Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-07, 10:31   #3241
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Witajcie Kochane. Dawno mnie nie było, ale mialam tyle zajęc żę. coraz częściej prześladują mnie sny o ślubie. dzis np śniły mi sie przygotowania na sali do wesela, kucharki ubieranie sali itd. gdy odpoczywałam na zewnatrz z siostra tz usłyszałyśmy muzyke i ona powiedziała "zobacz jutro będziemy sie bawić" a ja wtedy zdałam sobie sprawę że TO MOJE WESELE i sie przeraziłam, ze przeciez nic nie uszykowane ze mialam zadzwonic do zespolu zeby wybrac piosenke na pierwszy taniec itd. Ten strach był tak realny że gdy sie obudziłam czułam się jak by to było naprawdę. Coraz częściej niemoge sobie wyobrazić jak ja dam radę tego dnia... mam słabe nerwy . Wszystko przez te sny...

Musze zaraz zadzwonic do kamerzysty żeby sie umówić na podpisanie umowy, chyba w poniedziałek pojedziemy. CZy uważacie że wypada kamerzyście sugerować swoje uwagi i pomysły co do płyty? Bo Ogólnie kamerzysta jst ok tylko mam małe uwagi do szczegółów.

Ja mam natłok zajęc ale teraz na szczęści długi weekend i biore sie za pisanie pracy

Aha w totka tez nie wygrałam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:35   #3242
kliwia
Zakorzenienie

myszka jak najbardziej wtypada, jeśli chcesz bn coś zrobił po twojemy na odwrocie umowy mozesz zapisac swoje pomysly i oboje to podpiszecie.
Ja tak mialma ze swoim kamerzystą, Popropstilam go oz robienie tego teledysku z najlepszymi momentami ze ślubu - nie obil do tej pory takiego. A ja chce taki filmik dac kazdemu z rodziny.
No i on się zgodzil. I kazał to napisać na odwrocie, żeby potem nie bylo watpliwości za co tak na prawdę placimy.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:35   #3243
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:36   #3244
Daysy85
Zakorzenienie

Myslę że nawet trzeba mu zwrócić uwagę na szczegoły ... przecież to Wasz film
Ja z moim też będę rozmawiała na temat tego co chcę ile chcę i jak... normalne jest to wedłóg mnie.
Acha no ja też nie wygrałam ale ponoć było 5 wygranych 1stopnia ... czyli po jakieś 8 mln -podatek od wygranej 10%... całkiem nieźle.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:39   #3245
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Samba --> ślicznie.

Ja tez chyba nigdy nie znajde dla siebie sukienki

Ale od jutra na SB i przymierzanie dopiero w styczniu.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:41   #3246
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-11-07, 10:42   #3247
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Samba --> ślicznie.

Ja tez chyba nigdy nie znajde dla siebie sukienki

Ale od jutra na SB i przymierzanie dopiero w styczniu.
Ta dieta SB to rzeczywiście taka super jest?
Słyszałam o niej ale nie stosowałam jej ...
Ja bym się chciała zapisać na jakis fitnes albo cos ale jak pracuję 10-18 więc tak nie za bardzo mam jak... a jak przyjdę do domu to nie che mi się ćwiczyć, chociaż kiedyś ćwiczyłam naprawdę dużo.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:47   #3248
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Daysy mój TZ stosowal ja jeszcze kilka dni temu (teraz mamy jedzenie z Polski wiec na chwiel zaprzestal hehe) ale przez pierwsze 2 tygodnie schudł 4,5 kg i musiał pasek i 2 nowe dziurki dorobic bo mu spodnie spadały a nie cwiczyl nic bo go kregosłup po pracy bolał

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:49   #3249
kasiaher
Wtajemniczenie

Scio spokojnie znajdziesz napewno
Wiecie co ... jak oglądałam tą nową kolekcje to tak naprawdę się zbytnio nie zmieniła od tej starej. Tylko ta jedna mi się nawet spodobała co wkeiłam zdjecie. Nie żauje że kupiłam teraz sukienkę raz że jest fajna, świetnie się w niej czuje, jest leciutka to jeszcze zaoszczędziłam 1200 zł.

