Panny Młode 2010 cz. II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-08, 12:06   #1891
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

cześć Dziewczynki
wczoraj Tż sie wkońcu odezwał i co uslyszałam - jakoś nie pomyślałem, że się martiwsz, ale przeciez wiedziałaś, że jestem w sklepie
ehh.....Ci faceci
i potem mieliśmy taką sotrzejszą wymianę zdań, a nagle (kiedy ja ciągle prawiłam mu swoje morały ) nic z gruszki ni z pietruszki Tż do mnie pisze - dobra, dawaj dziubka na zgodę i już Zaskoczył mnie tym, ale bardzo pozytywnie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Witam nową PM 2010
Ja się urodziłam w maju więc jak to nie ma być piękny miesiąc ( jakkolwiek to nie jest pyszne i megalomańskie )
i ja i ja

wiecie jaka ja jestem zdolna, poszłam do sklepu bo były takie fajne koszyczki i chciałam sobie 1 kupić na moje duperelki a wrócilam do domu z metrową szafką na 4 szuflady teraz wszystko mi się pomieści (kupiałm ją przede wszystkim z myślą o moich rzeczach do karteczek, zaproszeń, albumów itp rzeczy) Ale jestem zadowlona z zakupu
a najlepsze jak szłam z nią przez osiedle, mysłałam ze padnę po drodze ale byłam twarda

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 12:22   #1892
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki
wczoraj Tż sie wkońcu odezwał i co uslyszałam - jakoś nie pomyślałem, że się martiwsz, ale przeciez wiedziałaś, że jestem w sklepie
ehh.....Ci faceci
i potem mieliśmy taką sotrzejszą wymianę zdań, a nagle (kiedy ja ciągle prawiłam mu swoje morały ) nic z gruszki ni z pietruszki Tż do mnie pisze - dobra, dawaj dziubka na zgodę i już Zaskoczył mnie tym, ale bardzo pozytywnie

i ja i ja

wiecie jaka ja jestem zdolna, poszłam do sklepu bo były takie fajne koszyczki i chciałam sobie 1 kupić na moje duperelki a wrócilam do domu z metrową szafką na 4 szuflady teraz wszystko mi się pomieści (kupiałm ją przede wszystkim z myślą o moich rzeczach do karteczek, zaproszeń, albumów itp rzeczy) Ale jestem zadowlona z zakupu
a najlepsze jak szłam z nią przez osiedle, mysłałam ze padnę po drodze ale byłam twarda
Twój TZ to choćby mój jak dochodzi u nas czasem do takich wymian zdań też wyskoczy w środku(kiedy ja mam najlepsze agrumenty do powiedzenia akurat) coś podobnego np: "Kochanie i tak Cie kocham" z takim zadowoleniem jakby mistrzostwo świata zdobył no i mnie ręce opadają wtedy i jest już wszystko dobrze bo co takiemu mam zrobć
niezły pomysł z ta szafeczka Ty strong women chyba jesteś jak dałaś radę ja kiedyś z mama tak kupiłam szafkę na 5 szuflad,też nie zamierzenie i niosłyśmy to i co chwilka se przystanki robiłyśmy hehe
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 12:27   #1893
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
oj Misiak ja myślałam, że Ty napiszesz o przyjaęciu na 20-30 osó ja robię wesele na 70 więc to nie duża różnica w porównaniu z Waszym przyjęciem

dziewczyny co myślicie o tej sukni-wczesniej jakoś mi się nie podobała, ale teraz coś mnie w niej zauroczyło-chyba to serduszko na plecach
Kasiu mamy ten sam obiekt zauroczenia... plecki piękne... sama z siebie też.. choć to nie mój styl
Stary 2008-11-08, 12:35   #1894
szana
Zadomowienie

