Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-10, 12:04   #1171
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Nie pokręcisz.... ja noga z chemii i jakoś daję radę - Estelle może wiesz co ja bym mogła sobie zamówić do włosów moich (w obecnym stanie, przed kręceniem).
A i pytanie lalika, którą trwałą wybrać (jest kilka)?
To może ja też zwrócę się do Asi z pytaniem co mogłabym zakupić - o ile finanse mi na to pozwolą

Wrzuciłam kilka nowych fotek do mojego narcystycznego albumu
I do moich zwierzaków
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 12:05   #1172
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nie zazdrość
Włosy są suche jak siano ale skóra głowy błyskawicznie się przetłuszcza albo cały czas jest sucha, tak więc ja też myję włosy góra co 2 dni - żeby tak naprawdę ładnie wyglądały musiałabym chyba codziennie, tym bardziej, że są krótkie, cienkie i mało ich i po nocy są strasznie przyklapnięte, a nie chcę uzywać żadnych pianek, lakierów itd - i zanim zdążą się przetłuścić ja muszę je już umyć i przez to się tak wysuszają chyba
A szampon na łojotok to też z dziegciem ale Polytar Liquid.
dlatego ja myje odżywką, żeby ich codziennie nie przesuszać, a tez musze myć codziennie, bo na 2 dzień rano to są masakrycznie tłuste;/
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 12:09   #1173
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Czy ja wiem czy takie zdrowe? Jak mogą być zdrowe kiedy takie odstające siano się z nich robi?
Zastanawiam się nawet nad wizytą u fryzjera, żeby podciąć centymetr tego siana - o ile tyle wystarczy - ale znając zycie fryzjerka zetnie mi więcej niż będe chciała a na pytanie "dlaczego" odpowie, że tyle było trzeba bo zniszczone były

Nie probowałam bo nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać, co kupić, w jakich proporcjach - kompletnie się na tym nie znam i nawet gdybyś mi napisała co mam zamówić pewnie bym coś pokręciła...
skąd ja to znam, ide to fryzjera, mówie, że chce podciąć tyle i tyle, jak na koniec patrze ze zdziwieniem, że chciałam mniej podciąć to fryzjer mi mówi, że były zniszczone i trzebabyło tyle podciąć ale jakoś to przeżywam, bo faktycznie zniszczone były;/

post pod postem, myślałam, że zdążyłyscie coś naprodukowac
Stary 2008-11-10, 12:11   #1174
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
No jak ostrrrro to rozumiem!

A co to za wyłaczanie telefonu albo przebywanie poza zasięgiem kiedy sygnałki puszczam?
Hep
To Ci powiem, że na telefonie full zasięg, a sygnału żadnego
Chyba salon w moim mieszkaniu działa jak bunkier i żadnych fal nie przepuszcza Serio. Wczoraj to samo było z telefonem TŻ'ta. Szwagier w ostateczności dodzwonił się do mnie, bo mój telefon leżał w kuchni
MAGIC

Cytat:
Nie probowałam bo nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać, co kupić, w jakich proporcjach - kompletnie się na tym nie znam i nawet gdybyś mi napisała co mam zamówić pewnie bym coś pokręciła...
Spooooko, dałoby radę
Ja i tak mieszam na oko, nie robię nawet obliczeń na masę, tylko objętościowo. naprawdę, bez obaw. Jak trzeba to i na łyżeczki da się obmierzyć taki rostwór