Co to jest ta dieta SB?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 10:50   #3250
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2008-11-07 o 10:51
Stary 2008-11-07, 10:50   #3251
kliwia
Zakorzenienie

Daysy dieta SB to nei tyle dieta co sposób odżywiania - który stosujesz już zawsze. Czyli zdrowy. Dyżo warzyw itp.
Ja już na niej schudłam 2kilo - z grzechami słodyczowymi i bez ćwiczeń. No ale po wyjeździe do Anglii nabrałam znowu Teraz znowu jem zdrowo z grzechami większymi

kasiaher Dieta South beach
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277571

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-07 o 10:52
Stary 2008-11-07, 10:51   #3252
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dziekuję za miłe komentarze

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
SAMBA ty ją już kupiłaś?
Dla mnie wyglądasz w niej super Widzę że drapowanie ma na dole , ale tylko ten tiul. i fajnie

daysy moja tez jest z kołem

taaak juz ja kupilam No wlasnie zastanawiam się czy ten tiul zostawić tak jak jest, czyli taki drapowany czy jak to się nazywa czy go wyprostowac, bo tez moga to dla mnie zrobic Znalazlam na allegro aukcje gdzie dziewczyna ma wyprostowany ten tiul

https://ssl.allegro.pl/item448605773...ms_modena.html

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Samba suknia iście księżniczkowa ale jakoś tak dziwnie, za wysoko jest pod pachą (a może to tylko na zdjęciu tak widać).
kurcze no tez zauwazylam ze na tych zdjeciach mam ja jakos tak wysoko pod pacha a w ogole to w rzeczywistosci (w lustrze) bardziej się sobie podobalam niz na tych zdjeciach hehe myslę że poprostu ta babka mi ja tak ubrala a będzie się dalo ją troszkę obniżyć

Mi się najbardziej podoba to, że ta sukienka jest taka leciutka i tak się ladnie mieni hehe

A koło to mialam tylko jedno W jednym salonie babka ubrala mnie w 3 mialam taki kuper ze myslalam ze padne jedno kolo jest dla mnie oki
Zreszta w takich waskich nie za fajnie wygladalam, bo ta mi podkresla wciecie w talii a w tamtych bylam prosta jak deska

Baja wszystkiego najlepszego

Neska gratuluje znalezienia pracy

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2008-11-07 o 10:58
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 11:04   #3253
kasiaher
Wtajemniczenie

samba mi się bardziej podoba tak jak jest u ciebie. Przeciez taka ci się spodobała. No chyba że jednak chcesz to zmienić ale to może krawcowa jak ci bedzie szyła to zapytaj jak jeszcze inaczej można zrobić ten tiul. Dla mnie jest piekna taka jak jest teraz. Bardzo pasuje do ciebie.

A ona jak będzie ecri czy biała??
Stary 2008-11-07, 11:05   #3254
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

To ja ide sobie szukac przepisików i jadłospis na cały tydzień sobie ułoże

(BTW. właśnie zajadam sie czekoladą - ide szukac silnej woli )

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 11:05   #3255
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-11-07, 11:07   #3256
myszka_maj
Zakorzenienie

Śliczne sukienki macie i mierzycie.... ja chyba juz sie też zdecydowałam

Ja tez musiałabym się wziąć za swoja figurę. Ogolnie jestem szczupła tzn taka w sam raz , tylko moim problemem jest brzuch. a nie mam wogóle zapału ani silnej woli zeby z tym walczyć. Jestem leń poprostu. I nie potrafię odmówić sobie jedzenia. Zawsze rodzice musiali wmuszać mi jedzenie i potem gdy jadłam za 2 wszyscy sie cieszyli że w koncu bede normalnie ważyć (w dziecińsywie cierpiałam na pewna chorobe przez którą przez dłuższy czas miałam sporą niedowagę i wyglądałam jak dziecko z oświęcimia). Waga sie unormowała jednak nawyki żywieniowe zostały. Po okresie dojżewania przytyłam i teraz wage mam ok jednak przez brak umiejętności odmawiania sobie różnych zachcianek tworzy mi sie "oponka na brzuchu" i co tu zrobić...

