|
|
#601 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
polka a którego grudnia masz urodzinki ? może i będziemy razem czekać na "ten" moment bo ja mam też pełno nadzieji ,że może w końcu mój TŻ sprawi mi taki prezent o jakim marze
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, widać marzenia się spełniają, a marudzenie tu na forum jest jakieś magiczne i daje efekty ![]() Już nie zazdroszczę, wczoraj Tż poprosił mnie o rękę Jestem taka szczęśliwa!!!
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje i od dzis bede codziennie tu marudzic
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zaczynam marudzic.....
![]() marudze marudze marudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudzemarudze marudze
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:05 |
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:04 |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
to sie załózmy na najblizszy rok która bedzie miala szczescie
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:03 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje!!!! szczerze gratuluje!!! ![]() Cytat:
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:01 |
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes, jeszcze raz wszystkiego naj i szczegóły proszę
polka746, Twój przynajmniej milczy, co może się okazać niespodzianką. a mój mi powiedział, że niestety, ale naprawdę nie mam się czego spodziewać w najbliższym roku, bo sytuacja nasza finansowo-mieszkaniowa jest nieciekawa. i ja to rozumiem serio, ale czasem mój mózg się wyłącza, a włącza się chęć zaręczyn i że co ma być to będzie. także, to ja zostanę tutaj jedyną niezaręczoną, ech... ![]() no, chyba, że dziś wygram te 40 milionów w totka
|
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
ja bede ostatnia... moj ostatnio znajomym powiedzial, ze za 5-6 lat bedziemy sie chajtac
czyli za 3-4 lata sie zareczymy... o ile wszystko bedzie tak jak teraz
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Chilanes gratulacje
|
|
|
|
#617 |
|
Wtajemniczenie
|
chilanes, GRATULUJE!!!!!
msymy wczorja byli u mojej przyjaciolki i jej NARZECZONEGO, w sierpniu ślub, tematem glownym wieczoru bylo wlasnie to.. najgorsze/najlepsze?? / jest to, ze zdaje sie ze na odleglosc widac po mnie wszystko a wszystko, bo narzeczony przyjaciolki co chwile dogadywal mojemu TŻ... mam nadzieje, ze nie przyniesie to odwrotnego skutku
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie nie zostaniesz sama ja z Toba
|
|
|
|
|
#620 |
|
Przyczajenie
|
A ja tez mam takie obawy, że zostane jedyna starą pannica w tym gronie
|
|
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam do was
czytam was namiętnie ale zamilkłam i przestałam pisać. gartuluje wszystkim którym spełniły się przez ten czas marzenia o zaręczynach ja przestałam marudzić. wciągnełam się w wir pracy i studiów. troszeczkę czasu myślałam nad tym wszystkim. doszłam do wniosku że skoro on mi się nie oświadczy najwidoczniej nie jest mi pisany. bo po co być z kimś skoro ten ktoś tak naprawdę nie chce być z Tobą. nie chcę za kilka lat usłyszeć "to ty tego chciałaś" ... oświadczyć się i wziąśc ślub piękna sprawa... ale ... co dalej... chcę poczuć że to od niego wyszła cała incjatywa. jesteśmy ze sobą 6 lat. powiedziałam mu już jakieś pół roku temu że bardzo tego potrzebuje, rozmawialiśmy spokojnie na ten temat wiele razy powiedział że zrozumiał że wewnętrznie tego potrzebuje, powiedział że on również tego chce... dałam sobie czas do końca roku. w grudniu mam urodziny, są święta, sylwester. jeśli nic się nie zmieni bardzo poważnie zastanowie się nad losem naszego związku. kocham go ale... czy on tez naprawde mnie kocha i chce byc ze mna przez reszte życia? po 6 latach powinien to wiedzieć...
Edytowane przez Misiata Czas edycji: 2008-11-06 o 19:17 |
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ach...a gratulacje wciaz aktualne ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie gratulacje
![]() polka kochana nie martw się! mój mi jakoś na poczatku związku zapowiedział, że on nie ma zamiaru się żenić przed 30 (miał wtedy niecałe 25) Potem były głupkowate gadania, że "na emeryturze" a że to żołnierz, to emerytura "już" za 11 lat! Więc też trochę czasu ![]() Nie martwić się, bo nie wiadomo ilu z Waszych Tżów ma już obmyślane wszystko i planuje lub już zaplanowało ![]() I za bardzo, to nie dawał po sobie poznać Niby coś tam kiedyś powiedział, ale w sumie żadnych widocznych oznak nie było, dlatego też ostatnio miałam takie podejście, jak niektóre z Was ![]() Wszystko miało miejsce przedwczoraj, miałam urodziny, a Tż w tym tygodniu wolne, więc przyjechał pod pracę z bukietem róż Myślałam, że to wszystko, pojechaliśmy do domu na obiad. Potem pooglądaliśmy tv, ja oczywiście przekonana, że nic się już więcej tego dnia nie wydarzy, więc mina trochę kwaśna. Tż co chwilę jakiś zamyślony mi się wydawał, ale ponieważ moje myśli przyćmione były rozgoryczeniem to nie zwracałam na to uwagi.Trzeba było wyjśc do sklepu, Tż stwierdził, że kolację zjemy na mieście, a że było nawet ciepło, to wybraliśmy się na spacer. Zjedliśmy kolację w mojej ulubionej pizzerii i spacerkiem wracaliśmy do domu. Tż wlókł się niemiłosiernie chwilami, więc się zapytałam co się tak wlecze, na to On, że gdzie nam się spieszy i że musi mnie o coś zapytać Przytuliłs ię do mnie i zapytał cały zdenerwowany i ze łzami w oczach "Czy zostaniesz moją żoną?" i okazało się, że w łapce trzyma pudełeczko z pierścionkiem ![]() A mnie zamurowało Wydukałam tylko "napewno tego chcesz?" i się poryczałam No taka wariatka, że nawet nie odpowiedziałam, czy tak czy nie, tylko za zakładanie pierścionka się wzięłam (materialistka hahaha ). I nie przeszkadza mi, że na środku chodnika, praktycznie na przystanku autobusowym, bo nigdy nie widziałam u Tż takiego blasku w oczach i takiego "pozytywnego" zdenerwowania ![]() Poszliśmy do sklepu, kupilismy szampana, wróciliśmy do domu. Otworzyliśmy go w swoim pokoju, nalałam w 4 lampki i razem z Tż poszliśmy oznajmić zaręczyny moim rodzicom. Mama się oczywiście popłakała, Ojciec zażartował, żebyśmy mu o weselu 10 lat wcześniej dali znać, bo musi na nie nazbierać i tak zakończyły się moje niesamowite 23 urodziny ![]() PS: Życzę Wam, by każdą w najbliższym czasie takze dopadła ta magiczna chwila
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
ahh aż mi się oczy zaszkliły!!!!!!
cudownie ![]() strasznie się cieszę, że ty się cieszysz!!!! buziak
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
no to się cieszmy
ojjj wariatki wariatki
|
#627 |
|
Raczkowanie
|
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 19:00 |
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
chilanes, gratuluję! Ohh, mi też się oczy zeszkliły
I jak zwykle cieszę się do monitora ![]() Cudowne wspomnienie... ![]() ![]() Aaa ja tak przypadeczkiem tu trafiłam wracam kilka stron wcześniej i zobacze o czym tu baby dyskutujecie ![]()
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
chilanes > gratuluję i zazdroszczę
nie no wykruszamy się.. a i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin też będę mieć urodziny w ten weekend i TZ będzie ze mną cały długi weekend, nawet powiedział, że chce żeby ten weekend pozostał na długo w naszej pamięci ale nie sądzę żeby miał jakieś poważne plany, po prostu chce uczcić moje urodziny
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa skąd wiesz
nigdy nie wiadomo ![]() eee tak szybko się mnie pewnie nie pozbędziecie, bo będę wpadać i kibicować przyzwyczaiłam się do Was i tych wątków ![]() A pierścionek wygląda tak (na żywo się pieknie błyszczy i wygląda ładniej )
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Together forever