Cytat:
Nie pokręcisz.... ja noga z chemii i jakoś daję radę - Estelle może wiesz co ja bym mogła sobie zamówić do włosów moich (w obecnym stanie, przed kręceniem).
A i pytanie lalika, którą trwałą wybrać (jest kilka)?
Na trwałych się nie znam.
A co do włosów, to zależy czego potrzebują - jak regeneracja - to różne proteiny, jak nawilżenie - to NMF na przykład, zresztą pooglądaj opisy do produktów, ja właśnie na ich podstawie kupuję skłądniki.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 12:13   #1175
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Co za poświęcenie!
A ta pani dermatolog to chyba mało profesjonalna była. Zmyłam naftę (chyba) dwukrotnie i gdy włoski schną uważnie je obmacuje, sprawdzam czy domyłam, czy będą tłuste
A żebyś wiedziała, że poświęcenie
Ale jesli tylko miałby pomóc to jestem gotowa się poświęcać
Na razie umyłam tym szamponem głowę dopiero drugi raz i nadal swędzi ale zdaję sobie sprawę z tego, że nawet jakby miało zadziałać to nie zadziała od razu
Mam tylko nadzieję, że nie będzie tak, ze na skórę głowy w ogóle nie podziała ale za to włosy wysuszy na amen...

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
dlatego ja myje odżywką, żeby ich codziennie nie przesuszać, a tez musze myć codziennie, bo na 2 dzień rano to są masakrycznie tłuste;/
Ja próbowałam myć odżywką ale po każdej, której do tej pory próbowałam, skóra masakrycznie mnie swędziała a i włosy jakoś szczególnie ładne nie były
Od jakiegoś czasu próbuję zabezpieczać końcówki włosów odzywką (co jest trudne przy moich krótkich i pocieniowanych włosach) i myć szamponem samą skórę - zobaczymy. Tylko mam wrażenie, że włosy są po tym takie jakieś dziwne, obciążone chyba, szczególnie kiedy po umyciu nałożę jeszcze odżywkę.
Stary 2008-11-10, 12:18   #1176
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A żebyś wiedziała, że poświęcenie
Ale jesli tylko miałby pomóc to jestem gotowa się poświęcać
Na razie umyłam tym szamponem głowę dopiero drugi raz i nadal swędzi ale zdaję sobie sprawę z tego, że nawet jakby miało zadziałać to nie zadziała od razu
Mam tylko nadzieję, że nie będzie tak, ze na skórę głowy w ogóle nie podziała ale za to włosy wysuszy na amen...

Ja próbowałam myć odżywką ale po każdej, której do tej pory próbowałam, skóra masakrycznie mnie swędziała a i włosy jakoś szczególnie ładne nie były
Od jakiegoś czasu próbuję zabezpieczać końcówki włosów odzywką (co jest trudne przy moich krótkich i pocieniowanych włosach) i myć szamponem samą skórę - zobaczymy. Tylko mam wrażenie, że włosy są po tym takie jakieś dziwne, obciążone chyba, szczególnie kiedy po umyciu nałożę jeszcze odżywkę.
ja myje maską glorii, ale musze bardzo dokładnie spłukiwac, bo inaczej mam takie obciążone i tłustawe, mnie po odżywce kompletnie skóra głowy nie swędzi, no ale dla każdego coś innego
Stary 2008-11-10, 12:20   #1177
noname12345TPa
Gość

Postaram się...
Za to by ktoś odtłuścił moje włosy (zmiejszył ten łojotok) to bym dała głowę sprzedać.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 12:22   #1178
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ja to znam, ide to fryzjera, mówie, że chce podciąć tyle i tyle, jak na koniec patrze ze zdziwieniem, że chciałam mniej podciąć to fryzjer mi mówi, że były zniszczone i trzebabyło tyle podciąć ale jakoś to przeżywam, bo faktycznie zniszczone były;/
No niby tak, ale to w końcu MOJE włosy i to chyba JA powinnam decydować o tym ile chcę podciąć, prawda?

