|
|
#2851 |
|
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
saaas ajjj
![]() no trudno, oglądam sama, chociaż nie ukrywam że wolałabym z Tobą ![]() a uśmiechać się będę specjalnie dla Ciebie i do Ciebie ![]() EDIT: dobranoc ![]() zmykam ![]() do jutraaaaa ![]() pewne jutro pozniej tu się zacznie tłok bo wszystkie będą spały ![]() archiś mam nadzieję że i ty Twoje proboemy ze snem już minęły?
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-10 o 00:01 |
|
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz skąd masz taką super torebkę w brązie ![]() Nie widzę jej w całości, ale to jest chyba taki kształt jakiego szukam ![]() Zacznę chyba na dłużej znikać, bo potem jest tak miło ![]() Cytat:
No i po Seksie w wielkim mieście ![]() Zmykam spać |
||
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superowo mam wtyki DObranoc Dziewczęta
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza?
![]() Dzień dobry ![]() i jestem wyspana ![]() słońce świeci , jem pyszne grzanki i oczekuję na koziołki
|
|
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
druga
![]() też wyspana, maaaam wooooooooolne!!!!!!!!!!:j upi: buszuję po domku, tżecik śpi cześc kode
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
witaj blush
![]() ja też mam wolne..buszuje po domku, TŻ już nie śpi ![]() Ale wybieram się do miasta - muszę uzupełnić lodówkę
|
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
pełna lodówka to podstawa
![]() też będę musiała uzupełnic zapasy, ale narazie gotuję jaja na śniadanie, robię pranie i takie tam inne domowe prace i jaka jestem przy tym szczęśliwa ![]() ![]() żadko mam możliwośc siedziec w domu o tej porze
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie..wcześniej chętnie chodziłam do pracy w sb ( wiadomo dodatkowy zarobek
) a teraz walczę jak mogę aby nie iść do pracy w sb Dziś nie muszę sprzątać bo w sb. pół dnia sprzątałam, prałam, prasowałam itp ![]() Widzę Cię Madziu
|
|
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
też widzę madziaczka
co to się stało kode nie lubisz już swojej pracy czy zmęczenie daje o sobie znac??
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
dobry archi
![]()
|
#2863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() na Was zawsze można liczyć ![]() kode ten żakiet jest po prostu bosssssski Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() Ja znowu w złym humorze cały dzień w pracy był w porządku i dopiero na koniec mi musieli zepsuć wróciłam do domu taka wściekła ![]() A teraz jeszcez nie zacytowało mi wszystkich postów Dużo fotkek powrzucałyście ![]() Ag ale tyś drobniutka ![]() Uciekam się wykąpać, potem ubrać,pomalować, ułożyć włosy, zrobić zakupy, nakarmić psinki, na zebranie fdo pracy, a potem do ojczyma do szpitala... Ten dzień też nie zapowiada sie rewelacyjnie ![]() ale Wam życzę Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu co to za niedobry humor Ciebie dopadł
![]() Uśmiech proszę i wiarę w siebie Czym w pracy popsuli nastrój?
|
|
|
|
#2865 |
|
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() puchatko torbę kupiłam jakies 2 lata temu juz chyba, ale kocham ja strasznie ![]() jest bardzo dobrze zrobiona, nic się z nią nie dzieje.tylko jest cholernie ciezka;/ bo ma taka metalowa jakby klodke cos tam ;/ potem zrobie fotke w calosci to ci pokaze. kupilam ja w butiku z rzeczami skorzanymi, a wlasciwie z butami i torbami,ale nie jest to żdana sieciówka. madzik ojjj to Ci się dzień zapowiada powoszenia i trzymaj się ! a co się w pracy stało że taka zła ? ![]() i dziękuję ja jeszcze leżę i narazie nie wstaję dopiki smok się będzie domagał śniadania
|
|
#2866 |
|
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() puchatko torbę kupiłam jakies 2 lata temu juz chyba, ale kocham ja strasznie ![]() jest bardzo dobrze zrobiona, nic się z nią nie dzieje.tylko jest cholernie ciezka;/ bo ma taka metalowa jakby klodke cos tam ;/ potem zrobie fotke w calosci to ci pokaze. kupilam ja w butiku z rzeczami skorzanymi, a wlasciwie z butami i torbami,ale nie jest to żdana sieciówka. madzik ojjj to Ci się dzień zapowiada powoszenia i trzymaj się ! a co się w pracy stało że taka zła ? ![]() i dziękuję ja jeszcze leżę i narazie nie wstaję dopiki smok się będzie domagał śniadania
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
ag4 jaki smok, bo chyba nie w temacie jestem??
![]() madziaczku głowa do góry grunt to poztytywne nastawienie a wszystko się ułoży
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Ag i smoku
![]() Ja zmykam Dziś mam ambitny plan zrobić zapasy pierogów bo już wszystko wyjedliśmy ale muszę kupić najpierw składniki![]() miłego dnia koziołki
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo szczerze przyznam uwielbiam je, ale lenistwo mnie zniechęca do klejenia ![]() udanych zakupów kode
|
|
#2870 |
|
|
Cholera
nie wiem czemu od jakiegos czasu bardzo czesto dodaje mi 2 posty :/ wrrr blush smok czyli kiedy mi zacznie w brzuchu burczeć kode ooo ja też mam pierogi jeszcze troche zostalo i zamierzam je zjesc dzis na obiad
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
dla siebie robię ze szpinakiem a dl aTŻ ruskie
![]() No tak myśl o tym czasu spędzę na lepieniu mnie zniechęca ale za to potem kilka obiadów mam z głowy ![]() Cytat:
![]() pewnie to smok dodaje tego drugiego posta ![]() do zobaczenia wkrótce
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
a to dobre
teraz wiem co i mnie wyciąga z łóżka w wolne poranki, gdy mogłabym dłużej poleżec Cytat:
my z mężem jesteśmy na etapie szukania złotego środka, a na szybkie dania zawsze wybieramy makarony z różnymi sosami wybieram się do apteki po wode termalną LRP, ktoś używał?? albo jakąkolwiek wodę termalną??
|
|
#2873 |
|
|
kode milego lepienia więc
![]() blush haha no smok Cię wyciąga mój to w ogole jest tak bezczelny, że nawet jak mam wykłady to się drze :P i wszyscy już wiedzę że mój kolega jest głodny ja używałam wody termalnej Avene i byłam zadowolona uratowała mi życie w Anglii bo tam woda była straszna. uzywalam wiec tylko tej avene. nic, ide na sniadanie a potem bede ogladac caisno royale
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja ja
uzywam Avene jest swietnaUciekam do miasta z rodzicami ![]() Kode udanego lepienia a wszystkim udanego dnia.Aguś niestety dalej nie sypiam dobrze mam nadzieje ze za okolo 2 tyg to sie zmieni.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-10 o 10:06 |
|
|
|
#2875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I wczoraj pod względem napiwków miałam naprawdę bardzo kiepski dzień - uzbierałam 24zł (dostawałam,albo nic,albo 1-2zł ), powinnam więc dać barmanowi 4,80, ale że drobne miałam 4zł, koleżanki mi powiedziały,że przecież nie będzie chciał tych 80gr... dałam barmanowi na koniec mojej pracy te 4zł,a on stwierdził,że oszukuję! Że napewno dostałam więcej! Więc właściwie oskarżył mnie o kradzież, moich własnych zresztą, napiwków! Najlepsze jest to,że jak się rozliczam na koniec zmiany to daję menagerowi utarg,który mam mu dać i on widzi ile mi zostaje. Oprócz tego stały koleżanki-kelnerki koło mnie i jeszcze im pokazywałam jak się dorobiłam, poza tym jedna nawet chciała rozmienić u mnie kasę i widziały ile mam kasy,powiedziałam to barmanowi,ale on dalej swoje... Stwierdziłam,że nie będę z nim gadać, bo dla mnie to poprostu uwłacza godności człowieka...Jak zwykle okrada się tych,którzy dostają najmniejWidziałam,że jeszcze jedna koleżanka poszła coś pogadać z barmanem,ale już nawet nie chciało mi się gadać, zawinęłam się do domu,bo i tak zresztą jak zwykle wyszłam dużo później z pracy ![]() się rozpisałam ![]() Jak o tym myślę to się dalej wkurzam
|
|||
|
|
|
#2876 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za porady
poczytam sobie na KWC o avene i zdecyduję którą wybrac Ag smacznego dla brzuszka łakomczuszka ![]() ![]() Archi Tobie też udanego dnia ja też znikam, idę prasowac a potem na zakupy miłego dzionka wszystkim!!!!!!!!!!!! EDIT : Madziaczku nie widziałam Twojego posta ten barman to jakiś totalny dupek, a ten system dzielenia się napiwkami jest chory, przecież to Ty biegasz między stolikami i wg mnie te pieniądze należą się tylko i wyłącznie Tobie, madziaczku miałaś świadków na to ile zarobiłaś więc się nie przejmuj, Ty jesteś fair i to jest najważniejsze a on jak chce dostawac więcej to niech sam robi za kelnera a nie stoi za barem!!! Ale cham, normalnie ręce opadają!!! Współczuję Ci użerac się z takimi typami
Edytowane przez blush Czas edycji: 2008-11-10 o 10:16 |
|
|
|
#2877 |
|
|
madzi oooo! nie dziwię Ci się że się wkurzyłaś !!!
ale bezczelny typ! a to dzielenie się z bramanami jest niesprawiedliwe !! :/ ja na twoim miejscu nie mowilabym ile dostałam napiwku. przeciez nie chodzą za tobą i nie patrzą ci na ręce. nie oddawaj menadzerowi wszystkich. skoro oni nie sa w porzadku do Ciebie ty nie jestes zobowiazana byc uczciwa w stosunku do nich. to ty zapierniczasz z taca miedzy stolikami, obslugujesz klientów. a oni, tj napisałaś tez dostają swoje i się nie dzielą z wami. chooooore archi ja tez mam nadzieję że w koncu się wyśpisz!![]() miłego dnia ! ja już jem w łóżku ah jak ja kochaaaaaam takie dni
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Haj Babeczki
![]() Madziu nie zazdroszcze sytuacji w pracy, ale nie przejmuj się! moze miał zły dzień i musiał się na kimś wyżyć i padło na Ciebie... swoją drogę powinien Cię przeprosić... bo moim zdaniem ani złamany grosz mu się nie należy.
|
#2879 |
|
|
sas jak dziś Twoje samopoczucie ?
ja ogladam bonda ![]() całkiem fajny ten craig
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś już super, dziękuje A Twoje? i jak główka?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

mam wtyki