej obrony.. Właśnie tworzę jakieś ostatnie poprawki w pracy, bo już jutro daję do oprawienia... Dobranoc
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Yerbuś- przecież wiesz, że bedzie dobrze ;*
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam was dziewuszki Pamietacie mnie jeszcze?![]() NIe bylo mnie tu baaardzo dlugo...to znaczy dlugo nie pisalam bo jestem kazdego dnia i kazdego dnia podczytuje albo przynajmniej sie staram zeby wiedziec co sie u was dzieje ![]() Pogodzenie 2kierunkow studiow, pracy i zycia towarzyskiego nie jest latwe. nie mam na nic czasu, a jak juz go mam to po prostu zasypiam... dlatego tez zawiesilam swoja aktywnosc tutaj... Dopiero teraz pomalu wdrazam sie w ten hiperaktywny tryb zycia, dopiero ucze sie dobrej organizacji czasu... Z nowym miesiacem przyszedl u mnie czas na zmiany i postanowienia, miedzy ktormi znalazl sie i powrot do Wizazu. Oczywisce moze sie okazac, ze dalej bedzie mnie tu malo, ze nie znajde czasu. Ale zobaczymy ![]() Tak wiec w skrocie co u mnie: wciaz pracuje tam gdzie pracowalam, sporo sie tam zmienilo - z baru zrobila sie drinkokawiarnia Wciaz lubie ta prace i poki nie znajde czegos powazniejszego, zamierzam tam zostac ![]() Na studiach poki co jest w porzadku. Bardzo podoba mi sie moj drugi kierunek, jest sporo matmy, sporo konkretnej wiedzy, tego oczekiwalam wiec sie nie zawiodlam. Oczywiscie jest tez wiecej nauki, ale wclae mi to nie przeszkadza ![]() Na dziennikarstwie w sumie nudy... No, ale w tym roku robie liencjat wiec niedlugo musze sie zabrac do roboty ![]() Towarzysko jest dobrze - oczywscie imprezuje znacznie mniej niz w wakacje i zyję spokojniej, ale to naturalne ![]() Faceta wciaz nie mam, ale i nikt nie wpadl mi poki co w oko wiec przynajmniej nie jestem nieszczesliwie zakochana choc poznaje wciaz mnostwo nowych ludzi wiec nigdy nic nie wiadomo ![]() Odlozywszy kase kupilam sobie laptopika i teraz automatycznie staram sie znajdowac wiecej czasu na siedzenie przed kompem zeby moc sie nim napawac ![]() Dietetycznie masakra. Jem strasznie nieregularnie, a bywa, ze i niezdrowo. Nie mam czasu na cwiczenia,a raczej nie umiem go wygspodarowac. Postanowilam, ze od dzis staram sie to zmienic. Mam nadzieje, ze predzej czy pozniej uda mi sie to postanowienie zrealizowac ![]() tym koncze moj przydlugi wywod. Poki co ![]() Hope, ze uda mi sie tu powrocic nawet jesli nie bede tak aktywna jak pare miesiecy temu ![]() Buzka dla Was wszystkich
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-11-05 o 13:09 |
|
|
|
|
#2059 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
będzie dobrzeea co do perfum to właśnie jutro przychodzi moje zamówienie, aah uwielbiam ten zapach .Cytat:
witam Jabłuszko wreszcie się odezwałaś .u mnie jakoś się żyje, niekoniecznie dobrze, no ale. dziś zrozumiałam, że muszę przestać byc dla wszystkich taka dobra, bo to na mnie się odbija..ale odwrotnie. no, chociażby zapytałam dziś załamanej koleżanki co się dzieje, to otrzymałam odpowiedź 'no a co Cie to obchodzi, boszee ?' a niby taka koleżanka, taa i ogólnie to muszę z tym skończyc, bo nie wytrzymuję tak już.miłej resztu dzionka
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz że obrona to zazwyczaj tylko formalność (ciekawe co ja będę mówiła przed moją obroną )Cytat:
![]() bardzo się cieszę ze Ci się układa a dietą się nie przejmuj, bo przy takim trybie życia naprawdę trudno jeść regularnie obyś teraz częściej do nas pisała Cytat:
nie przejmować sie całym światem, bo wrzodów dostaniesz a jak olejesz trochę koleżanki to moze zobaczą co straciły ![]() dziebn dobry ![]() ale dziś piękny dzień u mnie w ogóle chyba z 20 stopni było, nie ma to jak listopad byłam na uczelni, później na kawrie z przyjaciółką a następnie na mieście bo potrzebowałam paru drobiazgów. Miałam jeszcze okna umyć, ale za późno wróciłam i już ciemno sie robi, a jeszcze na angielski zaraz idę ![]() miłej reszty dnia |
|||
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że ci się nowe studia podobają ja żałuje, że na nic nowego nie poszłam w ramach "odstresowania się" od mojego chorego wydziału....a tak btw. to gdzie konkretnie pracujesz, jeśli można spytać? może być na pw
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jabłuszko cześć Kochana Dawno Cie nie było a co studiujesz ? Ja wróciłam z wykładów i zajec.znowu jakis projekt na podstawy samokszatłcenia,a na wykladzie pan nie chodził z karteczka i nie pytał naszczescie ale na za tydzien kazał sie nauczyc
|
|
#2063 | |||||
|
Zadomowienie
|
a jaki to zapach?;>
Cytat:
a kolezanka sie nie przjmuj, moze po prostu miala naprawde bardz zly dzien i dla wszystkich byla niemila? czasem i tak bywa... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez sie teraz mocno stresuje bo na cwiczeniach biora nas do tablicy od czego zupelnie odwyklam^^a na cos nowego zawsze mozesz isc za rok ![]() dziennikarstwo - 3rok miedzynarodowe stosunki gospodarcze (w sumie taka ekonomia:P) - 1rok a Ty jestes na pedagogice, dobrze pamietam?;> Cytat:
Dzis zrobilam sobie dzien urlopowy pracy nie ma, do szkoly nie poszlam odpoczelam troche, mialam czas zeby porobic porzadki w szafie, w notatkach, w kompie i w glowie :P Teraz siedze wysmarowana serum antycellulitowym (piecze jak jasna cholera!) i maslem cynamonowo-karmelowym(pachnie swiętami ), czekam az sie wchlonie i popijam wode ![]() pocwiczylam dzis interwalowo na rowerku, jak ja dawno nie cwiczylam... ![]() jutro czeka mnie 8min buns&legs - hope, ze znajde czas... A za jakies pol godzinki ide do miasta spotkac sie z kolezankami Na krotko (chyba:P) bo jutro zajecia na 8 wiec trza wczesnie zwlec swoj grubasny tylek z lozeczka:PBuzka,milego wieczoru
|
|
#2064 | ||
|
Raczkowanie
|
no musi jakoś...
Po prostu nie jestem zadowolona z te pracy. Pisałam ją takim ekspresem... ![]() szkod amowic.... Cytat:
Kochana, super że napisałaś. Rozumiem że jestes zajeta, milo czytac ze wszystko u Ciebie ok. Czasem chociaż się odezwij Cytat:
No ale nic. Dzis bylam u promotora oddac juz oprawioną pracę, jutro muszę jeszcze znalezc recenzenta, bo dzis go nie bylo . No i pora na przygotowania do obrony... ![]() Ależ jestem padnieta. Wogole malo spalam dzis i caly dzien poza domem... padam....
|
||
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może Wy mi rozszyfrujecie te badania poziomu hormonów we krwi,bo dziś dostałam wyniki,a jeszcze czeka mnie usg i dopiero wizyta u ginekologa,czekam na jakieś tabletki na uregulowanie okres
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=289267
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziennikartswo-wow ![]() Tak1rok pedagogike społęczno opiekuńcza ![]() Miłego wieczorku
|
|
#2067 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi ciepło zupełnie odpowiada (tylko nigdy nie wiem jak się ubrać )Cytat:
![]() Cytat:
ja tak mam zawsze e nie jestem zadowolona.. rozumiem, że to magisterka i że chciałaś żeby była dopieszczona, no alee jeszcze się będziesz cieszyć że już po i z głowy Cytat:
Cytat:
![]() wieczór spędziłam na robieniu cytrynówki z myślą o imprezie urodzinowej normalnie mi ręka odpada od wyciskanie tych cytryn coś mi się zdaje ze dużo czasu minie zanim znowu się tego podejmę ![]() miłych snów Kochane
|
|||||
|
|
|
#2068 |
|
Gang Iren
|
Cześć dziewczyny.Choroba nie chce mnie opuścić,a urlop niestety się skończył i od poniedziałku trzeba było wrócić do pracy
Dzisiaj wolne,ale pospać nie mogłam za długo bo córa,która ma wolne od przedszkola,bo idziemy do szczepienia uparcie budziła mnie od 6 rano,a wczoraj wróciłam z popołudniówki o 23.Czuję się mega zmęczona,a jutro ranna zmiana i o 4:30 trzeba wstać
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tylko witam i lecę spać... nic mi się nie poprawia, a nawet pogarsza...
jabłuszko tak na ten "kom bak"
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Jka mnie katarzysko rozłozyło! A jutro do pracy! ;(
Kochane, czy znacie jakiś lek, który mi pomoże w jeden dzień?;D
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

dziś sobie przypomniałam ze do jutra muszę zrobić dziennik praktyk i siedziałam cały wieczór rysując tabelki
nie ma to jak skleroza 

ja miałam napisac referat o jakims dowodcy w powstaniu listopadowym. I tak jutro tego nawet nie przeczyta ,ale coz...
Ja nie czulam wczoraj bo bylo tak cieplo jak w maju...dzis natomiast czuje okropna jesien. Ale racja . Przeleci i wnet beda swieta. Za miesiac to juz bede cos na mikołajki kupowac
kocham tą atmosfere, szczególnie tą jaka panuje w Ameryce. Jak oglądam na filmach to ahh
Jutro odbior, mam nadzieje ze wyszlam jakos znosnie...