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2008-11-07 o 11:16
Stary 2008-11-07, 11:11   #3257
kliwia
Zakorzenienie

na jaką ?

Ja wciąż czekam na kolekcjhe 2009 w LF Bo szczerze mówiąć nie chce mi się jeździć do poznania w poszukiwaniu sukni, a potem na przymiarki itp
Stary 2008-11-07, 11:11   #3258
gold-fish
Zakorzenienie

Chciałam usłyszeć Wasze opinie apropo tych moich typów i niemal cisza
Nie podobają Wam się ?
Suknie z ramiączkami mierzyłam i dobrze wyglądałam. Zwykły gorset mnie ,,ścinał", suknie z falbankami tez mierzyłam, więc wiem na co się ewentualnie piszę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 11:13   #3259
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja też nie wygrałam, za to może ktoś z mojej rodziny ze Szczecina trafił

A ja dzisiaj miałam ślubny koszmar. Był wieczór przed ślubem i malowałam sobie paznokcie. Nie dość, że były krzywo opiłowane to jeszcze pomalowałam je lakierem z grubym brokatem a to wszystko malowałam potem jeszcze czerwonym lakierem Nagle przypomniałam sobie, że nie mam na jutro ani makijażystki ani fryzjerki, więc dzwonię szybko do naszej organizatorki i pytam co i jak, a ona mi mówi, że zapomniała nam je zarezerwować i muszę sobie radzić sama. Patrzę w lustro a moje włosy wyglądają koszmarnie... nie dość, że jakieś takie ulizane jakby wysmarowane czymś tłustym to jeszcze jakoś tak krzywo poobcinane... z jednej strony krótsze, z drugiej dłuższe, coś tam odstaje... normalnie masakra

A wczoraj byliśmy z TŻ na łyżwach z kolegami z pracy. Było śmiesznie, niektórzy jeździli pierwszy raz w życiu A dzisiaj bolą mnie wszystkie mięśnie nóg

Samba bardzo ładną sukienkę sobie wybrałaś

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 11:16   #3260
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
samba mi się bardziej podoba tak jak jest u ciebie. Przeciez taka ci się spodobała. No chyba że jednak chcesz to zmienić ale to może krawcowa jak ci bedzie szyła to zapytaj jak jeszcze inaczej można zrobić ten tiul. Dla mnie jest piekna taka jak jest teraz. Bardzo pasuje do ciebie.

A ona jak będzie ecri czy biała??
ecri, taka smietankowa jakas

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No wlasnie mi się taka podoba Moja mama tylko wyskoczyla z pomyslem zeby to wyprostowac No i jak znalazlam ta aukcje stwierdzilam ze w wersji wyprostowanej tez mi sie podoba W sumie to mi to obojetne Mam jeszcze troche czasu to pewnie przemysle ten temat podczas przymiarek bo babka z salonu powiedziala ze wyprostowac to to najmniejszy problem
Stary 2008-11-07, 11:17   #3261
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, wklejam linka z polskimi sukniami na allegro. Moze ktorejs sie przyda, bo ceny konkurencyjne. Wychodzi 1200 zl na nowa suknie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=476701 330