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hep
To Ci powiem, że na telefonie full zasięg, a sygnału żadnego
Chyba salon w moim mieszkaniu działa jak bunkier i żadnych fal nie przepuszcza Serio. Wczoraj to samo było z telefonem TŻ'ta. Szwagier w ostateczności dodzwonił się do mnie, bo mój telefon leżał w kuchni
MAGIC
To ja też Ci coś powiem
Mój TZ ma telefon w tej samej sieci co Ty i kiedyś była taka promocja, że było pół roku smsów gratis do wybranego numeru - więc kupiłam startówkę, żeby męczyć TŻ dzień i w nocy
I nawet sobie nie wyobrażasz ile razy były takie sytuacje, że telefon lezy na stole, full zasięg, wszystkie kreski a ja co chwilę dostaję smsa z wiadomością "Masz nieodebrane polączenie od tego i tego numeru" - a żadnego sygnału nie słyszałam. Patrzę na godzinę połaczenia a to niby przed chwilą
Z kolei TŻ jak do mnie przyjeżdżał i próbował się gdzieś dodzwonić to za chiny ludowe nie mógł, a najzabawniejsze było to, że kiedy z ciekawości chciałam puścić mu sygnał - siedział obok mnie, na telefonie full zasięg - słyszałam komunikat "Abonent ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem"

Cytat:
Spooooko, dałoby radę
Ja i tak mieszam na oko, nie robię nawet obliczeń na masę, tylko objętościowo. naprawdę, bez obaw. Jak trzeba to i na łyżeczki da się obmierzyć taki rostwór
W takim razie poproszę o przykładową listę, żeby te moje kudły nawilzyć i zobaczę co da się zrobić
Bo skoro one teraz takie są to aż się boję jak mogłyby wyglądać jak będą dłuższe...
Stary 2008-11-10, 12:25   #1179
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No niby tak, ale to w końcu MOJE włosy i to chyba JA powinnam decydować o tym ile chcę podciąć, prawda?

To ja też Ci coś powiem
Mój TZ ma telefon w tej samej sieci co Ty i kiedyś była taka promocja, że było pół roku smsów gratis do wybranego numeru - więc kupiłam startówkę, żeby męczyć TŻ dzień i w nocy
I nawet sobie nie wyobrażasz ile razy były takie sytuacje, że telefon lezy na stole, full zasięg, wszystkie kreski a ja co chwilę dostaję smsa z wiadomością "Masz nieodebrane polączenie od tego i tego numeru" - a żadnego sygnału nie słyszałam. Patrzę na godzinę połaczenia a to niby przed chwilą
Z kolei TŻ jak do mnie przyjeżdżał i próbował się gdzieś dodzwonić to za chiny ludowe nie mógł, a najzabawniejsze było to, że kiedy z ciekawości chciałam puścić mu sygnał - siedział obok mnie, na telefonie full zasięg - słyszałam komunikat "Abonent ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem"

W takim razie poproszę o przykładową listę, żeby te moje kudły nawilzyć i zobaczę co da się zrobić
Bo skoro one teraz takie są to aż się boję jak mogłyby wyglądać jak będą dłuższe...
dokładnie, ale jakby mi tak ścieli za dużo zdrowych włosów to bym nie darowała
Stary 2008-11-10, 12:25   #1180
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Postaram się...
Za to by ktoś odtłuścił moje włosy (zmiejszył ten łojotok) to bym dała głowę sprzedać.
Głowę owszem, ale włosów to już chyba nie?

Cytat:
dokładnie, ale jakby mi tak ścieli za dużo zdrowych włosów to bym nie darowała
Ja już niestety kiedyś tak trafiłam - już nigdy więcej nie dam tknąć swoich włosów uczennicy

Tak myślę nad tym fryzjerem i myślę i normalnie aż mi szkoda iść bo tak naprawdę nie ma z czego ścinać - takie krótkie mam

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-11-10 o 12:35
Stary 2008-11-10, 12:39   #1181
19agusia91
Zakorzenienie

Ja tez musze myć moje pióra codziennie. To już jest takie męczące,że szkoda gadać.
Skończył mi się jedwab do włosów,a pieniędzy na nowy zero
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 12:40   #1182
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Głowę owszem, ale włosów to już chyba nie?

Ja już niestety kiedyś tak trafiłam - już nigdy więcej nie dam tknąć swoich włosów uczennicy

Tak myślę nad tym fryzjerem i myślę i normalnie aż mi szkoda iść bo tak naprawdę nie ma z czego ścinać - takie krótkie mam
ja chodze tak co 1,5 miesiąca podcinać, a samą grzywke dość często, mam taki swój zakład, w którym zawsze obcinają mnie tak jak sobie wymarze, ale zawsze za dużo zetną;/ ja uczennicy tez bym nie dała

Agusia jakiego jedwabiu używasz?
Stary 2008-11-10, 12:44   #1183
19agusia91
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22302

tego. Właściwie to mój pierwszy jedwab, teraz się napaliłam na ten z waxa, ale to potrzeba 11zł,a ska to wziąć? Od rana marudze mojemu Lubemu ,że mi się skończyło,a On biedny nie potrafi zrozumiec czemu aż tak nad tym ubolewam, no bo przecież "od razu mi włosy nie zbrzydną", ech Trzy swiaty i trzy Ameryki ma ze mną i tymi moimi włosami
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-11-10, 12:46   #1184
atsenka
Zadomowienie

Witam

Wetne sie troche w dyskusje

Ja odkad zaprzestalam uzywania szamponow/ odzywek z silikonami myje wlosy co 3 dni, a nie codziennie jak za czasow uzywania silikonow. Bardzo mi obciazaly wlosy.

A wlosy mi siostra podcina co 1,5 miesiaca. Obcina 1cm koncowek i skraca grzywke Jestem bardzo zadowolona z jej uslug Zawsze zrobi tak jak tego chce. Ahhh zapomnialabym dodac. Nie jest zadna fryzjerka, wczensiej jedynie obcinala meza Ale zaryzykowalam i nie zaluje! I juz fryzjerow nie odwiedzam.

A tak poza tym to u mnie paskudna pogoda Leje, wieje i zimno brrr
Az zal z domu wychodzic a musze si przejsc do Bootsa za jakis czas

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 12:53   #1185
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22302

tego. Właściwie to mój pierwszy jedwab, teraz się napaliłam na ten z waxa, ale to potrzeba 11zł,a ska to wziąć? Od rana marudze mojemu Lubemu ,że mi się skończyło,a On biedny nie potrafi zrozumiec czemu aż tak nad tym ubolewam, no bo przecież "od razu mi włosy nie zbrzydną", ech Trzy swiaty i trzy Ameryki ma ze mną i tymi moimi włosami
to jednak nie dla mnie ten jedwab, bo w opsie jest, ze włosy stają sie grubsze, a tego bym już nie zniosła
a znacie jakies fajne jedwabie bez alkocholu, o dobrym składzie i, żeby włosy nie były grubsze?
Stary 2008-11-10, 12:55   #1186
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

A wlosy mi siostra podcina co 1,5 miesiaca. Obcina 1cm koncowek i skraca grzywke Jestem bardzo zadowolona z jej uslug Zawsze zrobi tak jak tego chce. Ahhh zapomnialabym dodac. Nie jest zadna fryzjerka, wczensiej jedynie obcinala meza Ale zaryzykowalam i nie zaluje! I juz fryzjerow nie odwiedzam.

Strasznie dawno Cię nie "widziałam"

Mi dawniej obcinała mama - do czasu kiedy ciachnęła mi prawie 10 cm końcówek

Teraz tez nie bardzo mogę dać jej do obcięcia bo mam pocieniowane - co widac na fotkach, chyba - i nie wiem czy ona mnie nie obetnie tak, że będe wyglądała jak strach na wróble
Stary 2008-11-10, 13:01   #1187
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
to jednak nie dla mnie ten jedwab, bo w opsie jest, ze włosy stają sie grubsze, a tego bym już nie zniosła
a znacie jakies fajne jedwabie bez alkocholu, o dobrym składzie i, żeby włosy nie były grubsze?
ale żeby były grubsze to nie zauważyłam Ot, naprawde końcówki się nie rozdwajają.

Cytat:
Ja odkad zaprzestalam uzywania szamponow/ odzywek z silikonami myje wlosy co 3 dni, a nie codziennie jak za czasow uzywania silikonow. Bardzo mi obciazaly wlosy.
Też nie używałam w ogole silikonów, przez długi okres czasu. I tak to nic nie dało,a końcówki szybciej rozwalone. Tearz mam szampon bez silikonów,odżywkę też, no i jedwab z silikonami.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-11-10, 13:02   #1188
atsenka
Zadomowienie

Cytat:

Strasznie dawno Cię nie "widziałam"

Mi dawniej obcinała mama - do czasu kiedy ciachnęła mi prawie 10 cm końcówek
Teraz tez nie bardzo mogę dać jej do obcięcia bo mam pocieniowane - co widac na fotkach, chyba - i nie wiem czy ona mnie nie obetnie tak, że będe wyglądała jak strach na wróble

Hej Aga
Noo rzadko ostatnio zagladam bo mam duzo na glowie, poza tym moj szwagier ze 3 tyg temu przetykal zlew jakas zraca substancja i wszystko wybuchlo a ze siostra metr dalej siedziala na komputerze to cala ta substancja oblepila klawiature i nie mialam dostepu do internetu Ale bede teraz czesciej bo na 2 miesiace do Polski przyjezdzam Nie moge sie doczekac spotkania wlosomaniaczek

A co do mamy- to wcale Ci sie nie dziwie ze sie teraz boisz A jak masz pocieniowane wlosy to nie kombinuj. Moim zdaniem to fryzura najtrudniejsza do utrzymania i obciecia.

Instagram
Stary 2008-11-10, 13:05   #1189
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uzywałam tego jedwabiu, ale nie tego do farbowanych tylko do zniszczonych i włosy wcale nie robiły się grubsze więc akurat tym nie musisz się chyba przejmować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 13:06   #1190
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale żeby były grubsze to nie zauważyłam Ot, naprawde końcówki się nie rozdwajają.

Też nie używałam w ogole silikonów, przez długi okres czasu. I tak to nic nie dało,a końcówki szybciej rozwalone. Tearz mam szampon bez silikonów,odżywkę też, no i jedwab z silikonami.
ja nie mam żadnego produktu z silikonami, ale na mnie kazdy produkt, który ma w opisie, że pogrubia włosy to działa, kiedys umyłam włosy szamponem pogrubiającym, to musiałam umyc od nowa bo miałam istną szope

zresztą teraz dowiedziałam, sie ze ma silikony więc napewno rezygnuje

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-11-10 o 13:08
Stary 2008-11-10, 13:10   #1191
19agusia91
Zakorzenienie

Chyba ja nei znam jedwabiu bez silikonów. Zresztą, większośc kosmetykow na końce włosów chyba opiera się na silikonach
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-11-10, 13:13   #1192
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Aga
Noo rzadko ostatnio zagladam bo mam duzo na glowie, poza tym moj szwagier ze 3 tyg temu przetykal zlew jakas zraca substancja i wszystko wybuchlo a ze siostra metr dalej siedziala na komputerze to cala ta substancja oblepila klawiature i nie mialam dostepu do internetu Ale bede teraz czesciej bo na 2 miesiace do Polski przyjezdzam Nie moge sie doczekac spotkania wlosomaniaczek

A co do mamy- to wcale Ci sie nie dziwie ze sie teraz boisz A jak masz pocieniowane wlosy to nie kombinuj. Moim zdaniem to fryzura najtrudniejsza do utrzymania i obciecia.
No ja tez rzadko bywam, zdecydowanie za rzadko Ale co zrobić jak się nie ma netu w domu
Dzisiaj akurat u brata pasozytuję
Jutro jak będe u kolezanki to pewnie tez na chwilę zajrzę
I może w czwartek do kafejki