Kobietki a robicie wieczór Panieński? bo myślałam już o tym i nie wiem.Jeśli robicie to jak to będzie wyglądało?
Stary 2008-11-08, 12:39   #1895
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Twój TZ to choćby mój jak dochodzi u nas czasem do takich wymian zdań też wyskoczy w środku(kiedy ja mam najlepsze agrumenty do powiedzenia akurat) coś podobnego np: "Kochanie i tak Cie kocham" z takim zadowoleniem jakby mistrzostwo świata zdobył no i mnie ręce opadają wtedy i jest już wszystko dobrze bo co takiemu mam zrobć
niezły pomysł z ta szafeczka Ty strong women chyba jesteś jak dałaś radę ja kiedyś z mama tak kupiłam szafkę na 5 szuflad,też nie zamierzenie i niosłyśmy to i co chwilka se przystanki robiłyśmy hehe
o wez tu takiego nie kochaj no, nie da sie

a szafka nie była aż taka ciężko bo to taka jakby pleciona z bambusowymi poręczami (czy jak to się nazywa)

kuede, zginął mi tel, tzn gdzies go zuciłam i nie moge znależć zadzwoniłabym z domowego ale swojego nr nie pamiętam

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-08, 12:51   #1896
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietki a robicie wieczór Panieński? bo myślałam już o tym i nie wiem.Jeśli robicie to jak to będzie wyglądało?
świadek powinien organizować wieczór panieński/kawalerski. Przynajmniej jak ja byłam świadkiem to organizowałam. Jak się moja świadkowa nie poczuje to zrobie z koleżankami jakiś babski wieczór. Chociaz nie wiem, bo uważam, że powinno odbyc sie to tak jak ja zrobiłam koleżance - dała mi namiary na dziewczyny, które chce mieć na wieczorze i ja się z nimi kontaktowałam, wszystko ustalałam i załatwiałam.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:04   #1897
pati1920
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!Z radością dopisuję się do Waszego wątku Mój ślub 26.06.2010!!!!!Mamy już zarezerwowaną salę i zespół. Oglądam się już cały czas za sukniami chociaż wiem, że zostało jeszcze bardzo dużo czasu i czasami się tak trochę głupio z tym czuję. Ale widzę, że Wy też już jesteście bardzo w temacie!
pati1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:11   #1898
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati1920 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!Z radością dopisuję się do Waszego wątku Mój ślub 26.06.2010!!!!!Mamy już zarezerwowaną salę i zespół. Oglądam się już cały czas za sukniami chociaż wiem, że zostało jeszcze bardzo dużo czasu i czasami się tak trochę głupio z tym czuję. Ale widzę, że Wy też już jesteście bardzo w temacie!
i witamy kolejną PM

Zapewniam Cię, że nia masz powodu aby czuć się głupio, posiedz z nami tutaj a sama zobaczysz jak czas szubko leci i będziesz się cieszyć, że tak wcześnie zaczęłaś przygotowania

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-08, 13:15   #1899
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
świadek powinien organizować wieczór panieński/kawalerski. Przynajmniej jak ja byłam świadkiem to organizowałam. Jak się moja świadkowa nie poczuje to zrobie z koleżankami jakiś babski wieczór. Chociaz nie wiem, bo uważam, że powinno odbyc sie to tak jak ja zrobiłam koleżance - dała mi namiary na dziewczyny, które chce mieć na wieczorze i ja się z nimi kontaktowałam, wszystko ustalałam i załatwiałam.
no tak a ja znowu znam to z tej strony,że Panna Młoda sobie organizuje i niewiem jak to zrobic i czy zrobic i gdzie,ehh...
Stary 2008-11-08, 13:22   #1900
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie pytałam również ale za bardzo zajęte były wywodami techniczo filozoficznymi... dziewcyki wieczór stricte panieński czy panieńsko kawalerski... właśnie mnie ośiweciło, że jedna z Was mówiła o panieńskim później połączonym z kawlerskim.. ale w sume jakoś tego nie potrafię sobie wyobrazić

W każdym razie mój TŻ ostatnio też nauczył się textu: I tak CIę Kocham...także jest ciekawie
Czasami mam wrażenie że nic go nie intersuje że ja mam z czymś problem i chcę żeby on coś zmienił...
Stary 2008-11-08, 13:24   #1901
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja na pewno chcę taki wieczór w gronie przyjaciółek mój TZ też chce ale raczej coś w rodzaju wyjazdu na quady, crossy-wiecie gdzie są można wytaplać w błocie a wieczorem się pewnie spotkamy w jakimś klubie

Witaj Pati1920 dopisałam Cię do listy i tym sposobem jest nas już 59

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:25
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:26   #1902
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no tak a ja znowu znam to z tej strony,że Panna Młoda sobie organizuje i niewiem jak to zrobic i czy zrobic i gdzie,ehh...
Ja też myślę że to świadkowa powinna zorganozwać.. ale moja świadkowa jest bardzo stateczna w porównaniu do mnie ... ja lubie takie zwiariowatości
więc nie wiem, czy jej nie będę insturować co i jak..
choć jak znam życie skończy się na tymże będzie to babski wieczór w zależności od tego gdzie będę wtedy ieszkać ( z rodzicami czy z TŻ) odbędzie się on odpowiednio w domu bądź w knajpeczce..
ale jestem w zajefajnym zabawowym nastroju
Jutro z TŻ-ciekiem idę na imprezkę

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:31
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:28   #1903
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja na pewno chcę taki wieczór w gronie przyjaciółek mój TZ też chce ale raczej coś w rodzaju wyjazdu na quady, crossy-wiecie gdzie są można wytaplać w błocie a wieczorem się pewnie spotkamy w jakimś klubie

Witaj Pati1920 dopisałam Cię do listy i tym sposobem jest nas już 59
No tak nas jest 59 a na naszej fotkowej stroneczce jest tylko 16
Dziewczynki zapraszamy Was do naszej google grupy... będziemy tam wklejały asze fotusie czy to z wesel czy ot tak wiecie zapoznawcze.. zapraszamy: wysyłajcie do mnie bądź do merrielki wasze maile to Was zalogujemy i zapraszamy: poznajmy się .. będzie nam się lepiej gaworzyło
Stary 2008-11-08, 13:32   #1904
szana
Zadomowienie

No knajpa to fajny pomysł a hmm ..w domku? to jakby to miało wyglądać? tzn coś będziecie gotować?jakieś zabawy przygotujecie czy co? kurde ja w tym trochę zielona jestem,wybaczcie
Stary 2008-11-08, 13:37   #1905
onaella
Zakorzenienie

a ja bym chciała swój wieczór panieński mieć u mnie w domu pod miastem

domek piętrowy, działka ogomna, ogrodzona, można robic co się chce i nie patrzeć czy glośno czy nie bo sąsiedzi i tak nic nie powiedzą

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-08, 13:38   #1906
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
No knajpa to fajny pomysł a hmm ..w domku? to jakby to miało wyglądać? tzn coś będziecie gotować?jakieś zabawy przygotujecie czy co? kurde ja w tym trochę zielona jestem,wybaczcie
Słuchaj wg mnie jeśli w domu no to może byśmy coś ze świadkową przygotowały sałatki, koreczki, kanapeczki duuuuuuuuuuużo wina zdjęcia babski film..może.... no i ploty śmich i chichy no i aparat fotograficzny... gdybym ja organizo na tym, ze wała komuś .. no to postarałbym się o jakieś prezenty w stylu strój króliczka.. sexi bielizna.. wiesz.... moze coś ala sklep ze śmiesznymi rzeczami... przykazania dobrej żony... takie coś i tak to sobie wyobrażam..
W kanjpie to różnica polegałaby.. żarełka jako takiego by nie było bo to w końcu dyskoteka, otwarty rachunek.. powiedzmy do kwoty ja wiem 400-500 zł no i te prezenciki może nie aż tak wyexponowane
Ja sma osobiście nie iwem bo jedyny wieczór panieńsko - kawalerski na jakim byłam odbywał się w dyskotece i miał dużo więcej wspólnego z wspólnym wyjściem przyjaciół w dużej mierze składających się z rodzeństwa państwa młodych z parami.. nic specjalnego i mnie isę takie coś nie podoba.. chcę imprezki na moją cześć (czyżby szczyt megalomanii??)
Stary 2008-11-08, 13:41   #1907
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a ja bym chciała swój wieczór panieński mieć u mnie w domu pod miastem

domek piętrowy, działka ogomna, ogrodzona, można robic co się chce i nie patrzeć czy glośno czy nie bo sąsiedzi i tak nic nie powiedzą
Ja nie mam takiego luksusu.. mój TŻ i owszem..
mam co prawda koleżankę która mieszka z dala od "cywilizacji" ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że wyprosi rodziców na jeden weekend z domu.. więc pozostaje mi moje mieszkanko i ewentualne wyexmitowanie rodziców (lub też nie - moi rodzice są spoko i czasem wręcz aż bardziej dogadzają moim gościom niż ja sama - w sensie kulinarno trunkowym )
Stary 2008-11-08, 13:42   #1908
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Słuchaj wg mnie jeśli w domu no to może byśmy coś ze świadkową przygotowały sałatki, koreczki, kanapeczki duuuuuuuuuuużo wina zdjęcia babski film..może.... no i ploty śmich i chichy no i aparat fotograficzny... gdybym ja organizo na tym, ze wała komuś .. no to postarałbym się o jakieś prezenty w stylu strój króliczka.. sexi bielizna.. wiesz.... moze coś ala sklep ze śmiesznymi rzeczami... przykazania dobrej żony... takie coś i tak to sobie wyobrażam..
W kanjpie to różnica polegałaby.. żarełka jako takiego by nie było bo to w końcu dyskoteka, otwarty rachunek.. powiedzmy do kwoty ja wiem 400-500 zł no i te prezenciki może nie aż tak wyexponowane
Ja sma osobiście nie iwem bo jedyny wieczór panieńsko - kawalerski na jakim byłam odbywał się w dyskotece i miał dużo więcej wspólnego z wspólnym wyjściem przyjaciół w dużej mierze składających się z rodzeństwa państwa młodych z parami.. nic specjalnego i mnie isę takie coś nie podoba.. chcę imprezki na moją cześć (czyżby szczyt megalomanii??)
Twój opis imprezki w domku-babskiej imprezki jest super coś takiego by było niezłe i chyba tak też zrobię i to nie szczyt megalomanii ,że taki sposób wieczoru panieńskiego czy panieńsko-kawalerskiego Ci nie odpowiada,po prostu wolisz inaczej spędzić ten "wieczór" ,który ma być TWÓJ
też nie mam odosobnionego domku ale co tamJakoś da się rade
ale Onaella masz fajnie nie ma to jak brak stresu,że komuś coś nie będzie odpowiadało;]

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:45
Stary 2008-11-08, 13:45   #1909
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny co myślicie o tej sukni-wczesniej jakoś mi się nie podobała, ale teraz coś mnie w niej zauroczyło-chyba to serduszko na plecach
Bardzo fajna choć dla mnie za dużo koronek i ta kokardka pod biustem mnie przeraża

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

no właśnie mija i nie gadamy juz o tym co mi sie podobało, ale dziś porozmawiamy ibędzie najbardziej ok jak tylko może być
Wiem, że to nie tylko zabijanie zwierząt tylko właśnie takie różne dodatkowe prace przy tym są(i bardzo dobrze), ale co rok sie płaci tyle kasy?Wiesz co kurde, mam dziś dzień przyjaźni z wszystkimi tżtami świata - jak to jest jednorazowy wydatek tych 10-15 tys. to może niech sobie weźmie kredyt i do lasuPóźniej jak Ty sobie taki wydatek wymyślisz będziesz miała argument
Tylko jednorazowo się tyle płaci więc aż taki problem to nie jest

Cytat:
Ja zostawiam to Świadkowej choć jeszcze nie wiem kto nią będzie
Stary 2008-11-08, 13:47   #1910
BlackAngel
Adwokat diabła

hmm wieczor panienski? nie mam pojecia co i jak, a szczerze mowiac nie wiem kogo bym zaprosiła na takie coś..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:48   #1911
kaska87
Zakorzenienie

buu zżarło mi posta
u mnie będzie pewnie tak: moje 2 najlepsze przyjaciółki, siostra TZ i koleżanka ze studiów czyli 5 osób. Pewnie będziemy siedziały w domu jadły czipsiki, one lody(bo ja nie lubię), banany w czekoladzie itd i pewnie jakiś horror włączymy no chyba, że te moje 2 wariatki mi jakieś zabawy wymyślą podejrzewam, że będzie odjazd
no ja też bym chciała tak jak Kubusewa strój króliczka

Nati02 a ja sie boję tych koronek jak to TZ siostra wczoraj podsumowałą "suknia z lat 40" haha

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:50
Stary 2008-11-08, 13:50   #1912
kubusewa
Zakorzenienie

Hihi właśnie przygotowuję zalewajkę.. powoli zaczynam się w niej specjalizować
Powiem Wam, że strasznie nie mogę się już doczekać całego tego zamieszania.. wybierania(realnego już ostatecznego), kupowania, wieczoru panieńskiego, ślubu
Taka adrenalina we mnie się toczy jak o tym myślę, że aż obłęd
W sumie troszkę żałuję że to dopiero za półtora roku ruszy tak na prawdę, ale z drugiej strony... gdyby nie to to bym Was wszystkich nie poznała a fakt jest faktem.. warto.. jesteście super psiapsiólki
Wszystko ma swój cel to wiem na pewno
Stary 2008-11-08, 13:51   #1913
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć dziewczynki. Wczoraj cały dzień mnie nie było a tu praca potem szkoła, potem trudne chwile z tż. i Tak mi zleciał cały dzień. Dziś od rana wojowałam w szkole. Wczoraj na jeden egzamin się spóźniłam i musze go pisać za dwa tygodnie, a drugi sam profesor nam przelozyl za dwa tygodnie.

Wczoraj mój Tz napisał mi sms ze czuje ze go olewam. Popłakałam sie bo napisał mi tego sms w czasie jak moja kumpela zrywała z chłopakiem a chciała żebym była blisko żebym mogla ja pocieszyć po rozmowie. a ja jak czekałam napisałam Tz sms ze dobrze ze m takich problemów nie mam. a tu z takim sms mi wyskakuje. Zamiast ja pocieszać koleżankę, to ona pocieszała mnie.

Potem była rozmowa z Tz i powiedział ze juz jest ok i wogole. ale stresow wtedy sie najadlam... ehh juz myslalam ze to koniec ze... szkoda gadac... ale tak jest minimum raz na dwa miesiace.

Dzis przyjedzie na szczęście bo bardzo tęsknie. jeszcze tylko godzinka

Pisałam do kuzynki która jest wokalistka w zespole który chcemy na wesele i napala mi ze termin już zarezerwowany dla mnie będzie <jupi>.

Przyznam sie bez bicia nie wiem o czym pisalascie wczoraj bo 4 stron do cztania to katastrofa z kazdej stron co ktors post przelecialam tlko:P

Ja wieczór panieński nie wiem gdzie będę mieć. Mysle ze pojedziemy do mojej swiadkowej na wies do domu i tam cos zorganizujemy.

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:55
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:51   #1914
kaska87
Zakorzenienie

noja też się nie moge doczekać

TZ jednak nie dał się przekonać na przeniesienie ślubu na paździrnik 2009, ale dzięki temu będę tutaj z Wami

Stary 2008-11-08, 13:52   #1915
gosica502
Wtajemniczenie

a zdecydowanie pewnie z 20 lasek bedzie zaproszonych i w sumie to raczej powinny przyjsc prawie wszystkie a wizje mam podobna jak kubusewa no ale mi bedzie organizowala wieczor panienski swiadkowa moja crazy kuzynka wiec pewnie bedzie fantastycznie
Kasia bardzo ladna sukieneczka jak ja lubie takie koroneczki Witam nowe PM 2010
CO do maja to piekny miesiac (tez sie wtedy urodzilam )sama bym chciala wtedy ale tobyloby tuz przed obrona mojej pracy licencjackiej wiec wolalam zrezygnowac..
A ja sie aktualnie upiekszam Szampon koloryzujacy na wloskach jest zaraz maseczki beda paznokietki a wieczor wyjscie z michem och och
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 13:54   #1916
kaska87
Zakorzenienie

a ja właśnie widziałam przez okno jak jedzie para młoda ale im zazdroszczę

Gosica masz aż tyle dobrych przyjaciółek ja nie chcę zapraszać takich "zwykłych" koleżanek tylko te najbliższe

dlaczego nie moge dostać sie na grupę PM 2010? niby nie jestm tam zapisana?! <foch>
dobra już sobie poradziłam jestem członkiem haha

może mi ktoś powiedzieć jak mam dodać fotki do naszego grona? bo jak wchodzę na Wasze profile to tam są fotki a u mnie nie <foch>

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-08 o 13:59
Stary 2008-11-08, 13:57   #1917
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
a zdecydowanie pewnie z 20 lasek bedzie zaproszonych i w sumie to raczej powinny przyjsc prawie wszystkie a wizje mam podobna jak kubusewa no ale mi bedzie organizowala wieczor panienski swiadkowa moja crazy kuzynka wiec pewnie bedzie fantastycznie
Kasia bardzo ladna sukieneczka jak ja lubie takie koroneczki Witam nowe PM 2010
CO do maja to piekny miesiac (tez sie wtedy urodzilam )sama bym chciala wtedy ale tobyloby tuz przed obrona mojej pracy licencjackiej wiec wolalam zrezygnowac..
A ja sie aktualnie upiekszam Szampon koloryzujacy na wloskach jest zaraz maseczki beda paznokietki a wieczor wyjscie z michem och och
No ja też miałam siędziś upiększać maseczkami i tymi bzdeciorami.. ale ponieważidę jutro na basen to sobie odpuszczę i tylko o pzanokietki zadbam.. wrzucę sobie odżywaczkę żebym jutro miaął szponeczki DDD
W douglasie znalażłam jakieś takie szabloniki do malowania wzroków na paznokciach.. więc jutro wypróbuję i (jeśli nie zapomnę) wrzucę efekt końcowy
maaatko już wiem... zamaskuję sobie facjatkę.. na jutro będzie idealna... i może bym się ogoliła.. bo jutor to juz tak lekko za późnawo...... ok już kończę :P
taki wywodzik straszliwy... idę .. będę Was podczytywać a co
Oj Kasia... ja widoki par młodych przez wakacje miałam niemal co drugi weekend.. i wtedy wychodzi ze mnie prawdziwa wścipskość.. pwyczekuję na pannę młodą i patrzę na przystrojenie samochodu... gorzej jak sam pan młody wyjeżdza... ale co tam popatrzeć zawsze można.. kieydś cały taabun motocyklistów wyjeżdzał spod bloku obok.. huku było co nie miara, ale fajnie to wyglądało

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-08 o 14:00 Powód: do Kasi :D
Stary 2008-11-08, 13:59   #1918
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja właśnie widziałam przez okno jak jedzie para młoda ale im zazdroszczę

Gosica masz aż tyle dobrych przyjaciółek ja nie chcę zapraszać takich "zwykłych" koleżanek tylko te najbliższe
No to tak: ja, 5 moich najlepsiejszych pod sloncem kumpelek z ktorymi od malego sie przyjaznie, 2przyjaciolki z liceum z ktorymi nadal mam kontakt, 3 moje najukochasze zwariowane kuzynki (z ktrych jedna to swiadkowa), 2 moje najlepsze kumpele ze studiow i jeszcze chcialam zaprosic dziewczyny braci mojego micha bo z nimi tez mam dobry kotakt tak ze z tym 20 to pewnie przesadzilam ale z 15 bedzie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-08, 14:03   #1919
kaska87
Zakorzenienie

a Angluka dalej sobie z nami pogrywa i się nie pokazuje

Stary 2008-11-08, 14:05   #1920
kubusewa
Zakorzenienie

U mnie wieczór panieński: ja moja świadkowa i psiapsiólka w jednym , nasza wspólna psiapsiółka (takich 2 jak my 3 nie ma ani jednej -patrz n-k) do tego moja psiapsiólka ze studiów... raczej jedna..choć myślę o jeszcze 2.. ale zobaczymy
do tego dziewczyna mojego szwagra - świadka i najprawdopodobniej moją dawno nie widziana siostra.. co prawda jest dość poważnie starsza ode mnie ale ... zobaczymy.. miała być jeszcze dziewczyna tudzież partnerka (kwestia podejścia życiowego) mojego brata ciotecznego ale rozeszli się .. i póki co cisza.. więc nie wiem.. podobno on jej widzieć nie chce.. a nie wiem, czy z ewentualną nową aż tak się zaprzyjaźnię by ją zapraszać.. zobaczymy

No i jeszcze zapomniałam o jednym : moja najdroższa psiapsiółka Ayse z Turcji
Zarzekła się że przyjedzie na moje wesele więc nie może jej braknąc na moim wieczorze panieńskim

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-08 o 14:23 Powód: Ayse :D
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości