|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
A mu oboje z miśkiem jesteśmy tacy że niemamy dużo znajomych tak bardzo tylko grupkę bliskich przyjaciół którzy na naszym weselu będą
Więc załątwimy i rodzinę i nich za jednym razem na porządnym weselichu A poimprezujemy ze znajomymi jeszcze nie raz bo tak z 2 lata chcemy się sobą nacieszyc i nie będziemy wtedy planowac dzieci Chyba że się same zaplanują hihihA w ogóle to u mnie też tak było że po pół roku się mnie misiek zapytał po raz pierwszy czy z nim całe życie spędze a oświadczyny po 2 i pół roku
|
|
|
|
#1742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja uwielbiam tżta w takim wydaniu jak chodzi do pracy, wczoraj sie przyjechał po mnie prosto po pracy...ehhh Na pewno nie mogłabym pracowac z nim w jednej firmie, bo bym sie skupic nie mogła![]() Cytat:
![]() Racja, że już na studiach, głupol ze mnie, liczyc nie umiem No to miałaś niezłe ferie![]() My też jesteśmy niewinni i czyści jak łza |
|||
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
OOOO w garniturze TŻ też mniam mniam
Zresztą jak dla mnie to on nawet malując mój pokój w roboczych ciuchach wyglądał tak że mucha nie siada Ale to pewnie każda tak ma :PA w ogóle laski możecie na to popatrzec.. Pomijając tą piosenkę która jest jaka jest to popatrzcie jak ładnie Ci młodzi na luzie tańczą ![]() http://www.youtube.com/watch?v=oZCvAbfQh40
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2008-11-06 o 21:27 Powód: zapomniałąm linka :D |
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, nie nigdy razem do szkoly nie chodzilismy. i gimnazja byly tez rozne (choc na tym samym osiedlu ) i licea rowniez chyba nie chcialabym z nim do szkoly chodzic jednak jakos tak dziwnie. i jeszcze siedziec w jednej lawce... oj nie nie
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhhh chyba nic twórczego dzisiaj nie wymysle... lece sie zaraz kąpać i do łóżka sie położe niech już szybciej jutro będzie
i mój tżcik i zakupy z tżcikiem i mam nadzieje że spódniczka jakas sie trafi![]() ale jest tez druga strona medalu... nie bedzie mnie tu chyba aż do środy!!! wiec juz sobie wyobrażam jakie bede miala zaleglosci
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Adwokat diabła
|
ale macie tematy
![]() my z tż jak stare małżeństwo już.. w dni ślubu bedzie ja 22 a on 24
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
oj tancerka212 przygotuj sie bo dziewczyny daja czadu
![]() ja tez nic nie wiedze?
|
|
|
|
#1749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że mieliście epizod z wojskiem, zazdroszczę![]() Cytat:
A Twój okularki na co dzień nosi? Mój nosił, ale mu sie poprawiło i teraz tylko do kompa, ostatnio kupilismy nowe, ale normalnie jak je założy i garniak to juz w ogóle taki professional, że maskara Kurde, a ja sie mu dziwię jak jemu się podobam w takich egzaminowo-pracowych eleganckich ciuchach Już mu sie nie dziwię
|
||
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
to ja po prostu poproszę streszczenie z calego tygodnia bo jakbym chciala was nadrobic z calego tygodnia to bym tu spedzila czas do kolejnego weekendu
![]() ehhh wiecie co rzeczywiscie to nasze forum to bardziej jakiś chat szkoda ze nie ma takiego czatu to bym widziala szybciej co piszecie
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym nie chciala zeby TZ do wojska poszedl ![]() za to on by bardzo chcial (szczegolnie jak jego tata kiedys chcial sobie poskakac na spadochronie ), ale jakos nie mial czasu, bo zaraz byly studia, praca i wszystko... i dobrze a ze spadochronem jeszcze sobie kiedys skoczymy ![]() Cytat:
mial kiedys epizod ze szklami kontaktowymi, ale nie spodobalo mu sie ![]() mnie tam TZ lubi ubierac w rozne sexy fatalaszki i tak mu sie najbardziej podobam hehe na noc poslubna na pewno nie bede kupowac bialej bielizny, bo oboje lubimy zeby bylo mniej niewinnie, a bardziej z pazurem Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 21:44 |
||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
a mój tż lubi mnie najbardziej rozbierac i szczerze mówiąc to nawet jak kupie sobie najbardziej sexy bieliznę to mam ja na sobie 3 sekundy wiec nie wiem na noc poslubną chyba sobie nic nie kupie....
ja tam kupię białą bo tżcik bardzo lubi jak jest biało i niby tak niewinnie a tu................diabełe k
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale tżta tez nie wezmą Ja sie właśnie zastanawiam nad białą...chociaz jak mówiłam, w dniu ślubu będę miała białą bieliznę a na pewno tego dnia sobie nie odpuścimy, więc biała będzie odhaczona Ale na taką caaaałą noc poślubną to trzeba będzie cos super sexi wymyślić Najlepiej jakiś mega wypasiony striptiz, to chłopak nie pożałuje, że sie ożenił
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz juz jest link :P
BlackAngel to ty też teraz gorąca dwudziestka jesteś? heheCo do nocy poślubnej to ja będę słodko biało i niewinnie ![]() Ale striptease będzie na bank.. Tak jak mówicie dziewczyny niech wie że nie ma czego żałowac i to nieprawda że żonki są mniej gorące ![]() ![]() A z wojskiem nie ma czego zazdrościc.. Przywitania i przepustki piękne ale okresy pomiedzy nimi... Koszmar :/ Już bym drugi raz nie chciała tego przeżywac.. Zresztą pod koniec wojska okropny kryzys był więc naprawdę nieciekawie.. Ale nie ma co tego wspominac
|
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TZ-owi niekoniecznie przyda sie w zyciu umiejetnosc skladania broni czy strzelania. Cytat:
![]() Gosica alez na tym filmiku ja rzucil na poczatku Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 22:02 |
||
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze.....to mi się to w ogóle nie podobało
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że nia tak rzuci to widać było, juz byłam na to przygotowana, bo się tak zamachnął nią ![]() Cytat:
Mój sie teraz napalił na ta krav mage i chodzi trzy razy w tygodniu i go to strasznie cieszy Ale na strzelnice to sie wybieramy![]() Ja właśnie nie wiem co może byc bardziej wyjatkowe niż striptiz Bo tego jeszcze nie było, mimo, że miałam plany A żadnych gadżetów z sex shopu nie przewiduję - jak byłam z koleżankami przed wieczorem panieńskim jednje to widziałyśmy tam głównie gadżety do samodzielnego zabawiania się W ogóle dziwnie sie tam czułyśmy, nie wiem czy byłyście, ale ja na przykład byłam zażenowana widząc sztuczną pupe...
|
||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co ja sie orientuję to na poczatku były kroki quickstepa a potem cha-cha... jak dla mnie to beznadziejnie im wyszło... pani młoda zgarbiona i taka w ogole nie usmiechnieta tylko skupiona na wytupaniu kroków... ja bym chciała taki prawdziwy ukad i nawet sama bym go mogła ułożyc bo kiedys tanczyłam taniec towarzyski ale tżcik sie pewnie by nie zgodzil- to nie takie proste kurcze przed publicznością i to jeszcze z byłą tancerką tanczyc hehehe
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia na naszej grupie
![]() to Ty jesteś Magda?? Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-11-06 o 22:41 |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
kurna przecież wysłałam zdjęcia na tego gmaila... myslalam ze jak wezmę opcję odpowiedz to się wszystkim ukaże a ja muszę na kazdego maila osobno wysyłać fotki???????
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-06 o 23:02 |
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie striptiz juz byl, wiec musze cos innego wymyslic. a moze TZ wymysli, bo on to ma dopiero wyobraznie
(ahh juz mi sie cos wlacza i zaczynam miec pikantne mysli... to chybz przez ten celibat od poniedzialku )Cytat:
). byl w tym takim duzym na Dietla. stwierdzil, ze pani bardzo rzeczowa ale ceny kosmiczne na pewno jak juz bedziemy razem mieszkac to cos sobie kupimy ciekawego ogolnie seks traktujemy jak dobra zabawe ![]() sztuczna pupa? my kiedys ogladalismy w sklepiku internetowym i trafilismy na jakies prozniowe lozko to dopiero byl hardcore Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 22:55 |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem z maja ![]() te to też mają tematy... striptiz.... ja to w sumie nie wiem co i jak będzie u mnie... a jak organizujecie panieński??? znacyz w sumie jak myślicie organizować.. ja byłam na kawalersko-panieńskim wspólnym wieczorze w disco.... jakieś to było takie dziwne...ale wcale sie nie zdziwie jak mojemu tż się tak zachce..... ok nadrobilam tak piąte przez dziesiąte więc idę lulu do zobaczenia... najpewniej na weekendzie
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-06 o 23:01 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
nie, nie ja nie nadążam
mam kilka stron do przeczytania kurcze blade....... idę spaćmoże jakoś nadrobię :P aha dziewczyny, przepraszam ale jak ktoras do mnie pisze na NK to najlepiej niech mi poda NICK z Wizazu, bo ja nie wiem która :P hihihi |
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
no to całe szczęście że macie już to zdjęcie bo myślałam że ja jakaś niekumata jestem
tak samo robiłam wczesniej ale mi net sie cos zawieszał wiec moze dlatego nie doszło....ja tam niczego nie planuję na noc poślubną bo uważam że najfajniejsze są pomysły spontaniczne takie na jakie ma sie w danej chwili ochote najlepsza noc w życiu to była chyba ta po zaręczynach zostałam kompletnie zaskoczona pierscieniem i taki zaskakujący był cały dzien.. i noc... totalny spontan- dzikie rządze i te sprawy hehehehe nigdy tego nie zapomnę.. kurcze aż mi sie kudłate myśli włączyły w głowie hehehe ale to tez przez ten celibat w tygodniu ehhh a ja jeszcze dzisiaj dostałam @ i jak jutro z misiakiem sie pobawimy![]() cale szczescie przyjezdza ze mną w przyszłym tygodniu na stancję wiec za duzo czasu przez kolejne 10 dni z wami nie spędzę moje drogie ![]() ![]() ![]() chyba idę spac bo kurcze niecenzuralny się ten watek stanie hehehe a z resztą nie jesteśmy małymi dziećmi i nie ma dla nas tematów tabuuuuu
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Tż jak chodziliśy po sklepach w UK i szukałam jakiejś fajnej bielizny to trafliśmy do sklepu gdzie w przedniej części był sklep z bielizną a troszkę dalej z wszelkiego rodzaju gadzetami no i oczywiście musieliśmy pooglądać
![]() ale powiem Wam, że tam ludzie zupełnie inaczej podchodzą do tego niż u nas, nikogo to nie razi, wszystko na luzie, można wejść i sobie pooglądać wibratory i inne takie i nikt w tym nie widzi nic dziwnego ![]() A najlepsze były panie sprzedawczynie - kobiety słusznych rozmiwarów w obcisłych bluzeczkach
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam byłysmy to obejrzałyśmy wszystko dokładnie, ale nic mi się nie rzuciło specjalnie a szukałyśmy uszek króliczka i ewentualnie czegos jeszcze dla przyszłej PM, zwłaszcza, że jej mąż raczej pruderyjny niestety i o dziwo![]() Wjechałaś mi na ambicję z tym striptizem, bo myślałam, że jestem raczej przodownikiem pracy haha Próżniowe łózko Jak to działa???Jeszcze tam widziałam jakieś huśtawki, ale to normalnie trzeba chyba hak w suficie zamontować A tej koleżance chciałysmy kupić rurę (też tam była za pare stów) i zamontowac im w mieszkaniu pod ich nieobecność, żeby mieli niespodziankę, ale nam kasy nie starczyło![]() Ja też wyposzczona, bo wczoraj bylismy u mnie ![]() Kubusewa póki pamietam - gdzie Twój tż schował to pudełeczko-różę jak się oświadczał???Bo to raczej długie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Więc załątwimy i rodzinę i nich za jednym razem na porządnym weselichu 

a do niewinnosci to jakos zawsze nam daleko bylo
po pierwszej sesji 

Jak to działa???Jeszcze tam widziałam jakieś huśtawki, ale to normalnie trzeba chyba hak w suficie zamontować