![]() |
#1321 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1322 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś na giełdzie biżuterii, z której wyszłam bogatsza o dwie pary kolczyków, naszyjnik i broszkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mdleję jak mi pobierają. A jak jestem przy pobieraniu komuś innemu to okiem nie mrugnę... Cytat:
![]() ![]() Mówiłam, że będzie dobrze ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ehhh, co do innych kobiet, to im strasza jestem, tytm bardziej mam wrażenie, że prawdziwa przyjaźń, oraz zrozumienie płynące z czystej sympatii, to uczucia, którymi ludzie się coraz rzadziej obdarowują ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moge dolaczyc do kola slomianych wdow? moj mezus tez dzis pracuje i nie bedzie go wczesniej niz przed 3cia nad ranem? kochanka nie posiadam i tez siedze w spodniach op pizamy i bluzie od dresu, wszytsko w gustownej wyszarzalej szarosci, wysmarowana packa na twarzy i nudze sie jak mops ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-08 o 23:03 Powód: zamknięcie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-08 o 21:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
niecnotliwa dziewica
|
A myslałam, że tylko ja wpadłam na genialny pomysł założenia szlafroka (niebieski w białe chmurki) na sweter i spodnie od dresu
![]() ![]() ![]()
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jeszcze mam sari owiniete z flauszowego kocyka- taki powiew egzotyki ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-08 o 22:02 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też już jestem w piżamce ( w kratkę) a na twarzy mam miks olejku z kasztanowca i NMF - Nic tylko się do mnie kleić ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
Wracam z zakupami z całodobowego, a tu przed jednym z bloków na osiedlu kilka radiowozów, masa policji, panowie z ochrony, karetki. Gdy sąsiad spytał czy było jakieś włamanie usłyszał tylko,że znacznie gorzej. Co się stało nie wiadomo , bo policja nie udziela takich informacji... Ciekawe czy można się tego gdzieś dowiedzieć? Wiecie? Moją dzielnicę ciężko nazwać najbezpieczniejszą w mieście i chciałabym wiedzieć co się dzieje. Przecież do włamania nie przyjeżdża chyba tyle policji, w tym tych ubranych na czarno panów...no i jeszcze te karetki
![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-08 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jednak czasem, (czesciej lub rzadziej) jestem zmeczona rola "naczelnego freaka", kogos kto czujac sie zupelnie normalnie ![]() ![]() Tak mi sie dzisiaj zebralo..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Vesenko, a macie jakiegoś lokalnego brukowca, który pisze o wszystkim co się dzieje, bez względu na rangę tej sprawy? Ja czasem sprawdzam co sie u mnie w miecie dzialo wlasnie na stronie takiej gazety, choc musze przynac, ze moje osiedle nalezy do tych najspokojniejszych. Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-11-08 o 22:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-08 o 23:06 Powód: zamknięcie cytatu - proszę przeczytać wątek "Zanim napiszesz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (Choc mysle, ze to zapewne dlatego iz na Forum nie obnazam sie za bardzo i niewiele osob mnie tutaj zna, a co za tym idzie, nie dziwi sie moim decyzjom zyciowym czy pogladom ![]() Vesenko- tajemnicza i w pewien sposob, przerazajaca sprawa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy chyba doswiadcza w swoim zyciu takich momentow kiedy sie czuje jakos nie na miejscu- kwestia tylko czym to jest spowodowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiadomo co i gdzie się stało. Panowie menele raczej nie, bo wolą klimat pobliskich kamienic i na osiedlu rzadko bywają, a jak już to najczęściej właśnie w tych nieszczęsnych piwnicach. A z tymi ochroniarzami nie tak prosto, zawsze jak są potrzebni, to pewnikiem są w innej części osiedla... Swoją drogą tej osobie, która wymyśliła śmietniki w piwnicy życzę wszystkiego najlepszego...niech się laxigenu przez pomyłkę naje i niech ją zakręci w nosie...
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-08 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
niecnotliwa dziewica
|
Maseczka (była, bo już zmyłam) to Dax Vulcanic Mat w gustownym kolorze błocka
![]() Dodała mi się niechcący smutna ikonka - Truskawciu, Tulipku, mogłybyście w wolnej chwili usunać? Jestem co prawda nieco wściekła, ale smutno mi nie jest. Z góry dziękuje ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-08 o 23:08 Powód: usunięta :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katt powiem ci jedno- zawsze beda ludzie ktorzy beda twoje zachowanie i poglady kwestionowali. wazne zebys ty sama wiedziala co dla ciebie wazne/dobre/sluszne. co reszta o tym sadzi to kwestia drugorzedna ostatnio mi kolezanka to tak tlumaczyla: nie mozesz oczekiwac od wszystkich wkolo stuprocentowej akceptacji. ty tez na stu znajomych na pewno nie akceptujesz wszystkich" cos w tym jest chyba jak myslicie? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze to nie sa jakies kwestie zycia i smierci, ale przyjemnie spedza mi sie czas z ludzmi, ktorzy bedac odmienni ode mnie- jednoczesnie nie dziwia sie niczemu, przynajmnie nie daja temu wyrazu, zadajac dziesiatki nietaktownych pytan. Nie narzekam, tylko tak glosno mysle, (co zreszta nie jest "w moim stylu"- tzn. takie publiczne rozmyslanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 22:38 Powód: literowki:o |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | ||
BAN stały
|
Możliwe
![]() Ale... kawa jest zdrowa ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to przystopowałem z kawą - jeszcze 5/6 lat temu potrafiłem wypić 5 "zalewajek" do południa ![]() Muszę w końcu zrobić Twoje Brownie - przepis czeka od paru miesięcy, a post o babce mi o tym przypomniał ![]() Twoje posty poprawiają mi humor ![]() Cytat:
![]() Zgłasza się kolejny golfoholik ![]() Małpa ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio uwazam ze saftsfakcja z tego co robisz jest najwazniejsza. chcialabys prace za 100tys miesiecznie ktora polegalaby tylko na siedzeniu w pustym pokoju i patrzeniu w sciane? owszem jak sie nad tym zastanawialam to przyszla mi do glowy medytacja itd. ale 8 godzin dziennie jesli robisz to co kochasz- czapka z glowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co mi przypomina ze jeszcze dzis kawy nie wypilam. I zyje????? jak to mozliwe???? ja tez popijam kawe z "kubeczka" wielkosci nocnika ![]() aha i ponoc dobra na cellulitis- zewnetrznie ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-08 o 22:33 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.