A ja niby sie odchudza, ale jem wszystko za wyjatkiem slodyczy (tych to juz daawno nie mialam w ustach; ostatnio ze "smieciuchowych zarc" to w niedziele jadlam na miescie w szybkim barze a wczesniej pozwolilam sobie zjesc pol malego popcornu, bo z TZ poszlismy do kina). No i chudne. Za soba mam juz 3 kg. Wczoraj przeczytalam ciekawy artykul w wyborczej o sniadaniu. No i musze sie z nim zgodzic. Napisano w nim, ze ci, ktorzy jedza porzadne sniadania nie maja problemow z nadwaga, a wlasnie ci, ktorzy ten najwazniejszy posilek omijaja maja problem z waga i potrafia tyc, mimo ograniczania kalorii. Dlaczego? Bo zamiast od razu z rana dac powera organizmowi w postaci posilku to glodza go, nie mamy wtedy sily, jestesmy zaspani, nic sie nam nie chce. Do tego duza czesc osob ogranicza przez prace posilek w czasie lunchu i obiadu. Problem sie pojawia wieczorem, bo wtedy silna wola peka i zaczynamy sie objadac. Ale wiadomo jak to jest, gdy jestesmy mega glodni. Siegamy po to co najszybciej mozna albo przyrzadzic, albo juz jest przyrzadzone a takie posili sa mega weglowodanowe a to weglowodany odkladaja sie pozniej na boczkach a nie tluszcz czy mieso jak sadza inni. Ja wlasnie od 3 tygodni znow nie wychodze z domu poki nie zjem sniadania i osiagam sukces w dietkowaniu Dlatego kochane sniadanie jedzcie same, obiadem podzielcie sie z przyjacielem a kolacje oddajcie wrogowi.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 11:18   #3262
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba ja bym ja wyprostowala tak na aukcji z all

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 11:20   #3263
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
ja też nie wygrałam, za to może ktoś z mojej rodziny ze Szczecina trafił

A ja dzisiaj miałam ślubny koszmar. Był wieczór przed ślubem i malowałam sobie paznokcie. Nie dość, że były krzywo opiłowane to jeszcze pomalowałam je lakierem z grubym brokatem a to wszystko malowałam potem jeszcze czerwonym lakierem Nagle przypomniałam sobie, że nie mam na jutro ani makijażystki ani fryzjerki, więc dzwonię szybko do naszej organizatorki i pytam co i jak, a ona mi mówi, że zapomniała nam je zarezerwować i muszę sobie radzić sama. Patrzę w lustro a moje włosy wyglądają koszmarnie... nie dość, że jakieś takie ulizane jakby wysmarowane czymś tłustym to jeszcze jakoś tak krzywo poobcinane... z jednej strony krótsze, z drugiej dłuższe, coś tam odstaje... normalnie masakra

A wczoraj byliśmy z TŻ na łyżwach z kolegami z pracy. Było śmiesznie, niektórzy jeździli pierwszy raz w życiu A dzisiaj bolą mnie wszystkie mięśnie nóg

Samba bardzo ładną sukienkę sobie wybrałaś

Tez ostatnio mialam podobny koszmar Snil mi się ze za godzine mial byc slub a ja nieubrana, nieumalowana, z tlustymi wlosami!!!! jechalam z mama niemal na sygnale do kosciola mama przebierala i malowala mnie w jakiejs salce przyparafialnej z wlosami nic sie juz nie dalo zrobic A na koniec okazalo się, ze wychodze za mojego BRATA!!!! szok heheh

A my dostalismy od tescia 2 obraczki i chyba tez bedziemy przetapiac wlasne zloto
Stary 2008-11-07, 11:20   #3264
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
na jaką ?
Annais Bridal model kristi

