|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Cytat:
dzięęęki!!!!!! bede dzis tworzyc o ile zdąrze
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
No problem
![]() Pochwal się czy wyszło P.s Mój obiadek..pierś w carry + kapustka duszona w pomidorach (kapusty byla dokładka) p.s2 Codziennie nie będę wklejala zdjęć, bo będziecie miały mnie dość ![]() Spadam na jazdy papa
|
#2373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak robisz ta kapustke, bo slina mi juz cieknie i jak cos to zaraz ide do sklepu i szykuje!!!
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę przepis na taka kapustkę plizzz
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a w I fazie moge skorzystac z miesa mielonego z szynki wieprzowej????
Mam w domu kalafior i kombinuje moze jakas zapiekanke i pomyslalam o tym miesie, co by maz tez sie najadl
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
O rety, alez pysznie to wyglada
![]() I ja tez sie usmiecham o przepis na kapustke
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
ja tez chce przpis na kapustke! wygląda niesamowicie!
znalazłam ketchup bez cukru kotlin w billi, jeszcze nie próbowałam ale zapiekanka w piekarniku wiec jak zjem to dam znać ![]() effa79 ja sama robie mielone z chudej szynki wieprzowej i piersi z kurczaka, z takich gotowych bym nie korzystała bo tłuste.... właśnie przed chwilą robiłam to mielone do zapiekanki
|
|
#2378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Jadłam juz obiadek, ketchup bez cukru dobry, no ale ma "substancje słodzące" tylko bliżej nieokreślone hmm... ponoć 196 g pomidorów zużyto na 100 g produktu
effa79 napewno szybko nauczysz sie nie zwracać uwagi na to co nie wolno ![]() i bedziesz wyszukiwac coraz to ciekawsze SB-owskie produkty ![]() Ja na początku myślałam ze nic poza piersi z kurczaka, pomidorów, ryb i serka wiejskiego nie znajde, a tu okazało sie ze taka różnorodność hehe, a już drugi raz SB zaczynam :P
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
w mordę jezyka ale się opchałam obiadem
![]() zrobiłam takie kurczaki jak Pysiamn i do tego brokuł, kalafior, pora, fasolka na parze
|
#2381 |
|
Raczkowanie
|
a ja zrobiłam mieso mielone (tez sama miele, najczesciej z indya) z papryką, cebula, pieczarkami i pomidorami. moj TZ do tego ryz a ja samo
![]() mam taka ogromną ochote na jakies ciacho. poprostu nie daje rady
|
#2382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I faze w ogole chce tak dobrze wypelnic, zobacze na ile mi sie uda. Co do roznorodnosci, to ja widze, przejrzalam juz mase przepisow i naparwde, mozna sie nie nudzic bedac na tej diecieZa to teraz wieczorem dopadl mnie jakis wilczy glod... Zjadlam jogurt naturalny z pestkami slonecznika i dyni przyprawiony cynamomen i popijam sobie ciepla wode z cytryna, to mi pomaga przetrwac
|
|
|
#2383 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj jadlam duuuuzo, ale jestem od 5 rano na nogach, wiec tego dokladnie sie spodziewalam:
-salata zielona, roszponka, ogorek, papryka, tunczyk -racuchy z pelnoziarnistej z wisniami i jogurtem z wisniami -1 kromke pelnoziarnistego z serkiem szczypiorkowym, kosteczka 2% ala boczek i papryka -reszte zapiekanki wczorajszej - a teraz jadlam to co na zdjeciach, salatke *2, zapiekanke wymyslona na szybko z kuraka, pomidorow, szpinaku, creme fraiche 10% i fety oraz 2 kawalki sernika rumowego z fruktoza
|
#2384 |
|
Konto usunięte
|
Ale sie nam zdjeciowy watek zrobil
Smakowicie to wszystko wygląda. Mi przez to wspominanie chleba home made zachcialo sie upiec cos -- tym razem pełnoziarnisty z ciecieżycą. Zaraz wkładam do piekarnika, spróbuje jutro do śniadania. Przepis na blogu tez bedzie jutro, z tym ze aparat całkiem mi siadł i zdjecia bedą komórkowe ![]() Moje menue dzis typowo sałatowe i fetowe ![]() sniadanie juz mowilam wczesniej (2 jablka, owsianka z kakao maslanka, fruktoza i chudym twarogiem) 2 salatka z pilosem salatkowym przegrycha- zawijasy salata, ogorek, ser zółty porzadna micha salatki greckiej u cioci - oliwki, maslana, feta, pomidor, oliwa, przyprawy Normalnie sie zasałatkowałam na śmierć ![]() a jutro do pracy co -- salatka z kielkami
|
|
|
|
#2385 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kochane
Nie było mnie tutaj od wieków i sie steskniłam...poki co z dietka różnie...raz lepiej raz gorzej, ale do przodu. bardzo spoznia mi sie @,wiec kiepsko z tym...ale czekam cierpliwie... Mam mase pracy - ostatnio mozna powiedziec, ze awansowałam i przygotowuje sie do działu handlowego...troche sie boje, ale kto nie ryzykuje ten nie ma... Poza tym daje korki z ang, wiec czesto prace koncze o 19-20. Cwiczyc, nie cwiczec. Choc w pracy mamy silownie i saune i sie dowiedziałam, ze mozna z tego korzystac...tylko kiedys...? ehh...AAhhaa, mam temat pracy mgr Ale mam na to 2 lata, wiec moze sie jakos wyrobie![]() Pozdrawiam serdecznie fruity, Marzenke, Cykade, paprak, morelke, kaszkiecika, Wiolke i wszystkie pozostałe plazowiczki o ktorych zapomniałam ![]() witam nowe bikiniary i zycze powodzenia
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczynki, jak ja Wam zazdroszce zdolnosci kulinarnych, patrze i patrze na te foty tak apetycznych posilkow,,,ze tez ja nigdy sie do kuchni nie garnelam, a mama tyle razy zaciagala sila, o ile latwiejsze byloby teraz moje dietkowanie
![]() u mnie dzisiaj monotonnie, ale raczej bezgrzesznie S1 zupa meksykanska z mozarella S2 jablko i 3 wafelki bez cukru P wiesniak z pomidorem i ogorkiem kwaszonym, kanapka z razowego z szynka z kurczat, serem Hit Ryk O znowu zupa meksykanska z ,mozarella K ...hehe zupa meksykanska...tego jeszcze nie grali, dodalam ogorka do posilku w ramach zroznicowania a o takim serniku od FRUITY po prostu marze!!!!! ![]() gdzies nam sie PYSIAM zapodziala, mam nazdieje ze sie szybko znajdzie, czekam na przepisik kapustki, to moze jutro bedzie nowe danie na mym stole i zeby bylo jeszcze bardziej monotnonnie to juz czeka na mnie Scofild w komputerze ![]()
|
#2387 |
|
Wtajemniczenie
|
Och Cykado zazdroszcze Tobie takiego skromnego jadlospisu.
Ja przesadzilam, nie wiem czemu na wieczor mnie zawsze lapie wilczy apetyt. Az mnie brzuch teraz boli. Wsciekla jestem na siebie. Musze sie bardziej starac. Ale ta, powiedzialam sobie, ok to jutro zrobie po prostu 1 dzien fazy I, ale przypomnialo mi sie, ze dzisiaj kupilismy swiezy pelnoziarnisty chlebus ulubiony, wiec nici z fazy I. Za slaba jestem. Witaj Domi! ![]() Gratuluje awansu! Ale szkoda, ze masz malo czasu wolnego.
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Zachęcana wieloma pozytywnymi komentarzami zdecydowałam się rozpocząć SB Jak naszybciej Mam nadzieje ze wytrwam jak najdłuzej. mam tez namówiłam :d hehehe.. zobaczymy jakie bedą efekty Lece szukać przepisów![]()
|
|
|
|
#2389 |
|
Konto usunięte
|
Domi
Odpoczywaj tylko częsciej i zaglądaj do nas Fruity no dziś było bardzo sałatkowo . U mnie tez różnie z tym bywa Gdy jestem spokojna i wyluzowana nie mam z tym problemów. Węgle na sniadanie, warzywa i białko na kolacje. Gorzej gdy coś mnie spina . A te sałatki wbrew pozorom nie takie skromne, to jest właśnie najfajniejsze, dużą objętość w żołądku zajmują. Zainwestowałam ostatnio w FIlomag B6 i Drovit, bo zaczelam znow siadać nerwowo. Odpowiendia dawka magnezu i odrazu człowiek bardziej wyluzowany
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mowiac to najlatwiej mi jest nic nie jesc ![]() Cytat:
dzis dietka znow zle szkoda gadac i co znowu mam sobie powiedziec ze od jutra bedzie ladnie ![]() to takie bezsensowne musze cos zrobic zeby schudnac wreszcie najlepiej trzymac sie diety tylko moje mysli sa zgobne... aj tam bedzie dobrze prawda gratuluje wam wszystkich zrzuconych kilogramow
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Mój jadłospis: ś: jogurt naturalny + 15 laskowych 2ś: feta light + duży pomidor o: Wczorajszy szaszłyczek i 2 jaja na twardo k: budyń espresso według przepisu od pysiamn. Nie wiem tylko dlaczego tylko jedna porcja mi nie siadła. Reszty jest na dnie szklanki. Nie wiem dla czego? Ten jeden wyrośnięty był dobry. Dodałam zamiast kawy kakao i aromat migdałowy bo taki akurat mi się ostał. Smaczne takie amaretto. ![]() A teraz nadrabiam wątek, bo naklikałyście, oj naklikały
|
|
#2392 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem już
Jazdy Ok ofiar w ludziach nie było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Prostota w czytej formie....jak druttt ![]() Ja robiłam tak : kapustk włoską poszatkowałam drobno, wrzuciłam do gara, podlałam wodą dosypałam masę przypraw ja lubię dość pieprzną.... gotowałam co jakiś czas mieszjac...jak kapustka była już mięciutka dodałam sos z pomidorów Primo Gusto ten BEZ CUKRU (można też pomidory zblenderowane swieże, lub z puszki) Gotowe ![]() Cytat:
Ale mam ten Mc D. jest OK ![]() Cytat:
![]() Może kup tą czekoladę bez cukru ![]() Cytat:
Chyba się wproszę do Fruity
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9604502]Ale sie nam zdjeciowy watek zrobil
Smakowicie to wszystko wygląda. Mi przez to wspominanie chleba home made zachcialo sie upiec cos -- tym razem pełnoziarnisty z ciecieżycą. Zaraz wkładam do piekarnika, spróbuje jutro do śniadania. Przepis na blogu tez bedzie jutro, z tym ze aparat całkiem mi siadł i zdjecia bedą komórkowe ![]() [/quote] Ojej brzmi smakowicie ![]() Cytat:
a kto upichcił zapewne pyszną zupkę meksykańską ?Pytam no kto bambi ![]() A może przepis podeślesz ja takiej nigdy nie jadlam brzmi zachęcająco ...O takim serniku ja też ![]() Cytat:
Zapodziała, Pisałam, że idęna jazdy Potem miałam zakupową randkę z mężem ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie całkiem, całkiem A co to znaczy ..."jedna porcja mi nie siadła"...![]() Mi wyszły dwie nie pełne filiżanki i obie wyrosły mi tak samo
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jutro powtórzę bo smaczne i słodkawe a mam jutro 1 dzień @ ![]() Zamówiłam na allegro książkę kucharską Arthura Agatstona i czekam ze zniecierpliwieniem na przesyłkę. Nadrobiłam wątek więc zmykam spatki. Pozdrawiam wszystkie plażowiczki dziewczyny nie załamujcie się ja wytrzymałam na diecie 6 dni a to sukces, więc skoro ja wytrzymałam, to Wy tym bardziej! P.S Fruity super serniczek , a racuchy miodzio. Ja chcę 2 fazę! ![]() miłego wieczoru i do jutra!
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
pysiamn naprawde smakowicie wyglada Twoj obiadek.pomimo tego,ze dzis mialam piers z kurczaka w curry(pieczona z porami i zolta papryka)jutro papuguje Twoje cudenko.napisz prosze jak dokladnie zrobilas miasko?wyglada na smazone.tez takie chce
![]() a mi dzis jakos tak refleksyjnie i smuto i na wieczor sie pocieszylam jogurtem waniliowym z kelkami ciasteczkowymi w czekoladzie i popcornem.i teraz wyrzuty sumienia mam ![]() ale juz wracam na wlasciwa sciezke
|
|
|
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
uu dzisiaj zaszalałam zjadłam batonik fitness
![]() i chłeptam wino czerwone (niestety mąż zakupił półwytrawne) nawet nie sądziłam, że wino półwytrawne jest takie słodkie! dopiero teraz to czuje hm poza tym kupiłam w biedronce pakowany filet z dorsza wędzonego (3 zl jeden plat ) - pyyyyyyyyyyyyyychotka!
|
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
właśnie wcinam sniadanko popijając brzydką kawką w ładnym kubeczku a zjadam sałatke z kurczakiem curry, fasolą czerwoną, ogórkiem konserwowym (qrde z cukrem ) i z sosem jogurtowo-ketchupowym ![]() co tam plażowiczki, poooooooooobudkaaaaaaaaaa aa ale mam dzis muła...
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
Dzien dobry
Smakuje też całkiem niezle Wlasnie zjadłam na sniadanie prawie 3 kromki z chudym twarogiem i smazonymi jabłkami. Do tego dwa jogurty jogobella light (brzoskwiniowy i jagodowy) i wypilam herbatkę. Bialka chyba za wszystkie czasy ![]() W ogole ciezki dzien sie dzis szykuje i chyba wole siedzieć cały dzień w pracy niż wracać potem do domu
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Jestem juz niby na 2 fazie, ale pierwszej nie przestrzegałam w 100% i schudłam tylko 1,5 kg. Nie wiem jak mi pojdzie z 2 fazą, zobaczymy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

i zdjecia bedą komórkowe
-- salatka z kielkami
Poza tym daje korki z ang, wiec czesto prace koncze o 19-20. Cwiczyc, nie cwiczec. Choc w pracy mamy silownie i saune i sie dowiedziałam, ze mozna z tego korzystac...tylko kiedys...? ehh...

ja wytrzymałam na diecie 6 dni a to sukces, więc skoro ja wytrzymałam, to Wy tym bardziej!
, a racuchy miodzio. Ja chcę 2 fazę!