Ja też nie mogę się doczekać spotkania

A co włosów - kiedyś, kiedy miałam trochę dłuższe, ale też pocieniowane, obcinałam sobie sama, pasmo po paśmie - mogę się założyć, ze nie miałam dwóch pasm o jednakowej długości Ale teraz są za krótkie, zebym mogła się tak bawić. Ewentualnie powiedziec mamie, żeby obcięła je w taki sposób, biorąc pasemko po pasemko i ciachać końcówkę...
Stary 2008-11-10, 13:13   #1193
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Chyba ja nei znam jedwabiu bez silikonów. Zresztą, większośc kosmetykow na końce włosów chyba opiera się na silikonach
Ja mialam tylko jedwab Biosilka wiec nie mam porownania do innych, ale oglnie szalu nie byo. Zrezygnowalam z niego na rzecz olejku do wlosow firmy Alfaparf. Ma sliczny zapach i rozmieksza koncowki, nie sa takie przesuszone. Ogolnie jestem zadowolona ale tez mysle o jakims serum z silikonami.

Aga a o ktorej jutro bedziesz? To tez wejde Nudno mi w domku samej, a od dzisiaj juz nie pracuje

Instagram

Edytowane przez atsenka
Czas edycji: 2008-11-10 o 13:15 Powód: dopisek
Stary 2008-11-10, 13:26   #1194
Finlora
Zakorzenienie

A tak w ogole to się dzisiaj wkurzyłam
Czasami zagladam do sklepów z używanymi ciuchami bo nie raz i nie dwa udało mi się tam znaleźć super ciuch (w ogóle nie zniszczony, jakby nie używany a czasami to nawet nowy z metką) za niewielkie pieniądze i co najwazniejsze mogę znaleźć tam coś, co mogę załozyć bez obawy, ze spotkam na mieście jeszcze 10 dziewczyn ubranych dokładnie w to samo
No więc poszłam dzisiaj do mojego ulubionego, dawno już nie byłam bo przez tą pracę nie mam w ogóle czasu Znalazłam za***istą bluzkę, no po prostu cudowną, włożyłam do koszyka i poszłam do lusterka przymierzyć swetr - wracam i co? Bluzki w koszyku nie ma! Jakieś babsko musiało mi normalnie tę bluzkę bezczelnie wyjąć z koszyka! No co za bezczelność i chamstwo, aż się w głowie nie mieści!
Tak się wściekłam,, ze wyszłam z tego sklepu i nic nie kupiłam
Moje finanse (i moja szafa, w której już nic się nie mieści) były mi pewnie w tym momencie bardzo wdzięczne
Stary 2008-11-10, 13:37   #1195
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga a o ktorej jutro bedziesz? To tez wejde Nudno mi w domku samej, a od dzisiaj juz nie pracuje
Do koleżanki zajrzę prawdopodobnie ok 17.30 więc pewnie jakoś tak
Tylko, że na chwilkę bo ona marudzi jak za długo siedzę w necie, zamiast oglądać jakiś film
Ale nie pomysli o tym, że tak długo bo u niej net strasznie wolno chodzi, tym bardziej kiedy coś ściaga, a ZAWSZE coś ściaga
A najgorsze jest to, że kiedy ja coś piszę na wizażu (tzn próbuję) ona cały czas do mnie mówi i oczekuje, że będę jej odpowiadać

Ups, post pod postem
Ale to Wasza wina, bo nic nie piszecie
Stary 2008-11-10, 13:58   #1196
'Estelle'

Cytat:
No więc poszłam dzisiaj do mojego ulubionego, dawno już nie byłam bo przez tą pracę nie mam w ogóle czasu Znalazłam za***istą bluzkę, no po prostu cudowną, włożyłam do koszyka i poszłam do lusterka przymierzyć swetr - wracam i co? Bluzki w koszyku nie ma! Jakieś babsko musiało mi normalnie tę bluzkę bezczelnie wyjąć z koszyka! No co za bezczelność i chamstwo, aż się w głowie nie mieści!