ale zdecyduje sie chybana uszycie bo niechce trenu

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Nie podobają Wam się ?
Suknie z ramiączkami mierzyłam i dobrze wyglądałam. Zwykły gorset mnie ,,ścinał", suknie z falbankami tez mierzyłam, więc wiem na co się ewentualnie piszę
Mi najbardziej podoba sie z grubszymi ramiączkami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kristi_m0_b.jpg (35,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kristi_m1_b.jpg (34,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kristi_m2_b.jpg (33,0 KB, 7 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2008-11-07 o 11:23
Stary 2008-11-07, 11:22   #3265
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie podobają Wam się ?
Czytałam, oglądałam musiałabym zobaczyć jak wyglądasz. Mi np. bardzo się podobała trzecia suknia i te zdjęcie gdzie jest tylko góra
Stary 2008-11-07, 11:23   #3266
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga tak sobie myślę, że moje Twój tż oświadczy CI się pierścionkiem plastikowym z z automatu, a później dostaniesz ten prawdziwy ? Ale byłaby faza i wtopa z jego strony
Sprobowalby. Ukatrupilabym na miejscu. Co ciekawe jeden znajomy, ktory zeni sie w przyszlym roku po dowiedzeniu sie mojej historii powiedzial, ze moj TZ dal ciala na maxa. Pocieszyl, ze i facet jets po mojej stronie.

No i predzej bedzie tak, ze on da mi kase i wygoni mnie do sklepu bym sama sobie pierscionek zareczynowy kupila...

Samba, przecudna kieca.

Co do totka, to kurcze, przeczuwalam wczoraj, ze ktos z mego miasta wygra no i nie pomylilam sie.

AV by jaga_2001
Stary 2008-11-07, 11:32   #3267
kliwia
Zakorzenienie

gol-fish suknie są super zwlaszcza 1 i 2. Trójka na zdjęciach allegrowych, na żywo i w kolorze białym, nie powala mnie tak jak na zdjęciach firmowych.
Dekolt otatni może być ryzykowny, bo ten co dałas dość głęboki. ALe takie dekolty koronkowe mi osobiście sie opdobają.

jaga hihihi

No bo to jest tak:
śniadanie krółewskie
obiad książęcy
kolacja biedaka!!

też zauważyłam że się lepiej czuję jak wciągnę jajeczicę z pomidorem albo na grzybkach. niż jak zjem kromkę chleba z chuda wędliną albo serkiem.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-07 o 11:35
Stary 2008-11-07, 11:33   #3268
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-11-07, 11:38   #3269
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
CZEŚĆ juz zaraz weekend
u mnie dłuuuugi bo 4 dniowy a w poniedziałek mam urodzinki

Daysy spokojnie. Faceci sa czasami dziwni. Irracjonalni. Może nie jest na tyle zmęczony i chce się wyluzować po pracy też czasmi mam tak, ze nawet jak jestem zmęczona to mam ochotę gdzieś wyjść. TŻ się na mnie patrzy i nie wie skad mam tę energię. Albo mam np. okres i narzekam całe popołudnie a o 20.00 nagle lecę się szykowac na imprezę Niech robi co chce, Ty sie nie martw- jest dorosły

Sambo, zapomniałam wczoraj dodać że fajną suknie upolowałaś ten materiał to chyba tiul? Jeszcze takiej nigdzie nie widziałam.

Apropo podobnych terminów... też bym się trochę wkurzyła, że ktoś ,,zabiera" mój pomysł. Wybrałam salę z której jestem dumna i na pewno zrobi wrażenie na gościach więc jakby ktoś zrobił tam kilka miesiecy przede mną to Daysy miedzy czerwcem a sierpniem jest wieeele sobót , więc dobrze, ze nie robi na pocztku sierpnia (zachowała odstęp).

P.S. tez nie wygrałam. Miałam 2-kę... znowu gramy dalej
to milego wekendziora zycze, ja jak zwykle w weekend pracuje dzisiaj i w niedziele, jutro mam zjazd na studiach w niedziele tez, ale jutro do pracy nie ide, za to teciowa ma urodziny hehe, ja tez z totka nie wygralam

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
spróbuje Wam jeszcze raz pokazac obiecane fotki mnie w sukni slubnej Przypomnialo mi sie ze mamy jeszcze jedna przegladarke Moze ta nie bedzie mnie wywalac
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
oooo udalo sie To tylko tyle Wam jeszcze powiem ze na tych zdjeciach jestem bez butow, stoje na ziemi a nie na tym podwyzszeniu i ta kiecka troszke za dluga byla na mnie

slicznie wyglądasz pasuja do ciebie te drapowania

i jeszcze kilka zdjec
slicznie wyglądasz pasuja do ciebie te drapowania

Cytat:
Nie podobają Wam się ?
ja osobiscie woile inny fason sukni, nie podobaja mi sie takie suknie, czekam na fotki, z toba w roli glownej z tymi sukniami

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wklejam linka z polskimi sukniami na allegro. Moze ktorejs sie przyda, bo ceny konkurencyjne. Wychodzi 1200 zl na nowa suknie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=476701 330

A ja niby sie odchudza, ale jem wszystko za wyjatkiem slodyczy (tych to juz daawno nie mialam w ustach; ostatnio ze "smieciuchowych zarc" to w niedziele jadlam na miescie w szybkim barze a wczesniej pozwolilam sobie zjesc pol malego popcornu, bo z TZ poszlismy do kina). No i chudne. Za soba mam juz 3 kg. Wczoraj przeczytalam ciekawy artykul w wyborczej o sniadaniu. No i musze sie z nim zgodzic. Napisano w nim, ze ci, ktorzy jedza porzadne sniadania nie maja problemow z nadwaga, a wlasnie ci, ktorzy ten najwazniejszy posilek omijaja maja problem z waga i potrafia tyc, mimo ograniczania kalorii. Dlaczego? Bo zamiast od razu z rana dac powera organizmowi w postaci posilku to glodza go, nie mamy wtedy sily, jestesmy zaspani, nic sie nam nie chce. Do tego duza czesc osob ogranicza przez prace posilek w czasie lunchu i obiadu. Problem sie pojawia wieczorem, bo wtedy silna wola peka i zaczynamy sie objadac. Ale wiadomo jak to jest, gdy jestesmy mega glodni. Siegamy po to co najszybciej mozna albo przyrzadzic, albo juz jest przyrzadzone a takie posili sa mega weglowodanowe a to weglowodany odkladaja sie pozniej na boczkach a nie tluszcz czy mieso jak sadza inni. Ja wlasnie od 3 tygodni znow nie wychodze z domu poki nie zjem sniadania i osiagam sukces w dietkowaniu Dlatego kochane sniadanie jedzcie same, obiadem podzielcie sie z przyjacielem a kolacje oddajcie wrogowi.
ogladalam juz te suknie..niezbyt mi sie podobaja, a co do sniadania to zgadzam sie z toba, nie powinno sie szczedzic na pierwszym posilku w dniu ja zawsze sobie rano porzadnie dojem, i do tego kakaoko i cacy
bajuś wszystkiego naj z okazji urodzinek, zdrowia szczescia i spelnienia marzen, oraz owocnych przygotowac do slubu
Stary 2008-11-07, 11:48   #3270
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
gol-fish suknie są super zwlaszcza 1 i 2. Trójka na zdjęciach allegrowych, na żywo i w kolorze białym, nie powala mnie tak jak na zdjęciach firmowych.
Dekolt otatni może być ryzykowny, bo ten co dałas dość głęboki. ALe takie dekolty koronkowe mi osobiście sie opdobają.

jaga hihihi

No bo to jest tak:
śniadanie krółewskie
obiad książęcy
kolacja biedaka!!

też zauważyłam że się lepiej czuję jak wciągnę jajeczicę z pomidorem albo na grzybkach. niż jak zjem kromkę chleba z chuda wędliną albo serkiem.
no ja po jajecznicy nie za dobrze sie czuje. Wole jednak kanapki. Ale z gruba warstwa hudej wedlinki, majonezem i papryczka, pomidorkiem,, rzodkiewka i natka pietruszki. Jami.

ciekawy artykul o sniadaniu.
http://wyborcza.pl/1,75476,5882944,Jajko_czy _musli_czyli_sniadaniowe_ co_nieco.html

AV by jaga_2001
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości