![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Evangeline ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1112 |
Gość
|
Cześć dziewcznyny - wpadam. bo byłam dziś w Lublinie na grobach ze strony taty. Ale to nie koniec - zjadłam w Zadorze na rynku naleśniki - z nutellą, bananami, sosem czekoladowym i bitą śmietaną (i to nie naleśnik kurdupel, tylko istne młyńskie koło) doprawiłam to mega porcją zupy gulaszowej w "bidzie" (zajazd polecam, tylko, że porcje na 2 osoby na full) z ciemnym chlebem, więc nie wiem ile to było kcl, ale napewno dużo... I dobrze
![]() Niedawno wróciłam - uwaga ![]() ![]() ![]() klik. A to ta "podobno" skradziona - http://pl.youtube.com/watch?v=Z6TvLsXMcuA - bardzo ładna, rzecz zresztą. Ale wolę dmuchać na zimne, więc Rhianna nie ma wstępu w próg mojego domu, nawet muzycznie (może czasem posłucham umbrelli (bo to nie ta) ) ale mimo to nie dam się. Mam wszystkie płyty Alici i ją ubóstwiam. ![]() A i robię sobie loczki na całej głowie (prócz grzywki). Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-09 o 20:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi się spodobała piosenka "Rehab" Rihanny... piękna. Słuchałam jej nałogowo w ostatnim czasie, teraz trochę przystopowałam, żeby się nie przejadła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Gość
|
A co jak jest P to się szaleje....
![]() Nutella ma być niedługo kupiona, a z Rhianną to nie przestanę... o nie, nie mam szans, panna jest całkowicie spalona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym cofnąć czas...
![]() |
![]() |
#1117 |
Gość
|
Ale go nie cofniesz, mleko się wylało.... było to, tak samo jak całych 6 lat w tył nie cofnę, a bardzo bym chciała. Teraz słucham Garbage z filmu "Świat to za mało".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie jest bez winy, akurat tutaj muszę to stwierdzić, ale nie wiem, czy najzwyczajniej w świecie nie przesadzam... ehhhh niech już będzie jutro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
ja popu nie słucham, ale Rihanne bardzo lubie i uważam, ze ma naprawde talent
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Werko no ale u mnie to trochę skomplikowana sprawa, piszcie co chcecie ale ja tam wierzę... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym zgadzam się z Tobą co do talentu tej dziewczyny - jest naprawdę niesamowita. papif, jeśli naprawdę tego chcesz, to ja trzymam z całej siły kciuki, żeby udało Ci się wszystko poskładać. ...strasznie za nim tęsknie ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-09 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Za rady dotyczące Flipka już dziękowałam i jeszcze oczekuję !
szugar - te perły - to tylko w odniesieniu do biżuterii . Ale, tak mi się wydaje - jesteśmy nie z tego samego perfumeryjnego bieguna. Ja jestem od - Rose Kashmirie! blonndee - ja tyż z Trójmiasta {prawie} ! Od niedawna - ale ... evangeline : "nie chce mi się żyć". Wiesz co powiedziałby mój TŻ ?! onzinnige praat, de grootste onzin die te bedenken is !!! To samo mowię i ja : najgłupsza głupota ! Ja zawsze w trudnych chwilach nucę : a ja idu, szgaju po Maskwie ... Głupie, ale pomaga. Spróbuj ! I pamiętaj - zawsze lepiej żebyś to TY była egoistką. Jolie - ja nie obcinam !!! Tak po prawdzie - nie mam z czego ![]() Jejku - żeby nie ta krótka szyja !!! Wyobrażacie sobie te cudeńka {!!!} 'Estelle' do gołego {ojejku : dużego} dekoltu ... Kattarina - moje psy są karmione od urodzenia {jeden = 14 lat} właśnie Royal Canin .Obecnie dwie z mojego zwierzyńca - Akita Inu i Maltańczyk - przestawiły się - na puszkowe : ANIMONDA. I właśnie Flpjeto zeżera. Kupiłam z tej samej firmy kocie - nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeat West Rockers Dżem Happysad Pezet i kazdy to inny gatunek muzyki ![]() no, ale Rihanne podziwiam, nie jest taka przekłamana jak te inne Amerykańskie gwiazdy, a jej głos to coś pięknego ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2008-11-09 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Gość
|
Zejdźmy z tematu, ta dyskusja nie ma sensu....
Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-09 o 21:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym: Kobiet Zmiennych Bardziej Się Pożąda Niż Tych Nudnych, Rzadko Się Je Porzuca...
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-09 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Gość
|
Moje ostatnie 6 lat było bez sensu - najgorsze lata mojego życia....
Ale wolność zacznie się dopiero wtedy gdy wyprowadzę się od tej szalonej rodzinki. http://pl.youtube.com/watch?v=I9DdyBHxGXQ - to dla was - boski Rammstein. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co, przez to co się stało, zaczęłam BARDZIEJ doceniać moją rodzinę, tak musiało się stać... a jak nasze drogi się kiedyś połączyły to i może kiedyś się połączą... pisałam Wam jaka byłam/ to swego rodzaju kara-wierzę w to... nie tylko ja zresztą, ale CHCĘ się zmienić ! I to jest najważniejsze. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ale pędzicie ![]() ![]()
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ufff... i spadł mi kamień z serca! ![]() A poważnie: lepiej obciąć w grudniu tak by mieć tylko swoje i dopiero zapuszczać? Czy zapuszczać a jak będą do ucha(pewno Wielkanoc) to dopiero obciąć te resztkę farby??? Cytat:
![]() dobry ..dobry... Ja wpadłam do was na chwilę przed snem..zaraz po Tańcu z Gwiazdami ![]() I znowu wspaniały Australijczyk przeszedł!! Idzie jak burza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1131 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Chyba nie nadrobie zaleglosci... MOje mysli kraza wokol jednej sprawy... Znow pojawily sie problemy... Mam nadzieje ze do jutra sie wyjasni... Ciesze sie ze jade do Polski... To juz za 4 dni...
![]() |
#1132 |
Gość
|
Sweet Jelly - ja też jestem krótkowłosa, dla mnie wszystko co łączy się z pielęgnacją włosów = włosomaniactwo.
![]() Herlodin - dla mnie, dla mnie, nie musi być dla was of cors. ![]() Paprif - wiem, wiem.... ale moja rodzina tak mnie do szału doprowadza, że jedyną rzeczą o której dobrze myślę jest wyprowadzka na swoje. ![]() Atsenko witam, wszystko się ułoży na pewno to zobaczysz. Dobra, spadam na MM, do jutra, pa.... Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-09 o 21:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tej 6, to Ci nie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za tą informację ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coraz częściej słyszę że w takich mi ładniej niż w długich(np.do ramion) i zastanawiam się czy by takich nie zostawić...ale dłuższe łatwiej utrzymać!!!! ![]() Znowu poważny kobiecy dylemat ![]() .................... idę dziewczynki wmasować sobię dziś po raz 1 żel Palomy we włosiska i główęcję! ![]() Aha..okazało się żem jednak jesień? ![]()
![]() |
![]() |
#1135 |
Gość
|
Kattarino - dzięki za news.
![]() ![]() Noc przed wyjazdem do lublina wstałam o 3:40 wyjąc z bólu, a wcześniej wstając chyba z 4 razy do toalety. I najgorsze jest to, że jest to ta sama bakteria - E.Coli. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie i przesyłam nocnego buziaka
![]() ![]() stęsknilam się za Wami! ![]() Mogę się też pochwalić moim małym sukcesem - pierwsza ocena na studiach - 5 ![]() ![]() jutro, a właściwie dzisiaj tylko później będę nadrabiać 3 dni Waszych wpisów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Postaram się zrobić tak by raz w tygodniu chodzić na fit a raz na salsę. I chyba salsa lady styling będzie najlepsza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że jednak jakoś się porozumiecie... Głupio to pisać, ale zauważyłam, że jakoś na tym wątku, większość z nas przechodziła takie tarapaty ![]() Cytat:
Kasiu, bo specjalnie obetnę, żebyś tylko przyjechała do kRk na mnie pokrzyczeć ![]() Heroldin - miałam kiedyś Perles de Lalique...w tym roku wyciągnęłam golf, który nimi przesiąkł i zatęskniłam. Były w taki nieoczywisty sposób piękne. Wymieniłam bo na mnie trwałość była słaba. Co do problemów z nerkami - mi troszkę uspokoiły się przy regularnym piciu pokrzywy. Dodatkowo, kiedy zaczyna boleć zażywam Urosept. Kupiłam dziś naftę Anny z rumiankiem, jutro użyję pierwszy raz ![]() (Mam nadzieję, ze uda mi się to jakoś zmyć, niecierpię chodzić z nieświeżymi włosami. To taka moja obsesja ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Jak tam moje Drogie??? Sex zaliczony
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno jest Ci teraz ciężko, ale skoro czujesz, że ta relacja Cię rani, to może tak będzie lepiej? Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że z perspektywy czasu poczujesz ulgę. Na początku, wiadomo, jest trudno - poczucie straty, brak bliskiej osoby, strach przed zmianą i nieznaną przyszłością. Z czasem te odczucia bledną. I dobrze. Patrz w przyszłość pozytywnie ![]() Byłam przez jakiś czas w podobnym związku. Choć na początku miałam wrażenie, że świat się zawalił, to dziś mogę powiedzieć, że żałuję, że to nie skończyło się znacznie wcześniej, bo tylko straciłam czas. Czas, jaki mogłam spożytkować radośnie, a nie poprzez kolejne rany zadawane przez drugą stronę. Być może słowa, które napisałam, wydadzą się Tobie gorzkie, ale pewne jest jedno - warto iść naprzód, nie czekać, nie rozglądać się w miejscu, nie cofać. Trzymaj się cieplutko ![]() ![]() Cytat:
![]() Że też ciągle nie mam czasu na wykonanie nowej kolekcji ![]() Cytat:
Pomijam już fakt, że ani Rihanny, ani Alicji nie lubię ![]() Cytat:
![]() Trzymam ciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-09 o 23:54 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja porównując liceum do 1 i 2 roku na studiach to stwierdzam, że moje liceum to było przedszkole ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Asiu, to ten facet, który miał taką toksyczną mamę? Mogę zapytać po jakim czasie się rozstaliście? I w jakim byłaś wtedy wieku?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.