Panny Młode 2010 cz. II - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-06, 21:15   #1741
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

A mu oboje z miśkiem jesteśmy tacy że niemamy dużo znajomych tak bardzo tylko grupkę bliskich przyjaciół którzy na naszym weselu będą Więc załątwimy i rodzinę i nich za jednym razem na porządnym weselichu A poimprezujemy ze znajomymi jeszcze nie raz bo tak z 2 lata chcemy się sobą nacieszyc i nie będziemy wtedy planowac dzieci Chyba że się same zaplanują hihih

A w ogóle to u mnie też tak było że po pół roku się mnie misiek zapytał po raz pierwszy czy z nim całe życie spędze a oświadczyny po 2 i pół roku
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:15   #1742
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Ewentualnie jak już będzie płyta i zdjęcia to można się umówić na wspólne oglądanie + imprezka w domu ( i wtedy można dla rodziny oddzielnie i dla znajomych oddzielnie)
jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
I dzięki za komplement dla TŻ mi też się w tym mundurze podobał mrrr Wiadomo że za mundurem panny sznurem hahaaha
Za garniturem tez panny sznuremJa uwielbiam tżta w takim wydaniu jak chodzi do pracy, wczoraj sie przyjechał po mnie prosto po pracy...ehhhNa pewno nie mogłabym pracowac z nim w jednej firmie, bo bym sie skupic nie mogła

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

byly jeszcze za czasow liceum dwie 2-tygodniowe, ale tak to wlasciwie widzimy sie codziennie a do niewinnosci to jakos zawsze nam daleko bylo

na pierwszym roku studiow po pierwszej sesji dokladnie 31 stycznia 2006
I pewnie do tego samego liceum chodziliście?
Racja, że już na studiach, głupol ze mnie, liczyc nie umiemNo to miałaś niezłe ferie
My też jesteśmy niewinni i czyści jak łza
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:20   #1743
gosica502
Wtajemniczenie

OOOO w garniturze TŻ też mniam mniam Zresztą jak dla mnie to on nawet malując mój pokój w roboczych ciuchach wyglądał tak że mucha nie siada Ale to pewnie każda tak ma :P

A w ogóle laski możecie na to popatrzec.. Pomijając tą piosenkę która jest jaka jest to popatrzcie jak ładnie Ci młodzi na luzie tańczą
http://www.youtube.com/watch?v=oZCvAbfQh40

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:27 Powód: zapomniałąm linka :D
Stary 2008-11-06, 21:21   #1744
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Za garniturem tez panny sznuremJa uwielbiam tżta w takim wydaniu jak chodzi do pracy, wczoraj sie przyjechał po mnie prosto po pracy...ehhhNa pewno nie mogłabym pracowac z nim w jednej firmie, bo bym sie skupic nie mogła
oj tak TZcik w garniaku to jest to

Cytat:
I pewnie do tego samego liceum chodziliście?
nie, nie nigdy razem do szkoly nie chodzilismy. i gimnazja byly tez rozne (choc na tym samym osiedlu) i licea rowniez chyba nie chcialabym z nim do szkoly chodzic jednak jakos tak dziwnie. i jeszcze siedziec w jednej lawce... oj nie nie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:23   #1745
tancerka212
Zakorzenienie

ehhhhh chyba nic twórczego dzisiaj nie wymysle... lece sie zaraz kąpać i do łóżka sie położe niech już szybciej jutro będzie i mój tżcik i zakupy z tżcikiem i mam nadzieje że spódniczka jakas sie trafi
ale jest tez druga strona medalu... nie bedzie mnie tu chyba aż do środy!!! wiec juz sobie wyobrażam jakie bede miala zaleglosci
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:24   #1746
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle laski możecie na to popatrzec.. Pomijając tą piosenkę która jest jaka jest to popatrzcie jak ładnie Ci młodzi na luzie tańczą
albo ja ślepowata jestem albo tu nic nie ma

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:26   #1747
BlackAngel
Adwokat diabła

ale macie tematy
my z tż jak stare małżeństwo już..

w dni ślubu bedzie ja 22 a on 24

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:27   #1748
metkaa
Zakorzenienie

oj tancerka212 przygotuj sie bo dziewczyny daja czadu

ja tez nic nie wiedze?
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 21:30   #1749
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
OOOO w garniturze TŻ też mniam mniam Zresztą jak dla mnie to on nawet malując mój pokój w roboczych ciuchach wyglądał tak że mucha nie siada Ale to pewnie każda tak ma :P

chyba nie wrzuciłaś linkaFajnie, że mieliście epizod z wojskiem, zazdroszczę

Cytat:
oj tak TZcik w garniaku to jest to

nie, nie nigdy razem do szkoly nie chodzilismy. i gimnazja byly tez rozne (choc na tym samym osiedlu) i licea rowniez chyba nie chcialabym z nim do szkoly chodzic jednak jakos tak dziwnie. i jeszcze siedziec w jednej lawce... oj nie nie
eeee to spoko, aż tak nierozłączni nie jesteścieA Twój okularki na co dzień nosi? Mój nosił, ale mu sie poprawiło i teraz tylko do kompa, ostatnio kupilismy nowe, ale normalnie jak je założy i garniak to juz w ogóle taki professional, że maskaraKurde, a ja sie mu dziwię jak jemu się podobam w takich egzaminowo-pracowych eleganckich ciuchach Już mu sie nie dziwię
Stary 2008-11-06, 21:31   #1750
tancerka212
Zakorzenienie

to ja po prostu poproszę streszczenie z calego tygodnia bo jakbym chciala was nadrobic z calego tygodnia to bym tu spedzila czas do kolejnego weekendu
ehhh wiecie co rzeczywiscie to nasze forum to bardziej jakiś chat szkoda ze nie ma takiego czatu to bym widziala szybciej co piszecie
Stary 2008-11-06, 21:41   #1751
lain
Zakorzenienie

Cytat:
chyba nie wrzuciłaś linkaFajnie, że mieliście epizod z wojskiem, zazdroszczę

ja bym nie chciala zeby TZ do wojska poszedl
za to on by bardzo chcial (szczegolnie jak jego tata kiedys chcial sobie poskakac na spadochronie), ale jakos nie mial czasu, bo zaraz byly studia, praca i wszystko... i dobrze a ze spadochronem jeszcze sobie kiedys skoczymy

Cytat:
A Twój okularki na co dzień nosi? Mój nosił, ale mu sie poprawiło i teraz tylko do kompa, ostatnio kupilismy nowe, ale normalnie jak je założy i garniak to juz w ogóle taki professional, że maskaraKurde, a ja sie mu dziwię jak jemu się podobam w takich egzaminowo-pracowych eleganckich ciuchach Już mu sie nie dziwię
nosi codziennie od malego to nie jest taka zwykla wada wzroku tylko astygmatyzm, wiec moglby miec operacje, ale to jest jednak ryzyko. z reszta ja go wole w okularkach niz bez mial kiedys epizod ze szklami kontaktowymi, ale nie spodobalo mu sie
mnie tam TZ lubi ubierac w rozne sexy fatalaszki i tak mu sie najbardziej podobam hehe na noc poslubna na pewno nie bede kupowac bialej bielizny, bo oboje lubimy zeby bylo mniej niewinnie, a bardziej z pazurem

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:44
Stary 2008-11-06, 21:47   #1752
tancerka212
Zakorzenienie

a mój tż lubi mnie najbardziej rozbierac i szczerze mówiąc to nawet jak kupie sobie najbardziej sexy bieliznę to mam ja na sobie 3 sekundy wiec nie wiem na noc poslubną chyba sobie nic nie kupie.... ja tam kupię białą bo tżcik bardzo lubi jak jest biało i niby tak niewinnie a tu................diabełe k więc ja stawiam na biel hehehehehehhe dobra idę się wykąpac i zaraz wróce do was w piżamce
Stary 2008-11-06, 21:48   #1753
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym nie chciala zeby TZ do wojska poszedl
za to on by bardzo chcial, ale jakos nie mial czasu, bo zaraz byly studia, praca i wszystko... i dobrze

nosi codziennie od malego to nie jest taka zwykla wada wzroku tylko astygmatyzm, wiec moglby miec operacje, ale to jest jednak ryzyko. z reszta ja go wole w okularkach niz bez mial kiedys epizod ze szklami kontaktowymi, ale nie spodobalo mu sie
mnie tam TZ lubi ubierac w rozne sexy fatalaszki hehe na noc poslubna na pewno nie bede kupowac bialej bielizny, bo oboje lubimy zeby bylo mniej niewinnie, a bardziej z pazurem
ja bym chciała wojsko tylko dla munduru, wsytarczyłoby, zeby założył na 3 minutki a tak poza tym to ja jakos rozpatruje wojsko jako fajne wakacje, ćwiczonka - taki sporcikNo, ale tżta tez nie wezmąJa sie właśnie zastanawiam nad białą...chociaz jak mówiłam, w dniu ślubu będę miała białą bieliznę a na pewno tego dnia sobie nie odpuścimy, więc biała będzie odhaczona Ale na taką caaaałą noc poślubną to trzeba będzie cos super sexi wymyślićNajlepiej jakiś mega wypasiony striptiz, to chłopak nie pożałuje, że sie ożenił
Stary 2008-11-06, 21:54   #1754
gosica502
Wtajemniczenie

Teraz juz jest link :P

BlackAngel to ty też teraz gorąca dwudziestka jesteś? hehe

Co do nocy poślubnej to ja będę słodko biało i niewinnie Ale striptease będzie na bank.. Tak jak mówicie dziewczyny niech wie że nie ma czego żałowac i to nieprawda że żonki są mniej gorące

A z wojskiem nie ma czego zazdrościc.. Przywitania i przepustki piękne ale okresy pomiedzy nimi... Koszmar :/ Już bym drugi raz nie chciała tego przeżywac.. Zresztą pod koniec wojska okropny kryzys był więc naprawdę nieciekawie.. Ale nie ma co tego wspominac
Stary 2008-11-06, 21:57   #1755
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a tak poza tym to ja jakos rozpatruje wojsko jako fajne wakacje, ćwiczonka - taki sporcik
ja tez. dlatego dla mnie to strata czasu, bo sporcik mozna sobie uprawiac rownoczesnie robiac cos bardziej pozytecznego niz polerowanie butow a TZ-owi niekoniecznie przyda sie w zyciu umiejetnosc skladania broni czy strzelania.

Cytat:
Ale na taką caaaałą noc poślubną to trzeba będzie cos super sexi wymyślićNajlepiej jakiś mega wypasiony striptiz, to chłopak nie pożałuje, że sie ożenił
oj ja tez musze nad czyms wyjatkowym pomyslec

Gosica alez na tym filmiku ja rzucil na poczatku ale rzeczywiscie zgrabnie im ten taniec szedl. pan mlody mial wyjatkowa latwosc poruszania sie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-06 o 22:02
Stary 2008-11-06, 22:02   #1756
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz juz jest link :P
szczerze.....to mi się to w ogóle nie podobało jakoś tak bez ładu i składu

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-06, 22:07   #1757
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś tak bez ładu i składu
bo ja uwazam, ze piosenka powinna byc inna...
Stary 2008-11-06, 22:08   #1758
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja uwazam, ze piosenka powinna byc inna...
to, to napewno

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-06, 22:16   #1759
metkaa
Zakorzenienie

dobranoc dziewczyny
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 22:26   #1760
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze.....to mi się to w ogóle nie podobało jakoś tak bez ładu i składu
dla mnie to tam własnie za dużo ładu i skladu było, bo oni w ogle sie nie bawili, nie tańczyli tylko powaga i kroki...z reszta moze to ta piosenka to spowodował, gdyby była odpowiednia do walca to moze by mi sie podobało. Ja nie chce takiego walca z krokami, jakies to sztuczne a juz na pewno w wykonaniu mojego tżta, bo jak jest doskonały we wszystkim to w tańcu nic a nic
A że nia tak rzuci to widać było, juz byłam na to przygotowana, bo się tak zamachnął nią

Cytat:
ja tez. dlatego dla mnie to strata czasu, bo sporcik mozna sobie uprawiac rownoczesnie robiac cos bardziej pozytecznego niz polerowanie butow a TZ-owi niekoniecznie przyda sie w zyciu umiejetnosc skladania broni czy strzelania.

oj ja tez musze nad czyms wyjatkowym pomyslec

Gosica alez na tym filmiku ja rzucil na poczatku ale rzeczywiscie zgrabnie im ten taniec szedl. pan mlody mial wyjatkowa latwosc poruszania sie
No takMój sie teraz napalił na ta krav mage i chodzi trzy razy w tygodniu i go to strasznie cieszyAle na strzelnice to sie wybieramy

Ja właśnie nie wiem co może byc bardziej wyjatkowe niż striptizBo tego jeszcze nie było, mimo, że miałam plany A żadnych gadżetów z sex shopu nie przewiduję - jak byłam z koleżankami przed wieczorem panieńskim jednje to widziałyśmy tam głównie gadżety do samodzielnego zabawiania sięW ogóle dziwnie sie tam czułyśmy, nie wiem czy byłyście, ale ja na przykład byłam zażenowana widząc sztuczną pupe...
Stary 2008-11-06, 22:29   #1761
tancerka212
Zakorzenienie

z tego co ja sie orientuję to na poczatku były kroki quickstepa a potem cha-cha... jak dla mnie to beznadziejnie im wyszło... pani młoda zgarbiona i taka w ogole nie usmiechnieta tylko skupiona na wytupaniu kroków... ja bym chciała taki prawdziwy ukad i nawet sama bym go mogła ułożyc bo kiedys tanczyłam taniec towarzyski ale tżcik sie pewnie by nie zgodzil- to nie takie proste kurcze przed publicznością i to jeszcze z byłą tancerką tanczyc hehehe
Stary 2008-11-06, 22:39   #1762
onaella
Zakorzenienie

Tancerka ja ciągle czekam na Twoje zdjęcia na naszej grupie

to Ty jesteś Magda??

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2008-11-06 o 22:41
Stary 2008-11-06, 22:42   #1763
tancerka212
Zakorzenienie

kurna przecież wysłałam zdjęcia na tego gmaila... myslalam ze jak wezmę opcję odpowiedz to się wszystkim ukaże a ja muszę na kazdego maila osobno wysyłać fotki???????

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-06 o 23:02
Stary 2008-11-06, 22:45   #1764
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kurna przecież wysłałam zdjęcia na tego gmaila... myslalam ze jak wezmę opcję odpowiedz to się wszystkim ukaże a ja muszę na kazdego maila osobno wysyłać fotki?????????
tak to ja jestem magda
no to Madzia przed chwilą dodalaś zdjęcie

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-06, 22:52   #1765
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie nie wiem co może byc bardziej wyjatkowe niż striptiz
no u mnie striptiz juz byl, wiec musze cos innego wymyslic. a moze TZ wymysli, bo on to ma dopiero wyobraznie (ahh juz mi sie cos wlacza i zaczynam miec pikantne mysli... to chybz przez ten celibat od poniedzialku wlasnie robimy sobie smsowa wymiane przemyslen dotyczaca sobotnich planow )

Cytat:
A żadnych gadżetów z sex shopu nie przewiduję - jak byłam z koleżankami przed wieczorem panieńskim jednje to widziałyśmy tam głównie gadżety do samodzielnego zabawiania sięW ogóle dziwnie sie tam czułyśmy, nie wiem czy byłyście, ale ja na przykład byłam zażenowana widząc sztuczną pupe...
ja nie bylam, TZ byl rozeznac sytuacje (juz mowilam ze lubimy byc tacy raczej niegrzeczni? ). byl w tym takim duzym na Dietla. stwierdzil, ze pani bardzo rzeczowa ale ceny kosmiczne na pewno jak juz bedziemy razem mieszkac to cos sobie kupimy ciekawego ogolnie seks traktujemy jak dobra zabawe
sztuczna pupa?

my kiedys ogladalismy w sklepiku internetowym i trafilismy na jakies prozniowe lozko to dopiero byl hardcore

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-06 o 22:55
Stary 2008-11-06, 22:59   #1766
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki,
niestety nie nadazam was czytac cały dzien w pracy wiec moge tu zajrzec dopiero wieczorem ale jak zwykle jest multum do nadrobienia,

co do wieku w dniu slubu to widze ze najstarsza dziewczyna bedzie miała 26 lat tzn niby najstarsza bo ja bede miała wiecej ale niestety nie układało mi sie w zyciu osobistym ale jestem szczesliwa ze znalazłam TZ i ze juz za poltora roku zostane zonka,
metka powiedz ktory rocznik jestes bo ja 82 jestem z maja
te to też mają tematy... striptiz....
ja to w sumie nie wiem co i jak będzie u mnie... a jak organizujecie panieński???
znacyz w sumie jak myślicie organizować.. ja byłam na kawalersko-panieńskim wspólnym wieczorze w disco.... jakieś to było takie dziwne...ale wcale sie nie zdziwie jak mojemu tż się tak zachce.....
ok nadrobilam tak piąte przez dziesiąte więc idę lulu
do zobaczenia... najpewniej na weekendzie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-06 o 23:01
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 23:00   #1767
Karlain
Rozeznanie

nie, nie ja nie nadążam mam kilka stron do przeczytania kurcze blade....... idę spać
może jakoś nadrobię :P

aha dziewczyny, przepraszam ale jak ktoras do mnie pisze na NK to najlepiej niech mi poda NICK z Wizazu, bo ja nie wiem która :P hihihi
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 23:08   #1768
tancerka212
Zakorzenienie

no to całe szczęście że macie już to zdjęcie bo myślałam że ja jakaś niekumata jestem tak samo robiłam wczesniej ale mi net sie cos zawieszał wiec moze dlatego nie doszło....
ja tam niczego nie planuję na noc poślubną bo uważam że najfajniejsze są pomysły spontaniczne takie na jakie ma sie w danej chwili ochote najlepsza noc w życiu to była chyba ta po zaręczynach zostałam kompletnie zaskoczona pierscieniem i taki zaskakujący był cały dzien.. i noc... totalny spontan- dzikie rządze i te sprawy hehehehe nigdy tego nie zapomnę.. kurcze aż mi sie kudłate myśli włączyły w głowie hehehe ale to tez przez ten celibat w tygodniu ehhh a ja jeszcze dzisiaj dostałam @ i jak jutro z misiakiem sie pobawimy
cale szczescie przyjezdza ze mną w przyszłym tygodniu na stancję wiec za duzo czasu przez kolejne 10 dni z wami nie spędzę moje drogie

chyba idę spac bo kurcze niecenzuralny się ten watek stanie hehehe a z resztą nie jesteśmy małymi dziećmi i nie ma dla nas tematów tabuuuuu
Stary 2008-11-06, 23:09   #1769
onaella
Zakorzenienie

Ja z Tż jak chodziliśy po sklepach w UK i szukałam jakiejś fajnej bielizny to trafliśmy do sklepu gdzie w przedniej części był sklep z bielizną a troszkę dalej z wszelkiego rodzaju gadzetami no i oczywiście musieliśmy pooglądać
ale powiem Wam, że tam ludzie zupełnie inaczej podchodzą do tego niż u nas, nikogo to nie razi, wszystko na luzie, można wejść i sobie pooglądać wibratory i inne takie i nikt w tym nie widzi nic dziwnego
A najlepsze były panie sprzedawczynie - kobiety słusznych rozmiwarów w obcisłych bluzeczkach

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-06, 23:11   #1770
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no u mnie striptiz juz byl, wiec musze cos innego wymyslic. a moze TZ wymysli, bo on to ma dopiero wyobraznie (ahh juz mi sie cos wlacza i zaczynam miec pikantne mysli... to chybz przez ten celibat od poniedzialku wlasnie robimy sobie smsowa wymiane przemyslen dotyczaca sobotnich planow )

ja nie bylam, TZ byl rozeznac sytuacje (juz mowilam ze lubimy byc tacy raczej niegrzeczni? ). byl w tym takim duzym na Dietla. stwierdzil, ze pani bardzo rzeczowa ale ceny kosmiczne na pewno jak juz bedziemy razem mieszkac to cos sobie kupimy ciekawego ogolnie seks traktujemy jak dobra zabawe
sztuczna pupa?

my kiedys ogladalismy w sklepiku internetowym i trafilismy na jakies prozniowe lozko to dopiero byl hardcore
ja byłam właśnie tam na Dietla i tam była ta pupa Jak tam byłysmy to obejrzałyśmy wszystko dokładnie, ale nic mi się nie rzuciło specjalnie a szukałyśmy uszek króliczka i ewentualnie czegos jeszcze dla przyszłej PM, zwłaszcza, że jej mąż raczej pruderyjny niestety i o dziwo
Wjechałaś mi na ambicję z tym striptizem, bo myślałam, że jestem raczej przodownikiem pracy haha
Próżniowe łózkoJak to działa???Jeszcze tam widziałam jakieś huśtawki, ale to normalnie trzeba chyba hak w suficie zamontować A tej koleżance chciałysmy kupić rurę (też tam była za pare stów) i zamontowac im w mieszkaniu pod ich nieobecność, żeby mieli niespodziankę, ale nam kasy nie starczyło

Ja też wyposzczona, bo wczoraj bylismy u mnie

Kubusewa póki pamietam - gdzie Twój tż schował to pudełeczko-różę jak się oświadczał???Bo to raczej długie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości