![]() |
#4711 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Dziewczyny!
Który odcień (Ivory czy Nude) z kremowo-pudrowego podkładu w kompakcie jest najbardziej zbliżony do Almond z podkładu rozświetlającego? Po wczorajszym nieudanym zakupie w ciemno na allegro podkładu Max Factor, nie chcę znowu wyrzucac pieniędzy w błoto. |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do paletki, za dużo w niej fioletów i za mało czerwieni, żebym się na nią skusiła... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
czy kolory neonowych tuszów do kresek sa takie jak w katalogu,czy jednak odbiegaja od rzeczywistości ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;9619062]U mnie na fakturze są
![]() Z k15 biorę sobie tylko: - zakręcony tusz CT (mam dziwne rzęsy, które lubią źle oceniane tusze na KWC ![]() - neonowy tusz do kresek CT fioletowy ![]() Mi pogrubiający też się podoba ![]() Ale jak przy więszości tuszów - dopiero jak troche przyschnie, czyli po ok 2-3 tygodniach. Jak jest za mokry to nie widze zadnego efektu. Wiec na początku byłam rozczarwoana, ale teraz jestem zachwycony - wyduża rzęsy, pogrubia. Można nim uzyskać wręcz teatralny efekt - trzeba powoli i ostroznie nakładać tusz, od samej nasady. Na początku denerwowało mnie, że ciapałam tuszem przy górnej lini rzes ![]() ![]() Do niemal kazdego tuszu mam opracowaną metodę nakładania, zeby efekt był OK ![]() ![]() Liner też wzięłam, ale czarny ![]()
#4716 |
Raczkowanie
|
![]()
mam dość nietypowe pytanko... w k15 zamówiłam neonowy tusz do rzęs i roletki incandessence... na podgladzie faktury widze,ze napisali "brak w magazynie",a poniżej na tej samej fakturze przy tuszu i roletkach: "produkt alternatywny" tzn,ze one przyjda,czy jak...?
![]() nio i policzyli mi do faktury moje 20szt katalogów,za które ja juz zapłaciłam mojej oms... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
ja przy zamowieniu na ok 180zl w I terminie z 16 katalogu dostalam te 5 probek Bonda
![]() Dla siebie zamowilam: Kolczyki Agnes (chyba tak sie nazywaja, z oferty netto takie czerwone - superowe sa ![]() Peeling do stop - korzenne aromaty (zapach obledny) Plyn do kapieli krem malinowy Hosenko a to niespodzianka, ladnie sie Avon zachowal z tym prezentem przeprosinowym. Ciekawe co dostaniesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Wtajemniczenie
|
na fakturze wystawionej dzisiaj mam brak wody Avon Shine
![]() ![]() dla siebie brałam: płyn malinowy, już kolejny kremy Moisture 24 i do nich chusteczki (przyjdą, a ktoś pamiętam ich nie dostał) i laser na naczynka też kolejny ![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2008-11-07 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Wy też nie macie oferty internetowej do k16 ??
#4725 |
Raczkowanie
|
Hej ktos jeszcze nie dostal tych perfum avon shine?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej hej ![]() ![]() Specjalna promocja tylko dla uczestników klubu ekspertów (co to jest to ja nie mam pojęcia..) Jeśli w pierwszym terminie katalogu 1/2009 zamówisz produkty Anew za 1500 rubli lub więcej - po cenach katalogowych - (nie wiem ile stoją teraz, musisz sobie przeliczyć :P) to możesz potem zamówić świetne zestawy Anew po niewiarygodnych cenach :P Zapomniałam zupełnie zapłacić za zamówienie a wysłałam nowe w środę (zapłaciłam dzień później rano). Fakturę już wystawili to raczej powinno dojść co??gdzie mogę sprawdzić do kiedy trzeba było zapłacić?? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-11-09 o 18:58 Powód: prosze nie pisać postu pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
Jak faktura wystawiona to wszystko ok. Możesz termin zaplaty sprawdzić w strefie w danych finansowych, ale do tego terminu jeszcze spokojnie możesz doliczyć dwa lub trzy dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też się nad tym zastanawiałam, bo brałam z netto i nie wiedziałam, który wziąć.... Zawsze używałam rozświetlający Almond ![]() ![]() Widziałam też Nude. Ivory jest taki bardziej rózowawy odcien, a Nude taki bardziej pomarańczowy (przynajmniej jak na moje oko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
Odebrałam zamówienie z k15, dostałam 5 próbek bonda - miłe zaskoczenie, może czytają nasze posty (kiedyś pisałyśmy że dobrze by było dostawać próbki nowości)
Dla siebie zamówiłam: - płyn do kąpieli krem malinowy - cudnie pachnie -balsam avon care sos - świetnie nawilża, skóra jest nawilżona przez kilkanaście godzin! super -krem do rąk AC sos - nie zauważyłam że w opakowaniu jest tylko 75ml, ale jest bardzo wydajny, dobrze nawilża i momentalnie się wchłania, nie pozostawia tłustej skóry, niestety nie wyczuwam w nim zapachu sake&ryż ![]() -tusz do rzęs CT pogrubiający - po pierwszym użyciu bez zachwytów, ale niezły -neonowy tusz do kresek Plum Crazy - ładny i nieźle się nim maluje, ale muszę poćwiczyć bo z tuszami nie mam wprawy -szminka powiększająca UCR - Plum Pink myślałam że będzie ciemniejsza, ale i tak mi się podoba, łądny odcień ciemnego zgaszonego różu, dobrze nawilża, mrowi podobnie jak błyszczyk powiększający usta i też pachnie podobnie, nie jest jednak zbyt trwała niestety (nawilżenie utrzymuje się długo, kolor niestety nie) - zimowy żel pod prysznic z netto - jak ja kocham ten zapach ![]()
![]() |
#4730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym razie do wątku z katalogami wrzuciłam jeszcze jedno zdjęcie robione (zepsutym ![]() Wszystkie odcienie błyszczyków mają w sobie błyszczące drobinki. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wrzuci zdjecia tej paletki zrobione dobrym aparatem ![]()
Jesteśmy już razem ---> http://tickers.tickerfactory.com/ezt...6fc5/event.png ![]() Moje portfolio ---> http://ceres86.deviantart.com/ ![]() Edytowane przez ceres86 Czas edycji: 2008-11-07 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
"Szanowna Konsultantko,
Informujemy, że kieszonkowy Kalendarz ma wymiary: - długość 16 cm - szerokość 10 cm Z pozdrowieniami," Może komuś się przyda ta informacja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z kina,
byłam na 007 Quantum of solace ![]() POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Raczkowanie
|
a od którego katalogu mozna zamawiac kalendarzyk ?
bo ja nie robie zamówienia na kat 15 , tylko dopiero na kat 16 , i jeszcze mam pytanie - jesli kupie zestaw z demo LBD i BST i szminke z demo - wiecie ta powiekszajaca usta nowośc, to to normalnie liczy mi sie do opustu chyba ? i jak dobiore produktów z kat 16 żeby razem było ze 160 zł to na prosukty z katalogu dostane normalnie opust 25 % ? tak mi sie wydaje, ale nie jestem pewna, z tym avonem to nigdy nie wiadomo |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Raczkowanie
|
dzieki
ale odnośnie mojego posta powyzej, to chyba cos pomyliłam zestaw litlle black dress i black s.touch mozna brac jak sie robi zamowienie na katalog 15 ? zamotałam sie, ale ze mnie ciapa, w takim razie jezeli bede robic zamówienie z kat 16 to juz bedzie inne demo i ominą mnie zestawy ? kurcze |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
powiedzcie mi czy macie jakies doswiadczenie z koncetratem rewitalizujacym anew rejuvenate? pytam bo na KWC nie ma w ogole opinii a zastanawiam sie czy wziac sobie pod choinke zestaw z 16 - krem na noc i pod oczy, czy moze z 17 - na noc, koncentrat i dokupic dodatkowo pod oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.