![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#272 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach, nie, no! To Ty pracujesz w perfumerii w Londynie? Niszowej? O matko święta! I macie tam humory L'Artisanowe? A po ile zestaw? I czemu ja nic nie wiem? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pracuję w L'Artisanie, ceny jak na stronie internetowej ![]() koniec offtopa ![]()
![]() |
#275 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2008-11-05 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wypatrzyłam nic dla siebie ![]()
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
rozpaczliwie poszukuje (dosłownie) Etro Messe
przez ten wątek już mi sie marzą po nocach ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105044 wymienic moge na każdą próbkę, którą uda mi się kupic na allegro, bo z moimi zapasami perfumowymi kiepsko - tylko prezenty nie zawsze chciane - Lempicka, Magnetism ![]() Bardzo prosze o pomoc.. |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
Rozpaczliwie poszukuję odlewki Statkusa (może być nawet niewielka
![]() Wenge DK Essence Tiger Belle de Minuit Mańka Czarna L'artisan Premier Figuer Extreme Nature Millenaire OI EdM Agent BC mogę zrobić też dużą próbkę balsamu Labdanum i oddać próbki: L'artisan: La chasse aux papillons extreme passage d'enfer tea for two poivre piquant Satellite padparadscha Tauer incense extreme Edytowane przez soulie Czas edycji: 2008-11-06 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję niewielkiej ilości NR edt lub edp może być odlewka
Oddam miniatury; Diamonds Intense Armani edp ponad 4/5 ml z pudełeczkiem i Kenzo eau de toilette ( kwiatek) ok. 3/4 ml Niezbyt często tu zaglądam ,więc bardzo prosze o pv ,jeśli ktos chciałby się wymienić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
mam
DKNY Red Delicious (o) Chopard Wish (r) YR Neonatura Seve (r) Chopard Infiniment (r) Agatha Ruiz de la Prada Flor (r) Wera Vang Flower Princess (r) Antonio Banderas Spirit (r) L'Occitane Cherry Blossom (r) Smok Cartiera (o) Armani Code (r) Midnight Poison (r) szukam tego, czego nie znam ![]()
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale jeszcze wcześniej pewna dobra duszyczka była tak miła.... ![]() ale w Quality będe zamawiac - bo i na liscie poszukiwanych przez dobrą duszyczkę widziałam też frykasy z Quality ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Rozeznanie
|
Oddam:
- Princess - 1,2ml, r - Tumulte - 1,3ml, r - Classique - 1ml, r - Hiver Micallef - 0,6ml, r - Stella Sheer 2008 - 0,7ml, r - Histoire d'Eau - 1ml, r - Noa Perle - 1,2 ml, o - Pink Sugar - 0,7ml, r - Eau Des Merveilles - 0,5ml, o - Flower by Kenzo - 2ml, r - Wish - 1ml, r - Neonatura Cocon - 1ml, r - Diesel ++ - 1ml, r - Giordani Gold - 0,5ml, o - Ambre Sultan - 0,2ml, r - Rousse - 0,5ml, r - Prada Tendre - 0,7ml, r - Black Cashmere - 1ml, r - Gloria - 0,7ml, r - miniaturka Scent Intense ok. 4/5ml - miniaturka Flowerbomb edp, ok. 6/7ml Pojemności próbek podane są w przybliżeniu; o - oryginalna, r - robiona Szukam wszystkiego czego nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za - miniaturka Flowerbomb edp, ok. 6/7ml??
mam ponad 2ml koło 3ml, Coco Mademoiselle, 1ml Alchimie rochas, 2ml coco chanel edt, 2,5 ml coco chanel edp |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam: miniaturkę Hypnose edp, Kenzo Flower edt Moge zrobic odlewki: Sensi Armani, Fantasy BS Midnight Fantasy Lacoste Pour Femme The one Dolce & Gabbana Burberry Brit Red Magnetism magnetic Beat Escady Vanilla Musk Vanilla Fields Lolita Lempicka EDP L Lolita Lempicka Innocent TM Versace Crystal Noir edp L'intant |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym szukam: Black Cashmere Chocolovers Densuda L'or Flowerbomb EDP i Extereme Hypnose Elixir Code -interesuje mnie odlewka Amour de Cacao oraz zapachy których nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
ivanna - napisałam PW
Lynn - mini Flowerbomb poleci już do Ivanny. Myślę nad odlewką Magnetismu, w zamian mogłabym zrobić większą odlewę Black Cashmere i Glorii, ale to jeszcze wieczorkiem dam znać |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Uaktualniam się raz jeszcze
![]() Aktualizuję ![]() Poszukuję: CdG: Palisander, CdG 2 Serge Lutens: Serge Noire F. Malle: French Lover Satellite Padparadscha DK Labdanum YR Nature Millenaire LesNez Let Me Play The Lion Alexander McQueen My Queen i innych ![]() Mam: Alyssa Ashley: White Musk Guerlain: Oblique RWD DK: Black Cashmere Cartier: Le Baiser Du Dragon EDP, Must ekstrakt Dior: Pure Poison L. Biagotti: Roma Clarins: Par Amour CdG: Woodcoffee l'Artisan: Passage d'Enfer, Dzongkha, Safran Troublant, Poivre Piquant, Tea for Two, Ambre Extreme, Patchouli Patch Etro: Heliotrope, Etra Gucci: Gucci Pour Homme Burberry: Brit Red Stella McCartney: Stella Sheer '08 V&R: Flowerbomb edp Hermes: Terre Agent Provocateur edp Armani Onde Extase, Mystere, Vertige Ginestet: Le Boise PG: Aomassai Dior Dune Sun Heeley Cardinal Lubin Idole Narciso Rodriguez edt Cacharel Gloria
#292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Nindżopesz
|
Z okazji soboty sprzątam w pudełku z próbkami więc najchętniej wymienię hurtem na większą odlewkę... czegoś
![]() Około 1 ml: Serge Lutens – Daim Blond, Borneo 1834, Un Bois Vanille, Chergui, Rousse Demeter – Cappuccino, Holy Smoke, Violet, Russian Leather Thierry Mugler – Alien, A*Men, Angel Pivoine, Le Lys Fendi – Theorema, Theorema Espirit D'ete Lancome – Magie Noire, Hypnose Dior – Poison, Hypnotic Poison Lolita Lempicka – EDP, L Cartier – Le Baiser du Dragon EDT Comme des Garcons – Harissa Hermes – Elixir des Merveilles Givenchy – Hot Couture Annick Goutal – Sables Yves Rocher – Neblina CK – Obsession Men Agent Provocateur M. Micallef – Gaiac Aquolina – Migdał Gucci – EDP odlewki: Demeter – Jasmin, Sweet Pea, Fireplace, Caramel Lalique – Encre Noire PH miniatura 4 ml - zarezerwowane ![]() Slava Zaitsev – Maroussia 18/30 ml Yves Rocher – Neonatura Cocon Poszukuję głównie perfum o zapachu słodkich alkoholi - miodu, wina, grzańca z przyprawami, śliwowicy, nalewek, szampana, rumu, bourbonu, whisky, koniaku... Zwłaszcza chętnie uwolnię kogoś od Mauboussin EDP/EDT, Historie d’Eau, Ginestet Botrytis, J. del Pozo In Black, Demeter Champagne Brut. Poza tym: Yves Rocher Nature Millenaire, CdG Palisander, Micallef Automne, Shiseido Feminite du Bois. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2008-11-10 o 11:06 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Chętni skubnęłabym miniaturkę EN
![]() Wybierzesz coś z moich próbek? Na pewno w czeluściach szuflady mam też próbkę Ambre Russe. Mogę też zrobić odlewki BC, Woodcoffee, Safran Troublant, Etry, Gucci PH, Smoka, Glorii... i sama nie wiem, co jeszcze, bo chwilowo nie mam dostępu do moich pachnideł ![]() Byłabyś czymś zainteresowana?
#295 | |
BAN stały
|
Cytat:
A moze zainteresuje Cie cala 15stka Sex on the Beach Demeter skoro szukasz perfum o zapachu slodkich alkoholi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() I co u mnie by Cię interesowało? P.S. EN nieaktualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]()
![]() |
#298 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Wymienię próbki większe i mniejsze (fabryczne i robione):
- Envy r 1,5 ml - Hypnose Lancome f ok.1 ml - Rush r ok. 0,5 ml - Le Baiser Lalique r ok. 0,5 ml - Feminite du Bois r (na jeden porządny test) - Allure Sensuelle r 0,5 ml - Insolence f (nie widać ile zostało) - My Insolence f (j.w) - Cabaret f ok. 1 ml - Amarige r ok. 1,5 ml - Poeme r ok. 0,5 ml - Ciemna edt f (nie widać ile zostało) - Demeter Thunderstorm r 1 ml - Palisander ok. 0,5 ml - L’instang Magic ok. 1 ml. - Amour de Cacao CsP r ok. 1 ml - NU edt ok. 2 ml - Figue Iris AA 1 ml. - Anisia Bella AA r ok. 0,5 ml - Prada edp 2 ml - Prada Milano Infusion D’Iris f - Lolita edt r 2 ml. - Euphoria f ok. 1 ml - Euphoria Blossom r ok. 0,5 ml - Hot RL r, ok. 2 ml - Piment Brulant r 1 ml - Escada Magnetism r 1 ml - Stella Rose 08 r ok. 1 ml - Chance f ok. 1,5 ml. - L’or r. ok. 1,5 ml - Artemisia Penhaligon’s r. ok. 1,5 ml - Black XS r 2 ml - Jil Sander Sun r 1 ml - 21 CN r 1 ml - Innocent Secret r ok. 2 ml - Gris Clair f. (nie widać ile zostało) - Theorema Esprit D’ete r 0,5 ml - Histoire D’eau r. 1 ml. - Rumeur 2 Rose r ok. 2 ml - a także próbki z flakonów: Scent, Lacoste PF, Perły, Light Blue, Słoń, HC edp, Neonatura Cocon, Flowerbomb Extreme, żółte Les Belles Niny Ricci, Lolita edp - dla chętnych: miniaturka Ode a l’amour i odlewka Foliflory AA (20 ml) Bardzo poszukuję: Ouarzazate CdG, Jaisalmer, Five O'Clock Lutensa, Harmatan Noir, Kelly Caleche, Gucci II (w oczekiwaniu na własny flakon ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.