|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Dziewczyny!
Który odcień (Ivory czy Nude) z kremowo-pudrowego podkładu w kompakcie jest najbardziej zbliżony do Almond z podkładu rozświetlającego? Po wczorajszym nieudanym zakupie w ciemno na allegro podkładu Max Factor, nie chcę znowu wyrzucac pieniędzy w błoto. |
|
|
|
#4712 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do paletki, za dużo w niej fioletów i za mało czerwieni, żebym się na nią skusiła... Cytat:
|
||
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
czy kolory neonowych tuszów do kresek sa takie jak w katalogu,czy jednak odbiegaja od rzeczywistości ?
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;9619062]U mnie na fakturze są
![]() Z k15 biorę sobie tylko: - zakręcony tusz CT (mam dziwne rzęsy, które lubią źle oceniane tusze na KWC po wypróbowaniu pogrubiającego CT, chcę wypróbować i ten, jak co, to się przejadę i wrócę do poprzedniego)- neonowy tusz do kresek CT fioletowy [/quote]Mi pogrubiający też się podoba Ale jak przy więszości tuszów - dopiero jak troche przyschnie, czyli po ok 2-3 tygodniach. Jak jest za mokry to nie widze zadnego efektu. Wiec na początku byłam rozczarwoana, ale teraz jestem zachwycony - wyduża rzęsy, pogrubia. Można nim uzyskać wręcz teatralny efekt - trzeba powoli i ostroznie nakładać tusz, od samej nasady. Na początku denerwowało mnie, że ciapałam tuszem przy górnej lini rzes Do niemal kazdego tuszu mam opracowaną metodę nakładania, zeby efekt był OK (tylko przy SuperShocku nie miałam już pomysłu jakby tu go zrobić użytecznym dla mnie )Liner też wzięłam, ale czarny
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
mam dość nietypowe pytanko... w k15 zamówiłam neonowy tusz do rzęs i roletki incandessence... na podgladzie faktury widze,ze napisali "brak w magazynie",a poniżej na tej samej fakturze przy tuszu i roletkach: "produkt alternatywny" tzn,ze one przyjda,czy jak...?
![]() nio i policzyli mi do faktury moje 20szt katalogów,za które ja juz zapłaciłam mojej oms...
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy zamowieniu na ok 180zl w I terminie z 16 katalogu dostalam te 5 probek Bonda
![]() Dla siebie zamowilam: Kolczyki Agnes (chyba tak sie nazywaja, z oferty netto takie czerwone - superowe sa )Peeling do stop - korzenne aromaty (zapach obledny) Plyn do kapieli krem malinowy Hosenko a to niespodzianka, ladnie sie Avon zachowal z tym prezentem przeprosinowym. Ciekawe co dostaniesz...
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
na fakturze wystawionej dzisiaj mam brak wody Avon Shine
, oprócz tego roletka Incandessence przyjdzie alternatywna i dostanę też 5 próbek Bonda chociaż tyle fajnie ![]() dla siebie brałam: płyn malinowy, już kolejny kremy Moisture 24 i do nich chusteczki (przyjdą, a ktoś pamiętam ich nie dostał) i laser na naczynka też kolejny
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2008-11-07 o 12:29 |
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Wy też nie macie oferty internetowej do k16 ??
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Hej ktos jeszcze nie dostal tych perfum avon shine?
|
|
|
|
#4726 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej hej oto tłumaczenie ![]() Specjalna promocja tylko dla uczestników klubu ekspertów (co to jest to ja nie mam pojęcia..) Jeśli w pierwszym terminie katalogu 1/2009 zamówisz produkty Anew za 1500 rubli lub więcej - po cenach katalogowych - (nie wiem ile stoją teraz, musisz sobie przeliczyć :P) to możesz potem zamówić świetne zestawy Anew po niewiarygodnych cenach :P Zapomniałam zupełnie zapłacić za zamówienie a wysłałam nowe w środę (zapłaciłam dzień później rano). Fakturę już wystawili to raczej powinno dojść co??gdzie mogę sprawdzić do kiedy trzeba było zapłacić?? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-11-09 o 19:58 Powód: prosze nie pisać postu pod postem! |
|
|
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak faktura wystawiona to wszystko ok. Możesz termin zaplaty sprawdzić w strefie w danych finansowych, ale do tego terminu jeszcze spokojnie możesz doliczyć dwa lub trzy dni.
|
|
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też się nad tym zastanawiałam, bo brałam z netto i nie wiedziałam, który wziąć.... Zawsze używałam rozświetlający Almond A teraz kupiłam sobie ten z netto w kompakcie, odcien Ivory, wczoraj się nim umalowałam i byłam zadowolona nie wiem jakbym wyglądała w Nude, ale z zakupu jestem zupełnie zadowolona.Widziałam też Nude. Ivory jest taki bardziej rózowawy odcien, a Nude taki bardziej pomarańczowy (przynajmniej jak na moje oko )
|
|
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
Odebrałam zamówienie z k15, dostałam 5 próbek bonda - miłe zaskoczenie, może czytają nasze posty (kiedyś pisałyśmy że dobrze by było dostawać próbki nowości)
Dla siebie zamówiłam: - płyn do kąpieli krem malinowy - cudnie pachnie -balsam avon care sos - świetnie nawilża, skóra jest nawilżona przez kilkanaście godzin! super -krem do rąk AC sos - nie zauważyłam że w opakowaniu jest tylko 75ml, ale jest bardzo wydajny, dobrze nawilża i momentalnie się wchłania, nie pozostawia tłustej skóry, niestety nie wyczuwam w nim zapachu sake&ryż ![]() -tusz do rzęs CT pogrubiający - po pierwszym użyciu bez zachwytów, ale niezły -neonowy tusz do kresek Plum Crazy - ładny i nieźle się nim maluje, ale muszę poćwiczyć bo z tuszami nie mam wprawy -szminka powiększająca UCR - Plum Pink myślałam że będzie ciemniejsza, ale i tak mi się podoba, łądny odcień ciemnego zgaszonego różu, dobrze nawilża, mrowi podobnie jak błyszczyk powiększający usta i też pachnie podobnie, nie jest jednak zbyt trwała niestety (nawilżenie utrzymuje się długo, kolor niestety nie) - zimowy żel pod prysznic z netto - jak ja kocham ten zapach
|
|
#4730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym razie do wątku z katalogami wrzuciłam jeszcze jedno zdjęcie robione (zepsutym ) aparatem z lampą błyskową. Kolory wyszły bardziej zbliżone do katalogowych. Wszystkie odcienie błyszczyków mają w sobie błyszczące drobinki. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wrzuci zdjecia tej paletki zrobione dobrym aparatem
Edytowane przez ceres86 Czas edycji: 2008-11-07 o 19:28 |
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
"Szanowna Konsultantko,
Informujemy, że kieszonkowy Kalendarz ma wymiary: - długość 16 cm - szerokość 10 cm Z pozdrowieniami," Może komuś się przyda ta informacja. |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wróciłam z kina,
byłam na 007 Quantum of solace POLECAM
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
a od którego katalogu mozna zamawiac kalendarzyk ?
bo ja nie robie zamówienia na kat 15 , tylko dopiero na kat 16 , i jeszcze mam pytanie - jesli kupie zestaw z demo LBD i BST i szminke z demo - wiecie ta powiekszajaca usta nowośc, to to normalnie liczy mi sie do opustu chyba ? i jak dobiore produktów z kat 16 żeby razem było ze 160 zł to na prosukty z katalogu dostane normalnie opust 25 % ? tak mi sie wydaje, ale nie jestem pewna, z tym avonem to nigdy nie wiadomo |
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
ale odnośnie mojego posta powyzej, to chyba cos pomyliłam zestaw litlle black dress i black s.touch mozna brac jak sie robi zamowienie na katalog 15 ? zamotałam sie, ale ze mnie ciapa, w takim razie jezeli bede robic zamówienie z kat 16 to juz bedzie inne demo i ominą mnie zestawy ? kurcze |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi czy macie jakies doswiadczenie z koncetratem rewitalizujacym anew rejuvenate? pytam bo na KWC nie ma w ogole opinii a zastanawiam sie czy wziac sobie pod choinke zestaw z 16 - krem na noc i pod oczy, czy moze z 17 - na noc, koncentrat i dokupic dodatkowo pod oczy
jezeli nie spelnia Waszych oczekiwan to sie bez niego obejde
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

ciężko opisać ale tak chyba najlepiej oddaje kwinesencję.. jeśli szukasz czegoś do subtelnego acz eleganckiego efektu to polecam
po wypróbowaniu pogrubiającego CT, chcę wypróbować i ten, jak co, to się przejadę i wrócę do poprzedniego)
)