To już przegięcie
Chociaż znając swój charakter pewnie latałabym po całym sklepie, co by winowajcę odnaleźć i "odkradnąć" zdobycz

Słyszałam już nieraz historie o babach-handlarkach co to sobie towar z rąk wyrywają, ale to dopiero jak ktoś odłoży na wieszak, ale o tak...

PS. Camm, Ty podglądaczko "szkudna", znowu nic nie piszesz

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2008-11-10 o 14:01
Stary 2008-11-10, 14:04   #1197
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

To już przegięcie
Chociaż znając swój charakter pewnie latałabym po całym sklepie, co by winowajcę odnaleźć i "odkradnąć" zdobycz

Słyszałam już nieraz historie o babach-handlarkach co to sobie towar z rąk wyrywają, ale to dopiero jak ktoś odłoży na wieszak, ale o tak...
Powiem Ci, że zaczęłam biegać po sklepie aż te wszystkie babki się na mnie dziwnie patrzyły, ale przeciez nie będe przeszukiwać każdego koszyka z osobna - musiała pewnie ukryć pod innymi ubraniami, żebym nie zauwazyła

Cytat:
PS. Camm, Ty podglądaczko "szkudna", znowu nic nie piszesz
Ona tak cały dzień dzisiaj

Ola, jesteś!
A już myślałam, że dzisiaj się z Tobą nie zobaczę, bo w szkole bedziesz
Ale, że pasozytowanie u brata się przedłużyło... jest zajęty a bratowa wychodzi z pracy o 16tej, hehe

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-11-10 o 14:06

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 14:24   #1198
'Estelle'

Cytat:
Powiem Ci, że zaczęłam biegać po sklepie aż te wszystkie babki się na mnie dziwnie patrzyły, ale przeciez nie będe przeszukiwać każdego koszyka z osobna - musiała pewnie ukryć pod innymi ubraniami, żebym nie zauwazyła
Kij z babami, niech sie gapią
Wrzuciłabym na cały głos jakieś hasełko o chamstwie związanym z czynem kradzieży... i czekała aż babsztyl spali buraka

Cytat:
Ona tak cały dzień dzisiaj
Porażka. Sensacji szuka, czy jak? Tematu do plotek? Tak się cudzym życiem podpala? Że też się jeszcze nie znudziła... Żenua ..
[Dziś jestem wredna ].

Stary 2008-11-10, 14:28   #1199
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Ola, jesteś!
A już myślałam, że dzisiaj się z Tobą nie zobaczę, bo w szkole bedziesz
Ale, że pasozytowanie u brata się przedłużyło... jest zajęty a bratowa wychodzi z pracy o 16tej, hehe
Jestem, przelotem co prawda, bo jakiegoś fajnego jedwabiu czy cuś innego na końcówki szukam i zaraz idę ogarnąć pokój, ale jestem

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 14:31   #1200
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Kij z babami, niech sie gapią
Wrzuciłabym na cały głos jakieś hasełko o chamstwie związanym z czynem kradzieży... i czekała aż babsztyl spali buraka

Cytat:
Porażka. Sensacji szuka, czy jak? Tematu do plotek? Tak się cudzym życiem podpala? Że też się jeszcze nie znudziła... Żenua ..
[Dziś jestem wredna ].
Jakby trafiła tu przez przypadek to chyba po przeczytaniu kilku postów można się domyślić, ze to niewłasciwy wątek

A co się stało, że kolezanka ma dzisiaj taki wredny humorek??

Umilam sobie siedzienie na wizazu słuchając Liv Kristine na youtubie

Pisać, pisać dziewczyny! Bo bratowa za pół godziny przyjdzie i będę musiała się ewakuować

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Jestem, przelotem co prawda, bo jakiegoś fajnego jedwabiu czy cuś innego na końcówki szukam i zaraz idę ogarnąć pokój, ale jestem
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości